10 kérdés, hogy megkérje a barátját (mielőtt komolyan jönne)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A korai szakaszban a kapcsolat, akkor úgy érzik, kíváncsi, hogy hol mennek a dolgok. Akkor találja magát akarnak biztosítása te ugyanazon az oldalon nem jelenik meg, mint ha egy rohanás az információkat.

Egészséges kommunikáció előrehaladtával idővel (gondolom réteg!) Lehetővé teszi, hogy meghatározza, hogy az egyre szorosabb kapcsolatunk lehet menni a távolság. A tudatosság teszi a különbség, főleg, ha tervez komoly mérföldkövek, mint például az együttélés, eljegyzés, házasság, és / vagy fogamzóképes.

load...

Ha úgy egyre komolyabb és a barátja vagy barátnője, és kíváncsi, hogy mit kér, és hogyan kell kérni, ez az útmutató az Ön számára. A cél itt az, hogy ne rohanjon kezd minden kérdésre válaszol az egyik ülésen, és bombázzák a partnere állandó kérdése, hanem építeni az alábbi témák egyikére egy sor párbeszédek mélyíteni az idő és a türelem.

1. Mit jelent az elkötelezettség, a hűség és monogámia jelent számodra?

Megértése, hogy mi a szexuális és érzelmi hűség és elkötelezettség azt jelenti, hogy a partnere, és ügyelve arra, hogy a meghatározások összeegyeztethetőek hatalmas a prognózis a kapcsolatot. Fontos tisztában lenni, mit csaló jelent, hogy a partnere, így megakadályozza a felesleges félreértések és szívfájdalom a jövőben.

load...

Fontos tudni, hogy a partner érez elkövetett kapcsolatok és hogyan ő határozza meg a csalás és egyéb feltételek.

Ha vannak eltérések a definíciókat, vagy a társa szeretne egy nyitott kapcsolatban, és nem, egy ideig megfogalmazásában az érzéseidet, és meghatározzuk, ha lehet jutni. Is, hogy hogyan szeretnél kezelni forgatókönyvek, amelyek általában provokál féltékenység, mint az egyik meg ebédelni egy ex, miközben egy munka utazás vonzó kolléga, stb

2. Mit akarsz a szexuális életünk, hogy néz ki?

Elvárások a szex körül elengedhetetlen. Párok gyakran elhalasztja kezelése szexuális eleme a kapcsolatukat, amíg egy adott kérdésben felüti a fejét. Ez egy problémás megközelítés, mert az érzelmek inkább futni magas konfliktusok idején, és érzéseit elutasítás vagy elégedetlenség útban az egészséges kommunikáció.

Proaktív szerez információt a partner szexuális beállítottság, beleértve gyakorisága szex és a szexuális igényeit. Fontolja meg, hogyan lesz a két folytatja a szexuális eleme a kapcsolatot, és tartsa a szikra életben.

load...

3. Mit jelent az Ön Házasság?

Mit jelent az egészséges házasság jelent? Lehet egyaránt házasság gondolkodó, de sajnos ez a tény nem feltétlenül jelenti azt, megtekintheti házasság ugyanaz a fény. Megértést körül jelent a házasság megvitatásával definíciók, elvárások, igények, remények és félelmek.

Szintén megfontolandó, hogy a vallás fontos az Ön és partnere, és hogyan befolyásolhatja a vallás a partner véleménye a házasság.

4. Hogyan fogjuk kezelni a konfliktusokat?

És hogy továbbra is ápolják a kapcsolatot? Minden kapcsolat van a konfliktus, és mi a legfontosabb az, hogy hogyan konfliktus kezelik. Tény, hogy a kutatások szerint John Gottman mondja 69% -a problémák kapcsolatok megoldhatatlan , így ez az egész a menedzsment és a kommunikáció helyett elkerülésére.

Minden pár harcol, de ami számít a leginkább, hogy hogyan oldják meg a nézeteltéréseket.

Miután a terv, hogyan kell kezelni a konfliktus, így a fejlődő készségek, mint a többi nyugodt, hallgat, miközben egy kooperatív állást, és hogy hajlandó bocsánatot, hasznos lesz le a pályáról. Ügyeljen arra, hogy megvitassák, hogy a partner hajlandó menni az egyéni vagy párok terápia.

5. Mik az elvárások a Me, mint a partnere?

Ez a kérdés vezethet a különböző témák, mint a szétválás a házimunkát és felelősségek, elvárások körül egyéniség (függetlenség, az elkülönülés és a tér a kapcsolaton belül), és hogy egy pár, és milyen érzelmi támogatás a partner keres.

További fontos kapcsolódó témák közé tartozik, hogy határokat kell állítani a család, a barátok és a munka, valamint, hogy az idő lesz kiegyensúlyozott és milyen gyakran időpontok ütemezése. Például, ha a partner be van állítva a kiadások minden Hálaadás a családjával, és te elkötelezett a kiadások is a tiéd, kezelték ezeket a különbségeket, és azon dolgozik, hogy kompromisszumot korán kulcsa a kapcsolat túlélő.

6. Hogyan pénzügyi döntéseket, és kezelje pénzügyeit?

Anélkül, hogy nyomást gyakorol a partnere, hogy hozzák nyilvánosságra túl sok személyes pénzügyi adatokat, kérdezni pénzügyi történelem, célok és kiadási szokások. Fontolja meg, hogy pénzügyeit lehet vonni (vagy nem) a jövőben, és hogyan közös költség lesz osztva.

Nem értett egyet több pénzügyeit az egyik legjobb, hogy miért párok szakítani, ezért kérdezd meg partnerét ő pénzügyi múlttal és céljait.

Bár a téma a pénzügyek nem lehet szexi, akkor szokott lenni az egyik legnagyobb forrásai kapcsolat konfliktus , így kommunikál proaktív a legjobb.

7. Hogy érzi magát a kapcsolatunk vesz?

Vannak olyan konkrét kérdésekben a kapcsolat, amit szeretne rögzíteni? Ezek a kérdések segítenek, hogy egyfajta milyen a partnere úgy véli, a kapcsolat megy, és ha bármilyen gondja van jelen. Ha megkérdezed a partnere ezt a kérdést, emlékeztetni magad, hogy nem kap védekező vagy vitatkozó. A lényeg az, hogy információkat gyűjtsön, és kap egy becsületes értékelését a partnere, így a munka felé megoldásokat, mint egy pár.

Ő válasz felidegesíteni vagy potenciálisan megbántani, így próbálja tartani a szemét a nagy kép emlékezéskor őszinteség elengedhetetlen az egészségét a kapcsolatot. Ez így sokkal egészségesebb, hogy hol állsz, mint zokon Ön partnere őszinte, mert úgy érzi, fáj.

8. Hol látsz minket a jövő?

Egy év, öt év, 10 év múlva? Kérés nyitott kérdések a jövőben értékes módja, hogy mérje fel, ahol a partnere azt a kapcsolatot, hogy menjen.

A remény az, hogy a partner már fel a gondolat ezt a kérdést, de ha nem, akkor tárja fel kérdéseket a jövőt. Ha a házasság gondolkodású és szeretné, hogy a gyerekek, ez is megfelelő idő, hogy ezeket az értékeket és célokat ismert (lásd a következő kérdést).

9. Hogy érzi magát amiatt, gyerekek?

Fontos, hogy ne vállalja, hogyan érez partnere gyerekek. Sok ember kap magukat bajba azáltal feltételezések alapján, hogy egy személy válaszol online társkereső profilját kérdések, például, de a verbális kommunikáció ebben a témában elengedhetetlen.

Mielőtt Ön és a barátja vagy barátnője túl messzire az úton, akkor szeretném tudni, ha ugyanazon az oldalon találhatóak a gyermekvállalást.

Ha nem ugyanazon az oldalon találhatóak, amelyek a gyerekek, ez lehet, hogy nem lehet egy üzlet megszakító. Ez lehet zúzás abban a pillanatban, de jobb tudni, hogy előbb, mint utóbb. Ha mindketten szeretnénk gyerekeket, mérlegelje, hogy hány gyerek szeretne, és milyen az ideális időzítése néz ki.

10. Milyen érzelmi poggyász hozol Into This kapcsolat?

Ez a kérdés nem megítélésében a partnere. Arról van szó, előmozdítása megértés és érzelmileg kiszolgáltatott egymással.

Például, a tanulás, hogy a partner tapasztalja kapcsolat szorongás miatt, hogy becsapják az a múltban segít jobban támogatják. Megértése, hogy a partner nőtt fel egy érzelmileg sértő vagy nagy konfliktus háztartási rávilágítanak, hogyan partner nézetek kapcsolatok és miért a partner érzékeny lehet a kiabálva, például. Figyelmesen hallgat, és tartsa vissza az ítélet. Ez megint kiépíteni kapcsolat, az empátia és a megértés.

Használja ezt az információt, hogy jobb Hajt a határozatok

A fenti kérdéseket idővel és elkerülve grillezés a partnere, akkor jobb tájékoztatást kell vezetni a döntést, hogy komoly. Ellenállnak minden tendenciákat is visszahúzódó vagy támaszkodnak olvasó partner gondolataiban. Emlékezz kapcsolatok megélnek a nyitottság és a kommunikáció. A fenti kérdések egy nagyszerű módja, hogy elmélyítse a kötés vagy meg ha a kapcsolat az Ön számára.

Photo források: pexels.com , pexels.com , vance.af.mil , pexels.com