11 helyet találni egy „én vagyok egy leszbikus” tesztre (képekkel)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Én és a barátaim, hogy BuzzFeed kvízek szinte minden nap. Nem tudom miért, de ez vicces, hogy megtudja, ki a kedvenc Harry Potter karakter a kedvenc sajt vagy hol kell utazni a következő alapján én jel. De vannak még kvízek arra nézve, hogy azt állítják, hogy segítsen meghatározni néhány fontos részletet magáról, például a szexuális irányultság alapján.

Kapunk egy csomó leszbikus olvasók kérve minket helyeket találni leszbikus tesztek és kvízek, ezért összeállítottunk egy listát a top 11 - melyek mindegyike a képeket. Bár azt javasoljuk figyelembe az eredményeket egy csipet sót, az ilyen jellegű tevékenység lehet szórakoztató, és néha tanulságos. Végső soron azonban maga az egyetlen, aki meg tudja határozni, hogy mi a szexuális irányultság.

load...

1. MySexualOrientation

Az Epstein szexuális orientációja Inventory (ESOI) szóló MySexualOrientation.com hozta létre Dr. Robert Epstein, egy amerikai kutató pszichológus, aki megkérdezett mintegy 18.000 ember több mint 40 országban. Először adsz nekik néhány alapvető adatait, például etnikai, nemi, és az életkor, és akkor a tesztet. Jelenleg 18 igen-nem kérdés, többek között a „Érezted már úgy szexuálisan vonzódik tagja az azonos neműek?” És „Milyen gyakran járnak a azonos neműek szexuális fantáziák vagy álmok?” Az összes teszt ezen a listán, azt mondanám, hogy ez egy a legsúlyosabb.

load...

2. PinkNews

PinkNews, a médium a leszbikus, biszexuális, transz és hírek, szórakozás, és kérdések, van egy teszt, ami többet kideríteni, hogy milyen típusú leszbikus Ön vs. Ha egy leszbikus az első helyen. A feleletválasztós kérdések állnak adja el kedvenc italát, írja a dátum, testrész, és a film ( „Pretty in Pink”, „Carter edző”, „American Sniper”, vagy „A Perks lenni Wallflower”).

PinkNews van kvíz eredményt, mint Hipster Leszbikus, aki „a ruhák majdnem olyan komolyan, ahogy veszi a hölgy szerető!”

3. BuzzFeed

A BuzzFeed leszbikus kvíz megkéri, hogy válasszon a dolgokat, mint a kedvenc színe, meleg vagy hideg, és felfelé vagy lefelé. Úgy tűnik, nem nagyon pontos, de nem hiszem, hogy kellene lennie. Egy példa eredmény „Butch / boi / Stud / Dom / AG / Tomboy,” amit érdemes.

load...

4. PsyMed

PsyMed a helyszínen, hogy összpontosít a mentális egészség vetélkedők. Amellett, hogy egy leszbikus egyik , a helyszín is megvan vetélkedők annak megállapítására, ha lehet, egy étkezési rendellenesség vagy nárcisztikus személyiségzavar. A legtöbb kérdésre (például „Előfordult már beleszeretett egy nő?”), Akkor válaszoljon soha, ritkán, néha, gyakran vagy nagyon gyakran.

Az egyik kérdésre PsyMed a kvíz „Úgy érzi, szexuálisan vonzódik nők?”

5. QuizRocket

Kvíz Rocket szigorúan véve mindenféle tesztek - ezek több ezer őket. Leszbikus vizsgálat , különösen, tele van gúnnyal, mint a „Ki tudja, ki vezeti a kisteherautóval?” Az egyik választás, amelynek jelentése: „Ez a fickó itt! (Úgy értem, ez a lány... A fenébe is, én mindig csinálni.)”

6. ProProfs

A kvíz-making weboldal több mint 100.000 vetélkedők létre, és több mint 4 millió kvíz elfogadók, ProProfs'quiz segít megmondani, ha te leszbikus, biszexuális, vagy egyenes. Ez egy rövid kvíz (csak öt kérdés), és tele van helyesírási hibákat és a szöveg beszél. Tehát, én nem bízom ebben az egyik, hogy sok.

ProProfs azt mondja, hogy majd segít meghatározni, ha leszbikus, biszexuális, vagy egyenes.

7. PlayBuzz

PlayBuzz egy tesztet, amely hasonló a PinkNews', hogy nem talál ki, ha te leszbi - te kideríteni , hogy milyen leszbikus van. A kérdések úgy tűnik, hogy elég sztereotip, mint szedés típusú flanel, a legjobb „The L Word” karaktert, és a go-to meleg hölgy filmet.

8. GoToQuiz

GoToQuiz egy másik kvíz-vesz oldalon, így a leszbikus szakértelem megkérdőjelezhető. Nem tudom, hogy mi a kedvenc tárgya a középiskolában, hogy köze van a szexuális orientáció, de ez nem tart tovább pár másodpercet vesz igénybe , így ott ya menni.

GoToQuiz több ezer vetélkedők, így szórakoztató, de megteszi a leszbikus szakértelem könnyedén.

9. Quibblo

Ha valaki mond valamit egy leszbikus pár a tévében, ugye elpirul, és van egy csomó mondani? Akkor lehet, hogy egy leszbikus szerint Quibblo. Másrészt, ha reszket, és elfordul (mi?), Akkor valószínűleg egyenes. Ha fogás én szarkazmus itt, akkor tudni fogja, hogy ez egy könnyed teszt, amit megtehetsz, ha csak most próbál átadni az időt.

10. Zenhex

Zenhex van egy másik kvíz kitalálni, ha a heteroszexuális, homoszexuális, biszexuális vagy a webhely azt állítja, hogy az eredmények nagyon pontos. Azt hiszem, akkor kell eldöntöm. Plusz, ez csak hat kérdést, így nem igazán sokat veszít.

Szerint Zenhex, ez az egyik legpontosabb leszbikus tesztek akkor viszem.

11. OkCupid

OkCupid a „Van egy leszbikus?” Teszt tartalmaz 15 kérdés, mint a „Ha menni a strandra, azt találja magát több figyelmet, mint szükséges, hogy egy lány fürdőruha?” Ez a humoros és nem azt jelentette, hogy komolyan kell venni egyáltalán.

Tehát, ha egy leszbikus? Rajtad múlik!

Mindannyian szeretjük felfedezni új tulajdonságokat, jellemzőket és tulajdonságokat magunkról, de tekintve a szexualitás, akkor valószínűleg jobb beszélgetett egyik szakértőnknek. Ne felejtsük el, ne hagyja vetélkedők megmondja, kivel vonzódik, és milyen ember vagy - csak élvezni őket, amit ők.