11 legjobb ingyenes „házas” társkereső alkalmazás (2019)

25 július 2019

11 legjobb ingyenes házas társkereső Apps (2019)

6

FindNewPassion

LEGJOBB

Székhelye az Egyesült Államokban, FindNewPassion „egy házas társkereső szociális kifinomultság.” Népszerű média már szerepelt az oldalon, és ez secureted by TRUSTe és a McAfee. Minden teljesen ingyenes, beleértve a regisztráció, fotók feltöltése, a böngészés a helyi és a nemzetközi mérkőzések kedvenceiket profilok, flörtöl más tagjai, és így sokkal több. FindNewPassion is garantálja, hogy minden tagja 100% -ban valós, így nem kell aggódnia a csalók. Gondoskodjunk róla, hogy [email protected] a biztonságos feladók listájához e-mail fiók.

URL: https://findnewpassion.com/

7

Ashley Madison

LEGJOBB

Ashley Madison volt az egyik első dolog társkereső oldalak és alkalmazások. Az oldal szlogenje: „Az élet rövid. Van egy ügy,”kommunikálja az unapologetic hozzáállást házasságon kívüli ügyek. A diszkréció és a biztonság a csapat egyik fő prioritása, de ők is akarják, hogy egy jó ideje. Néhány a leginkább figyelemre méltó eszközök közé Gyors válasz (így marad a tetején az üzenetek), saját fotóalbumok (választhat ki mit) és az utazás Férfi és nő utazik (csatlakoztassa a szexi tagjai, ha éppen a városban ).

load...

URL: https://ashleymadison.com/

8

Fűtött ügyek

LEGJOBB

Fűtött ügyek egy hatalmas felhasználói bázis, egy ingyenes alap tagság, illetve a mobil-barát változata az oldalon - hogy csak néhányat említsünk a maga előnye. Csatlakozz a közösséghez azáltal, hogy néhány szabványos információt, akkor elkezd keres mérkőzést a saját, valamint a fogadó mérkőzést a helyszínen minden nap. Ha valaki megfogja a szemedet, fűthető ügyek kínál képmegosztó, az azonnali üzenetküldés és videók.

URL: https://heatedaffairs.com/

load...
9

Gleeden

LEGJOBB

Gleeden kijelenti ez „az első házasságon kívüli helyszínen nők által.” A Gleeden, akkor nem kell aggódnia, a biztonság, vagy az ár - a helyszínen ellenőrzik 24/7, és ez ingyenes a nők számára. Egy 41 éves tagja, aki megy a felhasználónév kalandor azt mondta: „Én már tagja Gleeden február óta. Már találkoztam sok különböző ember. Elegem plátói, barátságos, [és] a szeretet kapcsolatok különböző helyeken. Csevegés, beszél a telefonon, e-mail küldése, és megismerni új embereket is nagyon fontos számomra, és nagyon hálás.”

URL: https://en.gleeden.com/

10

VictoriaMilan

LEGJOBB

VictoriaMilan mondja: „Ezekhez a szenvedély - találja meg ügy”, és a csapat segít csinálni, hogy több szempontból is. Először is, a regisztrációs folyamat szuper gyors. Akkor az csak elviszi néhány percig, és csak annyit kell mondani, a helyszín a kapcsolat állapotát, nemét, a nemek keres, és e-mail címét. Hála a webhely különböző anonimitás eszközök, a profil tartják teljesen privát, amíg készen áll a csatlakozni. A helyszín is a 256 bites SSL felső szintű védelmét biztosítja az info. Több mint 6 millió ember csatlakozott VictoriaMilan, így mit vársz?

load...

URL: https://www.victoriamilan.com/

11

Családi ügy

LEGJOBB

Családi ügy „ahol a fű mindig zöldebb.” Itt van a családi ügy a számok: 873,700+ igazi amerikai felhasználók számára, 8,600+ aktív felhasználó az elmúlt hét nap, 506+ felhasználó online most, és 20,400+ váltott üzenetek az elmúlt héten. Ryan egy felhasználó New Yorkban, azt mondta, ez az ő felülvizsgálata Családi ügy: „Mindig is szerettem az oldalon. Van benne jó tulajdonságait, a támogatás és a dolog, amit kell egy társkereső oldalon. Szép és sok köszönet.”

URL: http://www.maritalaffair.com/

Nem Rings van szükség ezeken a webhelyeken

Trösztösít tanulmánya is azt mutatja, hogy 10% -a ügyek kezdődik az interneten, és a következő alkalmazások nagy hely, hogy indul el, ha ez az, amit keres. Az atmoszféra barátságos, a funkciók a biztonságos, a tagság nagy és változatos, és az ára is hihetetlenül olcsó (és az olcsó, azt jelenti, ingyenes).