13 legjobb „teljesen ingyenes” online társkereső oldal (2019)

20 május 2019

13 Legjobb Teljesen ingyenes online társkereső oldalak (2019)

OkCupid

LEGJOBB

A kezdetektől (aka 2004), OkCupid már teljesen ingyen, és a csapat azt mondja, hogy akkor ez így is marad mindaddig, amíg a helyén fut. Ez így van - nem kell fizetni, hogy hozzon létre egy profilt, keresni és kapni mérkőzést, flört, üzenetek küldésére és fogadására, vagy bármi más. OkCupid leginkább ismert a tulajdonosi párosítási algoritmus - akkor válaszolni számos kérdés, adja meg, hogy a lehetséges időpontokat, hogy válaszoljon a kérdésekre, majd rangsorolja a fontosságára, hogy minden kérdésre.

URL: https://www.okcupid.com/

Rengeteg hal

LEGJOBB

Rengeteg hal (POF) egy másik ingyenes társkereső oldal, amely azt ígéri, hogy soha nem kell fizetnie, hogy üzeneteket küldeni vagy fogadni - és ez egy nagyon jó dolog, mert POF felhasználók több beszélgetést, mint bármely más társkereső és cseréje 1 milliárd üzenet egy hónap. Néhány más lenyűgöző számokat tartalmaznak, amely 70.000 új emberek csatlakoznak a helyszínen minden nap, és ez elérhető 11 nyelven, és több mint 20 országban. Egy felhasználó Simon nevű Whitelock írta Google Play: „volt egy pár más oldalak egy hete, és az égvilágon semmi egyáltalán. Szereplők én hálót POF, és 48 órán belül, már volt néhány kapcsolatot. Azt bizonyítja, hogy POF működik.”

URL: https://www.pof.com/

Mingle2

LEGJOBB

Mingle2 azt mondja, hogy akkor csak 30 másodpercig, hogy hozzon létre egy fiókot, és akkor te meg úgy, hogy találkozik egy csomó hiteles emberek. A csapat figyeli a helyszínen, hogy minden a profilok valós és megtartani csalók található. Egy hasznos funkció a tagok most szakaszban, ahol láthatjuk, aki bejelentkezett ugyanakkor, ami még gyorsabb kapcsolatokat. Mingle2 azt mondja, hogy tegye el a hitelkártya is, mert nem fognak kérni érte.

URL: https://mingle2.com/

DateHookup

LEGJOBB

Által alapított Dustin Weirich, DateHookup annyi ingyenes szolgáltatásokat, hogy nem tudunk esetleg mindet felsorolni. Néhány a legjobb közé feliratkozást, megtekintését profilok (szűrők nem, az életkor, és hely), a megtakarítás a kereséseket, látva hogy ki van online most, tetszik profilok, könyvelési és megválaszolása szálakat a fórum, és beszélgetni valós időben. Ezen kívül a cikk oldal ingyenes tanácsot egy csomó témák, beleértve a dátum ötletek, társkereső, amikor a költségvetést, és védi magát a catfishers.

URL: https://www.datehookup.com/

Szerelem Ha nem jön egy árcédulát!

Sam Cooke nem volt online társkereső a fejében, amikor énekel az élet szabad értékek, de ingyenes társkereső oldalak már biztosan közéjük. Ezért kihasználja a telek éppen most meséltem - a pénztárca nem kell félnie!