13 „legrosszabb” társkereső profil (valaha a képekről a BIOS-ra)

18 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

Kezeket le, a legrosszabb társkereső profilját, amit valaha olvastam írta egy joghallgató, aki azt hitte, ismeri az utat lenyűgözni egy nőt. De tényleg, tényleg nem.

„Mi oka lehet adni a mai napig velem?” Kérdezte, miután egy rövid és általános bio. „Én még soha nem küldött kéretlen dic kép, és lefogadom, nem sok a srácok lehet mondani ugyanezt.” Igen, ő írta fasz rossz. Azzal folytatta, hogy referencia ő szigorú nem-kéretlen-DIC-pics politika még kétszer inhis profilt, aztán másolás / beillesztés a személyes igény, hogy híre az ő üzenete számomra.

load...

Mindez mademe azt gyanítják, hogy ő már elküldte a szemét, hogy egy lány, és ütött rágják ki belőle, ami miatt őt overcorrect. Vagy talán csak nagyon büszke volt korlátozás. Like „Hé, nézz rám, én még soha nem szexuálisan bántalmazták senkit, nem vagyok egy fogás?” Lek.

Azt is megköszönni azt a fickót, de, mert ő DIC-pic rögzítés kaptam egy jó történetet elmondani az én egyetlen barátok. Bad társkereső profilok szórakoztató beszélni, borzongás felett, és tanulni, így a társkereső szakértők döntöttek toput össze egy listát a top13 legrosszabb valaha online társkereső profilokat. A nyers, durva, a néma figurák -ez lista minden megvan.

load...

1. AsianTom megnehezíti tetszik neki

Először fel, megvan, hogy a díjat a legrosszabb társkereső profilt történetében társkereső profilok egy férfival, aki egyenesen felfelé mondja az embereket, hogy nem fog tetszeni neki. AsianTom egy kaliforniai egyetlen, aki valószínűleg marad egyetlen egy jó hosszú ideig.

Komolyan, az első mondat az ő társkereső profil: „Azt, hogy ez nehéz, hogy tetszik nekem, mint egy emberi lény.” Azt hittem, biztos misreadit vagy valamiféle elírás, de nem, ő folytatja: „minden olyan tudatos szinten (beleértve a nem és al-), azt hiszem, jobb vagyok, mint te.”

„Azt sérti az erkölcs, még akkor is nevetni a vicceket, ami csak arra szolgál, hogy az üzemanyag a saját önutálatot.” - AsianTom az ő OkCupid társkereső profilt

Tehát most gondolkodom a 28 éves szingli ironikus, vagy hogy egy félrevonuló vicc. Olvasás, azonban nyilvánvaló, hogy ez nem egy stabil, vagy vicces ember. „Azt írjuk be a bizonytalanságok,” azt írja, „és bántalmazzák szóban. Azt sérti az erkölcs, még akkor is nevetni a vicceket.”Hm. Nem.

load...

Ez tulajdonképpen nagyon nehéz megtalálni valamit, mint körülbelül AsianTom.When látok szörnyű társkereső profilok, mint ez, tudom, ha they'reactually megpróbál egy időpontra, vagy ha csak akar egy helyen nyílás magány és a keserűség a a világ.

2. Az elítélt szexuális bűnelkövető megrémít Női Off

A self-összefoglaló a lehetőség, hogy a legjobb lábbal előre, nem ijesztgetni mindenkit le, de egy háromszor elítélt szexuális elkövető nyilvánvalóan nem kap, hogy feljegyzés. Ő előre az ő büntetlen előéletű, ami, tudod, aggasztó, hanem egyfajta méltó. Meg fog jönni ki végül, így legalább ő őszinte.

De aztán elsüllyed az esélye, hogy valaha kapok egy időpontot, mondván: „Én már befordult a sarkon, így ha a hűvös, hogy ütött ki. Nem úgy, mint elütöttem őket, mégis. LOL.”Nem, nem LOL. ISTENEM.

3. Egyetlen For Life

Előfordul, hogy egy társkereső profilja olyan rettenetesen rossz, hogy ez szánalmas, és ez hogyan érzek a szerencsétlen, aki a harmadik helyen áll a listán. Ő csak annyira, de annyira szomorú.

Ez az anonim OkCupid egyetlen csodája, ha ő lesz egységes egész életében.

Ez az egyetlen srác csomagolva magát egy törülközőt a társkereső profil kép , és nehéz nem érezni rossz neki.

A OkCupid felhasználó határozottan tudatában társkereső harcok, mert a válasz a prompt „töltök sok időt gondolkodni” az „Ott leszek egyetlen egész életemben?”

Úgy értem, nem tudom biztosan, buuuut ítélve ezt a képet, igen. Igen, ő fog. Milyen rossz ítélet vezette őt, hogy úgy gondolja, a vonzó póz lenne less el egy élénk színű törülközőt széles vigyorral szemű?

Ez az egyik legrosszabb társkereső profil kép, amit valaha seen.It nehéz is nevetünk ezt, mert annyira rossz, hogy ez érthetetlen.

4.A CreepyPhotoshopped profil a dolgok a rémálmok

Fürdőszoba Önportrék nagyjából soha nem jó ötlet. Különösen meztelen is. Különösen furcsán zavaró Photoshoppal is, mint Dávid. Ez 27-éves egyedülálló egyértelműen fúrunk ki magát, amikor úgy döntött, hogy photoshop karját vesz szelfi jön ki az ágyéka. El sem tudom nézni, hogy túl sokáig. Miért?! Tedd a nadrágot, senki sem akar látni, hogy!

5. Nem Friendzoned - Maga egy bunkó

OkCupid nyílt végű kérdések néha egyéni bajba, mert egyszerűen nem tud segíteni, de szellőző találhatóak a társkereső bajok, és ezáltal felfedi pontosan miért ők még egy az első helyen. Spoiler figyelmeztetés: Ez nem azért, mert ők a tisztességes és csodálatos ember.

Ez Decemberists ventilátor nem is próbálja meg vonzó a profilképét.

Ez Full-House slashfic erotika író egy kiváló példa. A „legintimebb dolog, én hajlandó elismerni” részben, ő nem tud segíteni, de panaszkodik, hogy nem képes gólt a nőkkel. „Annyira beteg, hogy friendzoned,” azt írja, ami már nem fog szerezni egy csomó szimpátia egyedülálló nők, akik baromi jó barátok.

Aztán azt mondja: „Hölgyeim, ha keres egy igazi férfi, aki érték, amit a szíved, és nem a test, az csillogó páncélos lovagja vár.”

OK, nem is olyan rossz, ugye? Egy kis clichГ ©, de úgy tűnik, komolyan. Várj, de aztán hozzáteszi: „Nem Fatties, kérem”, és felfedi magát a képmutató douchebag ő.

6. Küldése Vegyes üzenetek

Jennifer - akinek tapló profil azt mondja, mind a 31 és 41 - komolyan kell, hogy tettének együtt. Ahelyett, hogy egy kacér vicc, vagy leírja magát, mint egy ember, úgy dönt, hogy használja a profilját, hogy henceg, amit nem akar egy partner.

Azt írja: „annak érdekében, hogy ne pazarolja az időt (vagy nagyobb), arra kényszerítve, hogy üljön át egy újabb baromság beszélgetés vagy valami béna guttermutt pick-up vonal, hadd legyen világos, nincs vágy, hogy baszni.” Odamegy hogy azt mondják néhány szép átlagos dolgot tapló a hookup kultúra és a férfiak általában.

Még több bizarr, neki profilképe sokkal túlságosan is közel-for-komfort lövés a testét egy bikini... De akkor ő azt mondja, nem fog szexelni? Őszintén szólva nem tudom, mi Jennifer foglalkozik.

7. Hm, talán letette a Ax?

Mérföld, 23, meg akarta mutatni, hogy ő egy outdoorsman ő profil kép (ő valószínűleg akarta mutogatni izmos testalkat), de hordozó baltával annyira nem a megfelelő út. Mint minden.

Soha ne tartsa egy baltát a tapló profilt. Csak nem.

Ez az egész tapló profilt tesz engem megalázkodik. Miles'awkward jelentenek és kényelmetlen smilegives nekem a libabőr, míg a fejszéjét causeswarning bellsto gooff a fejemben. Egyrészt tudom, hogy valószínűleg nem baltás gyilkos. De másfelől, ő nem egy fejsze.

Ő byline lehetett volna, hogy jobb egy könnyed vicc, vagy egy szellemes megjegyzést, de valahogy most tette több kínos.

„Van egy PhD Snuggleology,” írta. „Swipe jobb, ha valóban készen áll erre kocsonya.” Nem vagyok kész. Soha nem lesz kész. Csúsztassa balra!

Let Miles' profil lecke minden kislemez: Amikor szedés ki vonzó profil kép, hagyja el a gyilkos fegyvert belőle. Legalábbis addig, amíg a második dátumot!

8. Liam, a cross-dressing Liar

Liam probléma nem az, hogy úgy döntött, hogy viseljen egy szőke parókát, nyaklánc, és a rúzs az ő profil kép. Ez nem a leginkább vonzó megjelenés (a platina szőke parókát igazán összecsap a sötét szakáll), de ez a fajta vicces, és határozottan emlékezetes. Ez nem az, amit elnyerte a helyszínen, mint az egyik legrosszabb társkereső profilok valaha.

Ez egymondatos bio, hogy elsüllyed minden esélye, hogy egy tapló felhasználó lesz ellop jobbra. Liam írja magáról: „Én vagyok 38 éves fodrász Pakisztánból és a kényszeres hazudozó.” Először is, a profil azt mondja, 25. Másodszor, a rózsaszínes fehér bőr azt sugallja, hogy nem közel-keleti. Harmadszor, legalábbis ő őszinte, hogy hazug...?

9. Senki nem akar be a Cheetos Bath

Az eredetiség a tapló profil egy jó dolog. Van tehát sok a verseny, hogy ott van, hogy magad kitűnjön valahogy.

A nők meg egy csomó más dolog, a lehetséges időpontokat, de Cheetos fürdők nem ezen a listán.

Matt azt hitte, hogy egy pozitív benyomást egy képet magát meztelenül a fürdőkádban töltött Cheetos. Ő is rajta egy fekete parókát, vörös foltokkal és komolyan kínál Cheeto a camera.This kép egyértelműen vett sok erőfeszítést és a tervezés, de azt nem értem, hogy... Miért?

Adok a 37 éves kellékek megy az extra mérföld és megpróbálja rávenni a nők a mindenki kedvenc narancssárga portalanítottuk snack. De komolyan, ez a megjelenés nem dolgozik Matt.

Ez az egyik legrosszabb társkereső profilok, mert azt mutatja teljes megértés hiánya, hogy mit akarnak a nők. Cheetos finomak, de nem szexi.

10. Valaki csak hogy ez a lány egy iPhone

Egy 11. Osztályos tanulója a OkCupid nagyon előre, hogy mit akar. Nem, nem egy időpontban. Egy iPhone. Azt mondja , szereti az embereket, aki megveszi ajándékok neki mutatni érdekli őket, és ő nagyon jó a szex. Profilját alapvetően úgy hangzik, mint egy alkalmazás számára, hogy valaki cukor baba.

„Lol vagyok annyira kétségbeesett, hogy valaki vesz nekem egy iPhone 5 vagy iPod Touch ötödik generációs”, írja a „legtöbb magán dolog, én hajlandó elismerni” részben. Majd a „be az üzenetet nekem, ha” részben ő leírja az ideális ember, mint „Te lennél hajlandó, hogy engem az iPhone 5 és az iPod Touch ötödik gen...”

11. A hamis Bad Profil felrobban egy OKC felhasználó arcát

Hallottátok a kifejezést „ez olyan rossz, hogy ez jó”, igaz? Nos, ez elég sok összegeket fel Alli Reed alászállás online társkereső őrület. A repedt író azt hitte, hogy okos által jön a legrosszabb társkereső profilt valaha. Ő igazán ment minden ki ez a dolog, hivatkozva hamis terhesség, mondván, ő szeret „Grown Ups 2”, és így egy sor buta megjegyzéseket.

Profilját hívták AaronCarterFan.She még mondja YOLO. Ez a profil gyakorlatilag sikolyok „Ne üzenetet nekem! Én egy őrült ember!”És mégis, 24 órán belül, Alli hamis profil van 150 üzeneteket. Huh. A fiúk néma.

„Biztos voltam benne, én teremtés megérintette minden jelentős tényezője, hogy valóban szörnyű: átlag, elkényeztetett, lusta, rasszista, és szándékosan tudatlan, és dobott egy kis aranyat ásni csak funzies.” - Alli Reed, egy repedt író

Allimessaged udvarlóit a nagybetűs halandzsa (a kedvencem az volt: „Tudok húzza ki a fogát?”), És mégis jöttek vissza többet. Néhányan még feltette ezt egyértelműen pszicho csaj ki egy dátumot!

Alli azt mondta, hogy a legjobb az ő következtetése: „A férfiak a világ: Te jobb, mint ez. Tudom, hogy sokan akkor soha üzenet AaronCarterFan, de sok tenné, és egy csomó tettél. Te jobb annál.”

12. Wowniceusername Igéje Hányás Profile

Sajnos, egy férfi nem tudja elküldeni random értelmetlen és kap száz válaszokat egyedülálló nők. Mert, szabványoknak. Valami azt súgja, wowniceusername a zegzugos OkCupid bio nem pontszámot neki sok dátum meghívásokat. Ő írja le magát, mint egy „ördög-imádó koktél etnikumok”, de amit valójában ez az egész hely.

„A zaj tisztaság,” azt írja, a semmiből. „Szeretem sértő vicceket és a whisky. I kedvét a világ abszurditását.”Abszurd igaza van. Ez a fickó kiterjed a sok föld egy bekezdés, de valahogy közvetít semmi, de confusionand káosz.

„Filmzenék a leggyorsabb módja annak, hogy az én kis fekete szív,” arra a következtetésre jut. „VoilГ, self-összefoglaló. Az elme tárcsákat.”Igen, ez tényleg.

13. Chlamydia_Lydia Válaszd a legrosszabb Felhasználónév valaha

Utoljára is, adok neked egy singlegirl, akinek fogalma sincs, hogy milyen nem tetszik neki felhasználónevét. Chlamydia_Lydia választott valóban szerencsétlen - és felháborítóan vicces - felhasználónév neki OkCupid profilt.

Gyenge Lydia nem havingmuch szerencsénk fiúk az üzenethez ő online.

A 21 éves biszexuális nő New Yorkban él, és nagyon szép, de a profil saját összefoglaló utal, hogy ő gondjai egyre ember figyelmét az interneten. Könyörög, „fiúk! Kérjük jobb [sic] nekem egy üzenetet, nem csak engem meg a kedvenceid!”

Most, mint láttuk, egyetlen fiúk majd beletörődik sokat a forró csaj. De van egy vonal, és úgy tűnik, ez a nemi betegségek.

Azt hiszem, ez biztos, hogy vállalja Chlamydia_Lydia felhasználónevét nem éppen rajz minőségű férfi neki.

Láttad a legrosszabb - Most menjen írja a legjobb profil You Can!

Azt fogom mondani egy dolgot Obsessed-With-Dic-Pics: Tudta, hogy maga álljon ki a tömegből kúszik az interneten. És ő. Mindig emlékezni fogok, hogy a profilt, és a teljes zavart és a rémületet éreztem magam. Csak nem a jó értelemben.

Szörnyű társkereső profilok bizonnyal vonzza a figyelmet, és hogy az emberek wonder.The legrosszabb online társkereső profilok listánkon nevetségesen, nevetségesen és lenyűgözően emlékezetes, és ez valami büszke legyen, olyan módon.

Persze, én nem ajánlom, hogy ugyanazokat a hibákat, mint ezek a gyalázatos kislemez. A cél az, hogy emlékezetes egy jó ok , nem azért, mert nem tudja pontosan, vagy beszélni, mint egy rendes ember. Remélhetőleg ez a lista a istenverte társkereső profilok adta meg a nevetés, és érezted magad egy kicsit jobban van a saját határozottan-not-a-legrosszabb valaha profilt.