16 okból balra mozog

18 július 2019

Mindenki tudja, tapló felszínes. Tudjuk, hogy úgy néz ki, elvárják, hogy vagy megszakítani az üzlet, de néha vannak más tényezők is zárjuk a fickó sorsa gyorsabb, mint a mozdulattal a hüvelykujja.

Tehát, akik ezeket a srácokat, és mit csinálnak, hogy már őket meghalni, mielőtt valaha is, vett egy nagy levegőt?

Itt van, hogyan sikerül a tapló, fiúk:

1. A nyírt fejed

Nem értem, ha a fiúk nem veszik észre, hogy levágták egy részét a fej saját fotó. Ha nem tudja kitalálni, hogy a vágóeszközt, te nem elég okos nekem.

load...

2. Megduplázhatja képek

Nem értem, hogy miért fiúk elhelyezhet ugyanazt a képet többször is. Miért?! Maga nem Doublemint ad, haver. Biztos vagyok benne, hogy van egy mobiltelefon. Még egy kép.

3. Egy másik Ron Burgundy

Ha látok még egy „Nagyon fontos. Én sok bőrkötéses könyv, és a lakásom illata gazdag mahagóni,”nos, akkor még egy srác, csúsztassa balra.

Ha megy lopni egy idézet, talán lopni az egyik, hogy nem mindenki lop, igaz? Próbáld ki, hogy egy eredeti, nem eredeti személy legalább.

4. Fürdőszoba. Szelfi.

Elég. Mondott.

5. Két szó: tornaterem szelfi

Oneword: Viszlát.

load...

6. Hol vannak a képek?

Utálom a srác, akinek talán három kép, és a kettő kutyája, és az egyik az óceán. Ugyan uram, ez a kép játék. Utáni képek vagy kap hangú!

7. Insta Fail

Tehát mindenki, és a mama postázza a Insta nevét, de miért egy srác elhelyezhet egy Instagram fiókot, a magán? Nézd, nem akarom, hogy követhesse, haver! Azt akarom, hogy fut föl, hogy dönteni, ha azt akarom, hogy ellop jobbra! Egyszerű.

8. Mr. Rejtély

Kapok, hogy nem kell mondani semmit a app, de nem lenne annyira hasznos, ha a srácok legalább mondott valamit.

Tudod, örülök, hogy úgy gondolja, hogy van, hogy ujjal is nyomja betűket, hogy szavakat, amelyek tükrözik a gondolatok a fejedben. Van gondolatok és az ujjak, nem igaz?

9. Meg van egy ilyen szép... Sisak

Küldesz egy képet magadról csak egy sisakot. Szép sisak. Én teljesen képzelni minket teszi ki.

10. Akkor ment egy kicsit túl Animal Planet

Szép munka vadász / horgász! Te borított hal / állati belek. Az állat egy dolog... A vér egy másik. Ez tesz engem akar hányni.

load...

11. Ex-barátnője fotó sikertelen

Nem lenyűgözte a szorosan tartott hölgy te átölelve az összes pics, tesó.

12. Mert u még nincs is braynes

Nyelvtani vagy írásjelet csak szörnyű. Még mindig nem értem, hogy hányszor lányok, hogy megmondja, hogy mi a különbség a „saját, ők ott”, és a fiúk nem kap ez jobb.

13. Ageism

Hazudott a korát. A tapló kor a Facebook korában. Ott. Oldottam meg az Ön számára, 53 éves srác, aki azt mondja, hogy 35.

14. A férfi, aki azt mondta, a lányok kellett üzenet neki első vagy elfelejti

Több mint 60 percentof társkereső app felhasználók srácok. Maga nincs abban a helyzetben, hogy ilyen magas igényeket. Tudok üzenetet, de nem fogom, hogy azt mondta muszáj.

15. Nem is elrejteni azt a tényt, hogy te hátborzongató

Vagy szavakban vagy képekben, te túl átlátszó, Mr. Érzéki Toe Sucker.

16. Maga az ex...

Vagy egy másik kínos variációja valaki már tudom, és tudom, hogy nem szeretem. Csak remélem, vágni, mielőtt lehetett látni.

Az Ön véleménye szerint, milyen módon vannak fiúk hiányzik a tapló jel?

Photo források: timedotcom.wordpress.com, genius.com, tiredofdating.wordpress.com