3 közös leszbikus társkereső mítoszok debunkáltak

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Ahogy kutattam ezt a cikket, egy szó állt ki nekem: szex. Úgy tűnt fel mindenhol. Még újabb fejleményei társadalmi elfogadtatásában a LGBTQ közösség, az interneten még mindig megszállottan, hogy mi folyik beneaththe lapok közötti leszbikus párok.

Azonban, amikor beszélni a leszbikus barátaival és kezelésben részesülő betegek, hallok egy másik történet, mint a keresési eredmények megmondani. Mi rangsorban szex ugyanolyan fontos a kapcsolatainkat, de ez természetesen nem a központi meghatározó eleme az életünkben. Ily módon a leszbikus párok nem más, mint az egyenes párok. És mégis népszerű perceptiontakes a hiperszexuális kilátás két nő together.This bosszantó lehet, hogy sok lesbianswho csak azt akarják, hogy a kapcsolatok elfogadott, de találják magukat a rossz végén egy fétis.

load...

A lényeg: a szerelem a szeretet. Ennek ellensúlyozására a sztereotípiák ott fogok kezelni három leggyakoribb tévhit leszbikus love.If szeretné az igazságot, olvasson tovább.

1. Tévhit: leszbikus kapcsolatok nem tartanak

Tudom javítani ezt a mítoszt csak egy szót: néhány. Néhány leszbikus kapcsolatok nem tartósak. Néhány csinálni. A hívők e mítosz feltételezheti, hogy anélkül, hogy egy ember, egy leszbikus kapcsolat köti az összeomlás önmagába, de ez egyszerűen csak rossz.

Leszbikus szerelem ugyanolyan valószínűséggel az utolsó, egyenes szeretet.

load...

Évekig jártam szerte az országban szolgáló leszbikus közösség, és ez valóban lenyűgöző, hogy megfeleljen annyi szerető leszbikus párok, akik együtt maradtak az évek során, leküzdve a társadalmi nyomás, mint a Shunning, titoktartás, vagy családi rosszallását.

Figyelj: Nincs semmi eredendően hibás a leszbikus kapcsolatok, és az egyenes kapcsolatok nem kiváló.

Végtére is, a válási arány az egyenes közösség körül mozgott 50% ofmarriages már évtizedek óta. Még nem házasságkötések kétlem, mi átlagos sokkal rosszabb!

Az emberek állandósítja ezt a mítoszt leszbikus párok probablydon't ismer leszbikusok és tévesen megítélni a szívüket. Ez olyan értelmetlen, mint azt az „Egyenes kapcsolat nem tart.”

2. Tévhit: Leszbikus Biszexuális kapcsolatok a nők nem tart

Society hajlamos misjudge bisexualswith káros mítoszt jellegét. Voltam bűnös a torzítás is. Mert szembe a kritika egyaránt meleg és heteroszexuális emberek egyaránt, akkor nem látok sok, és büszke biszexuálisok vagy pansexuals.

load...

A valóságban több embert azonosítani, mint biszexuális, mint ők meleg vagy leszbikus, így amikor megjelenik egy leszbikus pár egyik vagy mindkét már valóban biszexuális. Míg leszbikusok csupán 1% -ról 2% -át a lakosság, a legutóbbi vizsgálatok nekünk több mint 16% -át az amerikaiak sem azonosítani, mint a heteroszexuális, sem a homoszexuális, hanem valahol a kettő között (akkor többet megtudni biszexuális statisztika és sztereotípiák itt ). Tény, hogy egyre több fiatal lásd szexualitás szempontjából a spektrumot.

„Én meg olyan felnőtt - bárki éves kor felett 18, aki le, hogy szeressen. Nem vonatkoznak, hogy egy fiú vagy lány, és nem kell, hogy legyen a társam kapcsolódnak fiú vagy lány.” - Miley Cyrus, énekes / dalszerző

És mégis néhány ember még mindig úgy érzi, megvetését biszexuálisok és képtelenek felvenni egy oldalsó és ott maradni. Emberek, akik leng oda-vissza tetszés szerint - híres példák közé Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Angelina Jolie, Anne Heche - kritizálják a „hasbians.” A kapcsolatok kiáltják kísérletek és azok vonzereje csökken a puszta kíváncsiság.

Felejtsd el a sztereotípia. Biszexuálisok nem minden válogatás nélküli, zavaros, lötty szex démonokat. Csak azért, mert ők vonzódnak mindkét nemben, hogy nem teszi őket nagyobb valószínűséggel csalni, és kevésbé valószínű, hogy szeretnénk mi egy csomó ember szeretne - egy stabil, elkötelezett kapcsolatot. Ön valószínűleg tudja, monogám heteroszexuális személy, de csak seethem egyenes vagy meleg, attól függően, ki ők a.

Ahogy telik az idő, és több biszexuálisok érzik magukat jön ki a szekrényből, remélhetőleg, feltesszük ezt a nevetséges mítosz az ágyba egyszer és mindenkorra.

3. Tévhit: nincs igazi Femme / Femme Leszbikus párok

Mindannyian esik áldozatul nemi gondolkodás sometimes.It kór gyakran tudatalatti, és olyan egyszerű, mint felvenni a kék kártya a bátyja születésnapját, de a nemi szerepek is mélyen félrevezető. A nemek közötti társulások úgy beleivódott a mi kultúránkban, hogy megkapjuk ezt a mítoszt: a nők a férfi vonásai csak vonzódnak, vagy szeretni egy nőt nőies vonások (és fordítva). Valaki kell, hogy legyen a „srác” a kapcsolatot.

Az ellentétek vonzzák esetleg néhány alkalommal, de nem mindig. Néhány femmes szeretik femmes.

Az igazság az, hogy sem a srác. Mindketten a leszbikus nők, bármennyire tüskés haja vagy hogy milyen jól sziklákat legombolt ing.

Az emberek látják a femme vagy Butch leszbikus, és azok automatikusan feltételezéseket tenni, hogy milyen típusú ember, akit szeret, és hogy milyen típusú ember szeretni fogja őt. De leszbikus szerelem isn'tso egyszerűen lefordítható egyenes terminology.In 2009. Mentem egy leszbikus körutazás, és láttam egy sokszínű szivárvány kapcsolatok az emberek között minden fajta.

Rengeteg olyan femme leszbikus párok odakint. Például egyesek szerint Ellen DeGeneres az femme, vagy legalábbis asoft Butch, és nincs tagadni ő felesége, Portia de Rossi, minden femme. Vagy mi a Jodie Foster és Alexandra Hedison? Vagy country énekes Chely Wright és az ő felesége Lauren Blitzer? Párok nem minden fér bele tisztán nemi kategóriák és femme kapcsolatokat tarthat.

TheTruth Will Set Us All Free

Fontos, hogy szembeszálljanak a mítoszok odakint kb leszbikusok és elismerik a komplexitás az emberi kapcsolatok. Hitek lesz szó, és szó lesz akciók, ezért legyen óvatos, hogy mit fogadnak el a tényt. Néhány téves vezethet megkülönböztetés, sőt a gyűlölet-bűncselekmények, és jöttünk túl messze esik áldozatul, hogy.

Évtizedekkel ezelőtt a mítosz, hogy a leszbikusok valahogy pszichésen gyengébb alaposan leleplezte. És még a közelmúltban, mint a '90 -es években, a meleg és leszbikus szülők kellett küzdeni előítéletes vádakat, hogy azok a gyerekek wouldbe pszichológiailag sérült miatt egy úgynevezett természetes nevelést. Már előrehaladást, mint a társadalom, de még mindig van egy longway menni felé teljes acceptanceof a LGBTQ közösség.

Van még néhány elterjedt mítoszt, hogy időzzön mintegy leszbikusok, tart minket halad előre, ezért remélem, hogy ez a cikk jóváhagyta azokat az Ön számára.