3 módja egy lány nevetésének

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Ez igaz: hogy vicces egy nagyon vonzó tulajdonság egy srác , hogy van. Azt szokták mondani, ha nem kap egy lány nevet, akkor kap rá, hogy semmit.

De hogyan valójában rávenni nevet? Mit csinálsz?

Az én tapasztalatom szerint a társadalmi bizalom edző, a legtöbb pasi, aki akar lenni viccesebb fog foglalkoztatni egy hatékony megközelítése: Megpróbálják megtalálni vicces vonalak és rutinok memorizálni, és használja a beszélgetés.

load...

A probléma még ha sikerül, hogy illeszkedjen egy ilyen sorokat egy beszélgetést, és hogy úgy tűnik, valódi, ez még mindig nem teszi meg a mókás fickó egészére.

Ez csak neked egy vicces srác néhány percig, amíg elfogy a vicces sorokat mondani. Ezt követően, akkor van egy probléma.

Ezt szem előtt tartva, szeretném megosztani veletek három hatékony módja, hogy egy lány nevetni, amely maga után vonja generáló humor a helyszínen, nem memorizálása rutinokat, így számíthat rájuk bárhol és bármikor.

1. Szerintem kívül a doboz.

Humor nagyrészt által generált gondolt ki a dobozból , és így szokatlan egyesületek. És ez az, amit tehetünk szándékosan.

load...

Ez lehet egy kicsit trükkös az első, ha nem használják, de ez lesz a második természete a gyakorlattal.

Ne ezt a beszélgetések során: Bármilyen beszédtéma, próbálja félretéve a hagyományos logika és megközelíteni egy új, szokatlan módon.

Például, ha beszélünk háziállat, háziállatok érzelmi problémákkal egy vicces és kreatív témát. Akkor beszélhetünk erről, ha azt szeretnénk, hogy vértezze fel és a vitát.

„Mi a legjobban megszerzését

E sajátosság akkor igazán vicces.”

2. Légy spontán.

Emellett gondolkodás kívül a doboz, humor is gyakran az eredménye, hogy egyszerűen spontán. Ez azt jelenti, hogy azt mondják, amit eszedbe jut először gondolkodás nélkül túl sok.

Gyakran mi jut eszébe először kissé szokatlan vagy kreatív vagy váratlan, mely potenciálisan is nagyon vicces, és képes kiváltani a nevetés. Ez az, amiért ez egy jó ötlet, hogy spontán.

A probléma az, sok a srácok bizalommal lehet spontán, mert attól tartanak, akkor mondjuk valami nem megfelelő. Ez csak egy kockázati fogsz kell feltételeznünk.

load...

Ez az ára, hogy vicces, és azt lehet mondani, hogy a tapasztalat, hogy érdemes szedni.

3. Lógni srácok, akik vicces.

Mivel vicces, hogy nagy mértékben fertőző. Ha kölcsönhatásba sokat srácok, akik vicc körül sokat, kreatív gondolkodásra, és nem veszik hiszi túl komolyan, akkor fokozatosan így is.

Ezzel szemben, ha kölcsönhatásba srácok, akik csak beszélni mély téma egy nagyon logikus módon, akkor nehezen kölcsönhatásba lépve egy lány, hogy vicces legyen, és ő nevetett.

Tehát, hogy a barátok, akik vicces és lógni velük. Nem csak ez lesz a sok móka, de ez a vonat, hogy több szórakoztató is.

Nem azt mondom, meg kell árokba a barátok, akik nem vicces, de ne próbálja megtalálni az egyensúlyt.

Gyakorold ezeket a stratégiákat, és a humorérzéke fog fejlődni. Mi a legjobban megszerzését E sajátosság akkor valóban lehet vicces, és akkor nem kell hamis is megjegyzett vonalak.

Ön képes lesz arra, hogy mindenféle lányok nevetnek mindenféle helyzetben, és akkor előnyeinek kihasználása következtében.

Srácok, van természetesen vicces, vagy azt találja magát memorizálása viccek lenyűgözni a nőket? Milyen tanácsot tudsz ajánlani az embereknek, akik küzdenek?

Eduard Ezeanu tanítja fiúk , hogyan lehet több kimenő és szociális, valamint hogyan lehet több beszédes a beszélgetések, és segít nekik építeni elképesztő kapcsolatokat. Ő is osztja tanácsot elnyerni a szociális készségek és a bizalom a blogjában, Art a bizalom.

Fotó forrása: glamour.com.