4 leggyakoribb online társkereső hazugság

20 július 2019

A minap beszélgettem ez a fickó az interneten. Beszélgetés folyt nagy. Ő nagyon intelligens és tette mindenféle dolgokat. Nagy hatással volt rám.

Ő volt katonai, volt egy mérnöki diplomát, utazott mindenféle helyeken, vesz egy év megkezdése előtt ki grad iskola, szokott lenni egy mentős - a lista dolog ez a fickó tette volt látszólag végtelen.

Bár nagy volt a történet, én végül szünetet kérni tőle, biztos te csak 30? Ő meghökkent és megkérdezte, mi jutott eszembe, hogy. Azzal folytatta, hogy azt mondják, hogy ő valójában a 34.

load...

Mi történt velem gyakran történt veled is. Emberek hazudik az online társkereső.

Itt lebontják a leggyakoribb online társkereső rejlik, hogy lehet számítani, hogy tapasztalat.

4. Az Age Lie

Azt hiszem, mindenki három korosztály számára. Az első kor a koruknál. A második kor a kor úgy érzi benne. A harmadik kor a kor nézel ki.

Néha ezek megfelelnek. Néha don't.When ők nem, akkor az emberek, akik online szeretnék változtatni korukat. Ez gyakran azért, mert feltételezik, emberek koruk nem megfelelő mérkőzés, nem érzik magukat egy vonzó az emberek közelebb a koruknál, vagy úgy érzik, hogy érdekeiket jobban valaki egy másik korban.

load...

A képek a legnagyobb nyom az online társkereső hazugság.

Hogyan kapunk egy öregedő hazug:

Hacsak nem tudja utánozni egy Obama birther és a kereslet, hogy a születési anyakönyvi kivonat, akkor nem veszik észre te is becsapták.

A képek a legnagyobb nyom az online társkereső hazugság. Ők sem nézni a régi a fotó vagy fotó néz ki, mint a minőség, amikor Ön még volt, hogy rázza a Polaroid.

A másik módja, hogy elmondja, hogy tesztelje, ha a hivatkozások le. Kérd meg őket, hogy mit csinálnak, amikor 9/11 lement. Ezután kérjük meg őket, hol voltak, amikor Diana meghalt. Összehasonlítása, ha az életük választ értelme, vagy ha a dolgok egyszerűen nem adja ki.

3. A Body Lie

Nézzünk szembe a tényekkel. Ön randizni és aggódsz akárki is ott nem fog kinézni a kép. Akkor gyomor bármit, kivéve ezt catfishing technikát.

load...

Amennyiben a képek között csak arc lövés, akkor valószínűleg, hogy csalás.

Hogyan lehet elkapni ezt a harcsa:

Amennyiben a képek között csak arc lövés nincs egyértelmű teljes test felvételek, akkor valószínűleg, hogy csalás körülbelül testüket. Ez a leggyakoribb hazugság. Meg kell alsolook, hogy ha a képek mind ugyanazon szögből / póz / szelfi / pozíció. Őszinte emberek jelennek változatos fotóikat.

2. A Hely Lie

Daters gyakran hazudnak a helyét, mert ahol élnek vagy nemkívánatos vagy nem akarják ismerni kell a saját városban. Élnek a külvárosban, vagy olyan helyre, ahol ezek kevesebb lehetőség a mai napig.

Daters gyakran hazudnak a helyét, mert nem akarja, hogy ismert a saját városban.

Diffúz ezt csel:

Kérdezd ahol szeretnek lógni, vagy amely edzőteremben dolgoznak ki. Hol dolgoznak, és milyen hosszú az ingázási? Egyszerű kérdések lesz bonyolult számukra, hogy megpróbálja fenntartani.

1. A „Single” Lie

A minap a barátom küldött nekem egy screenshot egy srác, aki nyíltan elismerte, hogy házas, és keres valami házasságon kívüli. Élt Chicagóban és kereste a Sacramento.

Ez nem nagy titok, hogy a házas emberek keresik, hogy találkozik valakivel az interneten. Gyakrabban megpróbálják elrejteni, mégis.

Ez nem nagy titok, hogy néhány házas ember keres, hogy találkozik valakivel az interneten.

Hogyan szemgolyó a csaló:

Házas emberek gyakran elrejtik valódi helyét, vagy furcsa képek, amelyek nem mutatnak nekik tisztán, de ígérnek írjon többet. Míg az online, akkor láthatatlan, a helyszínen gyakran, és hogy kifogásokat arról szól, hogy nagy horderejű.

Amit nem szeretnék, hogy elkapjanak valakit, aki ismeri őket, egy társkereső oldalon. Ha kétségei vannak, kérdezze. Megteheti azt egyenesen vagy kacér, mint a „Úgy tűnik, mint egy nagy fogás, és te nem házas ?? Vagy te?;)"

Miért hazudik? Kaptam küldött egy kutatási tanulmány, amely megállapította az online daters nagyrészt nem akarja szándékosan megtéveszteni az online társkereső partnerek , mert úgy gondolják, mint hazugság hamar felfedezhető szemtől-szembe, de tudjuk, hogy az emberek hazudnak.

Itt van a dolog: Datum gyakran nem aktívan érezni, mintha ők fekszenek a társkereső profilokat. A fejükben, ők mutatják be a legjobb önmagát. Hogy valaki látja magát, hogy szem előtt az a kép, akkor próbálja ábrázolni mások örömére is, így alapvetően csak hallucinál.

Bízzon spidey értelme, ha úgy érzed, valami ki van kapcsolva, és ha kétségei vannak, csak kérdez.

Vannak több rejlik az emberek mondani? Biztos lehetsz benne. Megütött a megjegyzések rovatban, hogy mondja meg, hogyan került hazudott az interneten.

Photo források: gawker.com, pinterest.com, imgur.com,