4 lépés a további dátumok megszerzéséhez

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Az én tapasztalatom szerint a coaching egyetlen meleg férfiak , én találtam négy fő területen, hogy ha sikeresen termesztik és dolgozott, inkább elősegíteni a nagyobb társkereső lehetőségeket eredményesnek.

Ha már a nehéz időben létesítése és fenntartása a srácok, akikkel találkozol, talán valami nincs rendben az egyik ilyen kategória, hogy meg tudná irányítani az energia felé javítására.

Mindig vannak tényezők rajtunk kívül a társkereső, amely akadályozza a fejlődést (mint a többi srác néha!), De fontos, hogy ne hibáztatja és forgalomba túl nagy hangsúlyt fektet a külső.

load...

Ehelyett azt a felelősséget, biztosítva, mi befektetett saját személyes fejlődés és egyre „ Mr. Right ” is.

Ez mindig egy evolúció is, hiszen mi mindig fejlődő és változó, ahogy nőnek és érett.

Tehát megnézzük ezt a négy kategória alatt, és végezzen önértékelést helyének meghatározásához az erősségek és gyengeségek hazugság.

1. Vision.

Ez valójában semmi köze a társkereső és mindent megtenni a saját személyes növekedés. Ez a szakasz minden rólad, hogy szilárd élet struktúrával.

Tudod, hogy ki vagy, és mit állni, és akkor is teljes életet élvezni, és szenvedélyesen. Van életcélok, célját és egy jó fokú egyensúlyát felelősség és a játék.

load...

Nagyon nehéz egy stabil társkereső életet anélkül, hogy ez alapítvány, nehogy zavarják hiányzik az irányítás és ez határozza meg a boldogságot kizárólag körül egy kapcsolat - ami általában a katasztrofális hosszú távon.

„A sikeres Dater jó kommunikáció

készségek és bizonyítja a bizalom.”

2. Személyes követelményeknek.

Ez azt jelenti, tudva, hogy mit keres egy partner, és a kapcsolat.

Az ügyes ember tudja, hogy mi az ő forgathatók és nem átruházható szükségletek, majd használja ezt a tudást, mint a szűrés eszköze annak, hogy csak romantikusan folytat azokkal, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Sok meleg Dater dobott az óvatossággal, és megközelítette járni egy „szárny is” megközelítés, vagy az egyik, hogy kizárólag uralja a szexuális vonzalom és a kémia.

load...

Azzal a bölcsesség a követelményeknek, valamint a libidó, akkor meg kell növeli az esélyét, hogy elkerüljék szívfájdalom, és nem pazarolja idejét és energiáját kilátások, hogy nem fog vezetni, hogy a cél.

3. Pszichológiai jólét.

Mindannyiunknak van saját szabotálja tendenciák, befejezetlen érzelmi üzlet a múlt, a veszteségek meg kell gyászolni, stb

Sajnos, amíg már foglalkozott ezekkel a kérdésekkel, akkor szennyezni a kapcsolatok, mint vetítjük ezeket az egészségtelen védelmi mechanizmusok és érzelmi reakciók és a barátok, így az esetleges szabotázs és a kapcsolat felbomlása.

A pszichológiailag értő ember tette a munkát annak érdekében, hogy mind fizikailag, mind érzelmileg elérhető a szeretet és mindig szenteli annak biztosítására, ez így is maradjon. Ő a prioritások egyenesen!

4. Ismerkedés képességeit.

Ez a cucc a szociális készségek.

A sikeres Dater jó kommunikációs készség, van a képesség, hogy flörtölni , az asszertív és közvetlen, integritását, az alábbiak révén, amit ő azt mondja, és azt bizonyítja, a bizalom és az önbecsülés, amikor a másokkal való érintkezés.

Ő jó hallgatni készségek, képes létrehozni és fenntartani beszélgetések és bemutatja az empátia és a jó modor.

Tehát hogyan csináltad? Kudos az összes területeken, amelyek az eszközök! És azokat a területeket, erősíteni kell, mi a cselekvési terv lesz, hogy javítsa azokat a kompetenciákat? Nem lesz jó!

Fotó forrása: sugarandspicephotographyva.com.