4 tipp, ha szerelmes lettél egy hármasban

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Minden pár kell tárgyalni a kapcsolatukat szerződést annak tekintetében, hogy a monogámia. Ez általában együtt jár megbeszélése egy értékeit a szexről és a hűség.

Egyes meleg párok, szigorú hűség a norma. Másoknak Nyitott kapcsolatban fogadtak el, amely másokkal játszik már engedélyezett - ez általában jön a saját sor alapszabályok különböző aspektusait ezt a megállapodást.

Egy ilyen forgatókönyv egyes párok választani, hogy egy hármasban egy külső féllel. Mint bármi, vannak előnyei és hátrányai a választó ez különösen a szexuális jelenetet.

load...

Egyes férfiak azt mondják, hármasával lehet élénkítő, adjunk hozzá néhány extra fűszer az egyén szexuális életet, és egyszerűen csak szórakoztató és izgalmas. A hátránya az, féltékenység következik, az egyik partner úgy érzik, és az ember kapcsolatát is szenved, ha a threesomeis használható megoldás, hogy egy feszült intim élet a partnerek között.

Ha úgy dönt, hogy egy hármasban, akkor a legjobb gyakorlat, hogy biztosítsa a szexuális kapcsolatot a partner szilárd és kielégítő, ha mind ellenőrizze a motívumok akarnak folytatni a harmadik és a threesomeis kiegészítéseként egy már eleget erotikus életet.

Egy további váratlan mellékhatás léphet fel, ha folytatja a threesomeis érzések léphetnek be a mix. Mit csinálsz, ha történetesen, hogy dolgozzon ki egy romantikus érdeklődés a harmadik vagy - még drámaibb még - beleszeret vele ?! Ajjaj!

load...

Ez a váratlan fordulat is minden bizonnyal fel a kulcs az evolúció mit gondolt akkor volna a kapcsolatot a partner, és hozzon létre egy sereg dráma és a stressz, hogy lehet akkor megkérdőjelezik az irányt az életed.

Négy lehetőség közül választhat, ha úgy találja magát ebben a helyzetben. Nincsenek jó vagy rossz válaszok - csak akkor dönti el, hogy mi lesz a legjobb az Ön számára, hogy hosszú távon.

Ott is van előnye és hátránya, hogy minden lehetőséget meg kell majd vizsgálni. Végül, meg kell, hogy konzultáljon az értékeket, amikor a választás megtételekor tud élni.

Van egy csomó a tét ebben a döntést. Ez nem az, amit szeretnénk eljárni impulzív becausepeople lehet valószínűleg megsérülnek, és akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy előzőleg átvilágítást, hogy biztosítsák a felelős döntés született.

Tehát itt van a lehetőség, hogy gondolkodjunk, ahogy megy a döntéshozatal:

1.Stay partnerével, vagy egyáltalán ne érintkezzen a harmadik

Van egy csomó befektetett a kapcsolatot a partner, és meg kell ismernünk, hogy mit lenne vesztes, ha otthagyta a harmadik.

load...

Rájössz ez lesz az Ön érdeke, hogy hagyja abba a kapcsolatot a harmadik azért, mert az ő jelenléte továbbra is játszani az érzelmek és akadályt az intim kapcsolatot a partner.

Akkor valószínűleg megy keresztül egy gyászoló folyamat, amikor „elengedni” a harmadik, és ez lesz a fontos, hogy a munka révén ezek az érzések és a csatorna az energiák újbóli

az Ön partnere, és így egy értékelést minden oka annak, hogy marad az ember a legjobb megoldás az Ön számára.

Ön dönthet úgy, hogy hagyja abba a további hármasok újratárgyalni a hűség szerződés miatt a biztonsági rést, amely lehet létrehozni ezeket a forgatókönyveket.

Vagy lehet folytatni szeretné nyitott kapcsolatban, és új határok körül mi megengedett és mi nem (vagyis csak hármasával egy időpontban, egy adott ember).

Azt is meg kell eldönteni, hogy közölje partnere érzéseit, amit a fejlett és miért szeretné megváltoztatni a kapcsolatot szerződést.

2.Leave a partnere, és folytatni a kapcsolatot a harmadik

Felfedezni az érzéseidet a harmadik túl erős, és kaptál érvényesítés, hogy viszonozza a romantikus érzések, és azt akarja, hogy vizsgálja meg, mi lehetséges.

Ott valószínűleg a sok fájdalom és fáj, ha szakítasz a partnereddel is előírja, hogy a munka révén a gyászoló folyamat.

Fontos felismerni, nem lehet tisztességes összehasonlításának a partnere, és a harmadik az, hogy mi minősül „igazi” szerelem. Az érzések, hogy gondjai a harmadik emlékeztetnek a „mézeshetek időszak” a kapcsolat, amelyben magas a kémia és a vonzerő.

Ön még nem tapasztalt ez a kapcsolat keretében a mindennapi élet stresszorok, felelősségek és a nehézségeket. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, érzéseit neki alapja a valóságban, és elismerik rejlő kockázatok elhagyja a partnere valami, ami nem lehet egy adott.

Érdemes továbbá, hogy ellenőrizze, hogy a harmadik mérkőzést az Ön személyes igényeinek a partner és a kapcsolat.

3.Continue a kapcsolatot, és hármasban csend

Azt szeretné, hogy tortát. Nem akarja elveszíteni a partner, mert a szeretet és a biztonság van.

Ön még nem akarja feladni a kapcsolatot te fejlődő hozhat a harmadik, mert megfelel a különleges igény az életedben.

A bónusz itt ez olyan, mint a karácsony minden nap. Sajnálatos, hogy a hosszú távú, ennek az opciónak gyötrő stressz és zaklatottság, hogy vezethet a kiégés és akadályokat intimitást mind a férfiak.

Ez nem egy egyszerű, hosszú távú megoldást a dilemma.

4.Develop hármasban kapcsolat

Megvitatása után a dilemmát mind a partnere, és a harmadik, a három úgy dönt, hogy dolgozzon ki egy hármasban kapcsolatot. Bár ritka, ezek kapcsolata stílusok léteznek, és jól működik az egyes partnerek.

A kockázat, hogy arra utal, hogy ez a partnere lehet, hogy nem megy, és esetleg árt a javaslatot, amely potenciálisan elhelyezése kapcsolat veszélybe.

Nyílt és őszinte kommunikáció, ügyvezető féltékenység és szakadt lojalitás és tárgyalják újra a kapcsolatot szerződés minden fontos elemei a pozitív felhasználói prognózisa ennek a kapcsolatnak a stílus hosszú élettartam.

Tehát mi a véleményed erről a különös dilemma? Vannak más lehetőségek? Találkozott már ezt a problémát? Ha igen, hogyan sikerült kezelni?

Photo források: dearfuturehubby.wordpress.com, article.wn.com, tumblr.com, merewell.com, blogspot.com, weheartit.com