5 abszurd társkereső szabály, amit soha nem szabad követni

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Vissza a '90 -es években, egy lány dolgoztam volt énekelni dicséretét a könyv címe: »A szabályok: Tesztelt Titkok rögzítése a Heart of Mr. Right«.

Elmegy és arról, hogy mennyi volt értelme, hogy hogyan segített neki társkereső életét, és hogyan tartalmazott aranyszabálya ő élt meg.

Ez a könyv eladott sok példányban, és széles körben olvasott nők mindenhol, de itt van a dolog, hogy a lány, mintegy 20 évvel később, még mindig egyetlen és állítólag keres.

load...

Mindannyian olvasni és hallgatni, a sajtó és egyéb médiumok, szabályokat mindannyian követik, míg társkereső - azokat a bosszantó kis mondat azt jelentette, hogy vezessen bennünket a föld kapcsolat boldogság.

Ne ezek közül bármelyik működik? Nos, igen és nem.

Az én tapasztalatom, szabályokat jelentette, hogy eltört, és amikor a meghittség, nincsenek szabályok. Az egész jön le, hogy mi működik és mi nem tartozik a különleges kapcsolatot.

Hogy tisztázza a dolgokat egy kicsit, már felér néhány felső szabályok társadalom gondol bennünket fiúk kell követnie, és ezért azt hiszem, ezek mind hülye:

1. A srác mindig fizetni

Valószínűleg sok nő, akik nem értenek egyet ezzel, de tudod mit? Az év 2014 Gáz $ 4 $ 6 gallon, a munkahely biztonsága szűkös és vacsorát közepes árfekvésű étterem $ 60 és $ 100 a pop.

load...

Menj ki többször egy hét vagy hónap, és máris jelzáloggal otthoni és értékesítő szervek nincs idő próbálta tartani vele boldog.

A régi időkben az Andy Griffith, idők különbözőek voltak -az ember dolgozott, és az asszony otthon maradt. Arról nem is beszélve, a dolgok sokkal olcsóbb.

De ismétlem, ez 2014-ben és párok mindenhol, és ossza meg a költségeket a társadalmi tevékenységek, különösen azért, mert a nők a munka minden eddiginél nagyobb.

Az első néhány dátumokat, azt szilárdan hisz a srác fizet. Végtére is, a lovagiasság soha meghalni , és ez azt mutatja, a tisztelet és a modor, amikor felveszi a lapot. Ez a szerepe, hogy férfi.

De egy idő után, ha a kapcsolat úgy tűnik, hogy szilárd talajon, akkor mind a ketten kell valamelyest a pénzügyi terhet. Ennek bizonyítására, amit ismert számos szakmai nők, akik egyetértenek itt. Ez egy érett megközelítése van.

load...

Srácok, ha randizol valakivel, aki beépült a filozófia akkor fizet minden alkalommal, örökre, akkor érdemes megfontolni más lehetőségeket, mielőtt a bankszámla szárazon fut.

2. Várjon néhány nappal azután, hogy egy időpontot, hogy hívás vagy szöveges

Ez együtt jár a hamis gondolkodásmód mintha nem érdekel, így téve őt akarom tovább. Ha követi ezt a szabályt, hidd el, ha azt mondom lesz örökre békén.

A nők szeretnék érezni akarta, szükség van, és kívánatos. Ha ők tényleg beléd, akkor ellenőrzik a telefonok remélve a szám jelenik meg hamarosan! Mivel zárkózott, és próbál úgy viselkedni, mint Mr. Stud csak kapcsolja ki neki.

Én egyáltalán nem mond hívás vagy szöveges állandóan, mint valami elmebeteg zaklató, hanem egy egyszerű felhívás a következő napon, kifejezi a háláját neki időt fog menni hosszú utat.

3. Ne dátuma munkatársaival

Úgy vélem, a szeretet mindenütt megtalálható. Ez nem jelent hátrányos megkülönböztetést, és amely magában foglalja a munkahelyen.

Tehát, ha két ember, aki csak véletlenül lehet alkalmazni az azonos környezet egymásra találás ellenállhatatlan, akkor hajrá, és ne hagyja, hogy ez a buta szabály befolyásolja a boldogságot.

Igaz, én hiszek abban, hogy diszkrét. A munkahely lehet egy pöcegödör a pletyka, a féltékenység és a politikai pandering, úgyhogy ne hagyd, hogy a szakmai ambíciók szenved, mert te álmodozás hordozására neki, hogy az ellátási szekrényben ebédidőben néhány nehéz légzés.

Legyél laza a dolgokat, és hagyja, hogy a személyes idő lesz senkinek semmi köze, hanem saját.

4. Csak keresztül kommunikálnak szövegek

Ez egy nagy kisállat idegesít az enyém. Ha azt szeretnénk, hogy jó a kapcsolatunk, aztán néhány erőfeszítés és felveszi a telefont. Ellenkező esetben kapcsolja be a csőbe, kinyílik egy sört, dobja a kedvenc póló (megfakult egyik a lyukak) és hagyja, hogy a vegetál idős korukig kezdetét.

Igaz, én kap, hogy többen használják sms minden eddiginél nagyobb, és ez kényelmes, ha nincs ideje a beszélgetésre. Azonban a kapcsolatok a megosztás és a meghittség, és néhány szót gépelt a képernyőn nem sokat kifejező bármelyik.

A legnagyobb probléma az sms félreértés. Azt írja egy dolog, és ő is értelmezhetik, hogy egy másik utat, ami oda vezethet, hogy egy egész sor problémát.

Sms, akkor is nem olyan spontán, interaktív és reális. Ez megakadályozza, hogy a személyes kötődés a szerzés mélyebb és szorosabb, így a dolgok tűnik, sokkal steril és zárkózott.

Srácok, ne legyen lusta, amikor a kommunikáció. Ha komolyan vette, mutasd meg neki a tekintetben felveszi a telefont, és elfelejti a billentyűzetet.

5. Kerülje súlyos témákat több hónapig

A fő célja a társkereső felfedezni, ha egy másik személy egy lehetséges jelölt valami sokkal mélyebb. Ez azt jelenti, egyre sebezhető és dobta óvatosan a szél -, hogy megy, és hagyja, hogy a chipek esnek, ahol lehet.

Komoly témák, mint a korábbi kapcsolatok , pénzügyek, a börtön rekord (haha), és még tervek a jövőre nézve kell minden jön ki inkább előbb, mint később.

Ha Ön (vagy ő) túl sokáig vár, és fedezze fel a dolgokat nem tetszik, akkor fennáll a veszélye, hónapok / évek megy a nélkül megoldást találni azokra a kérdésekre, ha ők még elfogadható.

Nem azt mondom, ami egy lány életed történetét elejétől a végéig az első héten, de ahhoz, hogy egy kapcsolat, hogy nő, a folyamatos áramlását a személyes adatokat nőni, mint az intimitás növekszik.

Ezek csak néhány a szabályok láttam mozdítani, és azt hiszem, el kell utasítani. Vannak még sokan mások, és ha azt szeretné, hogy elmondja nekünk a tiéd, kérem, hagyjon egy megjegyzést alább.

Photo források: onlyyouyoga.wordpress.com, quickmeme.com, danspapers.com, memeshappen.com