5 egyszerű módja annak, hogy több mint 50 éves találkozásra kerüljön (egy társkereső szakértőtől)

3 június 2019

Oldalunk egy ingyenes online forrás kínál értékes tartalom és összehasonlítása szolgáltatásokat nyújtanak. Annak érdekében, hogy ez a forrás 100% -osan, akkor megkapja a kártérítést sok ajánlat szerepel az oldalon. Együtt kulcsfontosságú tényező felülvizsgálat, ez a kompenzáció befolyásolhatja, hogyan és hol termékek jelennek meg az egész hely (beleértve például, hogy milyen sorrendben jelennek meg). Oldalunk nem tartalmazza a teljes univerzum elérhető ajánlatokat. Editorial véleményeket a helyszínen szigorúan a saját és a nem biztosított, támogatta, vagy hagyja jóvá a hirdetők.

Hirdető Disclosure

5 Egyszerű módon, hogy megfeleljen Singles Több mint 50 (Egy társkereső szakértő)

EliteSingles egy fantasztikus választás idősebb egyedülállók, akik értékelik az oktatás. Több mint 80% tagjainak szerzett legalább egy diplomát. Ezen kívül gyakorlatilag 100% -a EliteSingles tagjai keresik a hosszú távú romantikus partnerség.

load...

Adj hozzá egy profilt a helyszínen, vagy két, és emlékszem, hogy frissítse a profil néhány havonta, így jelenik meg a tetején a keresési eredményeket. Csípés a szöveget, valamint változtatni fel a fotókat. Legyen türelmes - lehet vonzani a későbbi felesége vagy férje egy hétvégére, vagy lehet, hogy egy év alatt.

Maradj nyitott. Előfordulhat, hogy vonzódik a különböző típusú emberek, mint akkor volt a 20-as és 30-as években, amikor kidolgozták a karrierjét, és keresi, hogy a gyermekek. Ahelyett, hogy keresek valakit, aki jól néz ki papíron, a stabilitás kombinálva, hogy egy szórakoztató társ és kalandor vetesse ügy több, nem igaz?

2. Regisztráció néhány edzésprogram

Igen, ez a kipróbált és igaz, megfelel-egyéni-at-a-torna taktika, de tettem egy csavar rajta. Mint egy érett egyetlen, a munkaidő már nem lehet kizárólag 09:00-05:00, így megvan az az előnye, hogy dolgozzanak ki az összes különböző időpontokban, hogy megfeleljen a különböző új embereket. Ne csak edzhetnek az edzőteremben, közvetlenül az irodában vagy otthon. Csatlakozzon egy edzőterem, különböző helyszíneken, és változna, ha mész során a héten.

load...

A jóga és a Pilates nagy lehetőség az idősebb egyedülállók. Én is szeretem SilverSneakers' programok. A több mint 130.000 helyszínen szerte az Egyesült Államokban, SilverSingles egyesíti wellness és társasági. Senior egyedülállók sokkal valószínűbb, hogy dátum, akikkel ők már ismerik, vagy legalábbis barátok. Azzal, hogy teljesítik az edzőteremben keresztül SilverSneakers, ha már van néhány beszélgetést indulók. Plusz, akkor használja SilverSneakers' app tanulni, ahol a többi felhasználó dolgoznak ki.

Összefogás egy tornaterem és részt vesz az órákon nem csak segít tartsa meg a forma, de ez akkor is lehetővé teszi, hogy találkoznak az új embereket.

Mint mondtam az elején a cikk, gyere készített egy tervet, hogyan kell építeni egyetértés barátok valakivel osztályban. Ha azt szeretnénk, hogy folytassa a beszélgetést valakivel, akkor azt rángatás kávé a közelben. Vagy talán akkor barátkozz a többi osztálytársaim, és kérje meg őket társkereső tanácsot: „Én megállapította, hogy kihívást jelent találkozni minőségi nyúlik a saját kora. Mondja el, hogyan csinálod. Na gyere. Veszek neked egy csésze kávét.”

load...

3. Részt csoportos tevékenységek

Ha több mint 50, a csoportok Meetup.com gyakran címkével Midlife Activity Groups. Mi a szervezők célja a több mint társadalmi közösség, anélkül, hogy nyomást gyakorol a résztvevők. Csatlakozzon néhány különböző tevékenységi csoportok, amíg meg nem találja csoportokat, hogy tetszik, és hogy szép embereket ábrázol.

Kezdje kicsi. Pick egyik rövidebb, alacsony költségű, nem-gazda események, mint Taco kedden. Aki nem szereti a taco? Lehet, hogy nem teljesítik a „The One” este, de ez rendben van. Kihasználni az időt, amelynek célja, hogy új barátokat, és nem csak arra, hogy egy időpontot. Chat fel mindenki, aki ott van. Add a fotókat a csoport online megragadhatja az tagokat, akik nem vesznek részt azon az estén. Lehet, hogy majd részt venni egy jövőbeli esemény, ahol találkozni fogsz. Légy aktív és látható a munkamenetet és akkor nagyobb valószínűséggel, hogy új barátokat, és megfelelnek a potenciális dátumokat.

Meetup.com az egyik kedvenc weboldalak megállapítás helyi csoportok, amelyek kifejezetten érett kislemez, és ez ingyenes a használata.

Azt is javasoljuk, hogy egy pillantást Toastmasters és más üzleti csoportok, valamint a helyi Facebook-csoport. Ezek vonzzák változatos korosztály, akik közül néhányan érett szakemberek.

4. Részt venni felnőtt osztályok és műhelyek

Keressétek ki osztályok és műhelyek a felnőttoktatás és dúsító körzetek helyi közösségi főiskolák, megyei kerületi iskola, parkok és rekreációs részlegek, valamint a programok, mint az élethosszig tartó tanulás Osher Intézet. OLLI helyszíneket szerte az Egyesült Államokban és a szponzorok osztályok célzó 60+ tömegben. A kiegészítései, OLLI kínál speciális tevékenység csoportok, köztük a híd, póker, kertészet, sport, firkál, és socials. A választási változhat negyedévente.

Közösségi főiskolák gyakran jellemző a tanfolyam kategóriában kifejezetten az idősebb felnőttek. Ellenőrizze a területen. Bizonyosodjon meg róla, kap egy kurzuskatalógusnak, hogy ha bármilyen tanfolyamok megtetszik így szélesíteni az elérését. Néhány megyében két vagy három közösségi főiskolák. Ellenőrizze minden a listát, és keverjük össze, hogy mit vegyenek részt. Itt van, amit láttam, amikor egy kis kutatást:

Válasszon osztályok rövid távú elkötelezettség, hogy maximalizálja az esélye, hogy megfeleljenek az új emberek gyakrabban. Kis osztályok futó nyolc hétig használhatja fel a forrásokat, anélkül, hogy valaha így egy új barátom, nem beszélve a lehetséges időpontot. És persze, mindig el van látva egy tervet, hogy elmélyítse a kapcsolatot valakivel, és szövik őket a társaságodat.

5. Vegye táncórák

Tánc egy nagyszerű módja annak, hogy tudják az emberek. A perdöntő megtalálni a megfelelő táncóráról az Ön számára. Persze, most már mind látták hirdetések körül társastánc tanfolyam. Azonban tudni kell, idő előtt, hogy ezek az osztályok gyakran többnyire alkotják párok, gyakran elmúlt hat hétben, és gyakran terjed hat különböző táncstílust. Nézd meg ezeket megelőzően regisztrálni.

Nézze meg a postafiókot katalógusok mely helyi felnőtt gazdagodás osztályok. Sok ilyen táncórákat tartanak az esti órákban és a hétvégén a helyi középiskolában, középiskola, vagy közösségi központ.

Tánc szórakoztató, akkor valami újat tanulni, és elkezdjük a beszélgetést egy idegennel nagyon egyszerű.

A legjobb bang for your buck idő és a társadalmi helyszíneken. A különböző stílusok dance készít különböző tömegeket. Salsa és Contra jellemzően vonzza az embereket a 40-es, 50-es, és 60-as, és gyakran nem kell, hogy egy tánc partner vesz részt. Amikor a tanulás, hogyan kell salsa, akkor általában forgatni partnerek az egész este, míg Contra előnye az, hogy az alacsony elkötelezettség küszöböt.

Ahelyett, hogy regisztrálsz egy osztály kilenc hónapig, én ajánlást, hogy részt vegyen egy egyszeri táncóráról és hogyan megy. Nézz online, mert minden osztály speciális protokollokat.

Emellett számos, a csoportok az ételek. Hozz egy kis valamit, hogy megosszák, és akkor jelen van a lehetőség, hogy Chitchat a többi ember. Cél, hogy új barátokat, nem csak egy dátumot.

Keverjük össze számos ilyen stratégiák Raise Your Odds!

Kombinálásával számos ilyen öt taktikát, akkor biztos, hogy talál nagy dátumot, és dolgozzon ki egy félelmetes társadalmi élet. Ne felejtsük el, hogy minél többet bővítse ki baráti kör, annál jobb az esélye a megállapítás, hogy valaki tetszik. Szintén sok idősebb párok találkoztak keresztül online társkereső (társam és én közéjük!), Tehát hogy ez egy lövés. Sok szerencsét!