6 módja annak, hogy átölelje

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Az egyik kínzó tüneteinek a szakítás blues küzd, hogy képes elengedni az ex.

Ez különösen abban az esetben, ha a partner, aki nem akarja, hogy a kapcsolat a végén , de még kezdeményezője viszony megszűnése végig ezt is.

Tudod, hogy van ez. Az elme elfoglalva gondolatai neki, hogy csak nem fog menni. Akkor nem gondolni rá, és mit csinál, nemhogy ki ő a.

load...

Van megbékélés fantáziák, hogy tartsa a remények életben, hogy akkor újra együtt, miközben felismerve ezt tartja a káprázat megy, és csak arra szolgál, hogy tartsa meg fáj, és beragadt.

Hogyan bánt ez a veszteség, és elősegítik a gyógyulást, így kap az életét pályára újra?

Íme néhány kreatív stratégiákat lehet alkalmazni, hogy segítsen jobban ellenálló utóhatásaként egy szakítás, így haladni a pozitív irányba.

Nincs speciális formula ennek elvégzésére bravúr, és mindenki más szempontból hogyan bánt, és milyen technikákat használnak. Mi működik egy nem a másik, így a legfontosabb az, hogy kísérletezzenek mindegyikük és integrálja azokat a leghasznosabbnak a személyes stílus.

load...

1. Journal az érzéseidet.

A legrosszabb dolog, amit tehetünk, cucc az érzéseit elkerülésére. Ez csak elodázzák a fájdalom, és az érzéseidet végül mutatkoznak destruktív módon.

Fogj egy notebook és írjon egy érzelem adhat a szakítás az oldal tetején. Minden nap, menj az oldalra a érzés, hogy túlsúlyban, és írok az élményt ez az érzés.

Ezzel, akkor segít, hogy megkönnyítse a gyász folyamata, és szedi felett a saját érzelmi életét.

2. Kezdjük terveket.

Helyett inkább a múltban, és mi lehetett volna , és csatorna az energiák felé, amit csinálsz ellenőrzése alatt - a jelen és a jövő.

Hozzon létre egy Vision Board részletezve álmai, kívánságait, remények és célok kezdődik cselekvési terv kidolgozása kezdeni megvalósítására őket. Ez konstruktív használata az idő, hogy csak arra szolgálnak, hogy további személyes növekedés.

„Amikor szenved, akkor

load...

terápiás, hogy segítsen másoknak.”

3. Snap el azokat az önpusztító gondolatok.

Hangok giccses, de bármikor talál magának folytató negatív gondolkodás, snap magát egy gumiszalagot, amit viselnek a csuklója köré. Ez „beépülő” akkor ki a trance és kapsz egy lehetőséget, hogy irányítsa át a hangsúly, és viselkedése termelékenyebb dolgokat.

Minden egyes pillanat, akkor a képzés a tudat, hogy társítani ezek a negatív gondolatok a fájdalomtól, hogy a lényeg, hogy akkor indul, amelynek több ellenőrzése alatt a gondolat mintákat, és hová mennek. Ez egy klasszikus viselkedési technikát.

4. Hozzon létre egy megküzdési eszköztár.

Fogj egy dobozt, és kezdje kitölteni azt példány lehet fordulni a megküzdés, ha a szükség úgy kívánja. Függetlenül attól, hogy a naplódba, stressz labda, egy önsegítő munkafüzet vagy testmozgással súly, ezek a források rendelkezésre állnak, amikor szüksége van rájuk a legnagyobb.

5. Fejleszteni érvelni.

Vegye ki egy darab papírt, és egy listát az összes, hogy miért jobb, ha nem, hogy a kapcsolat már. Hogyan javára?

Forgatva ezeket, amikor megüt egy megszállott funk körülbelül az ex , akkor van egy praktikus referencia, hogy segítsen megőrizni a szempontból mi a legegészségesebb az, hogy nem a saját életem.

6. Tartsa elfoglalt.

Vezetése elfoglalt nem kell tenni, mint egy elkerülésére vagy figyelemelterelés stratégia. Azáltal, hogy elfoglalt, úgy értem, hogy a tevékenységek produktív és tartalmas az életed, nem valami csak a kedvéért, hogy elfoglalt.

Amikor szenved, sokszor ez is elég terápiás önkéntes munkát ad okot, és segít másoknak. Vagy akkor összpontosítani a figyelmét kezelése elemet az elképzelés fórumon.

Milyen stratégiákat használ, hogy segítsen talpra a szakítás, és túljutni az ex?

Fotó forrása: