7 ok, amiért a lányok nem alszanak veled

21 június 2019

Te egyetlen, és készen áll, hogy keveredik, de nem úgy tűnik, hogy lezárja az üzletet.

Az én közel 10 éve, mint egy társkereső edző, Rájöttem ez azt jelenti, te vagy a két kategória valamelyikébe. Te vagy a „Watcher” vagy a „toló”.

Watchers a tömör kedves srácok. Ők annyira félt a szabálysértő egy lány, hogy elutasították, vagy kapok egy italt dobta a saját arcát, hogy nem fog a kezdeti megközelítés.

load...

Az online társkereső, sok Watchers nem kell gyakorolni, hogy készség megy fel a nő az állami nélkül elvárás vagy a félelem.

Másrészt, Tolókészülékek nincs probléma ezzel a megközelítéssel, de nem olvassa a finom jeleket egy nő azt mutatják, hogy jönnek a túl erős.

Akár Watcher, egy toló vagy valahol a kettő között, ha a lányok nem alszik, itt van a hét lehetséges okokat:

1. A testbeszéd ki van kapcsolva.

Azt nem tudom, hogy ő szeret téged, így menőzve - így jó, hogy hozza meg a rettegett „ barát zónában ” után az első dátumot.

Lazán megérintette a kezét vagy a váll, különösen egy olyan időszakban, amikor nem számítunk rá, lehet, hogy ő látni másképp.

load...

2. A hely egy disznóól.

Sajnáljuk, de a nők szerint nincs bekapcsolva a mosogató tele ételek, vagy hetes burgonya chips beszorult a kanapén párnák.

Ha úgy gondolja, lehet, hogy végül vissza a helyére, tiszta és szagtalanítására, mielőtt elhagyja a házat.

3. Nem a ruha szexi.

Ha egy időpontra, meg kell találni az egyensúlyt keresi fülledt és keresi hanyag.

Ha jön közvetlenül a munka, vegye le a nyakkendő és a visszavonás az első gombot, az ing, így tudja, hogy ott van az öröm, nem üzlet.

Annak ellenére, hogy a többiek tűnhet alkalmi bárban, akkor látszanak, ha rúg fel egy fokkal - akár csak hozzáadásával éles szabott blézer alatt a T-ing és farmer.

„A következő a játékos kártya nem

dolgozzon ki egy lányt, aki rendelkezik a srác.”

4. Szült neki.

A nők fáradt kiment a cookie-vágó dátumokat. Kérve őt az alapvető interjú kérdések, mint „Mit csinál a munka?”, Vagy „Hány testvére van?” Biztosítani fogja, hogy homályba merülnek.

load...

Ehelyett, kérdéseket, amelyek alapján egy érzelmi reakció, vagy egy történetet, „Mi volt a legkínosabb dolog, ami történt veled, mint egy gyerek?” Vagy „Mi volt az első koncert?”

5. Lezárjuk vele a hússzeleteket.

A játékosok győződve férfiak, hogy ez egy jó ötlet, hogy megsérteni egy nő kap a figyelmét. Lehet, hogy a lány figyelmét, de nem a megfelelő módon.

Van érvelés mögött fogása több méhek mézzel.

Kapsz távolabb által közeledik felé egy egyszerű, „Hi, a nevem...”, majd dicsérte neki valamit, amit visel, vagy a mosolya - soha melleit.

6. Nem amitől jól érzik magukat.

Amikor a srácok egy vágány elme, a nők is érzem. Megmutatja neki a játékos kártya nem működik egy lány, aki tudta, hogy minden pasi akar.

Tudasd vele, hogy milyen különleges és egyedülálló ő, és ő lesz a gitt a kezedben.

7. Túl előre.

Hacsak nem annyira részeg, hogy ő nem fog emlékezni rá, a legtöbb nő gyűlöli a bump-and-grind megközelítés.

Első sértődékeny-Feely túl korán fog ő úgy gondolja, te egy kúszás. Alkalmi, diszkrét simításokat amíg viszonozza a módja, hogy csábítsa vele.

Bármelyik oldalon a spektrum te, ezek a tippek , hogy ő őrült az Ön számára , és tartsa meg normális ebben a folyamatban.

Ha a lányok nem alszik veled, hogy egy pár ilyen kiigazítások vehet a szexuális életet „nem” a „woah” egyik napról a másikra!

Srácok, már a szexuális életet is egy rut mostanában? Tudna már így egy ilyen hibákat?

Fotó forrása: news.com.au.