7 legjobb „poliamoros” társkereső oldalak (amelyek szabadon kipróbálhatók)

20 július 2019

7 legjobb Polyamorous társkereső oldalak (a szabadon TRY)

3

Polyamory dátuma

LEGJOBB

Polyamory dátuma leírja magát, mint „a közösség valódi poli kalandok”, akár az Önt érdeklő hookups, dátumok, vagy kapcsolatokat. Miután létrehozott egy ingyenes profilt, videókat tölthetsz fel, megtekintheti a többi tag videók, chat bizalmas vagy csoportosan, és olvassa el a blogbejegyzéseket tanácsot Polyamorous társkereső. Polyamory dátuma különösen büszke Anonymous Messaging System, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is diszkrét, amíg készen, hogy felfedje információt magáról.

URL: https://polyamorydate.com/

4

Nyitottak

LEGJOBB

Openminded biztosít egy szórakoztató, biztonságos, bírói szabad tér, ahol több millió Polyamorous egyedülállók és párok csatlakozhat, és ez ingyenes regisztrálnia és használata. Úgy alakult 2014 körül Brandon Wade, aki megalapította az ügy társkereső Keresek megállapodást. Néhány legmenőbb funkciók közé tartozik a saját képmegosztó és üzenetküldés, Kedvencek listák és meghívásokat exkluzív openminded feleknek.

load...

URL: https://openminded.com/

5

BeyondTwo

LEGJOBB

Nem számít a családi állapot, a nem, a szexuális irányultság, etnikai, hely, vallás, vagy a háttérben, BeyondTwo várja tárt karokkal. Plusz, akkor nem kell költeni a pénzt, hogy regisztráljon, böngészni, és flörtölni. Szerint a helyszínen, „Azáltal, hogy ösztönzi a poli egyének belekeveredni BeyondTwo és érezze jól magát, hogy megfeleljen, megoldani a problémákat, és a kérdések megvitatására, hogy úgy érzik, fontos, úgy érezzük, hogy ez képessé a közösség világszerte egészére.”

URL: https://beyondtwo.com/

load...
6

Polyamorous szenvedélyek

LEGJOBB

Nem csak Polyamorous Szenvedélyek egy népszerű társkereső oldal, de ez is egy népszerű szociális háló. Minden nap több millió ember Polyamorous barátkozni, meg alkalmi dátumokat, és megfelelnek a különleges valakit. Akkor lehet egy másik sikertörténet - mindössze annyit kell tennie, hogy adja a hely nevét, korát, város, a családi állapot, a nem, és a mérkőzés preferenciák. Polyamorous Szenvedélyek 100% ingyenes, és a csapat azt mondja, hogy tartsa a helyén, hogy így, ameddig ez kb.

URL: https://polyamorouspassions.com/

7

OkCupid

LEGJOBB

OkCupid egy hatalmas és sokszínű tagság, ami készült fel több ezer Polyamorous egyedülállók és párok. Amellett, hogy a kapcsolat állapotát lehetőségek OkCupid több tucat egyéb azonosítók, hogy nem találnak más társkereső oldalakon. A nemek azonosítók közé agender, bigender, genderfluid és pangender. A szexuális orientáció azonosítók közé aszexuális, biszexuális demisexual és heteroflexible.

load...

URL: https://okcupid.com/

Mint mondják, minél több annál jobb!

Az Advocate jelentések, hogy a Gallup közvélemény-kutatások hozott 2001-2015 felfedje a 15% -os növekedést jelent azok között, akik szerint a szex között nem házas férfi és egyedülálló nő elfogadhatónak, a 16% -os növekedést jelent az elfogadhatóságát, amelyek a baba házasságon kívül, és a 16% növelje az elfogadhatóság a többnejűség. A szakértők úgy vélik, mindez hozzájárul a növekvő elfogadását polyamory. A szakértők úgy vélik, a hét helyszínen ezen a listán játszanak jelentős szerepet. Sok szerencsét!