7 (meglepő) online társkereső verseny statisztika

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Voltam egy bulin, amikor kémkedett „ Dataclysm ,” a szám-ropogó könyvet írt OkCupid társalapítója Christian kormánylapát, egy asztal végén. Most megpróbálom elkerülni beszél társkereső iparági trendeket valódi életem, de én szeretem ezt a könyvet, így nem tudtam segíteni, de kérje a párt gazda, mit gondol a sok statisztika.

„Igen, ez érdekes,” mondta. „Nem vettem észre, hogy milyen rasszista internetes társkereső lehet. Ez határozottan késztetett kétszer is meggondolják, hogy ki vagyok reagálni az interneten.”

OK, először is, az online társkereső nem rasszista - a könyv adatait feltárja bizonyos faji előítéleteket online vonzerejét (mért szeret és válaszadási aránya), de az online társkereső nem felelős a felhasználói viselkedés. Faji attitűdök befolyásolják az online társkereső alapvető módon, és többet megtudni ezeket a mintákat canhelp egyének jobban tudatában választási és úgy érzi, még nyitott társkereső emberek minden versenyen. Ebben a szellemben, összeállítottunk egy listát a hét legmeglepőbb statisztikát verseny és az online társkereső.

load...

1. Fehér férfiak és ázsiai nők a legmagasabb válasz az árakat

Faji előítéletek általában negatív, de néha magukban, hogy előnyben részesítsék a meghatározott típusú emberek. Tehát a jó hír a fehér férfiak és ázsiai nők ők a legkeresettebb demográfiai társkereső oldalak.

Adatai szerint a Facebook app Érdekli, ázsiai nők lásd jóval magasabb válaszadási arányt fehér (17,6%), Latino (15,8%) és fekete (26%) a férfiak. Nők, általában lásd még háromszor kölcsönhatások, mint a férfiak, de az ázsiai nők különösen sikeresek voltak a fogása egy férfi érdeklődését.

load...

Kvarc tanulmánya kimutatta, hogy a nők többsége nagyon érdekelt társkereső fehér emberek.

Továbbá, az ázsiai, latin, és a fehér nők minden reagál gyakrabban fehér férfi. Lehet, hogy ezek a srácok csak nagyon sima beszédű. Vagy talán a patriarchális értékek hatással női társkereső preferenciáit. Nehéz megmondani, a nyers adatokat pontosan, mi folyik, de legalább most, a fehér férfiak úgy tűnik, hogy előnyt fekete, latin, ázsiai és a férfiak.

2. Fekete férfiak és nők esetében a legalacsonyabb árakat válasz

Kvarc kutatói vizsgálták át 2,4 millió heteroszexuális interakciókat Szívesen annak meghatározására, hogy az online daters volt a faji előítéletek és mik azok voltak. Összességében, úgy találták, fekete férfiak és fekete nők kapnak lényegesen kevesebb vagyok-érdekelt alapján, mint a többi faj.

load...

Szerint a Quartz adatait, a nemek és fajok jelentős szerepet játszanak az egyén általános vonzerejét.

Bár a fekete nők reagáltak a leginkább pozitívan felé fekete férfi, minden más fajt reagált a legkevésbé a demográfiai. És minden ember, tekintet nélkül fajra, reagált a legkevésbé a fekete nők.

OkCupid hasonló következtetésekre jutott a saját értékelését a faji és vonzereje. „Fekete nők válaszolni a legtöbb, mégis kap messze a legkevesebb válasz,” a társkereső szakértők szerint. „Lényegében minden verseny -  including egyéb blacks  -  singles ki őket a hideg vállát.”

3. A legtöbb ember inkább ázsiai nők, kivéve az ázsiai férfiak

Tehát tudja, hogy az emberek azt mondják, van egy kivétel erősíti a szabályt? Nos, ez igaz, az online társkereső is. A Quartz Media képe azt mutatja, az emberek minden faj kivételével - az ázsiai férfiak - inkább az ázsiai nők. Ázsiai férfiak reagálni az egyszeri Latina nők, jelölés magát érdekelt 19% -át az időt.

Szerint OkCupid belső adatai, ázsiai emberek megkapják kevesebb üzenetet, és illeszkedik az általános, ezért talán egyszerűen távol maradnak az ázsiai nők rendkívül versenyképes online társkereső profilokat.

OkCupid ábrázoljuk a férfiak és a nők meccseredményeket etnikum, és találtam egy elfogultság ellen ázsiai férfiak, de mindenki ázsiai nők.

Talán az alacsony önbecsülés tényezőket figyelembe ázsiai férfi társkereső decisions.As Zachary Schwartz, egy 22 éves újságíró az Egyesült Királyságban, azt mondta : „nőnek fel, mint egy ázsiai férfival, akkor elkezd gondolkodni bizonyos módon magáról... A frazeológia használni, amikor én felnőttem volt "ázsiai fiúk nem kap a lányok.”

Bármi legyen is az érvelés mögött, az ázsiai férfiak nem úgy tűnik, hogy a sárgaláz ahogy más férfiak társkereső oldalak. Elise Hu NPR úgy foglalta össze a legjobban , amikor azt mondta: „A vizsgálat eredményeit a csak állandósítja a társadalmi problémák mindkét nemnél szó.”

4. A legtöbb nő inkább fehér férfiak, kivéve Fekete nők

Fekete nők egy másik figyelemre méltó kivétel Quartz tanulmánya online attrakció. A fekete nők mutatta a legnagyobb érdeklődést a fekete férfiak, míg a nők a többi faj erősen preferált a fehér férfiak. Fekete nők úgy tűnik, a legtöbb húzott eddigi kilátásai saját faji - noha fekete férfi alacsony érdeklődés értékelése 16,5% a fekete nők.

5. Csak 10% -a vallotta azt Dátum valaki egy Vocal Faji

OkCupid több száz meg száz személyes kérdések, hogy használja, hogy hozzon létre egy személyiség profil és a mérkőzés százalékos minden felhasználó számára. Az oldalon már gyűjt ezeket az adatokat éves, így meg tudja mutatni, hogyan felhasználó vélemények bizonyos kérdésekben változott az idők során.

Mikor jön a faji attitűdök, OkCupid felhasználók vallották, hogy kevésbé elfogult és ellenzi a rasszizmus általában.

2008-tól 2014-ig, OkCupid felhasználók jelentett kevésbé rasszista előítéletes attitűdök.

Mint látható a fenti grafikon 2008-ban mintegy 27% -a OkCupid felhasználó jelezte, hogy azok a mai napig, hogy valaki egy ének faji elfogultság. 2014-ben csak 10% -a felhasználók azt mondta, hogy lenne hajlandó vendégül a rasszista dátumot. Ez haladás!

6. 35% -a határozottan Inkább dátuma a saját verseny

Ugyanez a cikk is folyamatos csökkenést mutatott az embereknek a száma, akik azt mondták, hogy inkább nyúlnak valaki a saját versenyt. 2008-ban 42% -a OkCupid felhasználók azt mondta, szeretne tartani a saját, amikor társkereső. 2014-ig, ez a szám csökkent mintegy 35% -a felhasználók.

A blogbejegyzés arra a következtetésre jutott, „válaszok egyeztetni kérdésekre már egyre lényegesen kevésbé torzított idővel.”

Mellékesen jegyzem meg: A személy faji igenis befolyásolja az ő válasz erre a kérdésre, mert a 85% -a nem-fehérek azt mondta, hogy inkább a mai napig ezen kívül fajuk szemben mindössze 65% -a fehér emberek, akik ugyanezt mondta.

7. Kevesebb, mint 4% -át az emberek azt hiszik Interracial házasság egy rossz ötlet

Emellett 2014-ben a csapat látta OkCupid csökkenése felhasználók igennel válaszolsz a kérdésre, hogy „a fajok közötti házasság rossz ötlet?” Kevesebb, mint 4% -a felhasználók 2014 válaszol, hogy azt hiszik, a fajok közötti házasság egy rossz ötlet.

Csak 1% -a OkCupid felhasználó úgy döntött, nem küldhet választ „A fajok közötti házasság rossz ötlet?”

A felhasználói bázis válasza erre a kérdésre elég túlnyomórészt támogatja fajok közti házasságot. Szerint OkCupid a 2017 kérdés audit, csak 1% -a felhasználók kimarad ez a kérdés.Everyone mást éreztem, elég határozott arról, hogy véleményét az ügyben. Nyilvánvaló, hogy a legtöbb ember úgy gondolja, hogy ez egy nem-agy. A fajok kérdés közé sorolható a 10 legkevésbé átugrott kérdések az oldalon.

Persze, az emberek szabadon fekszenek a választ ezekre a kérdésekre, és tekintettel arra, hogy a felhasználók többsége azt mondják, amit megtagadják a mai napig egy rasszista ember, akkor valószínűleg mindenki érdeke, hogy válaszoljon javára fajok házasság, és ne jogsértő vagy enraging idegenek az interneten. Mégis, ez biztató látni, hogy ilyen sok ember kategorikusan fogadja fajok házasságot, ami illegális volt az USA-ban 1967-ig.

Társkereső oldalak, faji Preference Matters

„Dataclysm” egy csodálatosan átgondolt és szemfelnyitó értékelését, hogy az emberek a mai napig a modern korban. A vizsgálatok azonnali olvasók, hogy vizsgálja felül az online társkereső viselkedés és magukat egy nagyobb szociális keretet.

Néhány statisztika a faji előítéletek a társkereső oldalak nem annyira biztató (különösen akkor, ha egy fekete nő, vagy egy ázsiai férfi), de ezek egyike sem számok kőbe vésve. Van ereje változtatni a társkereső szokásokat, és online társkereső kellemesebb és barátságos emberek minden versenyen. Egyedülálló férfiak és nők is részévé válik az oldat kilép a komfort zóna és egy üzenetet küld valakinek, hogy lehet, hogy egyébként észre egy társkereső oldalon.

Még ha ez nem szerelem első látásra, meg kell adni a lehetőséget, hogy valaki meggondolja magát, és nyersz over.Who tudja? Lehet, hogy csak kap egy jó időpont belőle.

Ahogy Mahatma Gandhi mondta: „Légy a változás, amit látni szeretnél a világban.” Ő szinte biztosan nem beszél társkereső, de hé, neked kell kezdeni valahol.