8 online társkereső profil példák az „idősek” számára (szövegektől fotóig)

10 április 2019

Seniorsoften habozzon, hogy próbálja meg online társkereső, mert nem érzik magukat a thePlatform. Ez is rövidített. Miután élő teljes életet - utazik a világban, a karrier, gyereknevelés - egy kis szöveges mezőben jelzett Történetem úgy tűnik, nevetségesen alkalmatlan kislemez több 50. Hogyan lehet belegyömöszölni életed története egy vagy két bekezdést? Mit mond mutatkozz eddigi kilátások még nem találkozott személyesen?

Bár ez nem könnyű összefoglalni egy története és a személyiség néhány száz karakter, ezzel teszi vonzóbbá a romantikus kilátások az interneten.

Társkereső oldalak megkönnyítik találkozó új szeretet érdekeit, de rajtad múlik, hogy egy jó első benyomást a profile.To segítséget, most már jön witheight online társkereső profilját tippeket (példákkal), az érett daters szoruló útmutatást.

load...

1. Tartsa Bio Rövid és hagyjuk egy kicsit rejtély

Tudom, hogy csábító, hogy az egész élete történetét onyour társkereső profilját. Azt akarjuk, hogy mindenki megértse, hogy ki vagy, és honnan jöttél -, de meg kell fékezni azt. Senki sem akar egy dátum, aki megy tovább és tovább magukat, mielőtt ők már akkor is ment ki együtt. Ez túl sok túl hamar.

Ismerkedés profilok kell nyújtania rövid bepillantást a személy hobbi és a háttér.

Igen, ha feltétlenül szükséges, hogy leírja magát, de nem egészen az utolsó részletig. Hagynak maguk után fedezték fel a beszélgetést. Zoosk tagja NotYoungStillRestless remek munkát végez a összeadásával magát , mondván: „Én vagyok 52, és még mindig szeretem, hogy menjen ki, a testmozgás, meghajtó autóm túl gyorsan, és játszani a rock n” roll túl hangos.”

load...

Ez az egész arról feltűnő egy jó egyensúlyt nem elegendő információ és túl sok információ. Az időpont nem kell, hogy Ön nyert egy helyesírási méh harmadikos. Azt nem kell tudni, ha van gyerek, vagy unoka. Írása helyett önéletrajzát vagy lista tulajdonságait, így az online daters kiemeli a hátteret, a hobbi, és a célokat. Ne feledje azt szeretnénk felkelteni valaki érdeklődését, nem nyomják el őket egy teljes pszichológiai profilt.

2. A Helyesírás-ellenőrzés, amely biztosítja a nyelvtan a Point

Lissen, rossz Grammer, hogy u nézd dum 2 időpontban. Maga az összes felnőttet. Fontos, hogy úgy viselkednek, mint azt írásban megfelelően és ellenőrzi a helyesírást. Lehet hülyén hangzik, de egy elírt szó a profilban lehet a különbség egy postaláda tele kacér üzenetek és kiadások egy szombat este egyedül.

Az adatok támogatja engem ezen. Egy tanulmány szerint eHarmony és Grammarly kutatók megállapították, férfiak, két helyesírási hibákat a társkereső profilok voltak 14% -kal kisebb valószínűséggel, mint a férfiak hibamentes profilok kapott pozitív választ az átlagos nő.

load...

Ha azt szeretnénk, hogy fel esélye vonz naprakész online, lektorálás a profil egy fantasztikus módja annak, hogy kezdeni. Legalább akkor a dátum kilátások fogja érteni, mit akarsz mondani.

3. Adj részletet, hogy Your Profile Stand Out

Ismerkedés profilok homályos listákat és általános nyelvi egyszerűen csak lusta. Sok ember lehet (és nem) azt mondják, hogy élvezheti filmjeit vagy olvasni. És ha hallok még egy srác leírja magát, mint „fesztelen és vidám,” fogok veszíteni it.Instead igénybevételének ilyen clich Г © s, sikeres online daters beszélni, ami a filmek a kedvencek, milyen keresnek egy jó könyvet, és példákat időkben is szerettem szórakoztató.

Rossz példa: „Én egy sportos ember.”

Jó példa: „Szeretek kerékpározáshoz nehéz terepen, halászat, a nyílt óceán és kortyolgatva bort a csillagok alatt.”

Az írás a konkrét preferenciái és attribútumok érezze magát látszanak az online daters akik általában olvasni oly sok dolog, hogy elkezdenek összemosódnak.

4. Vágjuk a Chase & State What You Want

Senior daters nincs vesztegetni való idő az emberek, akik nem akarnak ugyanazt a dolgot csinálnak. A szépség az online társkereső, hogy akkor legyen őszinte a szándék (anélkül, hogy túlságosan szexuális). Akár keres hosszú távú társ vagy egy alkalmi időpontban meg kell tennie, hogy egyértelmű a profilt, hogy vonzza a típusú emberek, akik az Ön számára megfelelő.

Előfordul, hogy a leggyorsabb módja annak, hogy mit szeretne mondani az embereknek, hogy mit akar. Szerint a Time szó elemzése az online társkereső „a nők, akik során összefüggést használjuk a»kapcsolat«16% -kal gyakrabban, mint azok, akik még egy.” Még finomabb nyelvet, mint a „szív”, „romantikus” és „a gyermekek, ”is indicateyour komoly szándék és vezet elkötelezettebb válaszokat elkötelezettség-orientált online daters.

5. Post 4 vagy több átlátszó képeket magáról

Egy társkereső oldalon, hozzátéve, csak egy képet nem vágja többé. Lásd valamelyik feltöltött fotó, és vajon miért próbálják elrejteni, hogy nézel ki. Szerint eHarmony belső felhasználói adatokat, négy a mágikus szám az online társkereső fotók. A tagok négy vagy több fénykép kapja a legtöbb kommunikációt a társkereső oldalon. Ennek akkor van értelme, mert az online daters gyakran magabiztosabban üzenetküldés, aki nem hallgat információkat.

Madeleine25has hat fotók rá társkereső profilját, és ő úgy döntött, egy mosolygó fej lövés, ő a fő kép.

A legjobb, ha keverjük össze a képek is, így nem ugyanúgy néz ki minden kép. Online daters kell törekednie egy csomó jó minőségű képeket magukról folytató a szórakozás, látogatás egy érdekes hely, vagy rajta egy mesés ruhában. Ha egy képet magadról mindent megtesz a fentiek annál jobb.

Fotóit gyakran mennek a legtöbb ellenőrzés az online daters szívesen valamilyen szembe időt. Nagyon fontos adsz fotókat, hogy megmutatja, a legjobb fényben. Ha egy férfival, OkCupid találták, hogy akik távol a kamera, és nem mosolyog kapjuk a legjobb eredményt (vagyis a legtöbb üzenetet). Már írt egy alapos cikket , hogyan kell a legjobb online társkereső fotók , ha érdekli a tanulás.

6. Feldobja a hangulatot, hogy elmondja egy vicc

Online társkereső nem komoly munka. Ez nem munka. Ez nem agyműtét. Te flörtöl idegenek az interneten. A hang legyen társalgási és fűszerezve jó humor. Ha teheti dátum kilátások nevetni olvasás közben a profilját, akkor szeretnék többet hallani tőled.

Ez csak azért történik Nemrég írtam egy cikket, kiemelve a legviccesebb társkereső profilok (többségük szándékosan vicces), így el tudja olvasni ezen keresztül kap egy ötlet milyen viccek ment át jól egy társkereső oldalon. Spoiler figyelmeztetés: gyilkosság viccek nem fog nyerni akkor annyi pontot.

7. Megjelenítése Bizalom - Még Túlzott - magára a figyelmet

A hatodik osztályos angol tanár kiköthet pontot a diákok, akik nem mondott semmit negatív a saját munkáját. Azt szokta mondani, „Soha ne ismerd meg a bemutatót nem olyan jó. Stand up magas, és azt mondják, "Get a terhelés ezt!” Vendégeként pozitív, úgy éreztük, jobb a munkánkat, és van jobb minőségű is. Ugyanez az elv érvényes a társkereső.

Még ha létre egy társkereső profilt tesz ideges, meg kell próbálnia, hogy jöjjön ki, mint abban, amennyire csak lehetséges. Beszélj magad, és koncentrálj a erősségeit. A bizalom vonzó; apologizingbecause nem tudod, hogyan kell írni egy profil, nos, nem.

Cityman_1 fellebbez intellektuális ferde daters az ő vicces és braggadocious főcím.

A yourprofile, hogy jobb, hogy tartsa a bizonytalanságok, hogy magát, és helyette megjelenik overconfident körülbelül a társkereső kilátások. A kutatások szerint a bemutatott Huffington Post „Túlzott valójában nem fokozza az egyén esélyeit romantikus siker egy versenyképes környezetben.” Online társkereső bizonnyal egy versenyképes környezetben.

Természetesen, ha nem akar menni a vízbe ezzel ego-növelő tip. Harvard pszichológus Dr. Craig Malkin figyelmeztet daters : „Ha a bizalom formájában valósul meg, hogy lekezelő és kellemetlen, akkor nem valószínű, hogy sok előnye romantika.”

8. Végződhet Call to Action

Végül az utolsó két mondatot a profilod kellene spursingles kapcsolatba lépni veled. Ez nem elég, hogy csak vicces és eredeti - a társkereső profilját kell végződnie a bumm, és erősítik meg, hogy te komolyan találkozik valakivel az interneten. Egy egyszerű cselekvésre növelheti annak esélyét, hogy egy kapcsolat az interneten.

Rossz példa: „Ha érdekel, talán majd hallani valamikor.”

Jó példa: „Ha keres valaki, hogy a legjobb sajtos pizza valaha is volt, küldj egy üzenetet.”

Tartsa a hang kacér, amit festeni egy képet, amit társkereső akkor lenne, mint. Mindig élvezem az is, hogy azt mondják: „Ne szégyelld”, vagy „nem harapok”, mert ez egy játékos és biztató búcsúztatás. Azonban szeretnénk kifejezésre, akkor a lényeg az, hogy elmozdítása az ember elolvassa a profilt sendinga üzenet (vagy tetszik a profil), mert te csak túl ellenállhatatlanul aranyos át up.And, emlékszem, soha nem fáj, hogy vége a smiley arc рџ ™,

Ez soha nem késő, hogy jó benyomást Online

Ne hagyja, hogy az online társkereső megfélemlíteni. Ha megérti, hogy mi tesz egy társkereső profilt sikeresek (pl tekintetében egyedi, vicces, és rövid), ez nagyon egyszerű, hogy betölti ezen üres mezőkbe személyre szabott részletek és szórakoztató anekdoták. Remélhetőleg, a szakértő tanácsadást és a valós életből vett példákat tisztázták, milyen vezető daters keresünk, amikor ellenőrzi a profil - és adtam nektek bőven ötleteket a saját címsort, bio, és pictures.Good szerencsét!