A Celeste és a danielle az embereket szenvedélyes és teljes életet élvező szomatikus szex és kapcsolatok fejlesztése révén

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: csaknem egy évtizeddel ezelőtt, Celeste és Danielle forradalmasította az emberek hogyan lehet javítani a kapcsolatok és a szexuális életet a fejlesztés a Somatica módszer. A technika túlmutat a hagyományos birodalmakban a szex és a kapcsolat terápiát kínál interaktív, tapasztalati megközelítés megalapozott modern idegtudomány, amely átalakítja az egészségtelen érzelmek és diszfunkciók be magabiztossága és jobb szexuális interakciók. Magán edzés, párok műhelyek, valamint kiterjedt tárháza források saját honlapján, Celeste és Danielle is képessé az embereket, hogy felfedez a hiteles ének és ápolják nyitott, szeretetteljes és szexuálisan kielégítő kapcsolatokat.

„Celeste azt hiszem, megmentette az életemet.”

Ezek voltak a szavai, hogy Celeste Hirschman által neki ügyfél, aki küzdött, hogy vegyenek részt a nők egész életében, mert az ő fogyatékossága. Celeste ügyfél soha nem volt intim nő előtt és fogalma sem volt, hogyan kell megközelíteni társkereső és alkotó kapcsolatot. Keresztül az ő egyedülálló és hatékony stílus szex és kapcsolat coaching, Celeste tudott segíteni.

load...

„Ő tanulás lehet fizikai bár ő károsodások” Celeste mondta. „Ez volt mély látni, virágzik és elfogadja a testét, mint ez, és tegye magát kint a társkereső világban. Már nagyon szép vele dolgozni.”

Celeste és Danielle-hez egy tapasztalati megközelítés kapcsolat edzés, amely átalakítja életünket.

2009-ben a Celeste, valamint társalapítója Danielle Harel, kifejlesztette a Somatica módszer hogy segítsen az embereknek, mint Celeste ügyfele, leküzdeni az akadályokat akadályozó intimitás, szeretetteljes kapcsolatok, és az egészséges szexuális életet. És keresztül virágzó terápiás gyakorlat a San Francisco Bay Area és a hatalmas erőforrás bank CelesteAndDanielle.com, csinálnak, hogy csak.

load...

Celeste és Danielle megközelítése túlmutat a hagyományos szexterápia modelleket, hogy megáll, amikor a párok, amelyek átlagos szex. A Somatica módszer célja, hogy edzője az embereket, amelynek csodálatos a szex. A magasan képzett szexológus meríteni a gazdag oktatási háttérrel, hogy gyakorlati tanácsok, hogy megkapja a szíve a kérdés az emberek vannak. Ez lehetővé teszi, Celeste és Danielle, hogy személyre szabott élményt ügyfeleik, és tedd az utat élvezi, hogy a kapcsolatok és a szexualitás ajánlatot.

A terápiás és tapasztalati megközelítés jó szex és kapcsolatok

Miután találkozott egy konferencián, az Institute for Advanced Study of Human szexualitás, Celeste és Danielle úgy döntött, hogy részt vegyen egy konferencián szexualitás együtt. Az ebéd során, vágytak egy osztály, amely egyesítené az összes terápiás bölcsesség, az egyéni tapasztalatok, valamint egyedülálló tanulási szex körül és a kapcsolatok.

load...

Ez az, amikor Celeste és Danielle kialakította a Somatica módszer, áthidalva a világ beszélgetési terápia és tudományos alapú tanulási technikák alkotnak valamit Celeste hívások „tapasztalati oktatás.”

„Celeste és meghatároztam volt egy nagy hiányzó darabja az iparág szempontjából coaching és terápia” mondta Danielle. „Nem volt olyan megközelítést, amely egyszerre volt a terápiás és oktatási, és ez az, amit szerettünk volna létrehozni.”

Szerint Danielle, csak annyi lehet tanulni beszélni a szexről és a kapcsolatok. Az emberek valóban kell gyakorolni, tanulni, hogyan kell megosztani az érzelmek és kapcsolatba valakivel autentikus módon.

Egy fontos része ennek a tapasztalati eljárás magában foglalja, hogy az egyének megértsék, mi felkelti őket, amit a vágy, és hogyan kell teljesíteni a szenvedélyeket. Somatica ünnepli egyéniség és feltárja, ahol az emberek lehet, vágyaik teljesülnek.

Celeste és Danielle figyelmét párok mindkét kommunikálni igényeiket, és a gyakorlat az empátia és az elfogadás, egymás felé, amikor megosszák érzéseiket. Személyesen, Skype, és intenzív hétvégi visszavonul, Celeste és Danielle edző egyének és párok hogyan éri el a Szent Grál az izgalmas, szexuális teljesítő kapcsolat először hogy igaz, hogy maguk majd dolgozik, hogy megfeleljen az igényeiknek és azokat a partnerük ha van egy.

Segítő Daters megismerjék Valódi Énünkből & kapcsolatot másokkal

Megy a szex és a kapcsolat edző amikor egyetlen lehet a legjobb ajándék, amit adhatsz magadnak. Megtanulod a szexualitás, a vágyak, és hogyan kommunikálnak velük, hogy a jövőben társ. Minden ember nem teremtett egyenlő szexuálisan, így Celeste és Danielle kezelésére minden ügyfél egyedi lény és testre tapasztalataikat a sajátos szükségleteit az egyén.

Férfiak és nők is vannak különböző dolgokat kérnek, amikor a társkereső és vonzza a partnere. Celeste és Danielle leggyakrabban segítségével a férfiak tanulni néhány kritikus készség , amikor, amelyek ezekkel az általuk keresett dátumot. A férfiak gyakran edzője, hogy rugalmasak legyenek bárhol elutasítás. Ők is a vonat a férfiak, hogyan kell beszélni az első napon, hogyan kell kezdeményezni az első érintés, és hogyan tudják, mikor valaki azt akarja, hogy megcsókolta.

„Segítünk az emberek figyelni női határait” Celeste mondta, „de megtanítjuk nekik, hogy sikeres legyen, és tudja, mikor kell kezdeményezni intimitás.”

Celeste és Danielle találják, hogy a nők gyakran hajlamosak viszont néhány dátumokat rövid, nem kielégítő kapcsolatokat. Ezért azok a nők edző játszani a területen egy kicsit, hogy mi van odakint helyett beugrott az első lehetséges kapcsolat, amely mutatja magát. Céljuk az, hogy a nők jól érzik magukat a társkereső, és hogy a szexuális egynél több személy egy időben.

„A nők gyakran indokolják szex szerelem - szerelem túl könnyen az első személy, akit a szex, majd megszilárdítása monogámia a lehető leggyorsabban” Celeste mondta. „De ez a jó nekik, hogy a leadott széles net és dátum egy kicsit, próbálja ki a különböző partnerek, hogy kik ők érzik igazán kapcsolódik idővel.”

Danielle mondta nekünk a kulturális jelenségek ribanc megszégyenítés miatt nem lehet a nők ezt, mivel nem késztetik aktívan keresik intimitás több partnerrel.

Celeste és Danielle is szolgálják LGBTQ közösség. Ezek speciális coaching, hogy segítsen meleg, bi, és megkérdőjelezi a férfiak felfedezni a vágyaikat, mint azok a adni és kapni a szenvedély egy másik ember. Leszbikus és biszexuális nők is van egy program célja, hogy segítsen nekik létrehozni kellemes, romantikus, erotikus kapcsolat egy másik nővel.

Lebontja a Dynamics szexualitás Long-Term Párok

Szerelem nem könnyű, és fenntartása a szeretet lehet még nehezebb. Celeste és Danielle dolgozni párok egy sereg kérdést , hogy segítsen nekik újra be, jobb kommunikációra, és élvezze mélyebb szexuális kapcsolatokat. Munkájukat a párok, hogyan kell tartani a szex után forró lehet, hogy lehűlt, hogyan kell kommunikálni érzelmileg időkben kihívást, és hogyan, hogy felfedez a szerelmed viszont a kiegészítőket.

Celeste és Danielle kalauz párok keresztül trükkös vizeken, mint legyőzi a hűtlenség. Helyett inkább a szégyen az ügy, akkor nulla a miért történt, és azzal, hogy kiderüljön, kielégítetlen igények mindkét partner. Ők már edzője számos párok vissza a szakadék széléről, hogy mi lett volna a kapcsolat véget nem érő ügy egy olyan helyre, ahol a párok is átláthatóbb egymással és önmagukat. Ez vezet párok nagyobb a kiszolgáltatottság érzése és az elfogadás között.

Celeste és Danielle is segít párok más közös kapcsolatok kérdéseket, mint hogyan lehet elkerülni a csalás, hogyan kell ugrani kezdeni a szikra a nem nélküli házasság, és hogyan lehet bővíteni a szexuális repertoárt. A pár szex és a kapcsolat tanácsadás, párok megtanulják, hogyan kell kommunikálni, hogy felkéri a mélyebb szeretet és értelme a kapcsolatukat.

Párok is megtanulják, hogyan kell megosztani a legmélyebb fantáziák, amely lehet ijesztő néhány. Ez az oka annak, Celeste és Danielle egy biztonságos és elfogadó hely a párok úgy érzik feljogosítva, hogy megosszák érzéseiket mentes ítéletet. Onnan, párok megtanulják, hogyan kell áthidalni vágyak és fedezze módja megtapasztalni a kielégítő szexuális kapcsolat alapja a nyitottság és az őszinteség.

Az előttünk álló út: Műhelyek, hogy elősegítse Interaction & Group Learning

Celeste és Danielle célja, hogy bővítsék erőfeszítéseit segíti az embereket azáltal, hogy néhány sikeres műhelyek vissza. Azt tervezik, hogy kínálnak programokat az ügyfelek számára, akik keresik a szex és a kapcsolat coaching, és azok számára, akik szeretnének válni klinikai szakemberek a Somatica módszer.

A Celeste és Danielle bevezető Műhely , a résztvevők ízelítőt kapnak, amit a Somatica módszer lehetne tenni értük személyesen és szakmailag.

Az elfogadó, meleg környezetben lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy megismerjék a érzelmi interperszonális és erotikus eszközöket kell nőni bensőségesen önmagukkal és a partner. A résztvevők vizsgálja meg a különböző témákat a műhelyekben, beleértve a „The Power of Selfness”, amely azt tanítja az embereket, hogyan vegye fel a kapcsolatot, hogy kik ők, és mit akarnak. „A Joy of Csatlakozó” segíti a résztvevőket találni a módját, hogy dolgozni másokkal, hogy megtanulják, hogyan kell kovácsolni a mélyebb összefüggések. Egy másik hatékony alany „The Pleasure Erotikus vonatkozólag,” benne résztvevők megtanulják, hogyan kell a hang- és megoszthatják saját erotika.

Celeste és Danielle is kínál átfogó hat hónapos szakemberek képzésének, vagy az emberek érdekli a teljes merítés személyes növekedés. A Somatica módszer Core Training , a diákok megtanulják, hogy az edzők a Somatica eljárás, valamint hogyan kell alkalmazni Somatica saját személyes vagy szakmai felhasználásra. A képzés magában foglalja megvalósításban mellékletet, individuáció, a szexuális vágy és izgalom, a női és férfi szexualitás, és hogyan kell sikeres, hosszú távú kapcsolatok.

Négy öt napos modulok, a diákok megtanulják, hogyan kell megtalálni, hang-, és fedezze fel az autentikus szexualitás és a kapcsolatok készségeiket, és segíteni másokat is. Ők is szert egy csodálatos közösség szex-pozitív barátja és munkatársai, akiknek kapcsolatok jóval túlmutatnak a tanfolyamot.

Celeste és Danielle várjuk, hogy több ember, hogy egészséges és kielégítő szexuális kapcsolatokat. A duó hamarosan kezdődik egy blog sorozatot szexi transzformációs történeteket a saját coaching szobák és feltárása ötleteket egy másik könyvet. Ez könnyen belátható, hogy miért ők annyira szenvedélyesek munkájukkal. Ők tényleg életmentés.

„Elképesztő, hogy menjen dolgozni, és tudom, hogy már megváltoztatta az emberek életét,” mondta Danielle. „Hihetetlenül hálás.”