A 2019-es években - ahogyan az zoosk forradalmasítja az online társkereső „viselkedésmóddal”

27 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A 411: Köszönhetően a Behavioral Társkereső technológia Photo ellenőrző eszköz és sok más egy olyan fajta jellemzői, Zoosk vált vezető oldalon, és az alkalmazás, amely segít az emberek okos az online társkereső.

Online társkereső stressfulenough anélkül, hogy töltse ki kiterjedt formthat kérdezi mindenki, és anyjuk pontosan ugyanazokat a kérdéseket.

Mi van, ha nincs megfelelő válasz az Ön számára? Mi van, ha hibázik? Mi van, ha meggondolja magát, a jövőben? Beszélje nyomást.

David Pedersen, szenior menedzser Hírközlési

load...

A Zoosk , van no20 Kérdések-szerű játék - csak egy személyre szabott társkereső tapasztalat, amely segít megtalálni a személy és / vagy kapcsolat, csak jobb az Ön számára.

Azok egyedi Behavioral Társkereső TM algoritmus, Zoosk párok felhasználók a hasonló gondolkodású kislemez alapján helyszíni viselkedését és preferenciáit. Nem tetszik a dohányosok? Mondd, hogy nem öt dohányosok, és soha nem párosítható egy újra. Ez tényleg ilyen egyszerű.

És több mint 33 millió tagja van, több mint 80 országban (nem is beszélve, hogy ez fordítva 25 nyelven isthe # 1 bevételt hozó online társkereső app az App Store, és több mint 14 millió rajongó a Facebook és Twitter), Zoosk egyértelműen pioneerin a teret.

load...

Beszéltünk David Pedersen, vezető menedzsere Communications, toget belső pillantást a történelem Zoosk, az innovatív technológiák a cég mögött, itsinfluence a társkereső ipar és így tovább.

Az inspirációt Zoosk

Saján Zadeh (jobbra) és Alex Mehr, társalapítói Zoosk

Zoosk volt előrelátó cég jól beforeits Behavioral Társkereső motort.

2007-ben alakult, Zoosk agyszüleménye Saján Zadeh és Alex Mehr.Equally frusztrált online társkereső, Mehr, aki dolgozik, mint egy legit zseni a NASA, és Zadeh, aki dolgozik a Microsoft úgy döntött, hogy egyesítik erejüket, hogy hozzon létre egy társkereső platformthat nem egy kaptafára minden modellben.

„Azt akarták, hogy a technológia és társkereső együtt, hogy a társkereső tapasztalat sokkal korszerűbb és könnyen használható,” Pedersen mondta.

Kelly Steckelberg vezérigazgató Zoosk

load...

Először elindítását a Facebook app, akkor egy társkereső oldalon, majd egy mobilalkalmazást, az Zoosk csapat mindig is a kreativitás és a felhasználók az első, és továbbra is csinálni, hogy a mai napig a therelease ofthe alkalmazás Androidon kopás.

„Ez számunkra ügyelve arra, hogy mi üzembe mi app, ahol az emberek mennek, hogy használ ez,” mondta.

Miután Zadeh és Mehr lelépett végén 2014-ben, Kelly Steckelberg, Zoosk pénzügyi igazgatója és ügyvezető igazgatója vette át asCEO és most vezet ugyanolyan szenvedéllyel, mint Zadeh és Mehr volt.

Mindig egy lépéssel előrébb

Amellett, hogy képes üzeneteket küldeni, profilok megtekintéséhez, akik már látták az Ön profilját, és bevezetők a SmartPickв „ў, talán a leginkább figyelemre méltó vonása Zoosk van a Photo ellenőrző eszköz, ami nem más társkereső oldalon van.

Az egyik legnagyobb félelmek Online daters van találkozik egy matchin igazi lifeonly, hogy megtudja, ő nem úgy néz ki, mint a profilképét. Ezzel a képet hitelesítés szolgáltatást, a felhasználók nyugodtak lehetnek afelől, hogy nem kap catfished.

Óta augusztus 2014 elindítása, a Zoosk Photo Ellenőrző szolgálat ellenőrizte több mint 2 millió db.

Mindössze annyit kell tennie, hogy töltse le a Zoosk app, és hogy egy hét másodperces videó magukat. A Zoosk moderátor majd összehasonlítani a videó képek a felhasználó profilját, és viola - van egy valós személy.

Mivel a 2014-es elindítása August, Zoosk ellenőrizte több mint 2 millió db.

„Az egyik legnagyobb problémát, és azt hiszem, minden online társkereső cég ezt az aggodalmat is, a biztonság. Photo Ellenőrző olyan funkció, amely indítottunk annak érdekében, hogy megvédje a biztonsági tagunk”Pedersen mondta. „Tesszük, mint tudjuk, hogy a munka felé megszüntetése catfishing honlapunkon.”

A személyre szabott élményt, amit kerestünk

Nem csak a Zoosk teamput 100+ százalék a funkciók kínálnak, de ők is szentelik magukat, hogy nagyon figyel az ügyfelek problémáit és alkalmazkodás ezek a funkciók javítása érdekében mindenki tapasztalata.

Zoosk nem akar olyan lenni, mint a cookie cutter társkereső oldalak, hogy ott úgy tűnik, hogy a pop-up minden héten, és egy másik módja a vállalat tűzött ki maga mellett, ha a figyelembe nyomás le online társkereső és segít elérni a kívánt célt, legyen szó házasság vagy sem.

„Személy szerint úgy gondolom ezek niche társkereső oldalak, amik csak a vendéglátás egy kicsi, zárt bizonyos embercsoport, nem sok maradandó potenciál” Pedersen mondta. „Azt gondolom, hogy a munkánkat végezzük, ha neked egy dátum, két dátum, három és négy óra öt dátumokat, házasság, gyerek Adjon meg bármilyen iteráció hogy minket összekötő, az emberekkel. Azt szeretnénk, hogy róla az emberek élvezik a tapasztalat, és nem olyan 100 százalékos aggódik a végeredmény.”

„Minden alkalommal, amikor valami jön ki, hogy az emberek izgatottak, azt akarjuk, hogy győződjön meg arról, hogy ott vagyunk, és hogy mi vagyunk”, mondta David Pedersen.

Zoosk már megvalósította annyira az elmúlt nyolc évben, de a jövő úgy néz ki, mint ahogy a remény.

Pedersen mondta theywill továbbra innovatív termékek és a hónolás a szakértelem, mindig távol tartják magukat a kimenetnél a technológia élvonalában.

„Minden alkalommal, amikor valami jön ki, hogy az emberek izgatottak, azt akarjuk, hogy győződjön meg arról, hogy ott vagyunk, és hogy mi vagyunk benne,” mondta. „Mi vagyunk igazán érintett, hogy a termék olyan zökkenőmentes, egy élmény legyen az emberek számára.”

Ha szeretne többet megtudni Zoosk és Viselkedési Társkereső technológia, látogasson www.zoosk.com. Az alkalmazás is elérhető az Amazon, Google Playand az App Store.