A gottman intézet alkalmazása a pároknak, akik erős kapcsolatokat szeretnének építeni

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

TL; DR: Amikor a párok akar többet megtudni egymást, és egy erősebb kapcsolat, akkor nem baj a Gottman Intézet Szerelem Jungle alkalmazást. Ami a szórakozás és a jobb kapcsolat ugyanakkor, nincs más app le.

Mindegy, hogy hosszú távú, a munka hangsúlyozza, vagy a kommunikációs problémák, párok gyakran szétszakadozásához. Ha segítségre van szükségük újrakapcsolódni, ez az, ahol a Gottman Szerelem Jungle app jön.

Több hat szintjét a szórakoztató és oktatási gyakorlatok, The Love Jungle egy új kapcsolat app, hogy segítsen párok kap vissza a pályára.

load...

Csak mi párok kell

Létrehozása a Szerelem Jungle egy igazi együttműködés szerint a pénzmosás Gottman Intézet igazgatója Marketing, Michael Fulwiler.

Ez az egy-az-egy-fajta app jött gyümölcsét köszönhetően javaslat egy pár részt vett az egyik az intézet jól ismert The Art and Science of Love hétvégén műhelyek, és ez alapján a 40 éves kutatás Dr. John Gottman a világhírű házasság kutatója Gottman Intézet és a The New York Timesbest-eladási szerző a „The Seven elvei Making házasság munkát.”

És így The Love Jungle született.

Akár játszott együtt, vagy külön, The Love Jungle lehetővé teszi a párok, hogy fokozzák a barátság és intimitás át fun Q-and-A tevékenységeket. Ha játszott külön párok megosztják eredményeiket egymással, hozzátéve egy mélyebb szinten a kapcsolatot.

load...

A Szerelem Jungle funkciók hat szintjét a szórakoztató és oktatási gyakorlatok, amelyek a párok tehetünk együtt vagy külön-külön.

Fulwiler mondta előadói képesség ily módon segít a pároknak, hogy kapcsolatban maradjon - különösen, ha ők egy hosszú távú kapcsolat - anélkül, hogy érezte magát, mint a munka.

„Ez egy Gamification az elvek, melyeket tanítani,” mondta. „Célunk az, hogy segítsen párok erősíti a barátságot, amely az alapja minden jó a kapcsolatunk. Ez állítólag szórakoztató és könnyű, és ez igazán ad párok a lehetőséget arra, hogy jobban megismerjük egymást.”

„Boldog házasság alapja a mély barátság,” Dr. Gottman hozzá. „Ezzel, mármint a kölcsönös tisztelete és élvezete egymás társaságát.”

Kapcsolat javítása app tér

Míg a piac tele van kapcsolat alkalmazások Fulwiler mondta sok hiányzik a minőség és a The Love Jungle csak az app, hogy töltse ki az űrt.

load...

Úgy véli, hogy ez eltér a többitől, mert tud biztosítani párok a tárgyi eszközöket, hogy javítani kell a kapcsolatukat.

„Amikor a házasság és a kapcsolatok, a minőségi apps hagy sok kívánnivalót,” mondta. „Élünk, amikor minden a mi telefonok, vagy a mi iPad. Miért nem használja ezt a technológiát, hogy megerősítsük a házasságok és a kapcsolatok is? Ez tényleg egy érdekes hely, hogy elősegítse intimitás és közelség.”

Dr.. John és Julie Gottman, társ-alapítója a Gottman Intézet.

Fulwiler hozzátette, hogy mi segíthet The Love Jungle átvenni, hogy a piaci tér integrációja Dr. Gottman kutatásai az alkalmazást.

„A nagy dolog ez az app van tanítás pont idézetekkel után minden gyakorlat,” mondta. „Ha azt szeretnénk, hogy olvastam egy külön tanulmányt vagy megtudja, további információt, megteheti.”

Figyelembe kapcsolat tanácsadás egy lépéssel tovább

A Szerelem Jungle, amely isavailable a Windows Store, valóban figyelembe kapcsolat alkalmazásokat a következő szintre, ami Gottman tartalom könnyebben hozzáférhetővé válnak a párok ebben technológia-vezérelt világban.

A Gottman Intézet Szerelem Jungle app volt 1500 letöltés elindítása óta, és 4.4 az 5-ből a Windows Store-ban.

A pozitív felhasználói visszajelzések és a tehetséges fejlesztőcsapat a volán mögé, Fulwiler mondta nincs megállás A Gottman Intézet létrehozásában több digitális kínálatát a jövőben.

„Szeretnénk, hogy képes legyen létrehozni további alkalmazásokat,” mondta. „A hűvös dolog a szerelem Jungle, hogy jött létre egy ügyfél a miénk. A párok, amelyek részt vesznek a műhelyek és szemináriumok gyakran jönnek vissza hozzánk a vágy, hogy segítsen más párok. Ez olyasmi, hogy veszünk egy csomó büszkeség.”