A jobb házasságok válaszolnak és támogatják azokat a párokat, akik elkötelezettek az életük során megosztott útjuk megosztásában

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Az 1970-es, a válási arány Amerikában mászni kezdett, ami sok megfigyelő, hogy vajon a házasság intézményét volt ítélve. Annak ellenére, hogy a híresség szakadások, hogy úgy tűnik, hogy uralja a híreket, az amerikai válási arány már csökken az elmúlt 30 évben, és a házasságot ma erősebb, mint voltak a hosszú idő. De ez nem véletlen. Igaz, hogy kevesebb ember férjhez megy, és ha mégis, akkor is feleségül később, ami hozzájárulhat a stabilabb szakszervezetek. Mégis, azok, akik ezt a partnerséget utolsó megérteni, hogy meg kell dolgozni a problémák és nézeteltérések, és non-profit iroda Better Házasságkötések segített támogatják ezt a tendenciát azáltal, hogy házaspárok képzések és workshopok célja, hogy növelje a kommunikáció, az intimitás, és az öröm, a többi közös életük.

Ha akarom, hogy egy egészséges, stabil, támogató és gondoskodó házasság, azt meg is találta, hogy a szüleim, akik házasok 51 éve. Találkoztak egy zokni hop mixer miközben főiskolára Washington, DC, és együtt maradtak, mint az apám szolgált a hadseregben a vietnami háború idején.

load...

Együtt emelték a bátyám és én, az utóbbi igaz, hogy több baj, mint amennyit elvárna. Mindketten sikeres szakemberek, akik nyugdíjas boldogan, és a rendszeres szünetek melegedni helyszíneken, ahol fürödhetnek a medencében együtt.

Még soha nem láttam a szüleimet harcolni, vagy tegye egymást. Ők már volt a méltányos nézeteltérések, de ők mindig is dolgozott rajtuk keresztül szeretettel és tisztelettel. Láttam őket, hogy ostoba és nevetni, beszélni a politika, segíteni egyaránt a ház körül, csók, és kitalálni, hogy az adókat. Láttam apám vissza anyukám autó a garázsban, mert szeret vezetni, hogy jobb, mint egy tűzoltókocsi, és láttam anyám főzni hús apám, bár ő volt vegetáriánus, 25 éve. Ők szilárd élettársak és szerencsés vagyok, hogy tudom, mi egy erős házasság, még ha nem vagyok házas magam.

load...

Priscilla Hunt, az ügyvezető igazgató a Better házasságok, azt mondja, ez egy jó érzést keltő szervezet.

De más házaspárok találják magukat küzd problémák, amelyek veszélyeztetik a hosszú élet a kapcsolatok. Szerencsére van egy szövetségese, aki azt akarja, hogy nekik jobb esélye, hogy elérje a házasság mérföldkő, mint hogy a szüleim.

A nonprofit szervezetet Better Házasságkötések dolgozik, hogy támogassa párok szerető élet utazások együtt. Képzés, workshopok és támogató csoportok, a szervezet arra törekszik, hogy képessé párok tartani elkötelezettségüket házasság és boldogan élnek szeretetben.

„Jobb Házasságok egy jó érzést keltő szervezet,” mondta Priscilla Hunt, a csoport ügyvezető igazgatója. „Amikor vezetni egy program vagy esemény, és nézd meg a tengernyi párok fordult szembe, és térd térd bensőséges párbeszédet, tudjuk, hogy hátrányosan befolyásolják a kapcsolatok, és a világot egy jobb hely.”

load...

A szervezet alakult a 1970-es években, mint a válási arány kezdett az egekbe szöknek, és a küldetése, majd vissza ugyanaz, mint ma: Fordított a trend a tanítás házaspárok, hogyan lehet hatékonyan kezelni a kérdéseket, és együtt maradnak.

Arra törekedve, hogy kapcsolja a Válás Trend körül

Amikor jobb házasságot 1973-ban alakult, ez volt az úgynevezett Egyesület Párok házasság gazdagodás - és szolgáltatásokat nagy szükség van. Az 1970-es és 1980-as, a válási arány emelkedett az amerikai társadalom kezdett megbékélni a női egyenlőség. Ez a társadalmi fejlődés azt jelentette, hogy egyes férfiak és nők voltak nagyon különböző elképzelések és elvárások a házasságról.

„Dávid és Vera Mace, Társalapítói jobb házasság előtt azt, hogy fontos, hogy forrásokat biztosítanak pároknak kérdésekkel foglalkozó - és sokan vannak, hogy segítsen nekik, hogy előre a válság görbe.” -Priscilla Hunt, Better Házasságok ügyvezető igazgató

Ez volt a tökéletes alkalom, hogy hozzon létre egy apolitikus, nem vallásilag kapcsolt nonprofit szervezet támogatására házasságot.

„Dávid és Vera Mace, Társalapítói jobb házasság, dolgozott a párok és rájöttek, hogy az idő, az emberek keresik házassági tanácsadó, ez gyakran túl későn” Priscilla mondta. „Megértették, hogy fontos volt, hogy a készségek és erőforrások párok kérdésekkel foglalkozó - és sok -, hogy segítsen nekik, hogy előre a válság görbe.”

Jobb házasságok székhelyű Winston-Salem, Észak-Karolina, sidesteps a megosztó vallási vagy politikai határokat felszerelni párok a készségek és alapítványok szükséges fenntartani az erős partnerség.

Alapelveit programozásához

Sok alapelveit végigmenni minden jobb Házasságok programot. Először is, a hivatal arra ösztönzi folyamatos, egész életen át tartó kapcsolat a növekedés és a proaktív megközelítés gondoskodó kapcsolatokat. Mindannyian változik és növekszik egész életünkben, és külön-külön, mi összpontosított, hogy a legjobb énünk. A kérdés: Vajon a nő együtt partnerünkkel, vagy tőlük?

Jobb Házasságok tanítja párok, hogyan lehet fejleszteni specifikus készségek - köztük a kommunikációs és konfliktuskezelési -, hogy segítsen nekik összenő, a szeretetet és a támogatást. Értelmes beszélgetés és a párbeszéd fenntartásához szükséges egy egészséges kapcsolat.

A programok gyakran tartalmaznak más alapelve: Peer támogatást. Jobb Házasságok tagjait arra ösztönzik, hogy vegyenek részt a folyamatban lévő csoportos összejövetelek más párok rendszeresen támogatják egymás növekedését. Azonban még az egészséges, pozitív szakértői támogatás nem feledtetheti, aki tudja, mi a legjobb a házasság: Ön és házastársa.

„Egyedül vagyunk a szakértők a saját kapcsolatokat, és felhatalmazzák őket, a mi vezérelve, hogy foglalkozik a kérdésekkel,” Priscilla mondta.

A Nonprofit Vezeti ezer Szerető, házaspárok

A Better Házasságok csapat elsősorban emberek alkotják, akik maguk is boldog házasságban él. Priscilla már házas a férje, Greg 42 éve, és a pár együtt dolgozik, beszél a nyilvánosság előtt és a vezető műhelyek, hogy segítsen más házaspárok fejlesztésére erős, egészséges, kölcsönösen kielégítő kapcsolatot.

A szervezet igazgatótanácsának tartalmaz 12 pár szerte az Egyesült Államokban. Nem csak azok elkötelezettek futó Better házasságok, de a legtöbb Tanúsított Leader párok , akik már képzett, hogy tartsa események az egész világon.

Sok tagja a Better Házasságok Igazgatóság Certified Leader párok.

„Már képzett és minősített ezer párok vezetni pár programok és események” Priscilla mondta. „Leader párok részvételi segítők, akik dolgoznak saját kapcsolataikat ők vezetik mások dolgozni övék. Vezetnek a nyitottság, őszinteség, és a biztonsági rést.”

Sok a párok befogadására Házasság alkoholtartalom-csoportok szerte az Egyesült Államokban, és egy listát a helyi kapcsolattartó áll a szervezet honlapján. Ha egy házasság alkoholtartalom-csoport nem áll rendelkezésre olyan terület, jobb házasságok gyakran kínál virtuális házasság alkoholtartalom-csoportok, valamint a különféle egyéb eseményeket.

A Horizon: Új szolgáltatás az legyőzése Financial Issues

Szerencsére a szüleim voltak hangolva egymással, mind érzelmileg és anyagilag, és egyetértettek életről mérten és pénzt takarít meg a jövő számára. Soha nem volt a legmenőbb ruhát, vagy egy szép autó felnövő, de a szüleim soha nem harcolt a pénz. Most, mint egy felnőtt, látom, hogy ritka volt.

Jobb házasságok kezdődött közeli társai segíteni házaspárok pénzügyeiket.

Pénzügyei trigger pont, amely képes létrehozni a szakadék a házasság, de nem kell annak lennie. Jobb Házasságok indít egy kísérleti program neve közeli társai arra összpontosít, hogy segítenek a pároknak leküzdeni buktatók - különösen pénz körül.

„Azt mondják, hogy a legnagyobb kihívás a pénzügyi tanácsadók arca egyre párok ugyanazon az oldalon azonosításában céljaik és kíván a jövőben” Priscilla mondta. „Ennyit a kommunikáció. Tudjuk, hogy a pénzügyi helyzete az egyik legjobb oka a stressz és a konfliktusok kapcsolatok - így meghatározott tanítani párok hogyan kommunikálnak és a konfliktusokat kapcsolatos pénzügyeik. Pénzügyi tanácsadók köszönöm minket.”

Természetesen, a pénzügyi tanácsadók nem az egyetlenek, hálát adva a szervezet által nyújtott szolgáltatások. A nonprofit csoport ajánlólevél oldal egyértelművé teszi, hogy a tanult készségek javítása jobb Házasságkötések segítettek sok párok együtt maradnak, és ha folyamatosan dolgozik, talán lesznek együtt, amíg a szüleim.