A kapcsolatok coaching intézménye szakembereket és törekvő edzőket képez, hogy segítsen kislemezekkel és sikeres coaching üzletet építsenek

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: 1997-ben a kapcsolat Coaching Intézet (RCI) lett az első és legnagyobb kapcsolat edző képzési szervezet összpontosított tanít, hogyan kell segíteni compassionately egyedülállók és párok elérjék kapcsolat céljait. Az alapító, David Steele, évtizedeket töltött dolgozik egyedülállók és párok az interperszonális problémák, és most az ő órákat kapcsolat fundamentalsguide edzők, gyógytornászok és más segítő szakemberek. Az RCI online képzési programok vonat edzők, hogy inspirálja, tanácsot és segítséget nyújt kapcsolat gondolkodású egyedülállók és párok.

Amikor bekapcsolom a TV, látom több tucat súlycsökkentő reklámok ígéretes egy parancsikont az egészséges táplálkozás. Csak hogy ez a tabletta, ital a shake, vásárolni ezt a berendezést, és máris utadon. Néhány önjelölt szakértők azt mondják, hogy már kinyitotta a titkos vékony élő, butDavid Steele, alapítója a kapcsolat Coaching Intézet, hisz ezeket a titkokat mind bunk.He nem gondol peopleneed barnássárga televíziós személyiség közölve, hogy hogyan elveszíteni nem kívánt fontot.

load...

„Fogyás egyszerű,” mondta David. „Mindenki tudja, hogy hogyan kell csinálni - kevesebbet eszel, és gyakorolja többet - de ez nagyon nehéz csinálni, mert magában foglalja a változó szokások.”

A kapcsolat Coaching Intézet támogatja a szakemberek, akik a szenvedély, hogy segítsen az embereknek megtalálni a szeretet és a boldogság.

David, aki a szakmai kapcsolat edző és engedélyezett a házasság és a család terapeuta azt mondta, ugyanazon általános elvek vonatkoznak a folyamat szerelem. Singles gyakran tudják, mit kell tenni; ők csak óriási kihívás csinálja. Például sok több mint 40 kislemez ellenállni az online társkereső félelem alapú okok miatt még nem lenne hasznos eszköz számukra.

load...

Singles nem kell társkereső tanácsot, hogy hol tudják az emberek, vagy mit mondjon - szükségük van egy támogatási rendszert, hogy segítsen nekik legyőzni a félelmet, a kockázatokat, és felbontja az önálló szabotálja szokásokat. Úttörő az ötlet egy kapcsolat edző egyedülállóknak, így elkötelezettség-orientált emberek erőforrás, hogy segítsen nekik elérni a kapcsolatukat célokat.

David alakult a kapcsolat Coaching Intézet 1997-ben, hogy támogassák és eredményes kapcsolat támogatást egy edzés terv, amely egyesíti a munkáját, mint egy profi edző és a házasság és a család terapeuta. Ez a régi szervezet vonatok, aki azt akarja, hogy egy profi edző az alapokat az épület egy üzleti, marketing, és fut az etikai műhelyek és coaching programok, amelyek különbséget tenni az emberek életét.

Az RCI, őszinte és elkötelezett egyének megtanulják a trükköket a kereskedelem és önképzésre, amit ésszerűen ígérnek, és nem az emberek küzd társkereső és kapcsolatokat. Ez a forradalmian új megközelítése kapcsolat edzés felhatalmazza az egyének elérni a hosszú távú célok tudatos erőfeszítést igényel, nem gyors javítások.

load...

„A coaching világ arra összpontosítunk, hogy mit akarnak az emberek, nem a problémák” mondta David. „Tudod, hogy jó munkát végzett, mint egy edző, ha a kliens kap szilárd eredményeket, és jön el a jó érzés magukról.”

1997-ben egy engedélyezett terapeuta lépések a misszió betanítás Inspire

1978-ban David Steele lett házasság és a család terapeuta, mert azt akarta, hogy segítsen párok elősegítse szeretetteljes kapcsolatok és növeli az egészséges családok. Mint egy gyerek, válás, érezte erősen mennyire fontos a szülők tartják a szeretet él, és azok kapcsolatait erős. „Utáltam a múltam,” mondta, „és azt akartam, hogy egy jobb jövőt. Megcsináltam a küldetésem, hogy csökkentse a válási arány.”

Azonban hamarosan ütközött egy kiábrándító valóság: Párok csak jött egy terapeuta volt, amikor eltört javítható. Gyakran ez egy utolsó kétségbeesett erőfeszítés, hogy azt mondják, hogy mindent megpróbáltak megszakítása előtt. Elmondta, sok a párok látta nem igazán akar megoldások - akarták engedélyt véget vessen a kapcsolatnak.

David Steele megalapította a kapcsolat Coaching Intézet, hogy legitimitást randi coaching ipar.

David keresett egy másik utat, hogy elérje az embereket, és a különbség a saját szerelmi életét, mielőtt túl késő volt, és 1995-ben rábukkant a feltörekvő területén a szakmai felkészítés. „Van valami a coaching én tényleg hívni” ő mondta. „Látom, mint a következő fejlődési terápia, és a következő remény párok és családok számára.”

Bár tetszett a koncepció az összefüggés edzés és befolyásoló egyéni mielőtt elkötelezett a rossz ember, látta, hogy problémái vannak az üzleti modell, amely lehetővé tette, hogy bárki is nevezik magukat egy edző és tanácsokat ad, hogy lehet, hogy nem vezethet a hosszú távú sikert. Edzők nem kell egy bizonyos fokú. Nem kell bizonyítani állításaikat. És tette Dávid óvatos.

1997-ben úgy döntött, hogy a magasabb színvonalú a kapcsolatot coaching iparág megteremtésével tervét, hogyan kell edzők ügyfeleket, fuss műhelyek, és segítse az embereket, felelősen és hatékonyan. Ő alapította a kapcsolat Coaching Intézet edzeni törekvő vagy tapasztalt edzők dolgozni egyedülállók és párok kérdésekben a heart.To dátumát, az RCI képzett több mint 5000 kapcsolat edzők szerte a világon.

David üzemelteti az RCI mellett felesége, Darlene, sok éven át, de most, hogy a gyermekek termesztenek, hogy készen áll topass a fáklyát, és lépni a következő fejezet életük. Szerencséjükre, néhány magasan képzett diplomások Dávid programok csatlakozott a mentorok és oktatók vezetői csapat, amely a vonatok a trénerek az RCI. Látja ezeket a tapasztalt kapcsolat edzők a jövőben a szervezet.

„Most, hogy több mint 60, én ápolás a következő generációs vezetők itt RCI” David mondta nekünk. „Nem csinálom az edzéseket magamat. Mi továbbra is támogatja az intézet, de már nem szeretné futtatni azt napról-napra.”

Válaszul a Singles népesség strukturált modulok

A kapcsolat Coaching Intézet specializálódott képzési edzők successfulrelationship és üzleti stratégiák. A legtöbb edzések online történik, mert az emberek érkeznek a világ minden tájáról, hogy felvesz, és tanulni a legjobb az iparágban. Az évek során, RCI kifejlesztett egy vonzó üzenetet és hatékony modulok tisztázni, hogy milyen szakemberek tehet képessé ügyfeleiket a társkereső világban. David és csapata mentorok képzése edzők kísérő és támogató ügyfeleket az öt szakaszból a kapcsolatok: készség, látnivaló, előre elkötelezettség, az elkötelezettség és a boldogság.

Tól readying egyetlen személy eddigi bizalmat, hogy segítse elkövetett párok gyarapodását, RCI képzési programok minden területére kiterjed kapcsolatokat, és felvázolja, mi kell ahhoz, hogy szerelmes a múlt évről évre. David már évek óta tanulmányozza a romantikus kapcsolatokat tervezni stratégiai, gyakorlatias és hasznos edzés módszereket, hogy van értelme a modern daters.

David is arra törekedett, hogy kap a szó ki közzétételével több önsegítő könyvek felé irányul kapcsolat gondolkodású egyének. Ő megjelent „ Tudatos Ismerkedés ” 2005-ben, hogy felvázolja a bevált edzés modellek és társkereső tanait. „Az én szuperhatalom”, azt mondta:”van valami desztilláló komplexet érthető és megvalósítható feltételek„.

Akár keres egy szakmai átállást vagy szeretné élesíteni a motivációs készségek, mint egy terapeuta, miniszter, vagy egyéb szakmai segítő, RCI lehet erősíteni a tudás kapcsolatokat, és megmutatja, hogyan lehet ösztönözni, hogy valaki, hogy javítsa az ő szerelmi élete.

„Éreztem, így örömmel fogadta és gondoskodott mióta csatlakozott RCI”, mondta Tiểu Nguyen egy ajánlólevél. „Ez a legjobb a személyes fejlődés befektetés, amit valaha is tett.”

„Azt szeretnénk, hogy a vonat az emberek, akik a szenvedély, hogy egy különbség a világon,” mondta David. „Azt akarjuk, hogy könnyű nekik, hogy az ügyfelek, és a jó élet mit csinál ők szenvedélyes.”

Radical Ismerkedés és radikális Házasság: Going Beyond boldogan után

Ismerkedés egy célorientált folyamat. Singles gyakran keresik véges eredményt, és néhány nem hozott sok gondolkodás felé, hogy mi történik azután, hogy már ütött a lány, vagy a srác, és bement a naplementét együtt. Ez általában akkor, ha a film véget ér, és a közönség tapsol, így könnyű elfelejteni, hogy boldogan nem végpont - ez csak az első felvonás egy hosszú távú kapcsolat.

David azt mondta nekünk, hogy arra törekszik, hogy túl, hogy boldogan-valaha-után pillanatot, és tanítani párok ami utána jön boldogság. Szerinte kapcsolatokat igényel folyamatos és tudatos erőfeszítéseket, és azt akarja, hogy ezeket a kérdéseket, hogy segítsen párok együtt maradnak, miután a mézeshetek szakasz vége.

2014-ben, ő és felesége társszerzője „ Radical Házasság: a kapcsolat, mint a legnagyobb kaland ”, hogy megvitassák, hogyan házasság fejlődött, és mit kell tenni, ha egyszer elér egy speciális partnerség, amelyben mind az egyének elkötelezettek egymáshoz a hosszú táv. David határozottan úgy véli, párok kell tartani halad előre, és együtt növekszik, ha azok sikeresen építeni egy boldog és stabil család. Ez egyszerűen hangzik, de nehéz elérni anélkül, hogy tudnánk, hogyan.

Az ő könyvek és előadások, David javasolja Radical Ismerkedés a módja annak, hogy Seeka rendkívül funkcionális és kiteljesedett házasság. „A cél a radikális társkereső találni valakit, így nagymértékben kompatibilis lehet építeni egy radikális Házasság velük,” magyarázta. „Egyedül csak menni, mint amennyire a partner választás és a képességét, hogy építsenek egy sikeres kapcsolat lehetővé teszi számukra, hogy menjen.”

2017-ben, David partnereként Besty Chasse a „Mi a Bleep tudhatnánk” termelni a 10-epizód doku-sorozat a YouTube-on. A sorozat, az úgynevezett „ radikális Ismerkedés ,” azt mutatja, öt egyes egyének több mint 40 dolgozó RCI diplomások a kamera és az épület kapcsolata alapuló képességek David radikális társkereső elveket. A unscripted út kiemeli, hogy egyetlen személy fókusz és az önismeret pozitív hatást gyakorolhat a társkereső eredményeket.

A kapcsolat Coaching Intézet helyezi Service előtt Ego

David írja le magát, mint egy anti-guru, mert nem hiszem, hogy van egy titkos szósz szerelem, és ő szkeptikus bárki azt állítva, hogy csodákat az emberek szeretete él (vagy waistlines). Néhány úgynevezett társkereső szakértők úgy vélik, hogy az összes választ, és garantálja az ügyfelek kap egy kapcsolatban, és hogy Dávid elme, tiszta ostobaság. Mégis sokan vásárolnak bele, mert azt akarják elhinni, hogy ez lehetséges.

A coaching az ipar, néha megéri overpromise. Túl sok önjelölt guruk eladni az emberek a jövőben romantika és egy éjszakán súlycsökkentő, de David leküzdésére törekszik megtévesztő technikák egyes tanácsadók létrehozásával színvonalas forpositive, bevált, és praktikus coaching módszerekkel.

„Csatlakozás az RCI volt a legjobb döntés, amit valaha készült javítására közöm, mert ez is javítva az életem.” - Brian King, az engedéllyel rendelkező klinikai szociális munkás

1997 óta a kapcsolat Coaching Intézet adott ezer edzők az eszközöket, hogy hozzon létre egy etikus üzleti, amely valóban segít egyedülállók és párok építeni szerető kapcsolatok. Bár ez a nemzetközi szervezet jelentősen nőtt az elmúlt két évtizedben, David soha nem ingott az ő feladata, hogy csökkentse a válási arány tanítása és terjesztése a szót a tartós kapcsolat készség.

„Megígérem, csak tények, nincs ego,” mondta. „Guruk úgy vélik, hogy az összes választ, de jó edző tudja, hogy ez nem róluk - ez körülbelül az ügyfelek. Jó edzők csak azt, hogy a szolgáltatás.”

Felhívjuk figyelmét, hogy a radikális DatingВ®, Radical MarriageВ®, és annak tudatában, DatingВ® bejegyzett védjegye, és engedélyt használni korlátozódik engedéllyel tagjai céllal Coaching Intézet.