A kötelezettségvállalás 7 fázisa

30 március 2019

Csakúgy, mint minden más emberi folyamat, romantikus kapcsolatokat kövesse egy bizonyos időbeli lefutása és alakul a komplexitás. Vannak különböző fázisaiban elkötelezettség progressziója során a kapcsolat, minden azonosított egyes markerek.

Ahogy minden más kapcsolódó kérdésekben a szív, minden pár más. Ez azt jelenti, nincs határozott idővonal, nem kemény és gyors szabályokat és nincs garancia.

Mindazonáltal van néhány konkrét szakaszában elkötelezettség hagyományosan megfigyelhető a legtöbb pár, és mindegyik rendelkezik jelentős jelentését.

load...

I. Ütem: Ismerkedés egymással.

Első pillantásra ez nem tűnik igényel semmilyen elkötelezettség minden, de ez egyszerűen nem igaz. Annak érdekében, hogy megismerni valakit, akkor meg kell, hogy a kötelezettségvállalás, hogy megismerjék őket. Ez úgy nyilvánul meg, mint egy befektetés időt és energiát.

Vacsora dátumokat , rendszeres telefonbeszélgetések és egyéb kommunikációs formák szükségesek az I. Szakaszban Ez az, amikor Ön és partnere lesz belehabarodik egymással, és ha minden jól megy, akkor lépni a következő fázisba.

Szakasz: A kötelezettségvállalás bízni.

Ebben az időszakban, a kapcsolat még kifejezettebbé válik. Kötelezettséget, hogy a másik személy egy mélyebb szinten, az egyik, amely magában foglalja a mély szintű önfeltárás. Mi öntsön saját babot és elvárjuk, hogy a másik személy nem ugyanaz. Ez végső soron szükségessé válhat, hogy mindkét fél hajlandó kockázatot.

load...

Nagy mértékben, akkor ebben a fázisban, hogy a valódi intimitás jön létre, ami érzések meghaladni puszta fizikai vonzalom. Amikor a kapcsolatok nem teszik már ebben a fázisban, hogy azért, mert valaki nem tud, vagy ne tegyék ki magukat ezen a szinten a biztonsági rést.

Fázis III: Monogámia.

Ha mindkét fél felfedezték bíznak egymást, és többet akarnak, mint egy alkalmi kapcsolat, minden egyetért válnak kizárólagos. Ez egy nagy lépés, a döntés, hogy nem lehet félvállról venni.

Jellemzően ez a szakasz azonosítja, milyen néven vált ismertté a „state of the relationship” beszélni, ahol minden egyes ember tárgyalja azok elkötelezettség szintjét a többi.

Sajnos, a nők többsége eléri ezt a szakaszt, mielőtt azok a férfiak is, aminek katasztrofális eredményeket. Ő szeretné siettetni a beszélgetés, és ő is vissza kell vonulniuk, így helyezve vagy megterheli a kapcsolat, vagy hozza a csikorgó megállt.

load...

„Nincs nagyobb ajándék, mint az, hogy megkapjuk a

grand lehetőséget, hogy kiad egy életre a lelki társ.”

Fázis IV: szeretlek.

Ez egy gyönyörű pillanat a nők várni: hallani, három kis szó. Ez a felismerés az embernek szüksége van, hogy jöjjön a saját, és ő is azt mondják, hogy csak akkor, amikor azt jelenti. (Nem szex közben, vagy azért, mert azt hiszi, hogy az, amit hallani akar.)

V. Fázis: Engagement.

A fázisok eddig leírt, ez lesz a leghosszabb eléri - vagy legalábbis kellene. Ez nem olyan szintű elkötelezettség, hogy kell siettetni, mert két ember nem válhat elkötelezettebb bármely más okból, mint az a tény, hogy szeretik egymást, és tervezi, hogy tölteni az egész életük együtt.

Fázis VI: Irány a kápolna és a fog házasodni.

A házasság a végső elkötelezettség és általában, amit a legtöbb ember szeretné, ha a szeretetet, hogy kezdődik. Sok ember nem látja már ezt az eseményt, és felejtsük el, hogy túl a hírhedt séta a folyosón, jön egy életre a séta együtt a viharok, a taposóaknák és a törvények.

Fázis VII: Napi elkötelezettségét a fogadalmat.

A szomorú igazság az, hogy 50 százaléka az összes házasságok Amerikában válással végződik. Ennek oka főleg az férjek és feleségek irreális elvárásokat, amikor megérkeznek ebben a szakaszban az elkötelezettségüket egymással.

Szerető, egészséges kapcsolatok megkövetelik munkát. Ezek nem minden virág és napsütés. Ezek körülbelül sokkal több, mint a sekély érzések tapasztalt Phase I.

Túl sok ember kap önteltek a házasságuk, és kiábrándult, amikor a dolgok unalmassá válik, vagy egyenesen nehéz. Házasság fogadalmak igényel külön kötelezettségvállalási és napi megújítására. Ez könnyebb mondani, mint megtenni, persze.

Amikor két ember találkozik, szerelmes, férjhez, és a kapcsolatuk a munka minden valószínűség ellenére, jönnek, hogy megvalósítsa a legmagasabb kifejezése az emberi tapasztalat. Az igazi szeretet egy akció, nem egy érzés, és nincs nagyobb ajándék, mint hogy így a nagy lehetőséget, hogy kiad egy életre az Ön lelki társ.