A legjobb eladási szerző, a gregg michaelsen dekódolja a férfi elmeit, így a nőknek jobb a tapasztalata

29 június 2019

A rövid változat: Ha egy nő, esélye van arra, milyen ismerte az utat, hogy egy sikeres ember, hogy válaszoljon a szövegeket, és tartsa őt érdekli a hosszú távon. Nos, trükkök léteznek - és minden kezdődik megértése a férfi szemszögéből társkereső. A több mint 20 könyvet publikált a nevét, bestseller író Gregg Michaelsen szakértője, hogyan kell a legjobb társkereső tapasztal lehetséges - és még kap egy srác vissza, miután a kapcsolat véget ért. Azt is tanácsokat ad az ő helyén, amely helyre került, mint az egyik legjobb 50 társkereső honlapok.

Egy nap, szerző és társkereső szakértő Gregg Michaelsen kapott egy e-mailt a jogalap segítséget egy nő, aki egy rossz helyzetben. A férje találkozott valakivel, és otthagyta egyedül a gyerekekkel, de nem volt igazán az életéből. Ő megáll a házát minden alkalommal, játszani vele érzelmeket, és hogy ő úgy gondolja, van esély bejött vissza. Néha még meg is esik ágyban együtt - csak neki, hogy hagyja, és megtörni a szívét minden elölről.

load...

Gregg Michaelsen segít a nőknek megérteni a férfiakat a coaching és az ő helyén, WhoHoldstheCardsNow.com.

„Ő volt, miután a torta és enni is, és az őt kezelő olyan rosszul. Ő volt a rendetlenség,”Gregg mondta. „Meg kell, hogy a motiváció. Néha a dolgok, hogy lehet olyan alacsony, hogy szeretne változtatni, és szüksége van a menetrendet változás. Elvittem az, mondtam neki, hogy mi folyik a fejében, és azt mondta: "Ez az, amit meg kell csinálni.”

Az első dolog, amit tett hoztak néhány korlátozást, így ő volna felhívni látogatása előtt, és ő nem lenne itt, amikor látta, hogy a gyerekek. Ezután Gregg ösztönözte őt, hogy indul kiment, és kiépítése neki bizalmat a testmozgás és a pozitív gondolkodás. Hirtelen kapott egy emelés a munkahelyen, és az ő ex megállt az őt kezelő, mint a piszok.

load...

„Soha nem vitte vissza, és ő lehetett volna. Én figyelmeztettem, „Most úgy gondolja, hogy ez az ember az egyetlen dolog, amiért érdemes élni, és ő nem. Amikor megkapod a bizalmat, akkor kezdik észrevenni, hogy sokkal inkább a nagy értékű, mint ő valaha is lesz. Akkor találja magát akarnak randizni másnak,”mondta. „És pontosan ez az, ami történt. Az ügyfeleim barátaim. Ez egyszerűen csodálatos.”

A több mint 20 könyvet publikált, és a sikeres tanácsadás weboldal, Gregg a go-to srác tanácsot, hogyan lehet bejutni a férfi elme és megfordul a végzetes szerelmi életét. Ő helyén nevezték az egyik a top 50 társkereső tanácsot oldalak, és most elfoglalva televízió és rádió interjúk a nőknek javítsák a bizalmat és pozícióját a randi jelenet.

Gregg Coaching kezdődött több gyermekkori vacsorák és nőtt éveken keresztül a randi jelenet

Gregg útját kezdődött, amikor még kisfiú volt, és az apja volt, life coach, aki futott egy motivációs intézet. Több mint családi vacsorák, Gregg apja arra ösztönözné, hogy ismételje meg a pozitív megerősítések és a kitűzött célokat megnyilvánulni valóra.

load...

Gregg apja egy life coach és biztosíthatunk érdeke coaching Gregg fiatal korban.

Ő kevert apja technikákat, amit tanult év a randi jelenet.

„Nem vagyok egy utcai srác. Mindig az egyetlen férfival, és néhány nő van egy nehéz idő vele. Azt akarom tudni, mi ad nekem a jogot, hogy nekik tanácsot,”mondta. „De én az a srác az én 20-as, aki egy olyan játékos volt, és nem a rossz dolgokat. Ki jobban, hogy az Ön oldalán, mint az a személy? Ez hogyan életem szokott lenni 30 évvel ezelőtt.”

Sőt, Gregg volt a srác, akinek a barátai lezuhan ágyán, amikor azt szét a feleségükkel. Miután tárolt saját ládákat egy sarokban, Gregg adna nekik adott tanács szükség, hogy újra a saját lábán. Körülbelül hét évvel ezelőtt, az egyik barátja azt javasolta, hogy Gregg indul egy honlap ajánlani a tanácsát, hogy más emberek.

De, mint Gregg hamar felfedezték származó utazásokat bárok és klubok, nem volt ember, aki akart beszélni, hogyan lehet javítani a szerelmi életét - ez volt a nők. Így kezdte könyvírás nők, és felfedezte a hívás.

„Build Yourself és el fog jönni”: Tanácsok a hölgyek, akik nehezen találnak Mr. Right

Finding, vonzza, és folyamatosan jó srác nem könnyű - mint majdnem minden nő is tanúsítja. A trükk, Gregg azt mondta, kezdődik az egészséges adag bizalom.

„Azt, hogy egy csomó magabiztos nők, de ők nem bízik a társkereső életben, és nem értik, hogy miért. Minden társkereső tanácsot a világon semmit nem jelent, ha nincs meg a bizalom azt végrehajtani,”mondta. „Meg kell, hogy egy jó történetet elmondani és szenvedélyek, vagy hobbi motiválja Önt, hogy neked érdekes. Ha Ön elfoglalt, és hogy az idő pénz, akkor nem megy, hogy dolgozzon ki egy srác, aki kárba az idő, és van lehetőség. Be kell építeni a bizalom, amit kezdeni.”

„Amikor megérted, hogy a férfi elme működik, ő is kommunikálni, és hogy mit akar - és ő is boldog, mert ő kezd a dolog, amire szüksége van,” - Gregg Michaelsen, szerző és társkereső szakértő

Miután a nők szert, hogy a bizalom, Gregg segít megérteni a dolgokat az ember szempontjából. Men kommunikálni intézkedések révén, és mindig nyerni akarnak, mondta. Simogatta az egója fog menni hosszú utat kapok, amit akar. Azt kéri, hogy „megértő ember mód.”

„Amikor megérti, hogy a férfi elme működik, ő is kommunikálni, és hogy mit akar - és ő is boldog, mert ő kezd a dolog, amire szüksége van,” Gregg mondta.

Gregg ösztönzi a nőket, hogy e-mailt kérdések Cyber-Coaching

Gregg azt mondta, inkább edző nők e-mailben, mert több időt testreszabásával hatásos teendők, hogy segítsen nekik megtalálni - és folyamatosan - egy srác. Plusz, minden az ő tanácsát le van írva, így az ügyfelek mehet vissza, és felülvizsgálja eszméit bárhonnan.

„Ez nagyon hatásos. Nekem is van egy 25 $ Kérdés gomb a honlapon, és kapok három naponta. Az emberek azt akarják, hogy velem beszélni sajátos helyzetük,”mondta. „Én vagyok egyedülálló abban az értelemben, hogy ösztönözzék a nőket keressen meg - és ők.”

Gregg azt mondta kapja: 30-tól 50-maileket minden nap, és ő mindent megtesz, hogy válaszoljon minden kérdésre. Valamennyi kérelmet és aggodalmak nyújt rengeteg inspirációt következő könyvében.

Going In-Depth A 20+ könyvek és még Production

Sok Gregg könyvek , köztük a legújabb, a „Hogyan kigyomlálja a felhasználók, díványkrumplik és vesztesek,” a bestsellerek, mert ők alapuló nők igényeit. Ezek rezonálnak olyan jól, mert a kérdéseket ő foglalkozik ismerős sok nő - különösen a randi jelenet.

Ő is dolgozik egy könyvet a legjobb gyakorlatok sms és hogyan mozog egy különösen kemény szakítani. Plusz, Gregg kérik, hogy tegyenek többet a televíziós és rádiós interjúk, így a közönség is egyre nő.

Gregg gyakran kap könyvrendelési vezetés közben mintegy az ő szabott teherautó.

Mégis, a legjobb, ha közvetlenül dolgozik a nők, és bár ő egy boldog, stabil kapcsolat, még mindig kint a városban.

Ő vezeti a teherautó tekert a takarót könyvét. Stoplights, ő egy értesítést kap a telefonján, hogy valaki letöltötte az egyik könyvét. Amikor a vezető mellé legurul az ablakot, és megkérdezi tőle, egy darab tanácsot társkereső, ő tudja, aki a vásárlást - és szívesen segít.