A „legrosszabb” társkereső tanácsok valaha - (6 tipp, amit soha nem követhet)

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A csúnya igazság a társkereső tanácsot játék van viszonylag nem a belépési korlátok. Ez azt jelenti, hogy bárki lehet ébredni egy reggel, és eldönti, „Én egy társkereső edző!” Akkor hozzon létre egy mutatós honlapján, és elkezd kínálja szolgáltatásait.

A probléma az átlag olvasó nem tudja, hogy valaki annyit, só, így a végén vesz a tanácsot (néha a saját kárára). Amikor először találkozik az ügyfelekkel, gyakran kérdezik: „De láttad ez és így videói a YouTube-on? Azt mondják, valami más.”A legtöbb időt, én még soha nem hallottam ezt a személyt, hanem azért, mert van egy platform, befolyásolható ember nézi meg, hogy a szó, mint evangéliumot.

load...

Nem minden tanácsot egyforma. Minden tanács, beleértve az enyémet, szubjektív, de ez nem azt jelenti, nincs jó és rossz tanácsot givers. Mindkét Oldalunk és én arra törekszenek, hogy a lehető legjobb tanácsot, és azt szeretnék, hogy segítsen tanulni, mit kell elkerülni. Íme az első hat legrosszabb tipp arra nézve, hogy talán nem kellene követni.

1. Ajánlom lány Mi a teendő

Számos cikk és az emberek utasítják fiúk mondani a nők, hogy mit kell tennie. Egy különösen rossz készült cikket fordulóban tavaly nyáron. Akkor meg néhány reakció rá itt. Alapvetően azt mondta, ha egy lány fejhallgatóval, mondd meg neki, hogy vegye ki őket, így beszélni vele. Egy másik gyakori az egyik a „Te olyan szép - akkor többet mosolyognak !”

load...

Ha meg akarjuk nyerni valakit, akkor a legjobb, hogy nem parancsolgató. Ne mondd az emberek nem tudják, hogy mosolyt, vagy vegye le a fejhallgatót csak így lehet beszélni velük.

Először is, azt mondta, hogy egy idegen semmit nem menő. Hogy éreznéd magad, ha néhány haver a metrón azt mondta, hogy tegye a telefont? Azt valószínűleg neki egy ujjal tisztelgett. A másik ok, ezt a tanácsot rossz ez feltételezi, hogy a nő ott van az Ön öröm, és ha ő nem optimalizálja magát, ez a dolga, hogy javítani.

Mindenki jogosult fellépni, és ugyanakkor akarnak, anélkül kéretlenül-for megrendeléseket fura figurák. Néha csak át kell adni egy esélyt, hogy, nos, egy jó ember. Ha meg kell, hogy tegyen valamit, mosoly nagy és bólintok rá. Akkor talán ő majd elviszi fejhallgatót saját.

2. Soha ne Settle

Ez jótanács általában adott a nőknek. Egy friss cikk címe: „ Miért kell utasítania, hogy csökkentse a szabványok 100% -a Time ”, a szerző ezt a hosszú, sok a nagybetű és felkiáltójelek, arról, hogy miért nem rendezi és mindig bánni fogod, ha nem teszed.

load...

Először is, a „soha” és a „mindig” kell sújtotta a társkereső szókincs. Ők túl kemény és gyors. Másodszor, van egy nagy különbség ülepítéssel és amelynek reális elvárásokat.

Lori Gottlieb volt, véleményem szerint alaptalanul rágalmazzák a könyvét „ hozzámenni: Az ügy rendezésének Mr. Good Enough.” Egy interjúban velünk, Lori tisztázza, „»hozzámenni«nem tanácsolom az embereknek, hogy csökkentsék a normákhoz. Úgy néz ki, a tudományos kutatás boldog, tartós kapcsolatok, és kéri az embereket, hogy szélesíteni a potenciális társ lehet, hogy beleszeret alapján, ami igazán számít, romantikus boldogságot, és mi nem. Ha feltétlenül szükséges, hogy teljesen szerelmes, és vonzott, hogy a partnere, de lehet, hogy nem felel meg az adott személy, ha túlságosan szűken a rossz dolgokat.”

Prince Charming és Hófehérke kitalált karakter, és ha vár körül egyikük söpörni leveszi a lábát, akkor a várt sokáig.

Én általában fel a mentális csillag körül ezt a társkereső tipp, mert tisztázni kell. Igen, a tanácsot a saját arcát is jó, de a gyakorlatban, amit összege a gazdaságot, hogy irreális, és talán elavult elvárások nélkül akarnak kompromisszumot kötni. Hívom ezt a Disney Effect. Alapvetően a nők egy része úgy érzi, hogy egy tökéletes 10 (nem 9.5) is kint van, és fog söpörni őket a lábukról erőlködés nélkül a részükről. Nincs tökéletes 10, és ha ragaszkodnak a, hogy a mentalitás, akkor hiányozni fog valami nagy fiúk.

Én nem támogatja, hogy dobja ki az összes kívánságait és igényeit - csak győződjön meg arról, ők reális. Például a közelmúltban partnerkereső kolléga kifogásolta azt a tényt, hogy ő 5'6” női kliens azt mondta neki, hogy nem nyúlnak aluliak 6 láb, mert volt egy szekrény tele gyilkos nyomában nem volt hajlandó feladni. Egy másik nő, hogy $ 60,000 azt mondta, nem nyúlnak bárki így kevesebb, mint $ 100,000. Ezek önkényes dolog, hogy semmi köze a vonzás, vagy hogy egy jó társ.

Most, mielőtt kapok egy csomó csúnya e-maileket a nők azt mondja ez nem helyes, hogyan reagál egy férfi, aki 300 fontot, él szülei pincéjében, részmunkaidőben dolgozik, és ruhákat csak fekete mondom ő lesz egyetlen időpont szuper meleg, szuper vékony nők, akik több pénzt, mint ő?
Megmondaná neki, hogy soha nem rendezi, és erős tartás az ő elvárásainak? Valószínűleg nem.

3. Játssz nehezen kap / nem derül ki túl sok

Ez az egy bosszant annyira. Sok változata ennek, de szeretnék összpontosítani „ The Rules ”, a könyv, hogy állítsa vissza a feminizmus 20 év. Jezebel.com egyetért, amelyben az „szexista szemetet.” Íme néhány gyöngyszemei:

A fejed gőzölés még? Sajnos, több ezer, ha nem több millió, a nők megpróbálták ezeket a szabályokat, és végül egyedül, mint az elvált szerző. Az élet rövid, ember. Nem volt ideje foglalkozni, aki szándékosan próbál lenni nehéz, hallgatag, és zárja le. Egy kell elfoglalva, amelynek teljes élet, és így ez eltart néhány hívás leszegez egy időpontot, de nem csak azért, mert úgy gondolja, meg kell.

Ez 2017 és az emberek több mint a régi társkereső játék, hogy állítólag működik. Legyen nyílt, hogy ki vagy, és mit kell egy időpontot vagy partner - ez az, amit az emberek akarnak.

Igen, az első napon, vagy úgy kell könnyebb és szórakoztató, és nem az idő, hogy kiürítse az összes poggyász. De ha én nem kapok semmilyen lelkesedést, vagy valaki csak fogmosás le a szerzés-to-know-fel kérdéseket, akkor én költözöm, hogy a következő dátumot.

4. Dicsérd meg a Lot / Keep kérve őt kérdések

Itt van még egy a srácok. Hallunk ilyen tanácsot minden alkalommal. Íme néhány példa:

Hadd kezdjem a kicsomagolás ezt. Igen, bókokat egy szép dolog, de csak akkor, ha ők őszintén adott nélkül napirenden. Sok férfi olvasod ezt a tanácsot, ha úgy gondolja, ők csak dobott bókokat egy nő, akkor nem kell dolgozni megismerni őt, vagy megmutatja neki, hogy kik ők. A nők tudják, mikor rakás szar, és csak mond valamit, hogy a vaj őket. Jön az egész, mint csúsztatás és a pick-upy.

Határozottan megy előre, és a bók neki, de mondd meg neki, hogy miért dicsért neki. „Ez egy szép ruha! Ez a szín a kék emlékeztet az óceán, amit szívesen megnézik.”

Senki sem szereti a seggnyaló, így a bókokat kell valódi, és meg kell magyarázni, hogy az a személy, miért adsz nekik a bókot az első helyen. Fotó forrása: Pinterest.com.

Most a kérdezés kérdés. Tudjuk, hogy a nők általában jobban kommunikatív őket a férfiak, de ez hamis tanácsára „tartani vele beszél, és ő majd szeretni” csak egy tévedés. Igen, mindannyian megismerjük egymást, de meg kell, mert mi érdekel - nem csak azért, mert ez az, amit elvárnak tőlünk.

Az egyik női barátok mesélt egy időpontra ment ezen a héten. Azt hajtogatta, hogy ő „Mesélj tovább.” Nem számít, hogy miről beszél, azt „Mesélj többet.” Nyilvánvalóan megjegyzett valamit gondolta fog működni, és csak ismételni azt csömörig. Mondanom sem kell, nem volt második randi.

5. Majd csak történik / Just Be Yourself

Ez az én minden idők (anti) kedvenc legrosszabb társkereső tanácsot. Ezt az értéket általában jó szándékú anyák, testvérek, barátok és exes. Ha akartam megtanulni egy másik nyelvet, vagy munkát készség, és azt mondták: „Ne aggódj, akkor csak megtörténhet”, hogy milyen hülye lenne ezt a tanácsot hangzik?

Mégis ezt a jó tanácsot továbbra is meg kell adni, a legtöbb esetben, a nők. Én még soha nem hallottam, valaki azt mondja, hogy egy másik ember: „Ne aggódj, ember. Csak tartsa önmagad, és ez meg fog történni.”Az én gondolataim a nők jobban támogatják egymást, míg a férfiak inkább eredmény hajtott.

Kerülje az általános társkereső tanácsot, mint „Ez lesz csak történik”, „Légy önmagad”, és „a szíved.” Akarod társkereső tanácsot valódi teendőket. Fotó forrása: Imgur.com.

Függetlenül attól, hogy semmi sem fog történni, ha nem segít magát oda. Ha még mindig egységes, és hogy magát nem működik, jobb magát ahelyett. Vedd fel egy új hobbi, megfelel néhány új ember, szórakozni, és vizsgálja meg az élet. Aztán, miközben te, hogy a jobbik énje, és nem megszállott társkereső, akkor vonzani, aki szereti ki ez a személy!

6. Ha ők nem Házasság Anyag, Move On

Nyilvánvaló, hogy ez lesz az idő függvényében történő, az életkor, és a helyét az életben, de a legtöbb esetben, a házasság egy mellékhatás, nem cél. A cél az, hogy talál valakit, akkor élvezni, és aki ugyanúgy érez irántad.

Hallom sok 20-asok vannak érzelmek, mint a „Nos, ő nem az a típus szeretnék összeházasodni, úgyhogy nem fog menni vele, bár ő forró” vagy „Én soha nem hozza haza a mama, úgyhogy „m most lesz a vége most.”

A probléma az emberek keresnek túl messzire le a pályáról. Hadd mondjak el egy titkot: a legjobb, legmelegebb, a legtöbb spontán, legszexisebb, a legtöbb szórakoztató, érdekes, vagy kihívást jelentő kapcsolatok gyakran nem a leghosszabb. Jelentése, minden kapcsolat tanít meg magáról, mások és a világ, és létrehozza emlékek nem. Ezek a tapasztalatok és emlékek, amit viszont ha te - az Ön, aki tapasztalt és sokat tanultam, hogy mit akar az élettől.

Ahelyett, hogy összpontosítva férjhez, összpontosítani találni valakit, akinek a cége, élvezni, és hol megy. Fotó forrása: WeddingsONline.in.

Már kelt számtalan ember, aki tudtam, hogy soha nem házasodnak, de van olyan jó emlékek ezek az emberek, és fordult hozzám az a személy, aki azt akarta, és megszerezte a feleségem.

Akkor lehet igényes, de vigyázzon, hogy ne falig magát távol minden tapasztalat, hogy várjon a „The One”. Mivel „The One” lehet megtalálni, hanem azért, mert a túl szűk társkereső területen, akkor nem lesz „A egy”nekik.

Gondoljunk Ismerkedés tanácsok a munkája Eszközök - Szüksége van bizonyos típusai függően igénylő problémát rögzítése

Az összes rossz tanácsot ott, tudtam folytatni ezt a cikket napig. A nap végén, okos, minden tanácsot szedése (beleértve az enyémet is.)

Tanácsok egy eszköz. Gondolj egy kalapáccsal. Előfordul, hogy egy kalapács van a tökéletes eszköz a munka és a csodákat. Máskor, el fogja pusztítani, mit akarsz építeni, és bántani a folyamatban. Rossz tanácsot, de az, mint egy törött eszköz. Ez soha nem fog működni, akkor meghiúsítja meg, és ez a végén fájt sokat a végén.

Ha tudnám itt hagyni egy utolsó gondolat lenne, hogy kövesse a tanácsát, hogy úgy érzi, jobb neked. Azonban, ha ez nem javított Te vagy segítettem, talán itt az ideje, hogy keressen valami új és jobb tanácsot.