A nyilvános profilok privátabbá tétele: az abine maszkok és a személyes adatok online törlése

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Abine , egy betűszó „egy kicsit nem elég,” használja theirtwo protectiveservices, DeleteMe és a Blur , tooffer akkor completecontrol alatt, amit a személyes információt ad ki, és hogyan appearin találatokat. Maszkolás telefonszámokat, e-maileket, és a hitelkártyák, és még törlése nem kívánt profilt, Abine hasa átfogó támadási terv ellen cégek és adatbázisok az Ön adatait saját ends.Anyone az online datingand aggódnak a magánélet használhatja Abine eszközeinek korlátozása nyilvános hozzáférést személyes adatait.

Ül magunkat a megnyugtató fénye egy laptop képernyőjén, ez könnyű összetéveszteni az interneten, mint a privát, biztonságos, és a szabad hely. Ez csak nekünk és a weboldal egy-egy, akkor mi a baj a kitöltése néhány formája itt vagy ott? Mi regisztrál egy oldalon, és automatikusan fel bármilyen információt kér, így átadva a társaság felett identitásunkat.

load...

Az internet ára van, és ez az ár az információ.

Oftentimeswe adja meg a nevét, korát, címét vagy telefonszámát, mert muszáj. Mert ha nem, a helyszínen nem engedték, hogy egy profilt, vagy vásárlást. Online társkereső különösen megköveteli bizonyos mennyiségű fűződik. Nem mindenki örül róla.

Rob Shavell, Eugene Kuznyecov, és Andrew Sudbury alakult Abine személyes adatok védelme.

Csak azért, mert azt szeretnénk, hogy hozzon létre egy online társkereső profilját, ez nem jelenti azt szeretné, hogy minden személyes detailson az interneten bárki megtekintheti, eladni, vagy használja.

load...

„Az internet akar egyre több mindenki információ”, mondta Rob Shavell, vezérigazgatója és társalapítója Abine. „Akár kitöltésével egy online társkereső profilját, alkalmazása internetes másik hitelkártyát, vagy te virágrendelés valaki születésnapját, akkor folyamatosan üzembe információkat.”

Egy zsúfolt iroda Cambridge, Massachusetts, három férfi úgy döntött, elég volt. Annak szükségességét, hogy személyes adatait az interneten egyszerűen nem felelnek meg, így a felhasználók szabadon és sebezhető.

Abine volt createdto állnia és vissza az információáramlást a nyilvánosság által maszkolás és törlése A felhasználó internetes presence.Rob magyarázza: „Mi épül ez meg a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy az információkat, majd irányítani oly módon, hogy nem volt annyira könnyű csinálni, mielőtt „.

Abine a kezdetek adatvédelem: A Bit nem elég

2008-ban Rob Shavell, Eugene Kuznyecov, és Andrew Sudbury látta adatvédelmi hogy lassan szűkítették távol szabott interneten. Facebook, a mobiltelefonok és társkereső internetes voltak a nő, de ennek ára a személyes adatokat.

load...

„Ha nem hoz létre a módját, hogy ellenőrizzék, hogy az információ, akkor lehet használni bármilyen célra a vállalat azt akarja,” Rob mondta, hozzátéve, „Senki sem olvassa ezeket a kifejezéseket a szolgáltatások vagy adatvédelmi irányelveit.”

Ez a három menwanted így Ön szabályozhatja saját informationinan all-in-one szolgáltatás. A cég nevezték Abine, amelynek jelentése „egy kicsit nem elég”, azaz egy kicsit a védelem vagy adatvédelmi nem elég. Az emberek töltenek sok időt az interneten, és meg kell vonni. Abine kínál egy teljes csomagot maszkolás, kezelése, és még adatokat törölnek nem akarja, hogy kb.

Abine megadja a választás, hogy megvédje online identitás, elfedve sensitiveinformation.

A vállalatok nem rendelkeznek a jogot, hogy a kereslet az összes személyes adatait. Nem mindig tudják, hol, hogy az információkat a végén, ha a vállalat megosztja, vagy akik látni fogják a személyes adatait. A valós életben, az emberek azt a lehetőséget, hogy szelektíven megosszák az információkat. Talán úgy dönt, hogy közölje a kor egy barátja, de nem a munkatársa, például. Abine lehetővé teszi, hogy döntéseket, mint az online.

„Azt akartuk, hogy megpróbálja, hogy bizonyos, hogy a finomság az online világban, ahelyett, hogy minden alkalommal, amikor kérte néhány információt egy fórumba, hogy hozzák nyilvánosságra sem az egészet, vagy egyik sem,” mondta Rob.

Két fő eszközt, DeleteMe és a Blur, intimitást bárki aktív az interneten (ami nagyjából mindenki). Egy alternatív telepítése különböző szoftver több helyen, ez a cég tesz a biztonságos információt hozzáférhetővé egy helyen.

A munkáltatók ösztönzése a szórakozás és Szenvedélyes Vállalati kultúra

Abine jött létre, hogy egy olyan probléma leküzdésére területén magánélet, de a cég nem minden munka és a játék.

Miután találkozott egy testvériség az MIT, Eugene és Andy szolgálnak a műszaki agyat a működéshez. Az alapító, Rob magyarázza: „Mindketten nagyon okos műszaki fiúk abban az értelemben, hogy tudják, hogyan kell írni szoftver.” Ő kuncog, és hozzáteszi: „Ők is szórakoztató srácok dolgozni, a legtöbb esetben.”

Andrew, társalapítója és műszaki igazgatója Abine vezet példával az erkölcsi támogatását a kutyáját.

Egységes által acommitment a magánélethez, ez a cég készül fel Győztesek és rázógépek, akik szeretnék megoldani a problémákat, a fogyasztók számára.

„Nem vagyunk elég különösen arról, hogy kik vagyunk felvenni,” mondta Rob. „Mi bérel egy csomó ember, akik törődnek az ilyen jellegű kérdéseket.”

Abine intelligens, eredményorientált csapat élvezi a barátságos munkahelyi környezet a klasszikus start-up kultúra.

A társ-alapítója ápolják workplacewhere kutyák szívesen és sokat szórakozás volt minden. Egy kis vidámság nem zavarja a csapat teljes termelékenységi vagy elkötelezettség.

Rob egy csoportját írja le érdekes, szenvedélyes és hajtott emberek, akik találkoznak a neve a magánélet. Az online adatvédelem Blog prémium előfizetés tervek Abine mindent meg kell, hogy maradjon privát, akár egy nyilvános fórum.

Abine ProductsMake Adatvédelmi Egyszerű a fogyasztói

Ez az adatvédelmi cég büszkélkedhet egy aktív felhasználói bázis, és körülbelül a fele néhány millió felhasználó kihasználva a szolgáltatás minden egyes nap.

Adatvédelmi egy dilemma találkozott dailyonline, és néha oly módon, hogy az emberek nem veszik észre. „Tegyük fel, hogy már ad ki az információkat, amikor vásárlás,” Rob azt mondta: „minden, hogy információt lehet eladni, és néha kapart automatizált robotok az interneten.”

Akár egy tech-hozzáértés évezredes vagy Babyboomer aki tényleg csak tudja, hogyan kell dolgozni az e-mail, Abine a servicescan maszk személyazonosságát, és megőrizni az online adatvédelemhez. DeleteMe és a Blur nem-tolakodó és könnyen használható eszközöket, amelyek segítségével a közterületek biztonságosabbá saját használatra.

DeleteMe segítségével ellenőrzik az adatokat, törlése az online jelenlét

„Amikor nyilvánosan teszel közzé a Facebookon ora társkereső” Rob azt mondja, „minden info lehet kikötni ezek a nagy adatbázisok össze profilok mindannyiunk: ahol élünk, hogy milyen idősek vagyunk, akik a rokonok, mi elérhetőségét lehet.”

Azoknak feliratkozott DeleteMe egy expertteam megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy megszabaduljon az interneten bármilyen kívánt közzétételeket. Átfésülnöd nagy adatbázisok, Abine küld egy kérést, hogy töröljük a nyilvántartást ügyfél bárhol is jelenik. Egy ügyfél reportoutlines milyen információ szerepel, hogy hol és mikor várható annak eltávolítását.

Mindössze négy lépést, DeleteMe figyeli az online jelenlét, és megtartja a nyilvános listát a minimum.

Csak biztos akar lenni, Abine ellenőrizni fogja vissza háromhavonta annak érdekében, hogy az információ valóban törölték, véglegesen. Ez a folyamat időigényes a csapat, de elősegíti a privacyof minden vásárló.

„Ez egy olyan szolgáltatás, nyilván célja, hogy csökkentse a profil” Robsaid. „DeleteMe egyik módja annak, hogy kezelni, ha aggódik, hogy túl sok információt ott rólad.”

A DeleteMe, akkor decidewhat jön fel a keresést rád. Elhelyezés vezérlés visszakerül a kezedben, Abine gondoskodik arról, hogy bármit nyilvánosságra rólad csak ott, ha azt szeretné, hogy legyen.

Elhomályosít blokkolja Ad Tracker, a jelszavak kezelésére és a maszk információ

Folt, ami jön ingyenes szolgáltatásokat és a prémium szolgáltatások , egy átfogó alkalmazás, amely:

  1. Blocks hirdetők thattrack felhasználók különböző website
  2. Emlékezik, és kezeli a jelszavakat
  3. Maszkok telefonszámokat, e-maileket, vagy hitelkártya-számokat nem akarja megosztani

Működési diszkréten a háttérben minden internetes szörfözés, Blur maszkok a jelenlét onlineso thatno információ gyűjthető meg anélkül, hogy a tudta és beleegyezése.

„Ha [a Blur] látja a cookie-kat próbál követni körül az interneten, hogy megpróbálja megállítani azokat az oldalakon valaha szerzés adatait,” mondta Rob.

Elhomályosít is generál új információ, hogy a felhasználó powerover ki tekintheti meg az e-mail, telefonszám, orcredit kártya számát. Maszkos számok, Blur megadja a lehetőséget, hogy megosszák, vagy nem osztjuk meg - és akkor kapcsolja be ezt a funkciót be és ki.

Ez ideális mindazok számára, társkereső online, mert ésszerű, hogy meggondolja magát, hogyan kérhető azt szeretné, hogy az adott pillanatban. Talán majd egy rossz időpontban, a profilja, hogy lapul egy darabig. Elhomályosít ad ez a választás.

Nem számít, melyik előfizetést választja, Blur elfedi info, a jelszavak kezelésére és policeadvertisers.

Beépített ellenőrzés és kényelem alapvető fontosságú, hogy a koncepció mögött Abine. Maszkos telefonszámokat, e-maileket, és a hitelkártyák engedélyezze a felhasználóknak a választás joga milyen információt expose- és kinek.

„Tudod tartani azokat a vonalakat kommunikáció nyitott közted és egy másik vállalkozás vagy egy másik személyt, amíg úgy dönt," Ez nem nekem dolgozik többé,”mondta Rob. Aztán egy kattintás, akkor maszkot magát, és blokkolja a nem kívánt fél.

Amely három különböző eszközöket, Blur leegyszerűsíti az online adatvédelem. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy tucat különböző számlák, mind a különböző e-mailek, telefonszámok, és a hitelkártyák velük kapcsolatban. A további kényelem, a Blur segít megőrizni a jelszavakat egyenesen az összes ezeket a számlákat és így tovább. Whensigning, bejelentkezés, vagy csak sima böngészés az interneten, a Blur van a hátad.

Tudod letölt a Blur keresztül a Google Playen vagy a App Store.

Záró gondolatok A Abine a UniquePrivacy szolgáltatások

Folyamatosan fejlesztjük, hogy a magánélet szélesebb körű és online tevékenységek sokkal biztonságosabb, Abine vezető szerepet tölt be az adatvédelmi iparban. Új funkciók kerülnek tervezték minden alkalommal a blur és DeleteMe.

Rob azt mondja usthat a csapat jelenleg vizsgálja, hogy kezeljék az adatvédelmi mobileszközökön. Az elképzelés az, hogy használja abiometric csúszka számára, hogy az ujjlenyomat, mert így az Ön személyazonosságának ellenőrzése és hitelesítésére online vásárlást.

Abine soha nem áll kinézett az adatvédelmi hétköznapi emberek. Ezzel a csapat segítségével, akkor nem kell, hogy adja ki az adatokat, hogy a vállalatok, vagy az emberek nem bíznak. Tartása az információs nyomvonal minimális, ez companyensures, hogy nem könnyen nyomon az interneten.

Ez azt jelenti, hirdetések nem követni, Stalker nem tud kapcsolatba lépni veled, és senki sem tud többet, mint te akarom, hogy tudják. Szóval dőljön hátra, és hozza létre a profilt bizalommal az online - Abine willbe van a színfalak mögött, hogy adatai nyilvánosak.