A park büszkesége segít a zöld terekben az atlanta virágzásában, és összehozza a hasonló gondolkodású természet szerelmeseit

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Park Pride -ben alakult a 1980-as évek során országos recesszió, hogy segítse a város Atlanta fenntartaná és zöldterületek. Keresztül a különböző programok, a szervezet részt a helyi polgárok és a vállalkozások számára, hogy segítsen fenntartani és fejleszteni Atlanta parkok. A szenvedélyes csapat Park Pride is rendezvényeket tartanak , mint a Pint Parks és önkéntes nap, a közösség és az, hogy még több ember vesz részt. Előrelépés a nonprofit koncentrál erőfeszítéseit az épület zöld terek, amelyek nem csak szép, de ez enyhíti árvíz bizonyos területein Atlanta.

1989-ben az Egyesült Államok volt a recesszió közepette és a kormányok is küzd anyagilag. Atlanta, városi tisztviselők nem tudtak szentelni a szükséges forrásokat, hogy parkok és zöldterületek alakú. Ugyanebben az évben, Park Pride indított beavatkozni, és segít a probléma megoldásához.

load...

Alapított az 1980-as, Park Pride segít szépíteni Atlanta és csatlakoztassa kültéri rajongóknak.

„Ez az önkéntes csoport alakult, és belépett fel, hogy segítsen a zöldterületek virágzik a gazdasági visszaesés idején, és továbbra is segít fenntartani, és hozzon létre kisebb parkok egész Atlanta metró területén,” mondta Rachel Maher, Park Pride marketing és kommunikációs menedzsere.

Park Pride indult, mint egy önkéntes program, amely megkapta az embereket házaikból, a saját városrészek és parkok, feltéve, hogy az extra kis támogatást a város, mondta Rachel. Ez kivirágzott számos más programok és szolgáltatások, hogy most segítsen Atlanta zöldterületek továbbra is virágzik. A szervezet azt is nagyon erősen koncentrál érdekképviselet, megtekintésére is, mint a hang parkok Atlantában.

load...

„Van néhány parkok conservancies összpontosított nagy parkok,” mondta Rachel. „Mi vagyunk a fajta a gondnokság a kisebb parkok, amelyek nem rendelkeznek saját természetvédelmi, és igazán híve nevében az egész parkok rendszer.”

A változatos programok fenntartása és javítása Atlanta parkok

A korai önkéntes erőfeszítéseinek Park Pride nőtte két szervezet kiemelt programok: Friends of the Park és Önkéntes program.

A korábbi a szomszédok, akik érdekeltek abban, hogy a különbség a helyi parkokban. Ők alkotják a baráti csoport, és szolgálnak gondnokai a teret. A később a cégek és magánszemélyek (lásd zöldebb Jó Önkéntes Nap lent), akik készek fokozni, és azt mondják: „Azt akarjuk, hogy fenntartsák ezt a helyet, és a különbség a városunkban,” mondta Rachel.

„Az évek során, mi programozás folyamatosan fejlődik,” folytatta. Park Pride most is egyedülálló Park jövőkép Program. A szervezet két tájépítészek a személyzet szentelt közösségekkel együttműködve az egész Atlanta, hogy segítsen nekik Reimagine és újratervezés a parkok.

load...

Amellett, hogy túrák, Park Pride kínál egy csomó módon a polgárok, hogy vegyenek részt a közösségben.

A folyamat körülbelül hat-nyolc hónap, mondta Rachel. Van egy irányító bizottság 10 és 15 közösség elkötelezett tagjaiból és az érdekeltek, akik megfelelnek-e a park jövőkép csapat, hogy értékelje a közösség igényeinek, megvitatják a kényelem, hogy szeretnék látni a parkban, és beszélni, ahogyan a közösség képes lenne használja a parkban.

„A tájépítészek teremt számos különböző változatban egy park terv, hogy megy az irányító bizottság és a nyilvános ülések kell finomítani, míg végül van egy koncepcionális tervet a parkban, hogy a közösség elfogadja,” mondta Rachel. „Ha ez a terv elfogadásra kerül, ez a közösség és a Friends of the Park csoport tervét a jövő park fejlesztése. Ez a dokumentum szuper hasznos adománygyűjtés és a munka a parkokban osztályoknak meg ott, ahol a közösség támogatását hazugság „.

Park Pride kínál támogatási programban is, amely kiegészítő támogatást a Friends of Parks csoportok az egész város Atlanta DeKalb megyében. Ezek az alapok lehetővé teszik a csoportok a teljes park fejlesztési projektek - mint például a megszerzése új padok, új játszótér építése, hozzátéve, futás vagy tanösvények, az épület új virágágyások, vagy megszerzése új földet.

Önkéntesek, mint Susanna létfontosságú szerepet játszanak a munka Park Pride képes legyen ellátni.

A pénzügyi oldalon a dolgok, Park Pride költségvetési partnerek program, amely lehetővé egyének vagy a Friends of the Park csoportok fel adómentesen pénzt a parkban, nonprofit esernyő. Park Pride segít kezelni a források, így az önkéntesek összpontosítani pénzt gyűjt a park helyett foglalkozó igazgatási részleteket.

Az utolsó nagy programot Park Pride kínált közösségi kertészet, ahol a csapat segít kezelni a 22 közösségi kertek a város Atlanta Parks. A szervezet még ütött elfogadott törvény lehetővé teszi a közösségi kertek parkok.

Pint Parks: A tökéletes időpont a sportos emberek

Ha szenvedélyes a szabadban és a sör, pint Parks a tökéletes hely az Ön számára, hogy egy dátum vagy találkozni hasonló gondolkodású környezetvédők Atlantában. Ez Park Pride legnagyobb és leginkább szórakoztató adománygyűjtő és „friendraiser” az év, mondta Rachel.

Általában körülbelül 300 park szerelmesei minden korosztály jön ki, hogy szórakoztató, gyönyörű kilátás nyílik Piedmont Park, játszani, enni jó étel, és ital félelmetes sör - miközben pénzt gyűjt Atlanta parkok.

Az idei rendezvény május 1-es Orpheus Sör-, és az alapok javára a Park jövőkép Minisztérium. Rachel elmondta az osztály bővült DeKalb megyei 2017-ben, megduplázva a program kimenete.

Park Pride önkéntesek kap valami jót tenni Atlanta, megfelel mindenféle különböző emberek, és jó szórakozást minden ugyanabban az időben.

„Ebben az évben, mi ragyogó fény, amely program a Pint Parks, hogy pénzt és felhívják a figyelmet, hogy a többiek tudják, hogy a program ott, és lehet és kell hasznosítani, aki azt akarja, hogy a különbség a szomszédos parkban ," azt mondta.

„Parks nyújt valami mindenki számára, és van egy park, mivel sok különböző típusú emberek vannak,” folytatta. „Tehát bárki és mindenki, aki szereti a parkokban, vagy használja parkokban vagy valaha volt, hogy egy parkban is biztosan kap valamit ezeket az eseményeket.”

Meet Más környezetvédők a zöldebb Jó Önkéntes Napok

Pint Parks egy nagyszerű módja annak, hogy vegyenek részt a Park Pride, de ha azt szeretnénk, hogy egy lépéssel tovább, csatlakozzon a zöldebb Jó Önkéntes Napok. Ezek önkéntes lehetőségeket ad egy esélyt, hogy a kezét piszkos, miközben segít Atlanta parkok.

Van egy zöldebb Jó Önkéntes Nap a Föld napján, április 21-én 9 órától délig a Hairston Park DeKalb megyében. „Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy jöjjön ki, és csatlakozzon más önkéntesek és a szomszédok egy hatalmas erőfeszítés egyetlen park,” mondta Rachel. „Van egy nagyon szép ösvény rendszer az egész park, így az önkéntes támogatás szükséges ahhoz, hogy világos és nyílt néhány pályák jöttek benőtt.”

Park Pride önkéntesek nem bánod, hogy koszos, és hogy megőrizze Atlanta zöldterületek.

Önkéntesek is szükség van, hogy tisztítsák meg és egyértelmű, ki egy erdős terület mellett a játszótéren, hogy segítsen, hogy ez egy biztonságosabb és természetes hely a gyerekeknek játszani. „Ez lesz egy jó ideje, akik szeretnék, hogy adja vissza a Föld Napján, és a különbség, és nem valami jó a város zöld terek” mondta Rachel.

Mary Liz H., a Park Pride önkéntes, ezt mondja róla tapasztalata van a csoport: „Park Pride megmutatta nekem, hogy ha meg egy célt, és összegyűlnek egy erős csapat motivált Atlantans, nagy változás történhet.”

Park Pride: szenvedélyes csapat elkötelezett a közösségi

Park Pride küldetése, hogy vegyenek részt a közösség, hogy aktiválja a hatalom parkok, és Rachel azt mondta, egy nagy része, hogy a dedikált csapat mögött a szervezet.

„Nem hiszem, hogy valaha dolgoztam egy szenvedélyes személyzet, mint a személyzet itt a Park Pride,” mondta. „Mindenki 100% all-in, amit úgy neveznek, hogy a hatalom a parkok.”

„Nagyon büszkék vagyunk a különbség mi már így Atlantában az elmúlt 29 évben, és mi teljesen beleszeret dolgozik és támogató közösség tagjai.” - Rachel Maher, Park Pride marketing és kommunikációs menedzsere

„Azt hiszem, nagyon büszke a különbség mi már így Atlantában az elmúlt 29 évben, és mi teljesen beleszeret dolgozik és támogató közösség tagjai csak segít felépíteni a képességét, hogy a környezetük és a város egy jobb hely élni”folytatta.

Előrelépés, az egyik Park Pride egyik legfontosabb feladatának az új zöldterületek enyhítésére árvíz városrészek vízgyűjtő Proctor Creek. Segítségével készült tanulmány megállapításairól, a szervezet fejlesztése több a parkok azonosított tanulmányt, amely segítene az árvíz. Ők hasznosító zöld infrastruktúra, amely utánozza a természetes rendszerek segít megfékezni lefolyó esővíz.

A példák közé eső kertek és a fogva tartás tavak. Park Pride segített megnyitni egy ilyen park már, és a csapat most azon dolgozik, Boone Park West, a másik park, ami épül, hogy segítsen csökkenteni a krónikus árvíz Atlanta környékeken.

Parks több, mint egy szép hely, és ez valami ez nonprofit tart sok büszkeség.