A Peer-hegy segít a daters-nek a saját adatainak vezérlésében a p2p identitás-megoldások fejlesztésével a társkereső oldalakon

24 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: Ahogy egyre inkább függ a technológia, még mindig nincs üzembiztos arra, hogy megőrizzük a tájékoztatáshoz, különösen a társkereső oldalak és alkalmazások. Peer Mountain tűzte ki, hogy megoldja ezeket a dilemmákat létrehozásával decentralizált identitás ökoszisztéma, amely számos alkalmazást online társkereső. A cég technológiák segítségével a felhasználók teljes ellenőrzése - egy eszköz szint - mint a személyes információkat megosztani másokkal. Ez azt is jelenti, társkereső oldalak és alkalmazások nem kell tárolni a felhasználói adatokat, ami lehet, hogy nekik sokkal kevésbé érzékeny a gyengítő hack.

Jed Grant megérti a tényleges költségeket a személyazonosság-lopás, mert a személyazonosságát ellopták többször az évek során. Annak ellenére, hogy néhány, a hack történt több, mint egy évtizeddel ezelőtt, ő még mindig következményektől csalók próbálják használni a személyazonosságát árnyékos internetes kapcsolatában.

load...

De mi vezetett ehhez a helyzethez? Szerint Jed, a legtöbb helyen - köztük az online társkereső és állványok - személyes adatok tárolására egy helyen, ami azt téve a rosszindulatú hackerek.

„Megtapasztaltam, milyen központi adattárolást tehetünk, hogy az Ön személyes adatait, amikor feltörték”, mondta nekünk.

Ösztönözte a saját tapasztalata a személyazonosság-lopás, Jed kezdett kísérletezni a decentralizált adatok tárolására. Célja az volt, hogy egy olyan rendszer kialakításában adatcsere lehetővé tette, hogy a felhasználók megosszák az információkat közvetlenül és bíznak egymásban annyi internetes mint ők személyesen.

Peer Mountain decentralizált identitás ökoszisztéma, amely segíthet társkereső oldalak folyamatosan profil adatok biztonságos.

load...

Ez a projekt átalakult Peer Mountain , olyan platform, amely segítségével a vállalatok - köztük társkereső oldalak és alkalmazások - így az adatok ellenőrzése vissza a felhasználóknak. Peer Mountain technológia azt jelenti, nincs központi adattárak. Ehelyett, a felhasználók megoszthatják és kicserélhetik az adatokat csak ha akarnak.

„Peer Mountain evolúció”, mondta Jed, a vezérigazgató, főépítésze, és Visionary a Peer Mountain. „Ez lehetővé teszi, hogy adatokat cseréljenek, és bizalom.”

Peer Mountain funkciók használatával Peerchain jegyzőkönyv, amely kihasználja blockchain technológia biztosítja a biztonságos és megbízható kommunikációs csatornákat. Továbbá, Peer Mountain fejlesztett arcfelismerő technológia, amely jól jöhet, ha akarsz, hogy a személy, a másik végén egy internetes csevegés, aki azt állítják, hogy legyen.

A technológiák alkalmasak különböző típusú weboldalak, de széles körben elterjedt alkalmazások társkereső állványok, mert a mélyen személyes adatokat, hogy a felhasználók megosszák a profiljukban.

load...

„Ez az információ egy társkereső oldalon egy aranybánya a hacker” Jed mondta. „Van elég információ, hogy hozzon létre egy bankszámlára.”

Ezért Peer Mountain elkötelezett diszpergáló, hogy az információ, hogy daters egyaránt biztonságban hack és bizalommal a többi felhasználó.

Peer-to-Peer adatmegosztás Védi információ társkereső oldalak

Hackerek gyakran célt társkereső oldalak, mert a felhasználók, hogy egy csomó részletet magukat, ha feliratkozik a platform - beleértve a nevét, korát, helyét, és egyéb személyes adatait. Ezek is többet nyújt részletesebb információkat, mint például a kedvenc színe, vagy élelmiszer.

„Társkereső oldalakon gyakran csak helyeken, ahol fizetni megoszthatja adatait másokkal,” Jed mondta.

A szépség Peer Mountain peer-to-peer technológia adatok megosztása , hogy javítja a élvezetes részei az online társkereső élmény - megismerni valakit, és azt mondta nekik többet magadról - azáltal, hogy nagyobb biztonságot.

A Peer Mountain, adatok nem felelnek meg a társkereső; ehelyett a felhasználók közvetlenül megoszthatja másokkal. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizzék az információáramlás ahelyett, hogy azt egy társkereső oldalon, hogy használja és tárolja, ahogy jónak látja.

Hogyan működik ez a peer-to-peer megosztási funkció működik?

Egyének tulajdonában marad az adatokat tárolja azt a digitális pénztárca - jellemzően tárolják a mobil eszközön. A felhasználók választhatnak, hogy megosztják adataikat - vagy akár bizonyos adathalmaz - olyan gyakran, mint szeretnék.

Amikor egy felhasználó szeretné megosztani az információt mással, Peer Mountain kezdeményez üzenetküldő protokoll , amely tartalmazza a hitelesítési és a digitális aláírás előtt megosztás kerülhet sor.

„Mind az egyének és a vállalatok egymásra használatával biztonságos technológia” Jed mondta.

Eközben a társkereső platform csak tárolja jének vagy titkosított rövidített változata a felhasználó profil adatait. Így, ha a platform csapkodott, a csalók nem érheti semmilyen hasznos információt kihasználni.

Arcfelismerés és egyéb technológiák felhasználók hitelesítésére

Szerint a pszichológia Ma, 53% -a az amerikaiak elismerték, hogy gyártását egyes részein a társkereső profilok. Pontosabban, nem lehet teljesen őszinte, amikor a megjelenésüket. Egyes felhasználók választhatnak fényképeket, amelyek a régi vagy out-of-date, míg mások feltölteni a képeket, amelyek nem önmagukban egyáltalán.

Peer Mountain technológia segítségével a felhasználók a nyugalmat, hogy ki valójában a másik végén a beszélgetést.

„Van üdvözlő technológia, amely nem arcfelismerő” Jed mondta.

Arcfelismerő technológia Peer Mountain segíthet társkereső oldalak ellenőrzésére felhasználói azonosítókat.

Társkereső oldalak is megerősíti, hogy a felhasználók arcok egyezik a fotók tőlük, hogy egy rövid videót. Ezután Peer Mountain megfelelő algoritmus határozza meg, ha az arc a videó ugyanaz, mint az egy a profilképét.

Minden Peer Mountain eszközök ihlette az ötletet, hogy a felhasználó szeretné fenntartani az irányítást az információt. És ha bármikor úgy kívánja vonni valakinek az adatai hozzáférhetőségét, amennyit csak tudnak.

Ők is korlátozzák, amit egy személy láthatja róluk. Például, ha csak akarjuk, hogy valaki ők beszélgetni online látni fotók és videók nem, akkor válassza ki az információt, hogy az egyes elérheti.

Megszerezni hozzáféréssel, felhasználói igények meghívni valakit, hogy találkoztak az online eléréséhez konkrét információk segítségével speciális kulcsokat.

„Te is lehetővé teszik az emberek, hogy névtelenek maradnak,” mondta Jed. „A fogyasztó ezután megosztja személyes adatait a peer-to-peer alapon.”

Peer Mountain: Eszközök központosítottságát adatok Emberek

Központosított adattárak lehet nagy értékű célokat hackerek, akik szeretnék információk szerezhetők a nagy számú ember. Jed megtudta, hogy a nehezebb utat mikor személyazonosságát ellopták, de úgy döntött, hogy harcot létrehozásával Peer Mountain, hogy a felhasználók a saját kezébe adatokat.

Míg Peer Mountain technológiák logikai alkalmas társkereső állványok, ők is értékes minden weboldal célja, hogy a felhasználók több autonómiát. Ezek a weboldalak mentse magát rengeteg gond, mert nem kell tárolni, és biztosítsa az összes, hogy a felhasználó adatait.

Ehelyett, a hackerek csak megszerezni haszontalan, nem egyediséget információkat. Ha az ajánlatkérő Peer Mountain, szolgáltatók kapnak 4096 bites RSA kulcsot - a technológia bizonyítottan lehetetlen feltörni.

A felhasználók is fenntartja az irányítást az információt, ha elvesztik a készülékek. Minden Peer Mountain pénztárca védi PIN és az ujjlenyomat-hitelesítést.

„Társkereső oldalak javíthatná a minőségét oldalakat, és csökkenti a kockázatot a Peer Mountain” Jed mondta. „Van jelentős adatvédelmi hogy ez lehetséges, ha állványok boltban csak egy hash változata a társkereső oldalon.”

Ismerkedés platformok célja, hogy hozzon létre egy megbízható tapasztalat daters és Peer Mountain segít nekik elérni ezt a célt, ugyanakkor így a felhasználók nagyobb ellenőrzés a folyamat.