A Soulfulencounters.com segíti a fogyatékkal élők közösségének szeretetét és támogatását

24 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: Azok számára, akik orvosilag, fizikailag vagy szellemileg fogyatékos, az élet is egyaránt kihívást jelent, és magányos. Tagjai a fogyatékos közösség, akik szintén egyetlen megtalálja keményebb számukra, hogy megtalálják a hosszú távú, szerető élettársa. A hagyományos módszerek társkereső, mint a sebesség társkereső vagy akár a legtöbb online platformok nem célja azoknak az ilyen egyedi kihívásokkal - de SoulfulEncounters.com más. Az oldal segítségével a fogyatékkal élő felhasználók megtalálják a barátság, a források és a kapcsolatokat, amire vágynak. Soulful találkozások egyben line támogató közösségben, tele chat-szobák és hasonló gondolkodású felhasználók, akik tanácsot adnak, útmutatást, és a remény.

Egy tanulmány szerint a Nemzeti Szolgálat Inclusion Project, közel 20% -a az USA lakosságának - azaz mintegy 48.900.000 ember - rokkant. És azok a fogyatékos társadalom számos kihívással kell szembenézniük. Talán az a személy, szüksége van egy kerekesszék, vagy nem képes bizonyos feladatok maguknak minden nap. Vagy lehet, hogy nehezen hallás, látás, egyértelműen kommunikálni, séta fel a lépcsőn, vagy egyéb tevékenységek, hogy tartsa őket élnek önálló életet.

load...

Akár már születéskor jelen, vagy a baleset következtében, fogyatékos befolyásolja közel 30% -a az amerikai családok. És bár sok eleme a mindennapi élet is kihívást azoknak a fogyatékos, szerelem lehet sokkal nagyobb kihívás.

Soulful találkozások épült, mint egy közösség a fogyatékkal élő személyek.

Ezért Louise Maxwell alapított SoulfulEncounters.com, egy társkereső platform, amely nem több, mint be az embereket - kialakítja a közösségi érzés élők a fogyatékossággal. Az ő helyén is egy online fórum, ahol mindenki megtalálja a barátok, kap imákat, és keresse meg a szakmai támogatást, amire szükségük, hogy életük könnyebb. És ez biztosítja a kis móka, miközben keresi a különleges partnere.

load...

„Én meg az emberek kihívások nagyon szerető egyének. Ezek nagyobb kihívás, mint én, és ők azt kérdezik tőlem, hogyan sikerül „, mondta Louise, aki szintén le van tiltva. „A honlap az orvosilag fogyatékkal élő és eltérő abled. Azt mondjuk, hogy nincs határ létezik a szívét a fogyatékkal élők, és ez tényleg igaz. Nincs hierarchia bennük. Azt akarom, hogy kapcsolatba az emberekkel.”

Nőtt egy kis projekt egy kedves társkereső

Miután a 21 éves karrierje dolgozó orvosi rendelők és segíteni kell azokat az orvosi fogyatékos Louise találta magát fogyatékkal autóbaleset után komplikációk tőle műtét. Ő volt a helyhez kötött vagy depressziós, nem tudta, mit is fog csinálni vele az élet.

Jobb nagyjából egy időben, az ő fia bejutott online társkereső.

Rájött, hogy sok ember használja társkereső platformok olyan módon, hogy megtaláljanak és mások, akik, mint ők. Ezután egy villanykörte ment ki Louise fejét. Az ő ötlete volt, hogy létrehozzon egy olyan honlapot kifejezetten tagjai a fogyatékos társadalom. És ahelyett, hogy csak randizgatni lehetőségeket, ő is ajánlani egy helyet az emberek, mint maga, hogy elérje a másik, kevésbé érzik magukat magányosnak, és kérjen segítséget.

load...

Louise Maxwell kezdett gondolkodni az épület egy online közösség társkereső és támogatást, miután ő volt tiltva követően egy autóbalesetben.

Ez lassan haladtak az elején, lassú volt, mert miközben Louise tudta, mit akar ki a helyén, azért nem volt olyan tech-hozzáértés. Tehát ő keresett valakit, aki segíthet neki építeni ki a helyszínen.

„Egy ember 10 válaszol nekem, és ő hallgatta a történetet. Nagyon elfoglalt programozó Boston, és gyakorlatilag hagyja néhány munkája megy, és befejeztem a helyén, mert ő ihlette, amit ki akartam tenni,”mondta Louise.

Minden ember rá helyszínen valódi - és Louise tudja, hogy azért, mert még az első napokban, csalók voltak hamis profil létrehozása és elkezdte a panaszok fogadására. Most már lehetővé teszi a tagok, hogy csatlakozzon ingyen ha küld neki a telefonszámát, így ő lehet hívni, és ellenőrzi azok, akik azt mondják ők. Vagy, a felhasználók fizetnek egy névleges, egyszeri díj.

„Néha hívja az embereket, és azt hiszik, én vagyok a csaló, és tegye le rám,” nevetett. „Ezért oldalamon nőtt több organikusan, de ők mind valódi emberek.”

Make Friends, hogy más Singles & kérjen tanácsot szakemberek

Ellentétben sok más platformokon, Soulful Encounters egy nagyszerű hely, hogy egy dátum - és még sok más. Louise tartja olyan emberek közössége, akik fogyatékkal élő, vagy akik a szülők, testvérek, vagy szeretteit a fogyatékos emberek. Sok is megtörténhet, hogy egyetlen. A felhasználók találkozhatnak más egyedülállók és beszélnek az életüket, kémiai kötést, és talán találkozunk.

Ő is aktív Facebook oldal tele meghívások szórakoztató események történnek szerte a nemzet, hogy a tagok ösztönzése kölcsönhatásba egymással.

Sok egészségügyi szakember tagja a helyszínen, és gyakran tanácsot vagy egyéb támogatás küzdő sajátos problémáival.

„Volt egy ember, aki bipoláris és ő szédül, és amelynek ájulás és sikerült neki gyógyszereket. Először is segített neki megtalálni egy helyet kap értékelték a depresszió, de az értékelő központ olyan messze volt a házában, hogy el kellett eladni valamit, hogy vesz egy buszjegyet, ez mennyire rossz volt,”mondta Louise. „Hívom őket»elfeledettjeinek«, mert ez az, amit gyakran úgy tűnik, mint amikor csatlakoznak a közösség.”

„Van egy csomó ember, aki depressziós az állapotuk miatt. Ha ők születtek a fogyatékos voltak terrorizálják, vagy ha voltak tiltva az élet későbbi szakaszában, ezek a depressziós, mert megtörtént. Próbálom megtalálni milyen ajándékokat, és nekik kevés munkahelyet a helyszínen, hogy segítsen nekik építeni önbecsülésüket.”- Louise Maxwell, alapítója SoulfulEncounters.com

De nem felejtettem, amennyiben azok a Soulful találkozások.

„Van egy csomó ember, aki depressziós az állapotuk miatt. Ha ők születtek a fogyatékos voltak terrorizálják, vagy ha voltak tiltva az élet későbbi szakaszában, ezek a depressziós, mert megtörtént,”mondta Louise. „Megpróbálom megtalálni, amit az ajándék, és nekik kevés munkahelyet a helyszínen, hogy segítsen nekik építeni az önbecsülésüket.”

Louise azt mondta a történet egy 21 éves és egy mentális betegség, aki nemrég csatlakozott az oldalon. A férfi azt mondta, az emberek átlagos neki, és hogy ő nem tudja, hogyan kell beszélni az emberekkel. De Louise volt néhány biztató szót neki a helyét a Soulful Encounters közösség.

„Azt mondtam neki:„Szeretünk, mert annyira nyitott, és ez csodálatos, hogy nyitva van. Ez segít is, mikor van nyitva,”mondta. „Szerette ezt, és ez csak az utat az épület őt. Főként, igyekszünk segíteni egymást.”

Számos funkció érhető Csatlakozó & Csevegés

Soulful találkozások teszi felállítása a profil oldalon funbecause ez egy mix egy társkereső oldalon, és a szociális média platform. A tagok díszíteni a lapok, hogy megmutassák a különleges személyiség, és blogokat, hogy megvitassák az életüket olyan módon, hogy az relatable.

Ha a tagok nem jártas a gépelés vagy fotók feltöltése, Louise vagy más tagjai a helyszínen szívesen segítenek létrehozni egy profilt oldalt az új tagok.

„Az emberek jönnek a helyszínen gyakran nem túl jó a számítógép. Azoknak az embereknek, akik nem voltak nagyon technikai, vagy ha van egy probléma a kezükben, én gyakran írja fel a profilját nekik, és én is hozzá a képet, ha e-mailt nekem,”mondta.

A platform tagjainak szolgál DJ a Soulful Encounters Rádió.

Együtt az élő chat-szobák, van is egy lelki sarok, ahol az emberek kérnek ima és ima csapat kap a munka.

Soulful találkozások Radio egy állomásra, amely tagok által. Louise azt mondta, van egy tanácsadó, aki a call-rádió show, valamint számos először DJ, akik egy kis meggyőző, hogy a levegő.

„Kedden, van egy DJ, aki, amikor csatlakozott a nagyon keserű, de lógott ott. Azt mondta, segíteni akart,”mondta Louise. „Azt hittem, ő egy gyönyörű hang. Azt mondta, "bármit megteszek, de DJ, de azt beszélte rá, és ő szereti őt.”

Soulful találkozások Has Ötletek Expansion és amely több szolgáltatás a mozgáskorlátozottak

Egyes felhasználók jönnek Soulful találkozások találni daters akik megosztják életszemlélet, míg mások szeretnék találni egy közösség, ahol úgy érzik, az elfogadott és felemelve. De minden e tagok, Louise azon dolgozik, hogy pénzt, így ő is építeni egy még barátságos hely.

Először is, azt reméli, hogy bővítse a privát üzenetküldési funkciók az oldalon. Azt is reméli, hogy több szórakoztató tevékenységek és a játékokat, mert rájön, hogy a közösség a szempont nagyon fontos, hogy az életét a tagok.

„Sok fogyatékos személyek nagyon magányos és sokan nem jó a kiment a saját. Emellett sok közülük házhoz kötött, mint én voltam egy darabig,”mondta. „Sok felhasználó csak él a chat szobában. Még ha senki nincs ott, várnak, hogy valaki jöjjön be. Jó lenne, hogy jobbá tegyük a számukra.”

Azt tervezi, onadvertising a helyszínek és a kommunális és társkereső előnyöket, és továbbra is a tagok segítséget megérdemelnek.

„Csak azt gondolom, hogy nekünk húzza össze, és próbál segíteni valaki ami igazán teszi a platform egyedülálló. Mi egy életen érvényesítése online közösség,”mondta Louise. „Megpróbáljuk, hogy átjárja a tagok reménnyel és célját. Ezért igyekszem őket építeni.”