A szerelem és az élet mentor susan tél az ügyfeleket a sikeres sikerhez vezető útra helyezi a bevált technikákkal

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Ez egy valószínűtlen átmenet, amikor Susan Winter tett a lépés származó operaénekesnő a szakmai élet és a szerelem mentor, de ez volt a pályára, amely bizonyítottan jótékony számtalan kereső ügyfeleket, hogy értelmes kapcsolatokat másokkal. Most egy bestseller író és író számos könyvet írt a kapcsolatok erősítése és a hónolás életvezetési, Susan és szakértelem már szerepelt számos nagy hálózatok és programok, beleértve a CNN, az NBC és a The Oprah Show. Ő útmutatást számos formában, hogy ez a cikk vagy videó az ő honlapján, akár egy-egy vagy csoportos konzultációk. És, amelynek küldetése, hogy képessé modern kislemez reframe hogyan navigálhat a világ és azok kapcsolatait, Susan biztos, hogy továbbra is személyre szabott, gyakorlati tanácsokat és coaching a jövőben is.

Mert Susan Winter , aki éveket töltött bemutatják a hangját a közönség, mint egy opera énekes, előadó egy-egy konzultáció a szeretet és az élet mentor volt egy nagy szakmai változás. Azon felül, kereskedés fizikai színpadon egy virtuális is kihívást az önálló elismerte, hogy nem is olyan számítógépekhez értő Susan. Még most is viccet néha támaszkodva neki IT pro, Johnny, aki azt kéri, a Make-it-go férfival, sok lány tech kapcsolatos igényeket.

load...

„Soha nem számított erre a karrier,” mondta. „Ez teljesen véletlenszerű.”

Mégis, mivel Susan egy széles alapú kommunikátor a szíve, ő a földre fut, és az első könyv, „ idősebb nők és fiatalabb férfiak ,” hamarosan bestseller. Ő virágzott mögötte képessége, hogy nehéz fogalmakat és azokat könnyen és relatable. Ezért ő már szerepelt számos figyelemre méltó hálózatok és programok, beleértve a CNN, NBC, CBS és a The Oprah Winfrey Show, többek között.

Szerelem és az élet mentor Susan Winter elmondta, hogy ő segít modern egyéni művelni kapcsolatokat.

load...

Susan célja az, hogy az ügyfelek egy szilárd játék terv társkereső siker és nagyobb bizalmat. Az ő honlapján, SusanWinter.net, amely 2011-ben, funkciók több mint 150 cikket, hogy olyan témákat, mint a hideg és meleg viselkedését, elhúzódott, szakítás, egyre elkötelezettség, és társkereső játékot. Az oldalon még szentel egy fejezetet ennek idősebb nők társkereső fiatalabb férfiak.

Újabban Susan különös hangsúlyt fektetett a videók készítésével két hetente rá YouTube-csatorna , amely közel 200 feltöltések és csaknem 6000 előfizetők. De a kedvenc része a munkáját jön a kölcsönhatások ő ügyfelekkel konzultációk révén. Bár ő folytat egy-egy ülés személyesen, Susan tartja a legtöbb ülés telefonon vagy Skype-on, hiszen ő az ügyfelek jégeső szerte a világon.

4 Ways lefoglalni - tól Egy-egy csoportba a Skype Sessions

Susan nyújt a különböző utakat, hogy segítsen neki a kliens alapú szükség. Ha valaki fordul hozzá, és arra vágyik, hegyes, személyre szabott figyelmet, ő nem lehet megvalósítani. Ezzel szemben, ha az ügyfelek úgy érzik, hogy talán jobban profitálnak a közösségi alapú tanulási környezet, Susan tart különféle csoportos foglalkozás, hogy ennek ellenére a gyakorlati megközelítést.

load...

Az ő legújabb, naponta Susan , az ügyfélnek egy esélyt, hogy tölteni öt órát személyesen vele. A munkamenet sor New Yorkban vagy Scottsdale, Arizona, az évszaktól függően.

Az ebédet tartalmazza a költség az ülés, amely Susan le, mint egy speciális formátum, amely azt jelentette, hogy dolgozzon jelentős áttörést.

„Ha elakadt, zavaros, vagy csak szeretné javítani a társkereső és a partnerség készségek, ez a helyes választás az Ön számára,” mondta.

Susan egyedi ülés nem fut, amíg az öt órás terv, de ők még mindig nagyon hatékony és megvalósítható személyesen vagy Skype-on keresztül, vagy más mobil szolgáltató.

Akkor meghívást kap Susan VIP Club bejelentkezéssel 10 egyéni üléseken vagy Days Susan. A VIP Club 45 perces ülés végzik csak a Skype vagy a sejtek, de mintegy fele az ára, és egy olyan premier foglalás alkalommal.

A csoportos coaching fél Susan kínál során végzett Skype és tart 75 percig. Ő valahol a kettő-hat ember lőtt a kérdéseire a szeretetről, társkereső, és a kapcsolatok. Ennek célja, hogy inkább a hétköznapi környezetben, és a legnépszerűbb választás messze közül ő az ügyfelek.

„Ez egy párt, mert vannak olyan idők, amikor csak akar rúgni vissza a barátaiddal, és kérje a szakértő semmit,” mondta. „Te is hozzá az emberek, ha tárhely, és az ár jön le. Minél több ember teszel, annál inkább, és ez szórakoztató. Az emberek isznak, ők kérdeznek, ők a jó idő, és mi is az adatok megszerzésére szórakoztató környezetet.”

A küldetése, hogy Legyen One-Stop Shop tanácsok keresők

Susan úgy gondol magára, mint egyfajta orvos, de ő úgy véli, az első látogatás vele kliens is lesz az utolsó. Az ő célja az, hogy tanítani őket elszakadni, akiknek szükségük volt segítségre. Ez végső soron megnyugtatja, hogy ő a munkáját végzi megfelelően.

„Abban a pillanatban kapok egy ügyfél, tudom, hogy fogom elveszíteni őket,” mondta. „És ez a jó hír, mert azt jelenti, hogy már fix, és ők az úton.”

Tény, hogy nem veszi Susan vizsgálati elme nagyon hosszú kiszűrjük a törmeléket, és fedezze fel a tettes.

„Bármi legyen is az eredeti probléma volt, a második óra, kaptam alatta, és ez az a-ha pillanatot,” mondta. „Azt hiszem, ez a leghasznosabb dolog, amit valaha is éreztem az életemben, hogy tudjuk, hogy egy rövid ideig, hogy valaki lehet teljesen átalakult, és ez tartja.”

A technológiai fejlődés megkönnyítik küldő gyorsan és könnyen felszívódik információkat -a kötelező Susan. Azt kéri, ezeket a „hatásos üzenetek” és gyárt őket rövidített könyvek és hanganyagokat. A gyors terjesztése ezeket az üzeneteket különösen fontos, hogy tagjai a közönség, akik a válságban, és nem maradhat a nyílt víz napokig mielőtt valaki hoz egy bója.

Susan megtanulta ezt tőle tapasztalattal, mint a TV állomás és moderátora Financial News Network (jelenleg CNBC), és a fényképezőgép kijelzőjén szóvivője több mint 200 Fortune 500 cégek. Videói nem hosszabb, mint öt perc alatt, és általában strukturált felállításával a kérdés, a stratégia, hogy rögzítse, és a happy end. Ő jelentőségét hangsúlyozza, hogy az utolsó rész, mert tudja, neki tanácsot fogy az élők „érzelmi káosz”, és keresi az utat belőle.

Susan feladat nem könnyű. Azt írja, hogy ne csak az, hogy írnak neki ügyfelek egy szemüveget, de meg kell kérni őket, hogy látják a helyzetet egy teljesen más lencse. Az érzékelt volna alakú, leggyakrabban negatív módon, az őket körülvevő világot, illetve a saját fantáziáját, és azt akarja, hogy ösztönözze őket, hogy megtörje a társadalom befolyása.

„Azt kell, hogy megváltoztassák narratív, és erre, azt kell járni velük egy sor logikus progresszió, de azt kell, hogy igazán könnyű megérteni, mint a napról-napra az élet példákat,” mondta. „Azt hiszem, ez az, amiért ilyen hatalmas siker, hogy őket csak átugrani ezt boulder, hogy azt gondolták, soha nem juthat el, mert megpróbálom elmagyarázni, hogy olyan módon, ami olyan kristálytiszta, hogy egyáltalán látni a fejükben, és akkor kap azt. És akkor tudom, hogy van egy gyógyító, ami történt.”

Ellen nem az összes fent említett negativitás, Susan feladata, hogy ő az ügyfelek vissza a saját „hatalmi bázisát, a bizalom, és a belső bölcsesség.” Ahogy ő mondja, ha ő tanítja őket rendesen, megtanulnak soha nem kell neki.

Susan hangsúlyozta, hogy ő sorban a munka működhet ideiglenes stimuláns gyógyszer, amely kezeli a tüneteket, és nem a mögöttes problémát. Az ügyfél úgy érzi, jó pár nappal azelőtt, hogy csúszik vissza a régi módon. Másrészt, azt mondta nekünk, egy igazi átalakulás tartós hatással van vagy tovagyűrűző hatása. Ez csak akkor történhet meg belülről, és a logikai helyiségek, amely alapul szolgálhat egy alapkőzet a felvilágosult agyban.

„Mi fogott meg a legjobban, amikor azt mondják:„Én mindig úgy érezte, hogy, de én nem tudom, hogyan kell azt jelölnie. Azt tette, így világossá vált számomra,”mondta. „Ha kapok ezeket a megjegyzéseket, azt jelenti, hogy én már irányította őket vissza a belső tudatosság.”

A változatos ügyfélkört demográfiai változó igényeinek

Míg Susan edzők férfiak és nők egyaránt, a legtöbb páciens általában a korábbi, valamint az elfoglalt szakemberek. Ő még van néhány hosszú távú ügyfelek, akik dolgoznak vele kéthavonta.

„Ők egy hosszú távú skálán fejlődő magát, mint egy emberi lény, úgyhogy ütemezni a check-in és átrendezheti a játék tervet,” mondta.

Egy érdekes dolog Susan észrevette minden idejét beszélt az embereknek, akiknek szükségük van útmutatást kapcsolatokat, hogy jelentős számú szeretné vezettetni vissza oda, ahonnan jöttek.

„Ez egy időben, mely szakították többen szeretnének újra együtt ex mint amit valaha láttam az életemben,” mondta. „Azt hiszem, hogy azért, mert bekerülni partnerség annyival nehezebb manapság, hogy ha kapcsolatba valakivel, és megtalálta a szerelem, ez az utolsó pont emlékszik kapni. Azt hiszem, van egy nagyobb tendencia, hogy szeretnék visszamenni, hogy milyen volt a munka.”

Up Next Susan: Expanded Resources for Modern Singles

Susan azt mondta izgatottan több dolog jön le a gázvezeték. Abban a pillanatban azonban, ő a fő cél az, hogy továbbra is bővülő gyűjteményét, videók, kifejezetten a YouTube-on.

Az ő sokoldalú alapon megy a operaénekesnő a TV állomás a szakmai élet és a szerelem mentor bizonyítja Susan több mint hajlandó és képes új dolgokat kipróbálni. Nála van a szakértelem segíteni, hogy a kapcsolatok a munka, és azt mondta nekünk, ha a tech szempont valaha útban, az ő informatikai guru Johnny „hogy ez menni.”