A társkereső platformok jövőjére nézve: ha (mi) innovációs módszereket hozunk létre az emberek összekapcsolására és bevonására

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Mikor tervezik társkereső platformok, a ha (mi) csapat ispassionate mintegy válaszolva a kérdésre: „Mi lenne, ha?” Az elmúlt 12 évben, ha (mi) úttörő népszerű közösségi márkák, mint például Tagged és hi5, hogy engagehundreds millió regisztrált felhasználója van világszerte. A szem a jövő társkereső, a csapat úgy kockázatokat brainstorming newways az emberek csatlakozni a mobil térben. Az innováció vezetett, hogy leküzdjék a technológiai bravúrokat, mint egyéni avatarok, élő videó, és a társadalmi játék - mind aneffort hogy kislemez együtt.

A társadalmi mozgalom kezdődik finoman. Úgy kezdődik a kis beszélgetések és rövid pillanatokban. 1999-ben, anyukám jött haza egy könyvtári könyvet a hóna alatt. „A talk show mondta, hogy ez a könyv reallypopular most, különösen a gyerekek kora,” mondta.

Én 9, így természetesen szkeptikus felnőtt mondja meg, mit szeretek. "Miről szól?"

load...

„Boszorkányok és sárkányok, azt hiszem.” Érzékelve én lelkesedés hiánya, hozzátette: „Ez kell a jó - tettem USON a könyvtár várólistán nyolc héttel ezelőtt, és csak most kapta meg.”

Vettem a könyvet udvariasan, gondolkodás azt fusd át, csak hogy maker boldoggá.Az első fejezet, én hajlott, és én csatlakozott a fan jelenség, ami formálja az én generation.That azon, hogyan olvastam „Harry Potter és a bölcsek köve.”

Nem mindig tudják, mikor van a csúcspont valami nagy, de néhány vállalat teszi a küldetésük, hogy nyomon kövesse a trendeket és megjósolni a következő bombasikerű. A társkereső ipar, ha (mi) úgy véli, a mobil technológia, ahol az akció.

load...

Dash Gopináth, diplomával a Carnegie Mellon University, átvette vezérigazgatója ha (mi) 2015-ben.

Ha (mi) strivesto creategroundbreaking társkereső alkalmazásokat. CEO Dash Gopináth és a teamenjoycoming fel friss ötletekkel szolgálni a következő generációs daters.

A cég fektet be a kreativitás a csapat vitatva, hogy befejezze a mondatot: „Ha...” Ez a stratégia szolgált nekik is több mint 12 éve ofimaginative fejlődését. Az establishedbrands, beleértve Tagged és hi5, millióit vonzza a fiatalokat szívesen az új utakat, hogy kölcsönhatásba lépnek a technológiát.

Kevesebb Dash vezetése esetén (mi) arra törekszik, hogy maradjon az élvonalbeli szocializáció, mert álom upuser-barát társkereső platformokon. Avatar beszélgetni video üzeneteket, ezek a technikai varázslók buildtools teszik alkalmi társkereső több móka és természetes.

load...

Akár keres barátság vagy egy kapcsolat, ha (mi) 's társkereső platformok társadalmi kapcsolatok minden típusú kislemez.

„Küldetésünk, hogy mindig összeköti az embereket,” Dash mondta. „Ismerkedés a nagy része, hogy de így valamivel több, mint alkalmi játék, vagy beszélgetni.”

Ha (mi) csapok a Power of Social MediatoBuildDating Apps

A kereszteződésekben a szociális média és társkereső alkalmazás, megtalálod, ha (mi). Termékeik felhívni az emberek a társadalmi hálózatok és testre szabott.

Mivel a dob Tagged 2004-ben a cég bővítette és átnevezte a ha (mi).

„Kicsinyítés, a mi megközelítésünk és a terv az, hogy valóban gondolkodni, ahol az iparág folyik, és új utakat kell találnia könnyen részt felhasználók” Dash mondta.

Ez az innovatív meghajtó wasbuilt a vállalati kultúra, mivel a korai 2004-ben, amikor az egyedüli termék Tagged , széles alapú társkereső alkalmazás, amely úttörő fotó-centrikus megfelelő.

Ma, Tagged büszkélkedhet több mint 300 millió regisztrált felhasználóval, és ha (mi) elindított még márkák beleértve hi5 , Nod , és egy - melyek mindegyike egyedi szociális terek az egyedülállók.

Ha kíváncsi vagy, akkor többet megtudni Tagged itt. Még 12 év után, az alkalmazás továbbra is egyik pillére a siker a cég számára, és maintainsa nagy közönség az Egyesült Államokon belül Közben hi5 vonzott egy elkötelezett felhasználói bázis külföldön, hírnevet szerez egy alacsony kulcs és vidám hangulatot.

„Tagged és hi5 nagy építmény igazán jól,” Dash mondta. „Futunk azokat a csatornákat, miközben a szemét, hogy hol mennek a dolgok a társkereső helyet.”

Lehetővé teszi a csatlakozást különböző eszközökkel a különböző emberek

Míg lát nagy lehetőséget nyújt a társadalmi felfedezés mobil, Dash mondta rájön a platform továbbra is fejlődik andnot mindenki teljesen magáévá még. Például, a fiatalok nőttek fel a technológia körül, és gyakran úgy érzik, többet nyugodt társasági egy társkereső appthan idősebb generáció nem.

„Ha azt akarjuk, hogy értelmes kapcsolatok,” mondta nekünk: „meg kell felelniük az embereket, ahol vannak, és nekik az eszközöket úgy érzik, a legkényelmesebb.”

Ahhoz, hogy szolgálja a széles skáláját az emberek, ha (mi) elindított számos különböző társkereső állványok, és ők nem lassul. Ezek a termékek blur social networking és társkereső. A természetes beszélgető interfész Nod a célzottabb rést közösség egyik, ha (mi) célja toprovideintuitive alkalmassága a felhasználók számára.

Louis Willacy, Senior VPat ha (mi), már 10 éves tapasztalattal rendelkezik a társkereső platformokon.

„Azt akarjuk, hogy képes legyen a kockázatokat,” Dash magyarázta. „Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a vállalat jön létre jól végrehajtani mindkét már meglévő üzleti és a jövőbeni lehetőségeket.”

Most, a gondolat, hogy van a csapat beindította az élő videó. „Várja, hogy az, ahol mi vagyunk ami időt és energiát,” saidthe vezérigazgatója ha (mi). Még a fejlesztési szakaszban, hogy a következő szociális app fog összpontosítani videó kommunikációs és várhatóan indít idén.

Ha (mi) finanszírozza a termék kísérletek withrevenue alaposabb márkák, mint Tagged. Viaadvertising, virtuális valuta, és előfizetések, a companymakes nyereséget hozzátett érték theirusers.

„Ez az egyetlen módja annak, hogy továbbra is fut egy stabil és skálázható üzleti a társkereső tér” Louis Willacy, alelnöke a jogi és vezetője üzletfejlesztési, magyarázta. „Mi az emberek további funkciókat cserébe egy kis figyelmet a számunkra.”

A több évtizedes tapasztalat Vissza Szenvedélyes és vidám Visionaries

San Francisco-ban, Kaliforniában, ha (mi) volt rangsorolva a # 3 legjobb hely a munka, a Bay Area 2014. Több mint 100 alkalmazottal hozzák változatos szakértelem együtt dolgozzon egyedülálló társadalmi termékek inspirálja egyszerű kapcsolatot.

„Az innováció és a kreativitás, hogy megtörténjen, szükség van a különböző nézőpontokat,” Dash mondta. „Meg kell ember nézi a tér, a termék és a felhasználó másképpen. Ez az, amit törekszünk.”

Theif (mi) csapat lefújja gőz hangulatú irodai versenyek lebonyolítására.

Louis már a cég több mint 10 éve, és beszélhet a gazdag szakmai szakértelem ebben a csapatban.

„Mivel már évek óta ebben a társadalmi térben több mint 12 éve,” mondta, „mi üzemeltetési tapasztalatok és a történelem, hogy mi hozza a bármit is teszünk. Hogy a házon belüli ismeretek kritikus darab a puzzle.”

Vonzza a város legjobb tehetsége, ha (mi) encouragesa szórakoztató startup kultúra withquarterly terepbejárások és egy teljesen felszerelt konyha. Dolgozók élvezik hegyezi mint kiszolgálta ebéd és vacsora, és a havi masszázs tartani őket, nyugodt és boldog. Ők is korlátlan szabadságot és a betegszabadságot áll rendelkezésükre.

Ha nem élvező irodán belüli játékokat vagy üdülési bashes, ezek a feltalálók működhetnek együtt a társkereső alkalmazásokat rivális a legnagyobb név az iparban.

Heti Felhasználó kiemeli motiválja a csapat létrehozása Hasznos eszközök

A heti összes kézre találkozók, Dash tesz pontot, hogy megünnepeljék a vállalat sikerének útján, amit ő „felhasználó kiemeli.” Húz egy megható és inspiráló történet a múlt héten, hogy ossza meg a csapat a találkozón.

„Ez egy hatékony módja, hogy összpontosítson mindenki miért tesszük, amit teszünk,” mondta. „Azért jöttünk, hogy a munka minden nap, hogy segítsen a felhasználóknak építeni a kapcsolatokat és nem akarjuk elveszíteni szem elől.”

A kedvenc történetet, azt mondta nekünk, mintegy két általános iskolai szerelme újra kapcsolatba egymással. „Jártunk az ötödik évfolyamon, majd költözött” emlékezett Becca, most 34 éves, és él El Cajon, Kalifornia. Mivel a szerencse úgy hozta, hogy mindketten feliratkozott a Tagged fiókot. Becca volt szintes, amikor látta, hogy egy bejelentés azt mondta neki, hogy régi barátjával, vásárol neki Háziállatok után több mint 20 év telt el.

„Miután beszélt oda-vissza, rájöttünk, hogy valójában mindkét él ugyanabban a városban,” mondta. „Mi nem csak találkozni felzárkózni - mi most nyúlik vissza!” Nélkül a társadalmi hálózat egy társkereső app, a pár nem tudta volna lobbantak a rég elveszett szerelem.

„Egy éven belül a csatlakozás Tagged, találkoztam ezzel a csodálatos lány... És most majdnem öt évvel később vagyunk kapcsolva, és boldogan szeretetben. És köszönhetem az egészet Tagged! - Lori, 21 éves, Ontario, Kanada

A felhasználó kiemeli nem mindig járnak romantika vagy csodálatos véletlen - néha ez olyan egyszerű, mint egy személy újjáéledő után személyes tragédia csatlakoztatásával online felhasználók. A szerencsejáték-funkciót, ha (mi) "sapps van anaccessible módja annak, hogy a barátok a világ minden tájáról egy hétköznapi környezetben.

„A játék az oldalon ürügy az emberek csatlakozni,” Dash kifejtette, „és azt látjuk, hogy több alkalmi szocializáció történik minden alkalommal.”

Hogy encourageserendipitous ülések és az egyéni elkötelezettség, az előrelátó csapat képzeli új módszereket kell kidolgozni a kommunikáció segítségével avatarok, játékok és videók.

Mindig van valami új a láthatáron, ha (mi)

Népszerű mediumslink ember megteremtésével commonality.It lehet egy tini küld egy gyors videó frissítés egy barát vagy ez lehet egy lány mohón olvasott a Kis Túlélő. Ezeket az intézkedéseket a társadalmi értéke, mert a potenciális egységesítése egyének és inspirálja tartós kötést.

Ha (mi) 's csapat charter feltáratlan területek kommunikációs fortoday egyesben.

Szerint Dash, a csatorna változhat, de az alapvető emberi igény kapcsolat nem. Ma, társkereső és állványok egyedülálló társasági lehetőségeket, és ha (mi) tovább javítja a tér megnyitásával fel, hogy különböző módon ofcommunicating.

Csak ASI fogalma sem volt, hogyan, hogy a vékony paperback a könyvtárból lenne változtatni az életem, daters nem tudom, mi a következő hullám a mobil társkereső fog kinézni, de ha (mi) működik hardto hatása ebben a folyamatosan változó eszköz.

Az ő következő projekt, a teamposits hogy videoelemnek ad egy interaktív közösségi élményt az új alkalmazást.

Ha (mi) bátran tárja waysto vezetni a márka - és a társkereső iparban is - előre. „Úgy gondoljuk, fontos, hogy tartsa a szemét, hogy mi jön, mi történik, és mit csinálnak az emberek,” Dash mondta. „Nem csak a menüpontot a mi működött korábban, de építeni a tetején, hogy a siker az új termékek.”