A Tinyletter lehetővé teszi, hogy a társkereső szakértők könnyen megoszthassák a hírleveleket és a tanácsokat a közösségükkel

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: TinyLetter , egy e-mail által biztosított platform MailChimp teszi hírlevél marketing fájdalommentes, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a üzenetet, nem a formázás és a mutatókat. Rendszeresen tartani a kapcsolatot a jelenlegi és a leendő ügyfelek is fontos része az üzleti tulajdonos sikerét. Társkereső edzők, kapcsolat a szakértők és matchmakers, e-mail hírlevelek hatékony módja az információk megosztása a szolgáltatást, hogy hasznos tanácsokat az előfizetők, és az épület egy kapcsolatbanáll nekik, hogy végső soron jobb kapcsolatokat.

Kim Piper Werker, a szerző a „Make It Mighty Ugly: Gyakorlatok és tanácsok Kezd Creative akkor is, ha ez nem elég,” szeretett küldő e-mail hírlevelek neki olvasók - különösen, ha az időt, hogy válaszoljon neki üzeneteket. Azonban, amit ő nem szereti az igyekezet vette fel azokat a hírleveleket együtt. Két navigálás vele végig bonyolult rendszerek és slogging összetett elemzési ő nem is érdekli, hírlevelek vált robotolás nem akar sokat költeni rá időt.

load...

Ezután Kim talált TinyLetter - egy ingyenes e-mail hírlevél szolgáltatás által működtetett MailChimp - és megdöbbent, hogy milyen egyszerű és élvezetes a rendszer. Miután egy egyszerű 32 perc volt képes létrehozni egy fiókot, importálja neki előfizetői listát a platformot, és írni és terjeszteni az első hírlevelet. Szerelem volt első küldeni.

TinyLetter teszi a folyamatot küld ki a hírlevél a követői intuitív és egyszerű.

Ahogy ő írja blogjában , TinyLetter az, hogy „szándékosan célja az emberek pontosan olyan, mint én, akik különösen fontosnak egy tartalmas kapcsolatot előfizetőknek felett vezetési értékesítés, vonzza a kattintások, stb” És Kim közönség kedvezően reagálnak az új hírlevelet. Azt jelenti, hogy ő kapott több hozzászólás az olvasók most, hogy ő használja TinyLetter volt, mint ő volt, amikor a másik hírlevelet platformokon.

load...

TinyLetter egyszerűsége és egyszerű megközelítése a hírlevelekre, biztos lehet benne az üzenet eljut hallott, nem veszett el a shuffle.

Levelezés Made Simple - rengeteg funkcióval

Ne hagyja, hogy a neve megtévessze. Mikor jön a megnyerő közönség, TinyLetter csomag egy hatalmas ütést. Amikor elkezdjük a hírlevél, az általuk kínált tiszta minták emlékeztet egy szabványos e-mail platform. Mint a rendszeres e-mail, akkor könnyen formázható szöveget, hogy úgy tűnjön a kívánt módon, valamint a hozzá képeket és hivatkozásokat, amelyek segítségével a tartalom vonzóbbá.

Hírlevél küldése révén TinyLetter egyszerű - akár küldje el a kampányát a TinyLetter venni, vagy sem. A rendszer automatikusan megadja a lehetőséget, hogy osztja a hírleveleket a saját e-mail kliens, amely növelheti a hatékonyságát a kampány. Frekvencia biztosítása érdekében kulcsfontosságú az olvasók is legyenek részesei a hírlevélre. Szórványos üzenetek elveszítheti részei a közönség, mert lehet elfelejteni, hogy feliratkozott, és feltételezzük, hogy Ön elküldi nekik a spam, vagy megváltozhat az e-mail címét, és felejtsd el, hogy frissítse az előfizetés. De TinyLetter azon egyszerű szállítási lehetőségek megszüntesse ezt a gondot, mert segítségével könnyen küld rendszeresen üzeneteket a közönséget.

load...

Hasonlóképpen TinyLetter megkönnyíti válaszokat kapni Hírlevél előfizetők, ami szintén elősegítheti a kapcsolatot. A jelenlegi társadalmi-media hajtott éghajlat, az emberek, mint a képesség, hogy elérje a tartalom alkotók és a beszélgetés. TinyLetter megkönnyíti e viták, lehetővé téve, hogy megtekinthesse válaszokat a hírlevél és könnyedén válaszolni ezeket az üzeneteket. Ily módon, ha kap visszajelzést akkor létre kell hozni a megfelelő tartalom olvasók akar és tud válaszolni a kérdésekre előfizetőknek lehet a szolgáltatásokról. És minél több elkötelezettség van az olvasókkal, annál valószínűbb, hogy tartani a jelenlegi ügyfelek boldog és vonzzák az újakat.

TinyLetter lehetővé teszi a felhasználók automatikusan generál magával ragadó Twitter-bejegyzései, tetszetős sablonok.

TinyLetter még egy módja, hogy automatikusan megosztani egy hírlevél a Twitter követői és design szemet gyönyörködtető tweet, amely növeli a kamat és az olvasó elkötelezettség. Előfizetők, akik élvezik a hírlevél nagyobb valószínűséggel, hogy ossza meg a szociális média követői, jár el a nagykövetek és segít építeni a közönség, és átveheti az értékes üzleti vezet.

Ezen kívül TinyLetter ad arra, hogy a linkeket a hírlevél, hogy a meghajtó nézők a honlapon. De akkor is használni, hogy hajt honlapon a forgalom a hírlevelet. A platform segítségével a felhasználók kódokat lehet ágyazni a weboldalakat, amelyek segítségével a látogatók kap egy mintát a hírlevél tartalmát is várhatnak kapni.

Add a személyes kapcsolatot az Ön kapcsolat az ügyféllel

Ismerkedés coaching és partnerkereső mintegy kapcsolataik ápolására. Nem csak a kapcsolatok az ügyfelek, de a kapcsolatot az ügyfelekkel. E-mail küldése a jelenlegi és a potenciális vevők egy könnyű formáját marketing, amely megtartja a közönség tájékoztatást arról, hogy mit csinál. Ön is használja a hírlevelet, hogy társkereső és kapcsolat tippeket mutassa be a szakértelmet és megteremti Ön, mint egy megbízható forrásból a szeretet tanácsot.

Bár sokan kapnak jóllakottság email naponta, valójában az ügyfelek értékelik e-mail hírlevelek, amelyek informatív tartalmat csatlakozni. Azáltal olvasói szeretet és kapcsolat aggályokat a hírlevélre, akkor mutasd meg, hogy megértsék a kihívásokat és a tudás és tapasztalat, hogy segítsen nekik sikerül a szerelmi életét.

TinyLetter lehetővé teszi az olvasók olvassa el és ossza könnyen bármilyen eszközön, növelve a hírlevél elérhető.

Ezzel összefüggésben növelheti a vállalkozás alsó sorban. Adatai szerint a kampány Monitor, a megtérülés az e-mail marketing 3800% - sokkal magasabb, mint a szociális média, direct mail, és a kereső marketing. Emellett a fogyasztók akár hatszor nagyobb valószínűséggel kattintanak egy linket egy e-mail kampány, mint egy tweet, háromszor nagyobb valószínűséggel, hogy megosszák tartalom egy e-mailt, mint a más forrásokból származó, és ötször nagyobb valószínűséggel olvasni marketing üzeneteket egy e-mailt mint a Facebook-on.

Továbbá, az e-mail marketing vonz több vásárlót, mint más marketing. Például a statisztikák azt mutatják email kampány 40-szer nagyobb valószínűséggel, hogy létrehoz egy új ügyfél , mint a Twitter és a Facebook.

Mögöttük a MailChimp iparágvezető Email Network

MailChimp az agy mögött TinyLetter. Mindkettő felhasználóbarát e-mail rendszerek, amelyek figyelembe a stressz tervezése marketing kampányok, de TinyLetter a legjobb azok számára, akik kevesebb szolgáltatást. Például TinyLetter felhasználóknak nem kell gondolni a dolgokat, mint a fejlődő e-mail sablonok vagy feliratkozás formákat.

TinyLetter kihasználja MailChimp erőteljes email platform küldeni egyszerű, szép hírlevelek.

Míg TinyLetter nem engedi ellenőrizheti, hogy hány e-mailt nyíltak, és amely linkekre kattintottak, akkor nem kell, hogy menjen át a részletes statisztika, hogy MailChimp biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy csak az alapvető információkat szeretne kiadások nélkül időt és energiát a számok talán nem használhatja.

Több, mint hírlevelek, TinyLetter teszi Connections

TinyLetter felülete azoknak készült, akik, mint Kim, inkább a üzenetek, mint a mutatókat. Egyszerűen szerettem volna megosztani a gondolatait és inspirálja őt követők. Kim tudta, hogy neki üzenetet, és ez rezonál vele a közönség.

E-mail hírlevelek csodálatosan személyes utat matchmakers, társkereső edzők, és hasonló iparági szakértők, hogy támogassák a szolgáltatásokat nyújthat, és a közönség azokat az információkat keres - ezáltal szoros kapcsolatot ápol meglévő és leendő ügyfelek.

Ha nincs ideje vagy kedve, hogy tervezzen egy bonyolult hírlevél, TinyLetter a megfelelő platform az Ön számára. A TinyLetter, akkor összpontosítani épület kapcsolatokat, nemcsak hírlevelek.