A válás után az 50-es években - 9 módja van a férfiak és a nők számára a kezdetnek

13 március 2019

Mi volt a kocsijában, amikor ő mobilját megszólalt. Aztán lett egy önkéntelen hallgatózó egyik oldalán egy nagyon heves beszélgetést. Szemem előtt, ez az ember megváltoztatta a Dr. Jekyll és Mr. Hyde. Ő ment kedves és kellemes dühös és keverjük. Szerettem volna bocsánatot magam, hogy adjon neki egy kis magány, de beszorult az anyósülésen. Miután letette, bocsánatot kért, mondván, hogy még 10 év után a válás, az ex-felesége még mindig tette őrült. Mindketten megpróbálták vállrándítással le, de az időpont flatlined.

Ismerkedés semmilyen körülmények között lehet a szorongás kiváltó, de az emberek, akik már átestek a válás, akkor is úgy érzi, ijesztő. Megadná társkereső jelenetet válás után gyakran teszi még a magabiztos ember kedve öntudatos hetedik osztályosok a középiskolás tánc.

load...

Lehet, hogy több, mint egy kicsit rozsdás, ha csak most kezdik újra a dátumot, de ezek gyakorlati tanácsokat (a férfiak és a nők is), hogy az átmenet könnyebb.

1. Heal Yourself múltbeli Hurt vagy Anger

Válás hagyhatja mély sebek, fájdalmas emlékek, érzések az árulás. Ha azt tapasztalja, mély, a maradék érzelmek, kérjen támogatást, hogy segítse a gyógyulást. Bár ez eltarthat egy ideig, ez megadja az előnye, hogy készen áll egy egészséges kapcsolatot valakit.

2. Kezdjük egy új perspektíva

Nem számít, mi történt a múltban, ez egy esélyt, hogy indul újra. Gyűjtöget lényeges bölcsességet előzetes kapcsolatokat, de hagyja a bűntudat, a szégyen és a cinizmus a visszapillantó tükörben.

load...

Válás gyakran az emberek úgy érzik keserű, de próbálja nézi az üveg (aka az új élet), mint félig tele van.

Ha látja a lehetőséget, hogy dátumát egy új kaland, ez segíthet mozoghat minden félelem.

3. Képletesen szólva, nem hozza a Ex On Your időpontjai

Beszél szüntelenül arról az ex akár pozitív, akár negatív módon lehet egy igazi buzz-ölni. Sok dátum került elrontotta a szellemek exes múlt. Ha egy időpontra, hogy figyelemmel kísérjük a személy, akkor a és ne morfondíroztam már szeret. Akkor is van egy sokkal jobb időt.

4. Maradj távol Rebound kapcsolatok

Dátum többen, mielőtt beugrott a kizárólagos kapcsolat. Meg lehet kísértés, hogy vegyenek részt nagyon gyorsan véget érése után vagy válás. Lehet, hogy szeretné kitölteni az üres helyet az életedben, vagy azt mutatják, az ex, hogy akkor is vonzzák az új partner. Ez ritkán jó ötlet. Emlékezz kémia nem mindig jelzi a kompatibilitás, így azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy tudod, mit bekerülni.

load...

5. Új dolgokat kipróbálni

Ha már hosszú idő óta már aktívan részt vett a randi jelenet, akkor valószínűleg úgy találják, hogy sok minden megváltozott. Ha az utolsó dátum ment volt a szalagavató bálon, nem valószínű, te aktuális dolgok, mint az online társkereső. Miután ezt mondta, ha hajlandó kísérletezni, ha csak lehet találni ez könnyebb, mint valaha, hogy megfeleljen az új potenciális partnerekkel.

Step kívül a doboz, és nem olyan dolgok, amelyek nem tartoznak a társkereső komfort zónában.

Próbál új dolgokat is jelenti társkereső kívül a típusát. Sok férfi és nő előszeretettel egy bizonyos fajta ember úgy érzi, vonzereje, különösen, amikor a fizikai tulajdonságait. Ez érdekes, hogy az emberek milyen gyakran vonzódik felé, aki úgy néz ki, vagy úgy viselkedik, mint a korábbi. Ha van egy minta nem kapcsolatokat, ez a tökéletes alkalom, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket. Lehet, hogy szerencsés, hogy találkozik valakivel, aki jobban illik az Ön számára, akkor is, ha nem gondolta volna, így első pillantásra. Légy hajlandó nézni egy kicsit mélyebbre.

6. Kerülje készítése időpontjai fizessen a Sins of Your Ex

Legyen tisztában vagy lehet vetíteni a hit, a harag vagy fájdalom a múltból kapcsolatot, hogy valaki új. Például, ha úgy gondolja, hogy a férfiak vagy a nők megbízhatatlan túlságosan érzelmes, akkor lehet túlreagálni valami ártatlan új társkereső partner vagy mond. Ne várják, hogy tökéletes legyen, vagy azt várják tőlük, hogy jobb a sérelmeit a múltból kapcsolatokat. Egy új ember az életedben érdemel kezdeni tiszta lappal.

7. Hogy megismerjék az új emberek nélkül lekérdezése

Miután sikertelen kapcsolat, Ön határozza meg, hogy ez jobb ebben az időben. Ez létre indokolatlan nyomást egy bimbózó románc. Nem akarnak bántani ismét, így lehet, hogy a kísértés, hogy a dátum egy szigorú vonal kihallgatás, hogy úgy érzi, mint egy állásinterjú, mint egy beszélgetés. Meg lehet tanulni sokat hallgat, és megfigyeljük a dolgokat haladás természetesen. Ez időt vesz igénybe, hogy megismerni valakit, és ez megéri a befektetés.

8. Koncentrálj a szórakozás

Lényeges, hogy emlékezzen társkereső mókás lesz. Ne nedv minden öröm belőle által overanalyzing minden kis dolog, vagy megpróbálja kitalálni, ha valaki a tökéletes, amikor először találkozik. Van még idő, hogy rendezni minden, hogy ki akkor, amikor jobban megismerjük egymást.

A nap végén, társkereső mókás lesz, így csak érezd jól magad!

9. Ne hagyja, félelem tart vissza

Bár ez természetes, hogy van némi félelem, hogy az érzelem mindig akadályt szeretni. Sok dolog, amit a félelem soha valóra és a félelem is tartsa meg megragadt egy rut. Megérdemled, hogy megtalálja a boldogságot, és akkor nagyobb valószínűséggel találják meg, amikor elkezd kölcsönhatásba lépni az összes ilyen lenyűgöző embereket az ellenkező nemhez.

Ez egy új fejezet az életedben, így az ugrást!

Miután néhány kezdeti bizonytalankodás körülbelül szerzés vissza a társkereső játékban, akkor valószínűleg talál ez nagyon kifizetődő. Vegye baba lépéseket az elején, ha kell, és lehetőleg ne hozza a vélt poggyászt tetszik az időpont volt. Ne várjon túl sokáig, hogy újra kint, mégis, mert a világ tele van új embereket, hogy találkozzanak. Annak ellenére, hogy esetleg úgy érzi, mintha most, hogy az élet nem ér véget csak azért, mert már egy válás.

Photo források: medicalnewstoday.com, davemhuffman.com, huffpost.com