A vegyes jelek dekódolása

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A legtöbb szerves részét képezi minden kapcsolat a kommunikáció. Találkozunk valakivel, és beszélgetni velük, így tudjuk, hogy megismerjék őket. Tisztában vagyunk azzal, mi tetszik nekik, és közlik a látnivaló a testbeszéd és a beszélgetést. Nincs más módja annak, hogy szerelmes valaki, és veletek, mint kicserélni gondolatok, ötletek és jeleket.

A trükkös rész, azonban a kommunikáció lehet zavaró. Küldése és fogadása vegyes jelzések gyakori kommunikációt, különösen a férfiak és nők, akik csak most kezdődött társkereső. De mi a legjobb módja annak, hogy dekódolja a dátum jeleket?

load...

1. Ő nem hívja, amikor azt mondta volna.

Mindannyian emlékeznek, amikor találkozol egy jó srác, aki azt ígéri, hogy hívja. De egy hét telik el, és valahol az időt köt ő kell érnie egy korai végét egy furcsa helikopter lezuhan, felhívja és megkéri, hogy vacsorát. Mi ad?

Ez egy nagyon egyszerű. Men tanították a nők ki vannak kapcsolva a srácok, akik úgy tűnik, több mint szívesen így akarnak menni. A srác nagyon jól már visszaszámol a percig, amíg hetedik napon, amikor végre tekinteni „cool elég” hívni, de akkor soha nem tudja.

A jótanács, hogy mindig adja meg a telefonszámot nincsenek elvárások. Ne üljön a telefont, és várjon egy srác, hogy hívja. Tartsuk szem előtt, amikor viszont ki a számokból, hogy talán soha nem hívja. Van az a hozzáállás, ha ő kéri, ez nagyszerű. De ez az ő vesztesége, ha ő nem.

load...

Továbbá, kit érdekel? Egyszerűen fogalmazva, ez csak nem így kell lennie és meg kell lépni, gyorsan. Lehetne valamely oknál nem hívta. Ne gondold, mert nem hívják bármi köze veled.

2. Ő törli az összes dátum terveket.

Aztán ott van az a fickó, aki mindig összetöri a dátumot terveket. Mi történik itt? Sima és egyszerű, valami történik. Lehet, hogy van egy barátnője, és ő próbál úgy érzi ki, hogy ha egy jobb fogás. Ki tudja?! Ahelyett, pazarolja drága idejét próbálják kitalálni, tudják ezt - a srácok, akik érdeklődnek nem lehet várni, hogy a cég. Nem állnak téged. Dugd a srác, és kész.

„Ha az ember érdeklődik

benned, akkor tudni fogja.”

3. Nem kezdeményezi.

És aki még nem esett abba a csapdába, ahol találkozik egy férfival, aki akkor teljesen megőrülnek? Jóképű, intelligens, és teszi meg nevetni, de azt mutatja, semmi jele a kezdeményező dátumot vagy alternáló érdeklődés. Mi a lapát? Azt hiszi, hogy megduzzad és minden. Ő nem akar megbántani, de ő csak nem érdekli. Lépni, testvér, és ne vedd magadra. Ha folyamatosan hívja őt, akkor csak megalázni magát, és meghosszabbítja az elkerülhetetlen.

load...

4. A telefonhívás terítés.

A legrosszabb forgatókönyv az, amikor már járni egy srác egy darabig, és akkor már létrehozott egy rutin. Akkor beszélünk telefonon minden nap, és látjuk egymást. Aztán úgy dönt, hogy a szex vele. Nem hívja a következő nap, és megtagadják, hogy hívják. Napok telnek, és ő még mindig hiányzik akcióban.

Most már van egy választás. Vagy vállalja a rosszabb és meggyőzni magad találkozott egy korai végét egy furcsa helikopter baleset (nyilván ez az én személyes kedvencem között nevetséges kifogásokat mi nők teszik nevében a férfiak), illetve vegye fel a telefont, hívja őt, és megkérem, hogy magyarázza saját maga.

Sajnos, és ez történik minden alkalommal, akkor lehet, hogy becsapták. Sok ember van, aki hajlandó menni bármilyen hosszúságú, hogy egy lány az ágyban, és nem szégyen elhagyja a magas és száraz magyarázat nélkül.

5. Tudni fogja, hogy ő érdekelt.

Kapcsolódik a férfiak és vegyes jeleket, a szabály az, amikor az ember érdekel téged, akkor tudni fogja, egyértelműen és árnyék nélkül egy kétség. Amikor a férfi meggyőzés, vannak bekötve üldözni, amit akarnak. Úgy fog hívni, ha azt mondják, hogy nem fogják állni akkor fel, és folytatni fogja Önt nyilvánvaló, tagadhatatlan módon.

Ha nem, ők csak nem beléd. Ha kétségei vannak, direkt kérdéseket. A legtöbb időt az emberek őszintén és megmagyarázni magukat. Ez teszi azonnali leállítását a zavart vegyes jeleket hozhat.