Aisle: egy kurátori társkereső alkalmazás városi indiánok számára, akik értelmes kapcsolatokat keresnek

18 május 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid változat: Úgy tervezték, mint egy online társkereső megoldás, a folyosó alkalmazás csatlakozik a városi indiánok, akik készek, hogy komolyan társkereső. Mivel 2014-ben, ez a társkereső alkalmazás changedthe életét egyedülállók által Indiában kitűzési középutat hagyományos matchmakers és alkalmi társkereső alkalmazásokat. Tagjai folyosó nem akar házasodni holnap és nem is egy sor egyéjszakás - akarnak randizni nagy kaliberű emberek, akik kapcsolatot anyag. Folyosó szórakoztató kommunikációs funkciók nyílt kislemez akár dinamikus és kacér beszélgetés az új embereket. A thistrustworthy platform tagjai építhetnek mély kapcsolatok alapján a közös célok, értékek és érdekek.

Az elmúlt néhány évben, a gyorsan mozgó apps dominatedIndia online társkereső jelenetet. Felületes platformsintroduce random embereket egymáshoz, kevés figyelmet theirvalues, család, hit, és a többi mélyen gyökerező jellemzőit. Tapló ihletésű társkereső alkalmazások koncentrálni fizikai vonzalom, és semmibe igaz kompatibilitás, így károsítják a teljes felhasználói élmény.

load...

Ha társkereső alkalmazásokat megnyitni a floodgatesto mindenféle kellemetlen egyének, felnőtt kislemez keres hosszú távú kapcsolat gyakran úgy érzik elriasztani pelyhes dátumot, és a nem megfelelő üzeneteket.

Képes József, alapítója folyosó, úgy érezte, csalódott modern társkereső alkalmazásait, ezért épített egy megoldás komoly daters, mint ő.

Milyen komoly gondolkodású daters szüksége van egy kidobó, hogy távol tartsák a nemkívánatos embereket, és hogy mindenki a helyén van-e a megfelelő okok miatt. Ha valaki figyeli, aki allowedin, az online társkereső közösség válik biztonságosabbá. Ezért folyosó , csak tagok társkereső app Indiában, createda kurátora online környezetben, ahol nagy kaliberű egyéni kerülhessen a riffraff dátumot és békében.

load...

„Sok indiai férfiak nem tudják, hogyan befolyásolja a nők, online,” Képes József, vezérigazgatója és alapítója folyosó, kommentálta. „Ez az, ahol társkereső alkalmazások nem sikerült. Szóval, azt hittem, egy zárt hálózat lenne jó megoldás a városi indiánok.”

Júliusában indított 2014 Mellékhajó tette hullámok az Indiai társkereső iparban azáltal valami teljesen ismeretlen: exkluzív társkereső app kapcsolat-orientált kislemez. Minden tag kell igazolni a csapat, mielőtt az online és a beszélgető fel members.On folyosó, daters élvezze a biztonságos, női-barát tér által lakott átvilágították dátum kilátások.

Több százezer felhasználó csatlakozott a folyosó közösség, mert szeretnék movepast értelmetlen flörtöl és kap egy tartós kapcsolat. Akkor töltse le az alkalmazást az iTunes vagy a Google Play , hogy mi ez a nagy felhajtás és kezdjék építeni mély kapcsolatokat magas színvonalú egyéni Indiában.

load...

„Mi válogathatja minden tagunk,” Képes mondta nekünk. „Nem vagyunk egy kaptafára minden társkereső szolgáltatás. Tettünk egy bölcs középutat a hagyományos társkereső vállalatok és az internetes társkereső alkalmazások, amelyek alapvetően tapló klónok.”

Innovatív funkciók előfizetéshez szabad közlemény

A folyosó csapat vette a fáradságot, hogy cultivatea biztonságos és barátságos közösség, amely növeli az általános minőségének a társkereső tapasztalat, amelyek szelektívek aboutwhich Singles join.To válhat aktív Dater a folyosó, meg kell alkalmazni a tagsági és jóvá kell hagynia a csapatot. Ez segít blokk hamis profilok és alacsony osztályú daters.

Folyosón profilok-hez betekintést, aki a személy, és mit keres egy dátumot.

Nincsenek előfizetési díjak az app, és akkor nem kell fizetni online chat. A kommunikációs rendszer támaszkodik tagjai vásárlás meghívók hogy képes kezdeményezni kölcsönhatás. Három meghívók költsége в,№2,000 vagy USD $ 33.

Ha a személy elfogadja a meghívást, akkor elkezd beszélgetni. Ha nem, akkor kap a meghívást vissza, és tudja használni a másik várható időpontjáról. Meghívottak nincs lejárati dátumot, így használhatja őket kevés kockázattal; ez nem jár sok, hogy ha valaki érdeklődik a kezdő beszélgetést. A meghívók megkönnyítése jelentős kölcsönhatások az oldalon megnyitásával kommunikáció, akár az összes members.It olyan, mint vásárol egy italt valaki. Meghívó küldése egy nagyszerű módja annak, hogy buildmutual mérkőzést, és lehetővé teszik a kommunikáció szabad áramlását.

Továbbá, folyosó nemrég jött ki egy új szolgáltatás, az roses.Members kap seven rózsák havonta, és lehet, hogy egy romantikus gesztus küldött egy-egy fellángolás. Ahogy Képes mondta: „Te küldjön egy rózsa valaki úgy gondolja, szeretné felfedezni a jövőt.”

Szenvedélyes csapat Személyesen Vélemények Minden tagság Applications

Munka ki egy kétszobás lakás, a folyosó csapat egy kicsi, de lelkes csoportja újítók. Nyolc ember kezelni minden szempontból a webhely ügyfélkapcsolatok backend fejlesztés. „Minden ember a csapatban alapvetően kezel egy egész osztály,” Képes magyarázta. „Mivel mi egy kis startup, meg kell keményen dolgozni, és tegye a hosszú órák.”

Minden nap, a csapat tárgyalja az új ötletek, hogy módosítsa a társkereső táj és az új funkciók javítására folyosó közösség. „Ha ez hozzáadott értéket a tagjainknak, akkor elkezdődhet a” Képes mondta. A csoport tagjai felizgul, hogy próbálja ki az ötleteiket, és olyan eszközöket, amelyek valódi változást az emberek életében.

Folyosó alkalmi munkakörnyezet elősegíti együttműködése okos és szenvedélyes alkalmazottak.

Amellett, hogy a folyosó, ez a szorgalmas csapat álmodott meg néhány más úttörő alkalmazásokat. Például Heel World üdvözöl minden indiai nők is részt vesz a közösség, nem csak egyéni. HTW otthont anyák, asszonyok, sőt kitelepültekkel él Indiában.

„Heel World származik egy érdekes és új fogalom használata az alkalmazások csak azért, hogy a barátok,” Képes magyarázta egy interjúban. „A csapat bízik abban, hogy az alkalmazás lenne egy biztonságos és szórakoztató módja annak, hogy barátok.”

Amennyiben súlyos Singles építsünk Őszinte, tartós kapcsolatok

Mivel indult, folyosó csatlakozott több ezer indiai kislemez a hosszú távú partnerség. Alengthy sikertörténetek oldal elkötelezett megosztása a szívből jövő történetei párok, akik találkoztak az alkalmazást. Ez beállítja a folyosó közösség eltekintve más társkereső hálózat thatdon't van ilyen oldal, mert nem sikerült illeszkedik elég ember.

Kavleen találkozott Avikaran a folyosón, és beleszeretett az ő gondoskodó, nagylelkű szelleme.

Miután beszélt a közel hat hónapig folyosó, Avikaran és Kavleen egyetértett abban, hogy az az első időpont a Starbucks. Mindketten egy jó ideje, de Kavleen gondolta hogy mikor tűnt érdektelennek, és azt felejtsd el őt egy pár napig. Akkor még nem tudta, Avikaran hazament, és azt mondta családjának, akit találkozott a One.They házasodtak egy éven belül.

„Azt még nem találkozott olyan nővel, aki annyira független és karrier-orientált, de tudja, hogyan kell élvezni az életet, és vigyázni rá család”, írta Avikaran mintegy lelki társa és feleség. „Ő az a fajta nő, akkor csak egyszer találkozunk az életben.”

Manycouples beleszeretett köszönhetően az értékeket-drivendating közösség. Tény, hogy a folyosó alapítója alsomet felesége a társkereső app. Képes elmondta hozta létre a társkereső eszközöket, részben, hogy segítsen a saját szerelmi élete - és ez működött! 2014 decemberében, ő kezdett beszélni Toa nő az online és felajánlotta neki a barátság. Egy évvel később, kötötte a csomót.

„Kezdtük barátok objektív növekvő szereti egymást minden befolyás nélkül vagy nyomás,” mondta. „Ilyen a gondolkodásmódot, a legtöbb ember, aki kapcsolatot másokkal a folyosón.”

Folyosó nőtt a szájról szájra a felhasználók jó tapasztalatokat, és ajánlom, hogy az alkalmazás a barátok. Ilyen szerves növekedés azt jelzi, hogy a webhely working.Able saidthat nyolc barátai csatlakoztatott hosszú távú partnerekkel való folyosó. Ő seenfirsthand a különbség ez hatékony társkereső eszköz lehet egy indián maxi lifeand meg akarja osztani a szerelmes kislemez India-szerte.

„A miénk egy nagyon őszinte erőfeszítéseket, hogy megoldja a problémákat látjuk a modern társkereső,” Képes magyarázta. „Ez nagyon jó érzés, hogy a pénz, miközben javítja a társadalom.”

Folyosó - A középutat Alkalmi alkalmazások és weboldalak Matrimony

Mi folyosó hozza az indiai egyedülállók egy teljesen eredeti társkereső platform, ahol a minőség, a személyiség, és az értékek uralkodik. Ez az alkalmazás sikerült megtalálni a megfelelő egyensúlyt az olcsó felületi kölcsönhatások és a hagyományos házasság megfelelő. Átgondolt megközelítés társkereső kíváncsivá több százezer felhasználó szívesen dátum reálisabban és jelentőségteljesen.

„Az a tény, hogy a folyosó kurátora meggyőztek. Ez egy zseniális ötlet, és kívánok nektek minden jót.” - Nivedita egy folyosó tag Chennai, India

Ahelyett, sajtos felszedő vonalak, a felhasználók küldenek egymásnak rózsák és meghívók beszélgetni. Ez egy udvarias légkörben tervezték, hogy a városi egyéni elégedett, és csatlakozik a több ezer szeretet érdekeit. Ha azt szeretnénk, hogy lépjen túl csúsztatás, folyosó kínál indiai kislemez megbízható és enrichingalternative a mai pelyhes társkereső kultúra.

„Társkereső egésze már gamified az egész világon,” Képes mondta nekünk. „Megtalálni a módját, hogy megoldja ezt, és segít kislemez, amit mi szeretnénk, hogy vizsgálja meg a mi társkereső app.”