Alikewise: a # 1-es társkereső oldal könyvköpenyek számára

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

TL; DR: Mint egy jó könyv, amit nem lehet letenni, Alikewise van egy nagy telek nem tud segíteni, de lenyűgözött. Összevetjük a felhasználók által típusú könyveket akarnak, Alikewise vesz a niche társkereső piac a következő szintre.

Amikor a könyvek és niche társkereső, senki olyan szenvedélyes, mint Matt Masina és Matt Sherman, a társ-alapítója Alikewise.com.

A fikció, hogy a non-fiction, és minden között, Alikewise nem hagy oldal forgatott, amikor segítsünk az embereknek megtalálni a szeretet révén a kedvenc szerzők és könyvek.

load...

Ne ítélj meg egy könyvet a borítója

Míg a legtöbb társkereső oldalak megfelelnek a tagok által a dolgok, mint a hely és a kor előnyben, Masina és Sherman tudta, hogy van piaca egy másfajta társkereső szolgáltatás. Az igazolást a thesolid következő Alikewise szerzett óta 2010 elindítása.

Köszönjük, hogy a gyilkos a partnerség, Alikewise képes párosítani embereket Amazon könyvajánló motort. Tetszik „A lány a Sárkány Tattoo”? Akkor lehet, hogy összeegyeztethető, aki szereti „Elfújta Girl.”

Alikewise meccsek felhasználókat a könyv érdekeit.

load...

Ingyenes, hogy hozzon létre egy profilt, és böngészni a többi felhasználó és üzeneteket küldjön Alikewise, amely elérhető az Egyesült Államokban, Kanadában, Nagy-Britanniában és számos más országban.

Masina mondta az egyik legjobb minőségű a webhely nem csak megtalálni a tagoknak más emberek, akik szeretnek olvasni, hogy mit szeretnek olvasni, de lehet használni, hogy a vitatott, mint egy lépcsőfok, hogy egyre jobban megismerni egymást, egy mélyebb szinten.

„Az a tény, hogy mindketten, mint a könyvek, úgy érezzük, ez a kapcsolat, és akkor nézd meg, milyen könyveket az emberek, mint annak érdekében, hogy többet tudjon meg róluk,” mondta.

Miért könyvek nagy matchmakers

Masina mondta Alikewise tagjai nem szeretem azokat megtalálni más társkereső oldalak (nem félmeztelen tükör képek itt!)

A fülbemászó profil nevét, mint „Bluegrass_Book_Lover” és „PaperBackWriter” Alikewise felhasználók egyedülálló fajta, így szükség van egy egyedülálló lehetőség, hogy megfeleljen az emberek - egy új típusú házasságszerző, ha lesz.

Alikewise társalapítói Matt Masina (balra) és Matt Sherman.

load...

„Miután üzletek, hogy találkozzanak más emberek, hogy, mint a könyvek nagyon fontos,” mondta. „Book olvasás, mint egy hobbi, nem feltétlenül a társadalmi sport, ahol fogsz találkozni más emberek, ezért úgy gondolom, az egész elképzelés ilyen kimenet igazán vonzó a számukra [felhasználó].”

Masina leírja a tipikus Alikewise felhasználót a komolyabb, kedves és intellektuális típus, aki szereti a klasszikusokat, mint a „The Catcher in the Rye” de nem is bánom, elágazó néhány Harry Potter hébe-hóba.

„Nézem a helyszínen, és én csak csodálkozni a személyek, akik a honlapunkon. Ők mind elég intelligens, és úgy gondolom, hogy mi hajtja az embereket, hogy szeretné, hogy megfeleljen egymásnak,”Masina mondta. „Ez tényleg felé irányul komoly embereknek, akik érdeklődnek találni valakit, aki akarnak beleszeret.”

Kezdve egy hiánypótló forradalom

Kezdettől Masina és Sherman kapott sok pozitív visszajelzést a felhasználóktól, és a társkereső ipar egészének, különösen a niche társkereső világban.

Masina mondta, hogy a legjobb az egészben niche társkereső oldalak a szenvedély mögött az emberek, akik őket, és használja őket, ami azt jelenti, több kiváló minőségű termékeket és több mérkőzés körül.

Ha tetszik, Harry Potter, akkor lehet összeegyeztethető, aki szereti „The Hunger Games”.

„Az emberek akarnak próbálni különböző rések és a különböző oldalakon, hogy hol ők találkozáskor ők jobban összeegyeztethető. Nézzük meg, mint inkább hívjuk "koopetíciós,” mondta. „Ez csak az épület teljes műfaj az online oldalak, amelyek a fontos - az emberek egyre érzik magukat az online társkereső fontos. Ez a felelősség a vállalkozók kint, és a már meglévő online társkereső oldalak, hogy a különböző rések, hogy az emberek keresnek, és úgy gondoltuk, hogy ez egy nagy ember kezdeni.”