Az amerikai tüdőszövetség segít a dohányosoknak kilépni, és a szeretteiknek segíti őket

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: A dohányzás is súlyos következményekkel járhat az egészségre, a család és a szeretet life.To segítségével (vagy valaki szeret) kilép a jó, nézd meg a forrásokat az amerikai Lung Association, egy önkéntes nem profitfocusedon életmentés és megelőzése tüdőbetegség. Síkra mindenki jogát az egészséges levegőt belélegezni 1904 óta a szervezet támogatja támogató programok, gyakorlatok, események, és a kutatás, hogy azon dohányosok legyőzni a függőséget, és tájékoztassa szeretteit, hogy mit tudnak csinálni. Eddig theAmerican Lung Associationhas helpedover 1 millió dohányos a motiváció szükséges tolead egészségesebb életet.

Amikor a felnövő, testvéreim és én egy játékot játszott az úgynevezett „Lop bácsi Rick cigarettadobozokon.” Mi lenne, vagy rohan neki egyszerre, elsöprő neki oursmall elérte ujjak és a nagy pitchedgiggles, vagy mi lenne a besurranó csomagolja ki a zakója zsebéből, amikor nem figyel oda. Nem hiszem, élvezte ezt a játékot tartsa távol annyira, mint mi.

load...

„Én támadás alatt áll!” Tette volna kiabálni, hogy ő nővére, aki csak nevetni.

Senki sem helyeselte a dohányzás, de nem voltunk igazán tryingto segít neki leszokni - többnyire mi csak holdinghim átmenetileg túszul így nem tudta elhagyni, hogy menjünk és smoke.My anya volt egy szigorú soha örökké füst-rövid- én-gyerek politika, így kisöccse lenne slink kívül egy fél óra múlva, és jöjjön vissza szagú vicces.

Dohányfüggőség isa mélyen személyes és káros kérdés, nem csak azért, mert ofthe egészségügyi komplikációk vet, hanem azért is, mert itspotential hatása a szeretteiket. Annak ellenére, hogy a nagybátyám volt a legfiatalabb a felnőttek a család, ő mindig az első, hogy üljön ki, amikor játszott kosárlabda vagy röplabda. A pálya szélén, ő lenne dúlt-fúlt, de még mindig ujjongott a többiek a bejegyzést, hiszen nélküle játszott.

load...

Bill Blatt, a Nemzeti igazgatója Tobacco Programok, dolgozott az amerikai Lung Association 2003 óta.

Jön a támogatás a dohányosok, mint a nagybátyám, az American Lung Association elkötelezett megelőzése tüdőbetegség egész USFor az elmúlt 112 évben a csoport támogatta finomíthatja az egészségügyi és jólétét mind amerikaiak. 2016-ban a associationinvested morethan $ 6,5 millió tüdőbetegség kutatás.

Bill Blatt, a Nemzeti igazgatója Tobacco Programok törzsrészvény American Lung Association, tudja, hogyan dohány használatát is beszivárognak a személyes élet, akkor is, ha te magad nem dohányzik. Apja füstölt 40 yearsuntil osztály által támogatott egyesület adta neki a lökést, hogy szükséges lehetőség kilép.

„Maradt füstmentes az élete végéig,” mondta Bill büszkén. „Évekkel később, amikor megkaptam ezt a munkát itt, hogy egy nagyon különleges dolog mindkettőnk számára.”

load...

Dohányzásról való leszokást a különböző okok miatt: az egészségügyi, a társkereső kilátások, szeretteiknek, de mindenkinek szüksége van egy támogatási rendszer. Az amerikai Lung Association mellett barátok és a család, töltse ki ezt a szerepet a dohányosok. 1904 óta a szervezet tanácsosai ragadt a dohányosok a hosszú távú, segítve themregain az egészségügyi és a bizalom.

„Meggyőződésünk, everysmoker és dohány usercan leszokni a dohányzásról. Az emberek meg tudja csinálni,”mondta. „Mindaddig, amíg az emberek próbálkoznak, és folyamatosan tanulva a múlt próbálkozás, akkor képes lesz leszokni a dohányzásról.”

EncouragingPrograms & Events vezesse a harcot az egészséges tüdőre

Egyes dohányosok a társkereső világ úgy érzik megítélni, mert a dohányzás. Nemdohányzó daters lehet a dohányzást egy automatikus foglalkozik megszakító, és utasítsa el a dateat az első jele egy cigarettát. Csak néhány évtizeddel ezelőtt, a dohányzás zárt térben (akár járatok!) Volt társadalmilag elfogadható, de ma a dohányzás lakosság egy minden idők alacsony - mindössze egy insixAmericans cigarettázik , köszönhetően részben a fokozott tudatosság az egészségügyi kockázatokat.

Mégis, 40 millió felnőtt Az Egyesült Államok jelenleg cigarettázik, és a dohányzás továbbra is a vezető oka a megelőzhető betegségek és a halál a nemzet, számviteli több mint 480.000 haláleset minden évben szerint a Centers for Disease Control and Prevention.

A dohányosok érzi a nyomást, hogy kilép, nem kell harcolni a függőség egyedül. Az amerikai Lung Association évtizedeket töltött hónolás folyamat, és számos támogató eszközöket, hogy az emberek a céljaikat.

Az amerikai Lung Association eredetileg létre 1904 battletuberculosis (TB).

Az amerikai Lung Association erőforrásainak egy kis friss levegőt, hogy a dohányosok, akik úgy érzik, elszigetelt társadalomban. Által támogatott több mint egy évszázadnyi tapasztalat, a dolgozó szakemberek és önkéntesek a szervezet egy pozitivista hozzáállás egy dohányos képes kilépni.

„Az egész pont a programok célja, hogy segítse az emberek úgy érzik több állandó és biztonságos az új dohányzó élet,” mondta Bill. „Ha eljussanak hozzánk, nem számít, ki vagy, mi segítünk.”

A következő négy program csak néhány futtatott az American Lung Association és amelyek a dohányosok és szeretteik személyes támogató hálózat az egészségesebb szokásokat.

1. Freedom dohányzástól: képzett szakemberek Guide Group Clinic

Az egyik leghatékonyabb programok az országban, a szabadság a dohányzás segített több százezer ofadultsquit dohányzás az elmúlt 35 évben. Ez volt az első országosan elérhető programot szentelt tohelpingsmokers kilép.

Nyolc szemtől-szembe csoportos foglalkozás dohányos szolidaritás és többet megtudni a tartós egészségügyi komplikációk, hogy jön a dohány használatát. Tapasztalt tanácsadók dolgoznak dohányosok több hétig, ezzel segítve őket létre aquit tervet, és állítsa be a kilépés dátumát whilerecommending taktika (a gyógyszerek gyakorolni), egyénre szabott igényeinek.

„Ez egy teljesen támogató, nem pedig ítélkező program,” Bill biztosított bennünket. „Az a tény, hogy próbál leszokni kiváló, és mi vagyunk itt, hogy segítsünk.”

2. Szabadság-tól SmokingВ® Plus: Online modulok Figyelemmel kísérheti a Haladás

Szabadság a SmokingВ® Plus kihasználja az online és mobil eszközöket, hogy nagyobb mobilitást és kényelmet, hogy bárki, aki azt akarja, hogy hagyja abba a dohánytermékek. Egy sor kilenc óra, a dohányosok könnyen, hogy egy tervet, hogy kilép, és nyomon követni a fejlődést.

A program is igénybe vehet mindössze hat hétig vagy amíg egy év, attól függően, hogy az egyén visszaesések vagy előnyös ütemben.

A modulok teljesen mobilbaráttá, így ha valaki távol van az asztali és az érzés a vágy jön, akkor érheti el a engagingtools telefont.

3. Lung Segélyvonal & Tobacco Quitline: Légzési szakértők ingyenesen elérhető

Az amerikai Lung Association marad ember minden lépésnél az út, mert feladják függőség. A Lung segélyvonal és dohányáru Quitline egy ingyenes szolgáltatás nyitott hívó minden nap a héten. Azt is az élő chat egy tanácsadóval a honlap segítségével az e-mail címét, hogy csatlakozni.

Szakmai tanácsadók az American Lung Association lehet elérni telefonon, e-mailben, vagy élő chat.

A hívás vonalakat látni olyan regisztrált ápolók, légzési terapeuta, hitelesített dohány kezelés szakemberek és egyéb tanácsadók, akik tudnak nyújtani hozzáértő útmutatást dohányzó és nem dohányzó. Ha kérdése van a tüdő egészségének, egyszerűen hívja az 1-800-LUNGUSA vagy küldje el kérdését az online.

4. Különleges események Bring dohányosok & dohányfüstnek Együtt

Az amerikai Lung Association nyújt a dohányzók közösség biztató hangok. Találjanak csoportja, akik megértik, hogy mit megy keresztül olyan egyszerű, mint részt egy amerikai Lung Association esemény. Ezek az események tartott az egész országban, gyakran körül forog a testmozgás vagy a közösségi részvétel, így a dohányosok egyre elkötelezettebb és aktív járás közben, kerékpározás, hegymászás, vagy önkéntes.

„A rendezvények támogatására a tüdő egészségének,” mondta. „Van sok dolog, amit tehetünk együtt a tudatosság növelése és egészségesek maradjanak.”

Az események is, hogy a non-profit szervezet generál finanszírozást. Keresztül közcélú adományok, a Harc az Air felmászik és TÜDŐBEN FORCE séták segítsenek tudatosítani és alapok számára a tüdő egészségügyi oktatás, érdekképviselet, valamint a kutatás.

Ha keresi a módját, hogy vegyenek részt, akkor iratkozzon fel, hogy egy önkéntes az amerikai Lung Association. Hitelezés az időt, energiát, és a tapasztalat, dohányzó és nem dohányzó jön össze, hogy felhívják a figyelmet, megosszák személyes történetek, így segítve az az oka tüdőbetegség ellen.

Az 1. Lépés Segítséget Partner Quit: támogatná & nonjudgmental

Ha a más jelentős dohányzik, a befolyása lehet egy erős motiváló saját kilép utazás. Akár az egyik vagy mindkét akkor van leszokás, a legfontosabb dolog az, hogy megerősítést kínálnak, akkor is, ha a szeretett ember csúszik fel. Előfordul, hogy egy megrögzött smokerhas átmenni több „gyakorlat kilép”, ahogy Bill nevezi őket, mielőtt készen áll, hogy végre van, hogy az utolsó cigarettát.

Dohányzó és nem dohányzó részt vehetnek a szabadtéri rendezvények együtt, hogy támogassa az egészségesebb szokásokat.

A 42100000 dohányosok az USA-ban, mintegy 46% aktívan próbál leszokni , de nehéz egyedül csinálni. Mivel a dohányos pompomlány, tartósan impact.My bácsi nem valaki az ő oldalán ösztönzi őt, hogy lépjen ki az igazi - csak nekünk gyerekeknek játszik vele - andhe soha nem leszokni.

Bill advisesanyone, aki segíteni akar a partner, barát vagy családtag leszokni a dohányzásról, hogy a támogató, elfogadó attitude.The módja, hogy segítsen valaki vessen véget a függőség nem shunning őket, de tartja a kezében, és kínál kitartó támogatást és bátorítást.

Az amerikai Lung Association biztosít forrásokat kifejezetten a hogyan segítsen valaki kilép. Zsémbes, szidás, és beadvány nem működik, a helyszínen azt tanácsolja, inkább meg kell „adni sok dicséretet és jutalmat kínál a szerzés egy nap, egy hét vagy egy hónap alatt dohányzás nélkül.”

„Légy őszinte egymással, és marad a támogató nem számít, mi történik,” mondta Bill. „Mindenki egy egyén. Mi működik akkor nem feltétlenül fog működni, hogy valaki más, így mindenki megtalálja a saját utat a leszokás.”

Ha benne vagy együtt, bárki Dohányzásról

Az amerikai Lung Association ad feltétel nélküli támogatást smokerswho érezheti ostracizedby anonsmoking társadalomban. Ahelyett, kiszorítva az embereket, mint a nagybátyám, aki úgy érzi, tehetetlen, hogy kilép, képzett dolgozók és szenvedélyes önkéntesek figyelmét smokersto átvegye az irányítást az életük, és az egészség.

Ha azt szeretnénk, hogy leszokni a dohányzásról - vagy szeretne segíteni valaki szeret leszokni a dohányzásról -az amerikai Lung Association programok és modulok is tartsa meg motivált az út mentén. A dohányfüggőség nem lehet az oka az elveszett időt akiket szeret, és rengeteg lehetőséget kap segítséget és támogatást.

A nonprofit felhatalmazza egyének számára, hogy jelentős változások a mindennapi életükben. „Akár egy dohány felhasználó vagy szeretsz egy dohány felhasználó, maradjunk együtt ebben. Ne felejtsük el, mindenki kilép,”mondta Bill.