Az emberek és értékek egyesítése önkéntes munkán keresztül: a nagynevelés nagyszerű kapcsolatokhoz vezet

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: 2005 óta GreatNonprofits szolgált apowerful erő összekötő önkéntesek ezrei donor és az ügyfél-minősített nonprofit szervezetek az Egyesült Államokban. A honlapjukon lehetővé teszi a leendő önkéntesek keresni lehetséges nonprofit egyezéseket területen, tárgy, vagy a több mint 35.000 szervezet által értékelt az önkéntesek és kiszolgált ügyfelek. A siker sok köze van a megbízás az önkéntesek, akik megosztják történetek a helyszínen, mi a különbség, hogy már készül a közösségük. GreatNonprofits nem több, mint connect önkéntesek és a szervezetek, mégis. Összeköti az embereket. Nem meglepő, hogy az önkéntesség az egyik legjobb módja, hogy megfeleljen a hasonlóan gondolkodó emberek, hogy egy dátum, vagy talán még egy élettársa.

Amikor főiskolás voltam, az volt a lehetőség, hogy önkéntes tanítani angol, mint második nyelv, hogy egy csoport nemzetközi egyetemi hallgatók az egyetemen jártam. Nem volt tanítási tapasztalattal a timeand nem volt biztos benne, hogy mit kell várni. Az első napomon, a gyomrom tele volt lepkék, és a fejem kérdésekkel. Mik voltak ezek a diákok fognak gondolni rólam? Hogyan nyilvánvaló lesz a tapasztalat hiánya lehet? Fogok tudni, hogy sikeresen vezetni egy osztály?

load...

Szerencsére kaptam az én első nap anélkül, bombázás, és rájött, milyen csodálatos alkalom ez lenne. Végül, amikor a félév vége, én maradtam egy osztály teljes jó barátok a világ minden tájáról, és egy élettapasztalat, hogy nem tudtam elérték máshol.

Perla Ni, vezérigazgatója GreatNonprofits mondta önkéntesség lehet egy nagyszerű módja annak, hogy tudják az emberek.

Az a tapasztalatom, nem egyedi. Sokan nem csak megtalálni életre szóló barátságot, miközben volunteeringbut is, hogy mély kapcsolatok alakulnak romantikus partnerség. Sean Byrnes egyike azoknak az embereknek. Sean, jól ismert alapító Flurry és Kívülálló találkozott feleségével, miközben önkéntes San Francisco.

load...

Sean aa testület tagja GreatNonprofits , az egyik legnagyobb és leghatékonyabb oldalakon, ami összeköti az önkéntesek, az adományozók, valamint az ügyfelek és nonprofit szervezetek. Megalakulása óta az önkéntesek megosztott több mint 200.000 történeteit tapasztalataikat segítő community.Sean szolgál csak egy példa arra, hogy az emberek keresztül csatlakozik a hasonló érdeklődésű és állampolgári részvétel, és a nonprofit társalapítója továbbra segítse az ember mindennap együtt nap.

Ben alapított Katrina Aftermath a Couple tehetségeket Szervezetek

GreatNonprofits 2005-ben alakult, válaszul a csapadék környező Katrina hurrikán. „Oly sok ember akart segíteni az áldozatok Biloxi és New Orleans”, mondta Perla Ni, Co-alapítója és vezérigazgatója GreatNonprofits. „De az emberek nem tudják, hogy mely szervezetek valójában a földön segíti, és nem tudta, hová forduljon.”

load...

Ekkor született meg az ötlet, hogy házat önkéntes információ egy fedél alatt, így a potenciális önkéntesek az eszközöket, hogy csatlakozzanak a szervezet reagál a katasztrófa.

„Az ötlet mögött a honlapunkon az volt, hogy legyen egy hely, ahol a helyi emberek beszélnek a szervezetek látnak, hogy a különbség,” Perla mondta. „Ebben az esetben, főleg Biloxi, ez volt az önkéntes szervezetek, amelyek az emberek megtalálása, akiknek nincs helyük aludni, akik aludtak az autóikban. Azt találták, akik szükség orvosi ellátás és talált az orvosok.”

Onnan GreatNonprofits levette. Most a webhely 35.000 nonprofit szervezetek önkéntes lehetőséget szerte az Egyesült Államokban inareas kezdve az állati és az élővilág az élelmiszer bankok és a nemzeti érdekképviselet. „Vannak olyan kérdések, mindenki számára, hogy vegyenek részt,” Perla mondta, „és ez tényleg könnyű elkezdeni.”

Ember böngészi a helyszínen önkéntes lehetőségeket kereshet a helyi területen, kérdés, és byorganization.

„Azt próbálja meg, hogy a felhasználók könnyen, ami viszont kedvez a szervezetek,” Perla mondta. „A legtöbb nonprofit szervezeteknek nincs semmilyen reklám dollárt, így a honlapunkon nagyon hasznos abban, hogy az önkéntesek nekik. Gondold azt, hogy az internet változata word-of-mouth, barátai ajánló nonprofit szervezetek.”

Megváltoztatni a világot, beleszeret - Meet Your Mate Míg az önkéntesség

Az emberek bejutni önkéntesség különböző okok miatt, de a legtöbb csak akar különbséget tenni azok a közösségek, és nem valami értékes, hogy segítsen másoknak. Sokan meglepődnek azon, hogy túl így a különbség mások, ők maguk gazdagodott a tapasztalat és az emberek találkoznak.

„A legtöbb ember, aki önként találják, hogy nagyon hálás, érdekes és kreatív tapasztalat,” Perla mondta. „Az emberek, akik a leginkább vonzza önkéntesség optimista, szociálisan aktív emberek, akik kíváncsiak és nyitottak az új élmények, az emberek, akik szeretnek segíteni másoknak. Ezek mind a tulajdonságokat, hogy keresünk egy társ.”

Önkéntesek, mint azok a GreatNonprofits, gyakran megosztani hasonló értékeket, és nagy mérkőzést.

Szinte minden demográfiai képviseli az önkéntesek, akik megtalálják játékát GreatNonoprofits, de a leggyorsabban növekvő is Millennials. Az emberek a saját 20-as évek elején, akik csak most kezdődött a szakmai karrier gyakrabban keresik a módját, hogy találkozzanak más emberek, és átveheti a különböző készségeket.

„Sok fiatal csatlakozó szervezetekkel, hogy tartsa a nagy események, amelyek megkövetelik az önkéntesek,” Perla mondta. „Segítő össze, mondjuk, egy éves gála, egy nagyszerű módja a fiatalok számára, hogy szórakoztató, találkozni igazán csodálatos emberek, és hozzájárulnak a közösség.”

Azt is megjegyezte, hogy néha minden úgy van, hogy tegye le a készüléket vagy a lépésre a számítógép, hogy megfeleljen a tökéletes, és mi jobb módja, hogy mint egy önkéntes kapacitása?

Önkéntesség összehozza az embereket, és segít csatlakoztassa őket a közösség.

„Ebben a korban, amikor már exponenciális technológia, azt hiszem, meg kell exponenciális emberi kapcsolatok. Semmi sem fogható az emberi kapcsolatok csatlakozáskor szembe, és dolgoznak a fontos dolgokat együtt,”Perla mondta. „Lehet, hogy egy saroknyira, de soha nem fogjuk kap egy esélyt, hogy találkozzon velük, hacsak nem ténylegesen elhagyja a lakást, és talán iratkozzon fel, mondjuk, a közösség patak razzia. Majd találkozunk 10 a szomszédok, és ki tudja, talán egyikük pedig egy dátum.”

Önkéntesek mesélik el történetüket, hogy másokat

Önkéntesség szól fizet előre, ami úgy tűnik, hogy pontosan hogyan működik GreatNonprofits. Önkéntesek megtalálják a nonprofit szervezetek, amelyek megfelelnek őket a helyszínen, de nem ez, ahol az önkéntes / GreatNonprofits kapcsolat véget ér. Sok önkéntes vissza a szívességet és utáni történeteket tapasztalataikat az oldalon, amely újabb szinten az önkéntesség. A kiküldetés a történetet, akkor lehet, segítve egy másik potenciális önkéntes egy nagy kapcsolat.

„Ez nagyon egyszerű. Megtalálni a szervezet szeretné megosztani egy történetet, akkor kattints rá, és csak megosztani az élményt,”Perla mondta. „Azt javasoljuk emberek hozzá egy fotót közülük önkéntesség ezen a napon. Legyen szó akár egy képet róluk felvette a szemetet, vagy lógni más önkéntesekkel, ez jó, hogy az emberek jól érzik magukat, miközben segít a közösség.”

GreatNonprofits felsorolja a legmagasabb rangú nonprofit szervezetek önkéntesek szerte az országban. Tól állat szentélyek a veterán támogatása , a potenciális önkéntesek arról, hogy megtanulják, hogy melyik szervezet lehet jobb nekik.

Az alkoholtartalom-növelés hozzátartozik az önkéntesség, és osztja ezt a más önkéntesekkel része a jutalmat.

GreatNonprofits is van egy szerkesztőség alkotják főként önkéntesekből megbízott kiküldetés helyén blogja egyszer vagy kétszer hetente. „Azt hiszem, ez jó emberek, hogy egy e-mailt az előnyök az önkéntesség előnyeit ajándékozó és a csodálatos szervezetek, amelyek ott,” Perla mondta. „Mi mindig várjuk, hogy bemutathassuk a történetek különböző formátumokban, hogy tájékoztassa az embereket az önkéntesség hogyan lehet vonzó és érdemes.”

A munka végeztével a nemzetközi diákok, megtanultam első kézből, hogyan jutalmazza önkéntesség lehet. És évvel később, örülök, hogy még mindig úgy hívják néhány azon hallgatók barátok. A történetek feltették GreatNonprofits és a Perla elmondták Sean Byrnes találkozó felesége inspiráló, hogy mondjuk a legkevésbé. Ha keres, hogy megfeleljen az új, hasonló gondolkodású embereket, hogy egy dátum, vagy talán még egy potenciális élettársa, az önkéntesség csak lehet az utat megtenni.