Az emberi kapcsolatok szakterületei relációs wellness-t tanítanak, és az emberek boldogabb, egészségesebb élethez vezetnek

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: kapcsolat szakértő Mark Groves hisz nagy a kapcsolatok nem véletlenül; ők történik a választás. Ő tette az életét küldetése, hogy segítsen az embereknek, hogy a döntéseket, és megtanulják a készségek, hogy vezet egy életre az egészség és a boldogság. A kutatás-alapú megközelítés a társkereső, Mark empowerspeople származó élet minden területén totake felelős lépéseket jól él. Szenvedélye és vezetői fényét egyaránt egy-egy coaching ülések és munkahelyi műhelyek hol inspirálja a pozitív átalakulás az emberek hogyan viszonyulnak egymáshoz. Miután évekig studyingand önvizsgálat, Mark Groves lett a legkeresettebb szakértő az emberi kapcsolatok, és most sharesimpactful bölcsesség szavait, hogy a férfiak és a nők szerte a világon.

27 évesen, Mark Groves gondolta, hogy igaza volt a pályán az életét. A férfi végzett egy főiskolai diplomát értékesítés, excelledat a munkát egy nagy gyógyszeripari vállalat, és javasolta, hogy a főiskolai kedvesét. Jelölje be. Jelölje be. Jelölje be. Az ilyen siker könnyen jött neki.

load...

Akkor miért nem ő izgatott a jövőben? Tudta, hogy fiancГ © e fenomenális volt. Tudta, hogy mindent, amit keresett egy élettársa, de a lelke mélyén azt is tudta, nem akarta feleségül venni.

Mark Groves ad kapcsolat tanácsadás egy-egy ülés, csoportos műhelyek, és a nyilvános beszéd megbízások.

Ezek az érzések kétség vezetett Mark ona utazás az ön-felfedezés. Úgy döntött, hogy tanulni mindent tudott a kapcsolatokról - mi teszi őket a munka, mi teszi őket nem sikerül, és mi teszi őket annyira fontos számunkra. „Egyszer meg akarunk érteni valamit, én csak fogyasztanak mindent róla,” mondta. „Azt akartam, hogy van értelme az egésznek.”

load...

Minél többet tanult, annál tisztább útjába lett. Mark rájött, tagadja a félelmek kötelezettségvállalás csak a végén a katasztrófa. Sothree hónappal azután, hogy ütött foglalkozik, úgy döntött, hogy megtörje a dolgokat le és indítsa újra, mint egy felnőtt.

Újonnan szerzett megértését kapcsolatok adta neki a bátorságot, hogy élni a saját szempontjából. És soha nem nézett vissza. Néhány évvel ezelőtt, Mark otthagyta értékesítési munkát folytatni szenvedélye segít másoknak megérteni az érzelmeiket és ápolása beteljesítő kapcsolatokat. Most Mark Groves ünnepelt motivációs előadó, író, és az edző, aki specializálódott interperszonális kapcsolatok és kommunikáció.

„Elkezdtem dolgozni, mint egy edző, és amely kapcsolat tanácsadás tartani magam felelős,” mondta. „Ha írok, és azt mondják, azt jobb lenne csinálni.”

Hogyan vigyázunk majd a választási lehet életet megváltoztató

Által támogatott éves megfigyelés és kutatás, Mark egy hozzáértő, figyelmes, és könyörületes az erőforrás bárki számára keres kapcsolat tanácsadás. Ő utazik szerte az országban, így beszél hitelességét, kapcsolat, felelősség, és a választás. „Nagyon fontos, hogy létrejöjjön a relációs tulajdonságok. Hibázunk, nem azért, mert mi vagyunk törve, hanem azért, mert nem tanítják eltérő módon,”mondta. „Azt akarom, toshow embereket, hogyan kell bekapcsolni konfliktust intimitás.”

load...

Egyedülállók, vagy párok mélyebben a relációs minták és kommunikációs készség megy hétvégén műhelyek Mark.You tudja ellenőrizni az online eseménynaptár , hogy hol lehet kapni ezt a kapcsolatot dojo beszélő következő.

Minden évben, a Masters of the Universe Summit házigazdák informatív edzéseken és felemelő felek motivateattendees egy kétnapos utazás az ön-felfedezés. Tartott Vancouver, ez zsúfolt hétvégén élmény felhatalmazza több mint 200 ember a törekvés, hogy javítsák az életüket valamilyen módon.

A Masters of the Universe Summit ad platform inspiráló szellemi vezetők.

Függetlenül attól, hogy abban a reményben, hogy változtatni karrier, vagy építeni egy érzelmi kapcsolat az, hogy valaki különleges, Mark inspirálja a közönséget, hogy átvegye az irányítást a saját boldogságát és átalakítani, amit hisznek is lehetséges.

„Te nem ítélték élő élet egy bizonyos módon. Bárki megtanulhatja, hogyan lehet egy virágzó és szeretetteljes kapcsolat,”mondta. „Ez a mi elsőszülöttségi szeretetet adni és biztonságban érzi magát.”

Going Corporate: jelzés tudását a munkahelyen

Az ő randi coaching üzlet, Mark észrevette mintegy 80% -a az ügyfelek és az olvasók nő volt, ami azt jelentette, csak befolyásolni a fele a beszélgetést. Még a cikkek felé irányul férfi társkereső kérdések talált egy túlnyomórészt női közönség. A kapcsolat expertwanted hogy szorosabban működjenek együtt a férfiak és ad nekik a tudat, hogy csak ritkán keresik a saját, ezért úgy döntött, hogy elérje őket a munkahelyen.

Mark már tartalmazza a vállalati műhelyek kapcsolatok és segít forradalmasítja a vállalatok hogyan tekintenek az interperszonális kapcsolat. Felveszi a kapcsolatot a tudás egy vállalati objektív kutatás által vezérelt elemzést. Számos szakmai csoportok, köztük a fiatal Elnökök Szervezet (YPO), meghívott, hogy tanítsa az üzleti vezetők a kommunikációs készségek, amelyek segíthetnek a hatékony munkahelyi és boldogok a kapcsolatokat.

„Megyek a cégeket, hogy beszélni, mi veszélyezteti az egészséges kapcsolatok. Akár akarjuk, jobb vezetők, illetve a jobb kapcsolatok, a tapasztalataikra alapozva mind egyformák.” - Mark Groves, motivációs hangszóró

„A képesség, hogy kommunikálni, és egy egészséges kapcsolat határozza meg a sikert minden aspektusában az élet,” mondta. „A végső cél az, hogy segítsen annyi ember, mint én is jobban vezetők és ápolása jobb kapcsolatokat.”

Az ő műhelyek, Mark rámutat, hogy milyen személyes kapcsolatok befolyásolhatja a munkahelyi termelékenységet, az egészség és a boldogság. Ő osztja kemény adatok és kutatási hangsúlyozni annak fontosságát, hogy az egészséges munka-magánélet egyensúly. „Én a tudomány, hogy hatástalanítsa az emberek, akik azt hiszik, ha nem tudja mérni, hogy ez nem igazi,” mondta.

Elmagyarázza, hogy a vállalati vezetők, hogy a válás valóban negatívan befolyásolja az alsó vonalak, Mark reméli, hogy változtatni az emberek azt hiszik, a munka és a kapcsolatok. Az ő erőfeszítései, hogy aktív szerepet játszik a folyamatos vita arról, hogy egy dolgozó szakember magánéletéről hozzájárul az általános egészség és a boldogság.

Mark dinamikus konzultáció érinteni az élet minden területén, így az éberséget a mindennapi tárgyak, amelyek elveszik a napi őrölni. „Minden tanulok, mindenki azt akarja tudni, de valamilyen oknál fogva, nem vagyunk tanított a pénzügyek , élelmiszer, és a kapcsolatok az iskolában,”mondta. „A legtöbb, valamilyen szinten, állítják, hogy megtanulják, hogyan kell csatlakoztatni a jobb és jól élnek.”

Meggyőző Betekintést érzelmek, kommunikáció & Love

Mark mindig jó kommunikátor. Felnövő tanította, hogy nyíltan az érzéseit, és az önálló felfedezés természetesen jött neki. „Szerencsém volt, hogy született egy családban, ahol mindig nagyon biztonságos kommunikációra és beszélni az érzéseidet,” mondta. „Amikor megtudtam, a pozitív pszichológia, végre megtaláltam az én hívó. Dolgozik, mint egy kapcsolat edző nem munka, ez egy szenvedély.”

Ma, Mark terjed őszinte tanácsot, hogyan lehet fejleszteni az egészséges kapcsolatok és kommunikációs stílus. Székhelye Vancouver, ő vezeti a healingworkshop nevű kapcsolatok 101 mellett a házasság és a család terapeuta. Együtt, a kapcsolat a szakértők figyelmét a pozitív válaszok érzelmi kérdés.

Az ő internetes blog , Markmakes szakértelmét hozzáférhetővé a nagyközönség számára világszerte. Cikkei ott megadott tartalmas kapcsolatot témák, beleértve a szexuális vágyak és önszeretet. Ő elmondja-it-szerű-it-a hang frissítő daters szoruló őszinte tanácsot és útmutatást reális kérdésekben a szív.

Mark is exkluzív egy-egy coaching programok , hogy segítsen az embereknek elérni érzelmi áttörések és helyes döntéseket hozni a saját maguk és a kapcsolatok. Ő 60 perces „maradjak, vagy menjek” coaching hívás segítségével ingadozó daters megszabadulni kapcsolat kétségek. Ő kiemelkedik a gettingindividuals nézni mélyen magukat felfedezni amit igazán szeretnénk az életet.

„Mi örökli, amit örökölni. Ez nem a mi hibánk, hogy mi történik velünk, mint a gyermekek,”mondta,„de van, hogy vállalják a felelősséget, hogy mi történik, mint egy felnőtt. Kiválaszthatja, hogy a győztes az élet helyett az áldozat.”

Mark Groves: A gondolat Leader befolyásolása az élet minden területén

Amikor elhallgatott eljegyzését, Mark Groves dobta ki a forgatókönyvet, eleve az ő életét és hű maradt mit akart a szíve mélyén. Bár félelmetes volt abban az időben, most viewsthat pillanatban fontos fordulópont az életében. Ő szakítás lett egy ugródeszka a jelenlegi karrier, mint egy emberi kapcsolat szakember.

Ma, Mark szeli át az országot megosztja betekintést az egészséges kapcsolatok és a személyes jólét. Akár ő dolgozik egyenként egy ellentmondásos Dater vagy valamint őszinte emberi kapcsolatok között egy csoport munkatársai, ott találja a munkáját, mint egy kapcsolat tanácsadó és motivációs előadó mélyen megfelel.

„Ha az előírtnál a szerepét tanár, akkor a felelősség, hogy mélyebben magad, és él, amit mondasz,” mondta. „Nem azt kérem az embereket, hogy valami, amit nem csinál. Tisztelem az igazság bennem, és feddhetetlen élni a legmagasabb szintű tudás.”