Az Mtn matchmaking szigorúan megjeleníti az ügyfeleket, hogy megtalálják azokat, akik készek a szeretetre és az elkötelezettségre

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Maureen Tara Nelson, alapítója Long Island és Manhattan MTN Társkereső , egy gazdag tapasztalattal hozza kompatibilis partnereket. Ő gyakran észre negatív jellemvonások, hogy más matchmakers is hiányzik alatt, sem alapos, három részből álló egyéni szűrővizsgálat során. Maureen óvatosan tartja minden ügyfél ő magában a lány társkereső medence tartani azokat, akik mutatnak kontrolling viselkedés, és ő még nem ért véget, miután képernyők daters. Ehelyett továbbra is kínál tippeket küzd egyedülállók - függetlenül attól, hogy használja őt szolgáltatásokat, akár nem - az ő révén személyre szabott társkereső blog és a szociális média.

A felszínen, a gyógyszeripar és a partnerkereső nem úgy tűnik, hogy sok közös, de Maureen Tara Nelson, alapítója MTN Társkereső Long Island és Manhattan lát hasonlóságot a mezők között.

„Én egy gyógyászati ​​rep, és ebben a pozícióban, tanultam sokat a kontrolling viselkedés és a nárcizmus,” mondta. „Ha valaki jön be az irodámba megjelenítésére nárcizmus vagy ellenőrző viselkedés, én nem hagyom, hogy azokat a társkereső medence. Van 2000 legjobb ügyfelek Long Island és Manhattan, és egyikük sem ellenőrzi, vagy nárcisztikus „.

load...

Míg Maureen képzett különböző területeken, mondta ő tapasztalata a gyógyszeriparban is ugyanolyan értékes az ő jelenlegi karrier, mint egy házasságszerző.

„Nem vagyok egy vezetői szintű minősítéssel házasságszerző a Társkereső Institute, de használni még az én gyógyászati ​​tapasztalat, amikor nem vagyok megfelelő,” mondta.

Annak ellenére, amit egyesek hívja a radikális karrier váltás, Maureen szeretete összehozni az embereket inspirálta őt, hogy csatlakozzon egy partnerkereső szolgáltatást Long Island 17 évvel ezelőtt. Azt akarta, hogy segítsen létrehozni az egészséges kapcsolatok, mert a saját tapasztalat a férj, aki ugyancsak az nárcisztikus és kontrolling viselkedés, hogy ő most azonosítja másokban. Ő tulajdonában saját partnerkereső szolgáltatást az elmúlt 12 évben.

load...

Ezért Maureen szenvedélyes kiszűrésében egyedülállók, akik nem lenne egészséges mérkőzést, és az ő korábbi karrierjét segített neki megtanulni, hogyan kell gyorsan észrevenni azokat a negatív viselkedést és jellemzőit.

„Azonnal tudtam, hogy partnerkereső volt a helyes dolog számomra, olyan, mint az én hívó,” mondta. „Tehát senki nem megy át, min mentem keresztül.”

Háromágú megközelítés interjúzás Singles

Társkereső természetesen jön Maureen, és ő használja egy három lépésből álló megközelítést, hogy megbizonyosodjon arról rá társkereső medence kizárólag a legjobb egyéni - akik mind pozitív személyiségek és fejlesztésében érdekelt a hosszú távú kapcsolatok.

Az első lépés a MTN Társkereső átvilágítási folyamat egy büntető átvilágítás. Aztán jön egy-egy találkozó Maureen.

„Mielőtt találkozzanak a potenciális ügyfelekkel, adok nekik házi gondolni, hogy öt legjobb tulajdonságait,” mondta. „Mindaddig, amíg ők tudatos, ez a lépés nagyon hatékony.”

load...

Ezután jön Maureen értékelését az ügyfél.

„Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, a személy is igaz, hogy számunkra, hogy van egy pozitív személyiség,” mondta. „Van, hogy egy tisztességes, sikeres, pozitív személyiség. Úgy kell érzelmileg stabil, ami azt jelenti, tudják, mit akarnak. Azt is meg kell pénzügyileg stabil és keres egy elkötelezett kapcsolat.”

Maureen Tara Nelson folyamat kiszűrik narcissists és azok, akiknél controlling viselkedését.

Ezek a lépések természetesen kigyomlálja néhány kislemez érdekelt Maureen szolgáltatás, de van még egy akadályt ugrani. Az utolsó lépés egy személyiség tesztet, a szakasz, amelyben ő részei módon a legnagyobb számú potenciális ügyfelek.

„Van egy csomó egyéni járkál a hatalmas falak fel,” mondta. „Nem tudom elfogadni, hogy a személy, mert ő lesz nagyon nehéz mérkőzés. Nagyon kevesen fognak szeretne bejutni egy elkötelezett kapcsolatot azzal, aki falakat fel.”

Ha Maureen jóváhagyja valaki felveendő rá társkereső medence más ügyfelek biztos lehet benne, hogy a személy egy kiindulási pozitív kapcsolat-orientált tulajdonságait.

Azonosító viselkedést, hogy lehet utazás téged

Amint az ügyfelek adja Maureen társkereső medence, elkezd párosítás őket kislemez azt hiszi kompatibilis. Ehhez ő egyezik az ügyfél öt must-have adottságok másik féle önértékelés öt legjobb tulajdonságait.

„Amellett, hogy összeegyeztethető háromféleképpen, teszek róla daters megvan a potenciális partnerek öt Nélkülözhetetlen,” mondta.

„Néha az emberek randizni, de tudat alatt, akkor meg, hogy megtalálja minden rossznak a másik személy. Azt, hogy mindenki felelősséggel, és mondják el, hogy mi a legjobb öt adottságok voltak a másik személy. Ez jelentési csillapítja a negatív viselkedést.”-Maureen Tara Nelson, alapítója MTN Társkereső

Bár daters megérteni, hogy ők párosítva egy szigorú átvilágítási folyamat, amely nem akadályozta meg őket abban, amit Maureen írja önálló szabotálja viselkedés. Az első dátum szakszerűen párosított párok lehet egy aknamező.

„Néha az emberek randizni, de tudat alatt, akkor meg, hogy megtalálja minden rossznak a másik személy,” mondta. „Azt, hogy mindenki felelősséggel, és mondják el, hogy mi a legjobb öt adottságok voltak a másik személy. Ez jelentési csillapítja a negatív viselkedést.”

Sokan fejét első napokra negatív attitűdök, keresi a legrosszabb a másik személy. Míg az önálló szabotázs körében gyakori küzd daters, nem mindegyikük rendelkezik Maureen hogy kinek kell jelenteni.

Mivel nem minden daters férhetnek hozzá szolgáltatásokhoz, ő kínálja ezt tanácsot újrahuzalozásához negatív hangsúly mindenki számára használható.

„Az első randevún, erőt magadnak, hogy öt legjobb dolog, hogy a személy. Ez neked távol a negatívokat,”mondta.

A Társaság Kultúra hangsúlyozza közösségi épület

Maureen teremtett több mint 1000 mérkőzést - és a számolás. Talán néhány sikere az ő üzleti, mert ő tart mindent a családban.

„A húgom nyugdíjas kétszer, és ő vissza,” mondta nevetve. „Szükségem van rá segített az üzleti, mert annyira jó a futás az irodában.”

Maureen azt tervezi, hogy bővítse a MTN Társkereső üzletet Floridában.

Ő is ott volt unokahúga és fia barátnője munkát ő határozott. A családi légkör is ösztönzi elfogadását Maureen egyszerű tanácsot.

„Az emberek fantasztikusak - Nem tudok semmit mondani az én embereim,” mondta. „Azt lehet mondani nekik:" Menj vissza a tornaterembe, azt vettem észre, hogy nem az volt, hogy a tornaterem egy ideje.”

Bár, persze, ő érzékeny a különböző személyiség típusok.

„A nők, azt kell hogy legyen nagyon óvatos. Még mindig nekik a tényeket, csak azt mondom nekik finomabban,”mondta.

Végső soron, az ő kemény szeretet működik, és sokan az ő ügyfelei tovább, hogy eleget kapcsolatokat. Nemrégiben eszébe jutott, hogy mennyire hatékony a saját stílusát is -, amikor felkérték, hogy hivatali esküvőjére két kislemez ő kiegyenlített.

„Van egy fiatal pár, aki különleges számunkra,” mondta. „Az egyik atyáik megkérdezte, hogy lesz egy esküvő officiant elvenni őket. Minden nap, van valamiféle sikertörténet.”

MTN Társkereső: túlmutató Long Island és Manhattan

Maureen van ragadtatva a siker az ő mérkőzést, de azt akarja, hogy segítsen párok különböző helyeken és háttérrel az egészséges választás a szerelemről. Ezzel a célt szem előtt tartva, ő nagyon aktív a közösségi médiában.

„Mi nem sok szociális média, hogy az emberek. Blogok, YouTube, társkereső tanácsadás - Bárcsak segíteni mindenkinek, de nem tudok. A szociális média, segítek az emberek, akik nem férnek hozzá a szolgáltatások,”mondta.

MTN Társkereső is tervezi, hogy megnyitja az új helyre messze New York - Florida.

„Nyitunk egy iroda Floridában októberben. Szeretném felvenni a best-of-the-legjobb embereket,”Maureen mondta. „Ez a fajta nehéz, mert mindig volt a családban, de most bővítjük a Florida, úgyhogy ki kell menni a családom.”

Mivel az üzleti kitágul és Maureen továbbra nyerni partnerkereső díjat , még mindig értékeli a szív munkája: segít megtalálni a szerelmet párok.

„Egyes emberek, ott a sok stressz ebben az üzletben,” mondta. „De úgy érzem, jó, ha tudok segíteni, hogy az emberek sikeres, és ez felülírja minden. Én elsősorban a pozitív, és minden stressz érzem elmúlik.”