Biztosan a magazin felemelő, őszinte cikkeket ad a nőknek a társkereső és a kapcsolatokról

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Bizony Magazine , egy női barát médium, elüt egy frissítő és pozitív hang whendiscussing társkereső és kapcsolatok az interneten. Az életmód és a divat magazin üzenete átgondolt cikkek ásni kérdések, amelyek befolyásolják a modern nőket. A közelmúltban, a magazin bővítette funkciókkal indít egy internetes kapcsolat során az úgynevezett Az ütemterv a boldog házasság. Ez az all-line program ad egyedülállók és párok gyakorlati tippeket kezelni a konfliktusokat, kapcsolódnak a partner, és tartsa a szeretet él. Bár felé irányul épület erősebb, boldogabb házasságok során üdvözli akit érdekel a megállapítás teljesítéséről való viszonyában. Akár you'researching egy új perspektíva a társkereső vagy konstruktív kapcsolatok bemutatása: Bizony kínál meleg és segítőkész communityfor nők nevetni, tanulni, és a nő együtt.

Az egyértelmű elutasítása hookup kultúra, Claire McArthur tartózkodott a szex, amíg férjhez nem ment évesen 25. Teológiai és érzelmi okok, úgy érezte, a szex is fontos, hogy csak senkinek. Azt akarta, több mint alkalmi szórakoztató tőle kapcsolatokat, és így várta.

„Egy olyan korban, amikor a választás állítólag legfőbb, az én választásom nem illeszkedik a kulturális narratíva, és ez így nem tekintik érvényesnek”, ezt írta egy cikket Bizony. Claire gyakran nyomást éreztek, kiközösítik, és úgy ítéltem meg, de végül előnyös kitartani valaki elképesztő inkább növelheti a standards.Finally, egy piknik egy tavaszi napon, találkozott a férfi neki -, hogy valaki érdemes várni. „Ha azt mondjuk, hogy én elégedett volt az eredménnyel,” írta, „enyhe kifejezés lenne.”

load...

Claire megosztott vele egyedi társkereső perspectiveon Bizony, egy online magazin, hogy promotesa barátságos dialogueon top kulturális kérdésekről. A magazin társkereső és a romantika sectionslend insightto bárki igyekeznek megérteni a mai társkereső kultúra.

Bizony magazin rezonál modern nők minden életszakaszban.

Alapította a nők a nők számára, Bizony ez egy életstílus és a divat honlap középpontjában ünneplő sokféleségét és összetettségét, mit jelent, hogy nőies today'ssociety.The magazin őszinték cikkek hozza olvasók számos friss távlatokat kapcsolatok, egészség, szépség, popkultúra és más fontos kérdések befolyásolják a modern nő.

load...

Szerint a honlapon : „Célunk, hogy képessé és inspirálja a nők, hogy a legjobb változat a themselves.We közzé éleslátó és relatable cikkeket, hogy érintse minden részletét nők életének: real divat és a szépség, a kapcsolatok, az egészséges életmód, és a népi kultúra.”

Sophie Caldecott, a különleges projekt menedzsere Bizony, beszélt nekünk arról, hogy mi teszi a tartalom kitűnjön. „A nők jönnek hozzánk, hogy része legyen egy közösség, ahol ők értékelik, nem megítélni,” mondta. „Mi voltunk a gondolaton alapszik, hogy növeli a nők kedves és meleg beszélgetések lényeges kérdéseket, és láthatjuk, hogy tükrözi a cég maga.”

Úttörő Hiteles Content A No-Photoshop Policy

Már a korai időkben, mint egy nyomtatott magazin 2012-ben, Bizony meg egy merész szabvány a divatvilág által bevezetett egy no-photoshop politika minden tartalmat. Bizony gyakran jeleníti meg fotók a mindennapi nők helyett modellek és soha nem fedi fel semmilyen szeplők, anyajegyek, ráncok, vagy görbék. A magazin nem retusálni a képeket, hogy egy nő derekát vagy a combon karcsúbb.

load...

A cég alapítói, Kara Eschbach és Janet húsvét, hisz abban, hogy maga kérően. Janet írta a bio , shefelt a „szenvedély, hogy vizsgálja meg a divat képességét fokozzák, és jelölje ki a nő pótolhatatlan értékű.” Most Kara és Janetrun egy női barát magazineto megváltoztatja a média ábrázolja a nőket.

Amikor Bizony kezdte online tartalom 2014-ben, a társ-alapítója nem csökkentette a szabványok egy kicsit. Elhatározásukat, hogy minőségi és hitelesség olvasóközönség inspirálta más cégek elhagyni a photoshopping módon, és mutatják a nők (és férfiak), mint ők.

„Ez nagyon ösztönző látni,” Sophie kommentálta. „Manymagazines követtük példáját, és már nem használja photoshop hamisítani a természetes női szépséget.”

Saját cikkeket és fotókat Bizony elfog egy őszinte ábrázolása a valós kapcsolatokat.

Bizony bajnokok igazi szépség és őszinte kommunikáció withuplifting online tartalom. Az összefüggések szakasz biztosítja őszinte értékelést a társkereső tapasztalat szemszögéből a mindennapi egyedülállók és párok. From „ Öt dolog, amit megtanultam, amikor megpróbáltam Ismerkedés Lazán ”, hogy „ Ez a titka, hogy első látványosság és az élethosszig tartó intimitás ”, ezek a legnépszerűbb cikkek javasoljuk olvasóinknak, hogyan vegyenek részt az egészségesebb és gyümölcsözőbb kapcsolatokat.

A bizalmon Speak részén , átgondolt férfi közreműködők megvitatják társkereső tapasztalatok és offera bepillantást a psziché modern egységes srác. Az érzékenység, az önreflexió, és betekintést, ezeket a cikkeket vizsgálja az árnyalatok nemi dinamika és azok hogyan befolyásolják a kapcsolatok.

Bizony kitágul uponvarious társkereső stratégiák és hibákat mélyreható elemzés felé irányul gyakorlati intézkedéseket a javulásra. Akár javasoltak egy adott helyen, hogy találkozik valakivel, vagy arra utal, megnyerő beszélgetést indítók, hogy megtörjön a jég, a cikkek felhívni conclusionsbacked személyes anekdoták, valamint egyetemi tanulmányok.

„Nem vagyok drámai, amikor azt mondom, hogy ez a magazin megváltoztatta az életemet,” mondta egy olvasó tapasztalatait. „Én tanulni annyira magamról, az életem, és az én prioritásokat, amikor olvastam Verily'sarticles.”

Indít egy öthetes tanfolyamot BuildStrong Házasságok

2017-ben, Bizony elindította a ütemterv a boldog házasság , amely egy online kapcsolat során foranyone érdekli a tanulás, hogyan lehet a kapcsolatokat az utolsó. Egyedülállók és párok arra ösztönzik, hogy iratkozzon fel.

Hasznos videókat és munkalapokat kiemelni thebest gyakorlatot tartani a szerelem életben minden szakaszában a kapcsolatot. Kezelése személyiség, konfliktus stílusok, intimitás, az értékek és gyakorlati kérdésekben, a könnyen követhető modulok felhívni provenresearch ajánlani egészséges stratégiák forcommitted párok. A coursetakes körülbelül öt hét befejezni a saját vagy a partner.

Kezeléséből származó konfliktus meghatározó élet értékeit, a tanfolyam alaposan vizsgálja a fontos szempontok az egészséges kapcsolatok és kölcsönöz gyakorlati tanácsokat, hogy erősítsék ezeket a kötvényeket.

„A tanulmányban konstruktív módon, hogy kapcsolatokat építsenek,” mondta Sophie. „Segítünk párok kitalálni, ha ők egy kompatibilis partner, tanulni beszélni egymás szeretete nyelvű és megismerni egymást egy mélyebb szinten.”

Ez az összefüggés természetesen igénybe vehetik az emberek minden háttérrel és kapcsolat állapotáról. Aki azt akarja, hogy fejlesszék az érzelmi intimitás, meg az öt szeretet nyelv és practicethe készségek építeni a tartós kapcsolatokat örvendetes, hogy iratkozzon fel Bizony online programot.

Szerint a helyszínen , „Mi van a szükséges eszközöket, hogy virágzik a kapcsolat, és felkészülni egy házasság, hogy egy életen át tart - akkor is, ha nem teljesülnek a jövő házastárs még.”

Hoz kedvesség és Nuance a Beszélgetések Nőkről

Bizony alkalmaz barátságos nők szenvedélyes létrehozása minőségi tartalmat az interneten. A fél csapat dolgozik a magazin székhelyén, New Yorkban, míg a másik fele működik távolról. Sophie azt mondta nekünk, hogy a távoli munkatársak többnyire az anyák, akik értékelik időt otthon.

Kara Eschbach és Janet Easter alakult Bizony után világító brunch tette őket észre néhány piacok beszélt a nők, mint ők.

„Bizony valóban gyakorolja azt, amit hirdet találhatóak a nők támogatásával mindenféle különböző igényeket, különösen nekünk dolgozó anyák, lehetővé téve számunkra, hogy otthon,” mondta. „Nem vagyok egy nagy haszonélvezője, ahogy van egy 3 éves lánya.”

A házon belüli és távoli employeestouch bázis egymással napi hívás ellenőrizze, hogy a kommunikációs vonalak remainopen között ez szorosan összefonódott csapat. A cég vezetői kedves és következetes értékek Bizony egy amiableplace dolgozni.

Daydreamers, feministák, művészek, írók, különcök és nőstényeket-of-all-kereskedések találni otthon Bizony, ahol tehetségüket felé megy egy jó ok: képessé modern nők, hogy sokkal magabiztosabb és hozzáértő mindennapi életükben.

Bizony ad YouConstructive és gyakorlati kapcsolat tanácsok

On Bizony, együttérző writersshare kifejtsék álláspontjukat egészség, szépség, kapcsolatok, és a kultúra. Tól való tartózkodás alkalmi szex a szedés megfizethető menyasszonyi ruha, a változatos gyűjteménye téma egy teljes és gazdag nézd meg, milyen érzés, hogy egy modern nő. Beszél az érzelmi őszinteség a társkereső világ, a magazin felhatalmazza az olvasók jobban megértsék a nemek közötti dinamika játék, amikor flörtöl valakit.

Bizony írók countercommon társkereső feltételezések és konstruktív javaslatokat a nőknek nagyobb empátiával és hatékony daters. Továbbá, az ütemterv a boldog házasság felvértezi párok az eszközöket, hogy újra egy mély érzelmi szinten, és hagyja abba egymás biztosra.

Mivel a női-központú médium Bizony igyekszik givewomen gyakorlati segítséget, hogy javítsák a kapcsolatok, az egészség, és életét. „Ez olyan igazi,” egy olvasó azt mondta egy ajánlólevelet. „Minden, ami bizony a kihívások, hogy csak légy önmagad, a BESTself, és nem valami mást.”

„Nagyon célja, hogy Bizony a fajta online térben, ahol a nők jönnek, és úgy érzi, felemelt” Sophie mondta nekünk. „Ez olyan, mint a látogató egy barátja meleg nappali, ahol úgy érzi, teljesen elfogadott, hogy ki vagy, nyugodt megvitatása és szórakozni, és arra ösztönözte, hogy lesz a legjobb önmagát.”