Chatrandom magyarul - 6 legjobb és ingyenes véletlenszerű csevegés Magyarországon

2019. október 30

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

Mi, emberek, alapértelmezés szerint kíváncsi fajok vagyunk. Az a kívánságunk, hogy megismerjük és találkozzunk különböző emberekkel, megvásárolt minket, ahol most vagyunk. Szeretjük megosztani másokkal a boldogságunkat és a problémáinkat. Különféle kérdésekben kérjük a tanácsaikat is. Az ilyen jellegű tulajdonságok különböznek és egyedivé tesznek minket, mint a többi fajnál. Az internet előtti korszak más volt és a legnagyobb kihívást jelentette új emberekkel való találkozás. Leginkább a közelben élő emberekkel ragadtál el, és új emberekkel való találkozáshoz fizikai úton kellett megismerkedned. De az interneten keresztül a szocializáció módja teljesen megváltozott. Nem kell új helyre mennie, hogy új emberekkel találkozzon. Ülhet a számítógép előtt, és találkozhat több ezer emberrel a világ különböző részeiről. Nézze meg a Facebook-ot, és az új emberekkel való megismerés iránti érdeklődésünk milliárd dolláros társasághoz vezet.

load...

Annak ellenére, hogy a Facebook nagyon jó hely új emberekkel való találkozásra, ez nem jó módszer a véletlen idegenekkel való találkozásra. A véletlenszerű idegenekkel való online találkozás és beszélgetés velük, akár szövegesen, akár videóban, egy új módszer a társaságnak. Sok ember számára ez egy kicsit hátborzongató, de ha megkapja, akkor szórakoztató lehet. Rengeteg olyan webhely található, ahol véletlenszerűen beszélgethet egy idegennel névtelenül és megismerheti egymást. A Chatrandom volt a legjobb webhely erre a célra. A Chatrandom oldalán véletlenszerűen párosulsz egy idegennel, beszélgetést indítasz, és barátkozol valakivel, akiről nem ismersz semmit. A Chatrandom továbbra is népszerű webhely erre a célra, de most az emberek elkezdték keresni a Chatrandomhoz hasonló webhelyeket, mivel az elárasztódott.

Annak ellenére, hogy sok webhely lehetővé teszi a felhasználók számára névtelen csevegést a Chatrandomhoz hasonló teljes idegennel, ám ezeknek csak néhányja van jól karbantartott, mint régen a Chatrandom. De ne aggódjon, elvégeztük kutatásainkat és találtunk néhány csodálatos webhelyet, mint például a Chatrandom, hogy névtelenül szöveges és video-csevegjenek véletlen idegenekkel.

Figyelem: A kormány és az internetszolgáltatók szerte a világon figyelemmel kísérik polgáraik / felhasználói online tevékenységeiket. Visszaszerezze szabadságát az ExpressVPN használatával, és bizalommal és nyugodtan böngészhet az interneten.

Tartalom:
load...

A legjobb ingyenes csevegőhelyek, például a Chatrandom, hogy véletlenszerű emberekkel csevegjenek az interneten

A legjobb csevegőhelyek, például a Chatrandom, hogy véletlenszerű emberekkel csevegjenek az interneten

1. Chatroulette.com

Chatroulette.com

A Chatroulette elképzelése, hogy csevegjen egy véletlen idegennel, miközben figyeli a webkamera hírcsatornáját. Ez az egyik legnépszerűbb csevegési oldal, hasonló az Omegle.com-hoz. Csakúgy, mint a Chatrandom, párosulsz más idegen emberekkel és beszélgetést indítasz, miközben őt nézi. Az alkotó, Andrey Ternovskiy azt mondta, hogy ez olyan, mint az orosz rulett játék, de online csevegéssel, így a neve. Tehát ha talál valakit, aki nem tetszik, akkor „megölheti” a csevegést, és kapcsolatba léphet valaki mással.

A webhely 20 felhasználótól több mint ötven ezerre ment egy hónap alatt. Jelenleg több mint 1,5 millió felhasználó van ezen a platformon, és több mint 35 000 online van egy adott időpontban. A Chatroulette-nak korábban sok kritikával kellett szembenéznie laza politikája miatt, ám sok próba és hiba után ez az oldal sokkal biztonságosabb lett. Az arcfelismerés és más hűvös technológiáknak köszönhetően a Chatroulette kiszűrheti a nem megfelelő magatartás legtöbbjét. És még akkor is, ha még mindig találkozol valakivel, aki villog a d ** k-ban, akkor megjelölheti a személyt, és a Chatroulette gondoskodik arról, hogy az ember ne kerüljön újra a peronra.

2. Tinychat.com

Tinychat.com

A Tinychat egy azonnali üzenetküldő, hang- és videocsevegő szolgáltatás, ahol bárki csatlakozhat és cseveghet más népekkel. Számos csevegőszoba (ezerben) csatlakozhat az érdeklődés és a vita témája alapján. Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját csevegőszobát hozzanak létre, és barátokat vagy véletlenszerű TinyChat-felhasználókat hívjanak meg, ingyen. A TinyChat napi 5 millió perces felhasználást igényel, ami a legnagyobb online video- és hangbeszélgetési webhely az interneten.

A Tinychat.com a flash lejátszót használja a videó és audió cseréjéhez a felhasználók között. Ez azt jelenti, hogy a számítógép bármely modern böngészőjével hozzáférhet a TinyChathoz és annak szolgáltatásaihoz. És ha olyan csevegő oldalakat keresett, mint például a Chatrandom az iPhonehoz vagy az Androidhoz, akkor a TinyChat oda is foglalta magát. Töltse le alkalmazását Android és iOS rendszerre a hivatalos áruházból, és kezdje meg új emberekkel online találkozni. A Tinychat nagyon szigorú a nem megfelelő magatartás ellen, és véglegesen betilthatja Önt, ha nem tartja be az ő politikáját.

3. HopeSpeak.com

HopeSpeak.com

Új nyelv elsajátítása az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz az életében. Teljesen új perspektívát ad neked egy másik országról, kultúrájáról és mindennapi életéről. És az új nyelv megtanulásának és csiszolásának a legjobb módja az, hogy beszélgessen ettől a nyelvtől származó emberekkel. A Hope Speak reméli, hogy ugyanezt fogja tenni az online csevegőplatformjukkal. Csatlakozhat és beszélgethet egy másik ország idegeivel, megtanulhatja a nyelvüket és barátokat szerezhet. Hang-, video- és szöveges csevegést végezhet itt a HopeSpeak webhelyen. A HopeSpeak párosítja Önt idegenekkel, hobbija és nyelvi preferenciái alapján. Sokan ezen a webhelyen keresnek üzleti partnert, ügyfeleket és online kapcsolatot. Nem kell mindent csinálnia. Egyszerűen barátot szerezhet, és bármikor beszélgethet.

Lehet, hogy a HopeSpeak nem olyan Omegle alternatív webhelyek, amelyeket keresett. De érdekes webhely, ahol találkozhatunk idegenekkel, érdekes weboldal, ahol találkozunk idegenekkel, hogy új nyelvet tanuljunk és gyakoroljunk.

4. YapChat.com

YapChat.com

A YapChat egy online webkamera közösségi oldala, ahol ingyenesen cseveghet barátaival és idegenekkel. Névtelenné váljon a csevegéssel, mivel a YapChat lehetővé teszi vendégként való részvételt anélkül, hogy át kellene mennie a hosszú regisztrációs folyamaton. Választhat több ezer csevegőszobát az érdeklődése alapján, és csatlakozhat hozzájuk érdekes beszélgetéssel. Ön is létrehozhat saját csevegőszobát, és meghívhat másokat egy adott témáról beszélgetni. Nézzen meg legfeljebb 3 webkamerát csoportos beszélgetésekhez. Mindhárom médiumot felhasználhatja, beleértve a hangot, a videót és a szöveget, hogy egy véletlen idegennel csevegjen.

A YapChat valóban anonim online csevegőplatform, mint például a Cam4 Chat , ahol véletlenszerű emberekkel beszélgethet az interneten a webkamera segítségével. Most letöltheti az Android kliensalkalmazást is, hogy élvezze ugyanazokat a funkciókat az Androidoddal is.

5. ChatKaro

ChatKaro

A ChatKaro egy Dirtyroulette indiai változata . Nemrégiben felrobbanott más országokban, például az Egyesült Államokban, Pakisztánban, Australiban, Új-Zelandon és a Fülöp-szigeteken. Csakúgy, mint a Chatrandom, itt is online jelentkezhet, és névtelen módon cseveghet a világ minden tájáról érkező idegen emberekkel, ha vendégként jelentkezik be. Regisztrálhat adataival is, ha érdekesnek találja. Vehet részt egy csoportos beszélgetésben, privát beszélgetést indíthat más aktív felhasználókkal, és privát videobeszélgetést indíthat aktív online tagokkal. Ez a webhely nagyon könnyen navigálható, és támogatja az összes modern böngészőt. Ez valóban egy olyan érdekes Chatrandom webhely, ahol a világ minden tájáról beszélgetni és barátkozni lehet.

6. Omegle.com

Omegle.com

Az Omegle szintén jó alternatíva a Chatrandom szöveges és videobeszélgetések számára. Csakúgy, mint a Chatrandom, csatlakozhat több ezer online emberhez, és névtelenül cseveghet velük. Nincs szükség regisztrációra. Ahogy a neve is mondja, Omegle párosít téged véletlenszerű emberekkel a webhelyen egy-egy video- vagy szöveges csevegés céljából . Mindez anélkül, hogy kiszivárogtatná az igazi identitását. Ha nem tetszik valaki, vagy beszélni akar valakivel, akkor csak kattintson a Következő gombra, és Omegle véletlenszerűen választ ki valakit, akivel beszélget. Csatlakozás a chat-szobákhoz vagy a saját chat-szoba létrehozása új kiegészítés ezen a weboldalon.

Hogyan lehet feloldani a Chatrandom véletlenszerű csevegő webhely feloldását?

Az internetszolgáltatók az utóbbi időben különféle okokból tiltják a Chatrandom alkalmazását, és ezért sok valódi Chatrandom felhasználó nem tudja használni ezt a platformot. Ha köztük vagy és tudni akarja, hogyan oldhatja fel a Chatrandom blokkolását, akkor folytassa az olvasást .

Az Omegle feloldásának legjobb módja egy VPN használata. A VPN segít az Omegle elérésében; ezenkívül hozzáférést biztosít az internetről letiltott tartalmakhoz is. Az egyetlen VPN, amelyet erre a célra javasolunk, az ExpressVPN. Az ExpressVPN olcsó, gyors és nincs naplózási politikája. Ami azt jelenti, hogy senki sem figyeli az online tevékenységet, amiről az ISP-vel kapcsolatban egyáltalán nem lehet mondani.

A VPN használata szintén nagyon egyszerű. Csak pár kattintásba kerül a VPN-hálózat telepítése és beállítása. Keresse meg az ExpressVPN szolgáltatást, és ajándékozzon magának egy VPN-t, amely nemcsak segít az Omegle feloldásában, hanem a kezedben tartja az online adatvédelmet is.

Hogyan lehetünk biztonságban, miközben online beszélgetünk idegenekkel

Az idegenekkel való beszélgetés szórakoztató, de veszélyes is lehet. Annyira szeretnénk, ha pozitív szemmel látjuk a világot, az a tény, hogy az internet nem biztonságos hely. Tehát, ha biztonságban akar lenni az interneten, különösen amikor egy idegennel beszél, amelyet egy véletlenszerű weboldalon talált meg, akkor kissé óvatosnak kell lennie. Íme néhány dolog, amelyet meg kell emlékezni és követnie, hogy biztonságban lehessen az interneten a fenti webhelyek bármelyikének használata közben.

  1. Soha ne osszon meg semmilyen személyes információt. Soha nem tudhatja, mire képes a képernyő másik oldala. Vagy mi a szándéka. Bölcs dolog, hogy ne osszon meg semmit, amit később megbánhat.
  2. Soha ne nyisson meg olyan linket, amelyen az idegen osztozik. Számos csaló van ezeken a webhelyeken, ahol sok okból irányítja Önt egy webhely felkeresésére. Ne kövesse ezeket a linkeket. Lehet, hogy ez a személy csaló, aki megpróbálja ellopni a személyes adatait, vagy rosszindulatúan telepíthet rosszindulatú szoftvert az eszközére.
  3. Adja hozzá érdeklődését. Számos szöveges és video chat-webhely, például a Bazoocam , lehetővé teszi az érdeklődés felkeltését. Ezt mindig arra használja, hogy párosodjon a hasonló gondolkodású emberekkel. Ellenkező esetben valószínűleg párosulsz néhány perversszel.
  4. Jelentés a bántalmazóról. Ha az idegen a képernyő másik oldaláról indul, nem megfelelő módon viselkedik, azonnal fejezze be a csevegést és jelölje meg a felhasználót.

Érezd jól magad ... ezért vagy itt.

Következtetés

Szóval megvan. A Chatrandomhoz hasonló legjobb ingyenes webhelyek, ahol online névtelen módon beszélgethet véletlen idegenekkel. Az összes itt említett webhely senkinek ingyenes. És a legtöbb webhelyhez még a regisztrációt sem kell megkövetelni, hogy valóban névtelen lehessen. Azt is megosztottuk, hogy miként szabadíthatjuk fel a Chatrandom blokkolását, ha csak a Chatrandomhoz szeretnénk hozzáférni. És az Ön biztonsága érdekében megosztottunk néhány tippet arról, hogy miként lehet biztonságban online idegennel beszélgetni. Remélem tetszik ez a cikk. Ha igen, nyomja meg a megosztás gombot, és ossza meg barátaival.

load...