Chatspin magyarul - 5 legjobb és ingyenes véletlenszerű csevegés Magyarországon

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Chatspin alternatív oldalak és hogyan lehet megszabadulni tőlük

Összegzés - ha úgy találta, hogy Ön tiltott egy olyan csevegőhelyről, mint például a Chatspin, számos csevegési alternatíva létezik, ahol bárkivel cseveghet.

Ezeken a csevegőhelyeken azonban olyan irányelvek vannak érvényben, amelyek tilthatják őket tőlük is.

Ebben a cikkben áttekintjük a csevegés legfontosabb alternatíváit, és meghatározzuk, mit tehet, ha valamelyik tiltja őket.

Tartalom

load...

A legjobb csevegési alternatívák 2019-ben

Ha betiltották a Chatspinbe, vagy csak olyan webhelyeket keresett, mint például a Chatspin, amelyek nagyszerű platformot kínálnak az idegenekkel való beszélgetéshez, akkor a megfelelő helyen vagy.

Több tucat névtelen csevegőhely beolvasása után elkészítettük a következő listát, ahol megtalálhatja a legjobb Chatspin alternatívákat az interneten.

1. Chatroulette

A Chatroulette 2010 óta működik, és az egyik legnépszerűbb névtelen chat- oldal az interneten.

Ahogy a neve is sugallja, a Chatroulettebe való bejelentkezés után egy véletlenszerű emberekkel folytatott csevegésbe helyezi Önt, ahol folytathatja a beszélgetést, vagy továbbléphet a következő személyhez.

A Chatspin-től eltérően, a Chatroulette lemondott szöveges csevegési lehetőségéről, és most csak videóként szolgál.

chatroulette

Természetesen a fényképezőgépet a szobába máshova is irányíthatja, de beszélnie kell olyan beszélgetéshez, amely néhány embert kényelmetlenséget okozhat.

A Chatroulette-nak ugyanakkor vannak szabályai, és megtilthatják ezt a csevegési alternatívát, akárcsak Chatspin.

Néhány olyan intézkedés, amely tilthatja a Chatroulette használatát:

A Chatroulette rendelkezik képfelismerő szoftverrel és emberi monitorokkal, amelyek megnézik a videó hírcsatornáit, és megtiltják a tiltás céljából a nem megfelelő viselkedést.

Ezen túlmenően a weboldal felhasználói jelentés szolgáltatással rendelkezik, ahol három ember öt percen belül jelentést tesz egy ideiglenes tilalom miatt.

chatroulette

A Chatroulette által alkalmazott tipikus tiltási mód az Ön IP-címén alapszik, amely azt jelenti, hogy a legjobb módja annak, hogy a Chatroulette-ből való leválasztáshoz az érjen el, ha VPN-t használ az IP megváltoztatásához, lehetővé téve ezzel a webhely újbóli használatát.

load...

2. Chat-Avenue

1999-ben indult, a Chat-Avenue az egyik legrégebbi internetes chat-oldal, például a Chatrandom .

Dönthet úgy, hogy regisztrál, vagy nem, és teljesen anonim maradhat.

A Chat-Avenue egyesíti olyan látnivalók véletlenszerűségét, mint a Chatspin és a Chatroulette, miközben kategóriákat kínál, amelyek közül választhat, hogy jobban biztosítsák a hasonló érdeklődésű emberekkel való találkozást.

Chat-Avenue

Választhat úgy is, hogy csevegjen videó vagy szöveges formátumban, és megengedik a fájlok megosztását, mindaddig, amíg a megosztott fájlok nem szerzői jogi védelem alatt állnak.

Amellett, hogy a kiskorúakra jellemző chat-kategóriákkal rendelkezik, a Chat-Avenue a biztonságos környezet fenntartására törekszik az önkéntes moderátorok révén is, akik figyelemmel kísérik a csevegési tevékenységeket, és szükség esetén intézkedéseket tehetnek, akár tilthatják meg a felhasználókat, akár akár bejelenthetik a hatóságokat, ha illegális magatartás tapasztalható.

A többi csevegőszobás weboldalakhoz hasonlóan vannak bizonyos szabályok, amelyek megsértése esetén a Chat-Avenue átmenetileg vagy véglegesen betiltható.

Ezek a tilalmi szabályok a következőket tartalmazzák:

A moderátorokon kívül a felhasználók beszámolhatnak a nem megfelelő magatartásról is, amely tilthatja Önt.

A Chat-Avenue GYIK szerint az egyetlen rögzített információ (kivéve, ha regisztrálja és kitölti a profiljában szereplő személyes információkat) az Ön IP-címe, ami azt jelenti, hogy ha tiltanak, akkor az egyszerű megoldás az IP-cím megváltoztatása, amely a legjobb VPN használatával.

3. Tinychat Video Chat

Tinychat Video Chat

A Tinychat egy online csevegőhely, amely lehetőséget ad szöveges, audio- vagy videocsevegésre .

Szó szerint több ezer csevegőszoba áll rendelkezésre, valamint lehetőség van egy új csevegőszoba létrehozására bármely kívánt téma körül.

Noha a TinyChat véletlenszerű, egy-egy csevegési funkciót kínál, képessé teszik arra is, hogy csoportos csevegéseket folytasson, ideértve a videobeszélgetés streamingjét több felhasználóval egyszerre.

A csoporttermeken belül a Dirtyroulette privát csevegéseket is folytathat a csoportos csevegés többi tagjával.

A TinyChat több száz önkéntes monitort használ a biztonságos csevegőkörnyezet biztosítása érdekében, valamint életkori korlátozásokat alkalmaz és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentést tegyenek az emberekről.

A TinyChat-ot tiltó tevékenységek felsorolása elég széles, és a következőket tartalmazza:

... folytathatom.

A tényleges szabálysértések mellett, amelyek tilthatják Önt, minden szobát valaki üzemeltet (általában az a személy, aki létrehozta a szobát), és bármilyen szabályt felállíthatnak, és bárkit eltilthatnak attól a helyiségtől, amikor csak akarják, bár Ön mindig eljuthat egy másik csevegőszobába.

Mint a legtöbb csevegőszobában, a tiltások IP-címeken alapulnak, és megkerülhetők az IP megváltoztatásával vagy VPN használatával.

Olvassa el még: Shagle Stranger Chat Apps

Mi van, ha megtiltják Önt egy csevegési alternatíváról?

Rengeteg tisztességes Chatspin alternatíva van; mindazonáltal mindegyikük rendelkezik olyan irányelvekkel, amelyek tilthatják Önt, ha megsérti őket, vagy bizonyos esetekben még akkor is, ha nem, ám olyan felhasználók jelentenek bejelentést, akik egy ok miatt nem kedvelnek téged vagy egy másik.

A legtöbb esetben, ha tiltást kapnak, akkor megkerülheti a tilalmat az IP-cím megváltoztatásával.

Egyesek proxykiszolgálók használatát javasolják, amelyek lehetővé teszik a tilalmak gyors és olcsó megkerülését; Ennek ellenére számos módon felismerhetik a webhelyek a proxykiszolgálók használatát, és gyakran a proxykiszolgálók vagy nem működnek azért, hogy megtiltják Önt, vagy csak rövid ideig működnek.

A jobb megoldás egy VPN használata, amely lehetővé teszi az Ön IP-címének olyan módon történő megváltoztatását, amely megakadályozza az észlelést.

Amellett, hogy eltérő IP-címet ad meg, a VPN-k olyan szintű biztonságot is nyújthatnak, amely nincs közvetlen kapcsolatból vagy proxykiszolgálón keresztül történő csatlakozáskor.

Ez a kiegészítő biztonsági réteg megóvhat a támadásoktól és a rosszindulatú programoktól, ugyanakkor megakadályozza, hogy bárki észlelje az Ön aktuális IP-címét, és valóban névtelenné tegye.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a VPN-eket, amelyek új IP-címet adnak Önnek, amely lehetővé teszi a Chatspin-tilalom vagy a Chatspin- csevegés bármely alternatívájának tiltását .

Legfontosabb VPN-k, amelyek segítenek abban, hogy megtagadja a beszélgetéseket:

CyberGhost

A Cyberghost folyamatosan váltja az IP címeket.

Az egyik módja annak, hogy a webhelyek észlelik a proxykiszolgálókat: a kiszolgáló IP-címeinek ismert listáinak megfigyelése; Az IP-k váltásával azonban a Cyberghost megnehezíti az IP-k azonosítását proxy IP-kké, és így automatikus letiltást.

Ezen IP védelem mellett a Cyberghost 4 elérhető biztonsági protokollal rendelkezik, és AES-256 bites titkosítást kínál.

Ez további védelmet nyújt azoktól, akik meg akarják ártani az önnek vagy a számítógépének. A Cyberghost 60 országban rendelkezik szerverrel, összesen több mint 3000 szerverrel, amely rengeteg lehetőséget kínál az IP földrajzi helyzetének megváltoztatására, amikor megváltoztatja az IP-címet.

A torrent és a streaminghez optimalizált szerverek is vannak.

Tehát, ha videocsevegést tervez, különösen ha csoportos videobeszélgetést folytat, akkor kiválaszthatja a streamingre optimalizált szervert, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa.

Olvassa el még: A legjobb 2019-es csevegés - Camsurf

ExpressVPN

A CyberGhosthoz hasonlóan az ExpressVPN a szokásos AES-256 bites titkosítást is használja.

4 biztonsági protokoll közül választhat. Mindegyik protokollnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, általában feszültség a biztonság és a sebesség között (példa: A PPTP általában nagyon gyors protokoll, de ugyanakkor a legsebezhetőbbek is).

Az ExpressVPN egy hasznos funkcióval is rendelkezik, amelyet killswitchnek hívnak, amely leállítja a böngészőtől a számítógépére irányuló összes kérést, ha a VPN megszakad, és ezzel megakadályozza az IP felfedezését, ha a VPN leesik.

Végül, az ExpressVPN több mint 2000 VPN szerverrel büszkélkedhet 94 ország 148 VPN szerverhelyén, amely rengeteg lehetőséget kínál a kiszolgálók szükség szerinti váltására és a földrajzi helyzet kiválasztására.

Ivacy

Ahol a Cyberghost az egyes funkciókhoz (streaming és torrent) optimalizált szerverekhez érkezik, az Ivacy teljesen eltűnt, öt különféle optimalizált szerverbeállítást biztosítva: Biztonságos letöltés, Streaming, Smart Connect, Dedikált IP és Unblocking.

Így van, az Ivacy szerverek kifejezetten úgy vannak optimalizálva, hogy felszabadítsák Önt olyan webhelyekről, mint az Omegle , a Chatroulette és más csevegési alternatívák.

Ezen optimalizáláson kívül további lehetőségek vannak a VPN-kiszolgáló további optimalizálására az adott funkcióhoz, amelyhez használja.

Az ExpressVPN-hez hasonlóan az Ivacy rendelkezik egy kill kapcsolóval is, amely megvédi az IP-t az észlelés ellen, ha a VPN leesik.

Az Ivacy 450+ szerverrel rendelkezik több mint 100 helyszínen 50 különféle országban, amelyek a legkevesebb szerveropcióval listánk, de mégis elégek ahhoz, amire a legtöbb embernek szüksége lenne.

NordVPN

A NordVPN figyelemre méltó funkcióval rendelkezik, a Double VPN néven.

Ha valaha is láttad a filmet, a Sneakers-t, akkor a főszereplő felhívja az FBI-t, és megvédi magát azáltal, hogy a hívást a világ számos csomópontján keresztül irányítja, és néhány műholdon keresztül visszaszorítja a hívást, hogy az FBI ne kövesse nyomon a hívást.

A dupla VPN hasonló, bár nem egészen ilyen mértékben.

A Double VPN használatával az internetkapcsolatot egy VPN-en keresztül továbbítják, majd egy másik VPN-en keresztül továbbítják egy másik kiszolgálón, egy másik helyen, mielőtt csatlakoznának a meglátogatott webhelyhez.

Ez sokkal nehezebbé teszi az Ön webes tevékenységeinek visszakeresését, bár egy kicsit lassabb, mivel az adatoknak mindkét VPN-en keresztül kell menniük, mielőtt kapcsolatba lépnének Önnel.

További biztonsági funkcióként a NordVPN 62 országban több mint 5000 szolgáltatásukhoz sem tart naplót.

Következtetés

Számos nagyszerű csevegési alternatíva létezik, de tiltani is nagyon könnyű.

Ennek nem kell befejeznie a csevegési képességét.

A jó hír az, hogy az összes csevegőszoba anonim jellege miatt a felhasználók kizárólagos tilalma az IP-címek blokkolása, és ezt VPN használatával könnyen meg lehet oldani.

Ha úgy találja, hogy tiltották az Omegle-t, akkor próbáljon ki egy másik Omegle-alternatívát, és nézd meg, mit gondol.

Függetlenül attól, erősen javasoljuk a VPN használatát, függetlenül attól, hogy tiltottak-e vagy sem, mivel ez a biztonság és a magánélet rétegeit egyaránt növeli, és elősegíti a felmondást.

load...