Dr. Dorree Lynn bölcs tanácsadást nyújt a szerelem, a szex és a kapcsolatok kihívásaira nézve

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Dr. Dorree Lynn egy kapcsolat szakértő és képzett pszichoterapeuta egy mély megértése, hogy mit vesz, hogy a romantika utolsó. Ő évtizedek óta ír kapcsolatok kérdések, tanácsadás a társkereső kérdések, és beszél a szexről kérdéseket érett szempontból. Dorree kínál egy-egy konzultáció az egyedülállók és a párok, akik hozzá némi lendülettel a szerelmi életét. Ő biztosítja könyörületes és down-to-earth iránymutatást mindent online társkereső házastársi szex. Dorree inspirált számtalan egyén menni után a fajta életet akarnak anélkül, hogy a koruk vagy bizonytalanságok állni az utat. „Csak azt akarom élni az életemet célja,” mondta „és használni a készség, hogy segítsen másoknak.”

Dr. Dorree Lynn életet élt bőséges kaland. Szinte 77 éves, ő utazott, örökbefogadott gyermekeket Indiában és Ázsiában szerzett doktorátust a pszichológia, a három könyvet, és létrehozott tudását a különböző témák, beleértve a szexualitás, gondozás, holisztikus egészségügyi és nyugdíj.

load...

Dr. Dorree Lynn összekapcsolódik az embereket, hogy segítsen nekik megérteni a valódi természetét szerelem és a szex.

Az 1990-es években, shefounded és megjelent egy e-magazin, hogy down-to-earth hívni az emberek 50 év felett 2010-ben megjelent a sexpert az AARP televíziós show „My Generation”.

Most Dorree kínál neki rendkívüli élet tapasztalat, hogy egyedülállók és párok egy-egy konzultáció. Ő egy profi pszichoterapeuta és a kapcsolat szakértő számos hasznos betekintést megosztani. „Meg kell élni is Sage is,” mondta nekünk „és éltem az egész világon.”

load...

Székhelyű Charleston, Dél-Karolina, Dorree kínál személyre szabott edzés és útmutatást ad minden korosztály, bár ő egy különleges affinitása segítő idősek. Elsődleges célja, hogy ösztönözze az embereket a mai napig félelem nélkül és ölelés bármilyen életszakaszban ők. Ő tud nyújtani képessé tanácsot senkinek kihívások elé a saját szerelmi életét.

„Ismerkedés lehet az oktatási és szórakoztató, nem megpróbáltatás,” mondta. „Ez csak azt jelenti, a tanulás, hogy megszüntesse a békák, mire káros szemölcsök. Szeretek összpontosítva segíti az embereket, hogy élvezze a folyamatot. A cél fog történni.”

Megosztása Évtizedes Life Experience, mint Coach & Mentor

Karrierje során, Dorree dolgozott egyedülállók és párok a különböző személyi kérdések. Ő felajánlotta reális tipp az idősebb párok remélve, hogy reawaken a romantika, és ő részletes társkereső profilt szerkesztések 20 valami daters remélve, hogy találkozik valakivel az interneten. Élvezi, hogy egy mentor férfiak és nők a modern társkereső világban. Az évek során, ő azt tanácsolta sok Győztesek és rázógépek az Egyesült Államokban.

load...

Dorree hallgat nagyon óvatosan, hogy ő az ügyfelek, mert beszélni a problémákat, és megkérdezi éleslátó kérdéseket a korábbi kapcsolatok, félelmek, és a célokat. „Megpróbálom reframe, reform, és átirányítja,” mondta „míg ugyanabban az időben hajlamos a legfontosabb kérdéseket.”

Neki tanácsot a mai egyéni, hogy őszinte legyek, hogy kik ők, és felismerni, hogy mindenki megy, hogy a hibákat. Dorree úgy véli, hogy mindenkinek van valami értékes hez egy kapcsolatban, és van tehetsége, hogy egyedülállók látni, hogy az életkor, testsúly, vagy a beosztás nem teszi őket undateable. Ez normális, hogy a poggyász, de akkor is kínálnak valami értékes, akinek poggyász kiegészíti a tiéd.

Dorreetries tanítani neki az ügyfelek hogyan számíthat a váratlan és légy nyitott az egész társkereső folyamatot.

„Az én küldetésem az, hogy segítsen az embereknek nem csak átjutni a félelmeiket, de látni magukat, amit én látok bennük,” mondta. „Ismerkedés csak egy része annak, amit csinálok. Azt steward segítő változás az emberek életét.”

A szerző a „Sex a felnőttek” és más Empowering Works

Bár Dorree nem fejtette ki, hogy a közzétett szerző, amikor alkalom kínálkozott, felugrott rá. 2000-ben publikált „ Első Sane anélkül, hogy őrült ,” a szépirodalmi könyvet arról, hogyan gyógyította magát a pszichoterápia és a lelki gondozás. Ő foglalkozik Tabu egy őszinte és hozzáértő hang, leleplezése mítoszok és ajánlani egy utat, hogy hosszan tartó érzelmi és mentális wellness.

Az ő következő könyv, „ Amikor az ember, akit szeretsz, Ill ” foglalkozik még egy nehéz téma: mi a teendő, ha egy romantikus partner előtt álló egészségügyi válság, vagy krónikus betegség. A könyv bemutatja, milyen érzés lehet egy ügyvivő a szeretett partner, és ez szolgál egy inspiráló útmutató sok olvasó. „Ez a könyv segített, hogy egy másik szempontból,” írta DreamerNorth egy ismertetőt Amazon. „Ha egy házmester, ez az egyik legjobb könyv, amely megmondja, úgy, ahogy van.”

„Nem fogod érezni a régi, ha elolvassa ezt a könyvet. Inkább akkor jól érzi magát magáról.” - Dr. Barbara Becker Holstein Beszámoló a»Szex a felnőttek«

Végül ő legújabb munkája, „ Sex felnőtteknek ” beszél valami kevés igazán beszél őszintén arról a pop kultúra - idősebb emberek szexuális vágy. Ő delves tévhiteket szex után 50 és feltárja a valódi természetét felnőtt intimitás. „Segít az embereknek gondolnunk, hogy kik ők és mit akarnak,” Dorree mondta.

A világ drámaian megváltozott az elmúlt évtizedekben, és úgy véli, Dorree baby boom úttörője egy új kor a kapcsolatot és a kommunikációt. Azt akarja, hogy segítsen a mai idősek navigálni társkereső és kapcsolat kihívásokra, beleértve az online társkereső, írásban együttérzéssel és az őszinteség.

Az elkövetkező években, Dorree kiadását tervezi egy új könyvet a kapcsolatokról és épít rá a YouTube-on, így ő is kap a szó ki, és ossza meg társkereső bölcsesség annyi embert, amennyit csak lehetséges.

Változó Hearts & Minds, átformálva a társkereső tapasztalat

Dorree tett hatással van az emberek életére, segítve őket, hogy mi a fontos az életükben. Ő közelít társkereső, szex, és a kapcsolat kérdéseket pozitív, meg tudom csinálni hozzáállás. Ő tanácsolta házaspárok, hogyan kell tartani a románc lesz, mivel korban. Ő segített 20-asok, hogy jó első benyomást a dátumot. És ő inspirált számtalan egyén szeretetet adni egy esélyt.

Az 1990-es évek Dorree még segített neki legidősebb lánya levelet vonzó társkereső profilt. A lány használta ezt a társkereső profilját, hogy megfeleljen leendő férje, aki volt az első és egyetlen online dátumot, és már most már házasok több mint 25 éve. A mai napig, Dorree úgy véli, hogy a legnagyobb sikertörténete.

„Ismerkedés, mint álláskeresési szíved a hüvely,” mondta nekünk. „Ez ijesztő, de az emberek, hogy kint.”

Dorree határozottan úgy véli, hogy van valaki mindenkinek ott, és ez az ő dolga, hogy a legjobbat hozza ki az ő ügyfelei, és nekik támogatást, mivel navigálni a modern társkereső jelenetet, és kitalálni, hogy mit akarnak.

„Azt hiszem, a randi, mint az oktatás, nem végcél,” mondta. „Te tanulni magáról, és egy másik személy. Ez egy csodálatos élmény, ha úgy gondolja, hogy ez így.”

Dorree egy dinamikus, pozitív hatással van Singles & Párok

Az élő a parton beduinok, hogy beszél a szexről a televízióban, Dr. Dorree Lynn már sok figyelemre méltó, hogy a tapasztalatok tanították neki sokat a természet az élet és az emberi kapcsolatok. Most igyekszik megosztani, mit tud az emberek minden korosztály számára. Akár keres tanácsot, hogyan lehet üzenetet egy tapló összetörni vagy hogyan romantika partnere 40 éves, meg fogja találni Dorree szívesen segít bármilyen társkereső dilemma biztosításával hozzáértő és lelkes tanácsot.

Mint megjegyezte, pszichoterapeuta, társkereső coach és sexpert, Dorree osztja meg betekintést, hogyan kell élni az életet a legteljesebb nem számít, hány éves vagy.

„Megpróbálom jár, mint a változás ügynöke, mint sok ember életét, ahogy csak tudok,” mondta. „Dolgozunk együttműködve azok jobbítására, egy személy, csoport vagy napi interakció egy időben. Szerelem valóban teszi a világot. Úgy tartja az emberek egészséges, valamint boldog.”