Egy privát hely, ahol érzékeny kérdéseket lehet feltenni: a duckduckgo keresőmotorja eléri a 10 méteres keresetlen keresést

25 július 2019

A 10 legnépszerűbb csevegőhely 2019-ben

Különböző kategóriákban keresünk, tesztelünk és áttekintjük a fényképezőgép-webhelyeket, mélyreható elemzést nyújtva az egyes fontos részletekről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg most fő listáinkat az utazás megkezdéséhez!

Rang Webhely Jellemzők Előadók Értékelés Látogasson el a webhelyre
# 1 Élek Találkozzon az Egyesült Államok webkamera lányainak ezreivel UU. Sorban
A modellek fehér táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
50.000

MyFreeCams áttekintés
Lásd: MyFreeCams
# 2 ImLive Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
36,000+
ImLive
Review
Lásd: ImLive
# 3 livejasmin Csevegjen élő professzionális modellekkel, rajongók nélkül
Csatlakozz a kedvenc fényképezőgép-rajongói klubhoz
Ingyenesen használható + Premium
28,000+
LiveJasmin
áttekintés
Lásd a LiveJasmin oldalt
# 4 CamSoda Beszéljen a nemzetközi rajongókkal
Címkék és kategóriák, amelyek segítenek megtalálni az előadókat
Ingyenesen használható + Premium
25,000+

CamSoda áttekintés
Lásd: CamSoda
# 5 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
A művészek felsorolják tevékenységeiket, hogy tippeket szerezzenek
100% ingyenes
30000

Chaturbate.com áttekintés
Lásd a Chaturbate.com oldalt
# 6 BongaCams Gyors kezdeti regisztráció
Vegyünk nyilvántartást a tokenekről a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000

BongaCams áttekintés
Lásd a BongaCams oldalt
# 7 RabbitsCams.com Kölcsönhatásba léphet több ezer európai csecsemővel
Fedezze fel a Friss arcokat az "Új modellek" részben
Ingyenesen használható + Premium
több mint 6000

Nyúl felülvizsgálat
Lásd: RabbitsCams
# 8 CrazyLiveCams Csevegjen kamerás lányok százaival
A legtöbb cam lány a Teledildonicsot használja
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Lásd: CrazyLiveCams
# 9 XloveCam Csevegjen szexi lányokkal és használja a TV-híreket
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35,000+

XLoveCam áttekintés
Lásd: XLoveCam
# 10 SexyOnCams Csevegjen 18-50 éves vagy annál felnőtt modellekkel
Tájékoztató profilok szexi képekkel
Ingyenesen használható + Premium
10000

SexyOnCams áttekintés
Lásd: SexyOnCams

A rövid verzió: DuckDuckGo egy kereső elkötelezett amellett, hogy a magánélet az interneten. Tartása minden lekérdezés ki a nyilvánosság elé, a honlap és az alkalmazás nem tárol semmilyen információt a felhasználó keres. 2008-ban alapított, DuckDuckGo bővült egy ember működése a globális erő, amely úgy látja, több mint 10 millió keresést minden nap. Daters használni ezt az eszközt, mint egy forrás megtalálása választ érzékeny kérdésekre, mint „Hogyan tudom, ha van egy STD?” Bárki tudta nélkül. Ha nem szeretné, hogy a vállalatok, a hackerek, a kormányzati tisztviselők, vagy más idegenek szaglászás be a keresési előzményeket, akkor hivatkozhat DuckDuckGo tartani az online tevékenység bizalmas.

Amikor társkereső vagy egy kapcsolatban, akkor találja magát kíváncsi kényes témákat, mint a fétisek vagy egészségre issues.If kérdése van túl személyes kérni bárki tudja, hol be? Sok menne az interneten, de nem minden terület kezelésére a személyes problémák tisztelettel. Egyes keresési engineswill válaszolni a kérdésre, és thenpromptly eladják részleteket yourdating élet külső cégek.

load...

Ez azt jelenti, célzott hirdetések lehetett követni az interneten, esztergálás egyszeri kereséseket örökös headache.If nem szeretné esetleg kínos hirdetések bukkannak fel az a böngésző, akkor vegye carewhere begépelt érzékeny lekérdezések.

DuckDuckGo a kereső a küldetése, hogy a felhasználói adatok védelme az interneten - különösen oneveryday Internet searches.With anonim keresést, a honlap és appensures valaki kíváncsiságát nem lehet használni velük szemben a kíváncsi tekintetektől. DuckDuckGo nem követi - és ezért nem hozzák nyilvánosságra - a keresések senkinek, soha.

load...

„Arra összpontosítunk okosabb válaszokat, kisebb zűrzavar, és igazi háborítatlan” Gabriel Weinberg, az oldal alapítója, saidin egy interjú Search Engine Land.

DuckDuckGo nem követi nyomon vagy eladni az információkat, így a keresési előzmények mindig marad bizalmas.

Szerint a magánélet oldal , „A lényeg az, ha a keresőmotorok az információt, hogy lehet kijutni, akkor is, ha a legjobb szándékkal. És ez az információ (a keresési előzmények) is elég személyes.”

Adatvédelmi egy növekvő aggodalmait daters, különösen a nő az online társkereső, így jó, hogy egy cég küzd a felhasználók nevében. Intelligensebb keresni, DuckDuckGo megadja a szabadságot, hogy megtalálja a szükséges válaszokat az interneten anélkül, hogy magad.

load...

„Úgy gondoljuk, jelentős százaléka az emberek szeretnék saját alternatíva, ahol vannak nagy szolgálatot anélkül, hogy nyomon követhető,” mondta Gabriel. „Más szavakkal, hol vannak az előnyeit adatvédelmi áldozat nélkül a minőség. DuckDuckGo kínál alternatív keresési „.

Kikelt 2008 DuckDuckGo Képzelt spam a Webes

Gabriel mer a versenyt a Google. Kezdve a saját cég 2008-ban, ő öntötte szívét és lelkét, hogy DuckDuckGoas felhasználóbarát a kereső, mint lehetséges. 2009-ben úgy döntött, hogy teljesen anonim, nem gyűjt vagy bármilyen személyes információt minden végrehajtott keresés az oldalon.

Ez a biztosíték a magánélet a helyszínen a világhírt, megkülönbözteti más keresési engines.In nyomán Edward Snowden felfedve NSA beavatkozásnak adatvédelmi az Egyesült Államokban, DuckDuckGo tett le tomeetthe kereslet reliablealternatives a népszerű keresőkben.

Gabriel Weinberg, DuckDuckGo alapítója, builta kereső szolgálni userswith adatvédelmi aggályokat.

A cég jelenlegi székhelyén (a csapat kéri, hogy „mi vár”) a Paoli, Pennsylvania, isa messze Gabriel pincébe, ahol az indítási származott. Egy egyszemélyes működés, a helyszínen nőtt a globális csapat távmunkások hozzájáruló minden részéből a világ, includingthe Egyesült Államok, India, Németország és Japán.

„Az egyik legjobb dolog a rendelkező távoli csapat, hogy képes létrehozni egy közösség nagy gondolkodók és cselekvők, függetlenül nemzeti hovatartozás” szerint a cég bérleti oldalon. „Összefogás a mi csapatunk egyedülálló lehetőséget, hogy jelentős hatással.”

Az utóbbi években DuckDuckGo látott exponenciális forgalom növekedése elérte a 2 millió találatot napi június 10-én, 2013-ban, és thenmarking3 millió napi keres mindössze nyolc nappal később. „Az emberek kezdik észrevenni, hogy nem vagyunk egy kínai étteremben,” olvassa a weboldal bejelentése meghaladta az 5 millió napi keres 2014 elején.

Ahogy egyre több ember vált át használja az oldalt, még Stephen Fry ventilátor , számuk tovább skyrocket.By 2015. Június oldalon elérte a több mint 10 millió napi keres (a pontos szám volt 10210082). A cég adta el DuckDuckGo pólók, hogy megünnepeljék a sikert, és mutatják, hogy hála a pénzmosás webhely hűséges felhasználói bázis.

„Mi állunk szemben óriáscégek” szerint a DuckDuckGo hely „de mi teszi a különbséget a segítséget.”

A helyszínen, Datum felfedezhetik Személyes TopicsSecurely

Mivel DuckDuckGodoesn't logyour kereséseket, akkor kérjen semmit kockáztatása nélkül a magány. Az egyszerű keresési funkciók segítségével megtalálja, amit keres nélkül recordingyour mozgásokat az interneten.

Annak ellenére, hogy könnyed hangon, a csapat kitartó elkötelezett híve a további védelme az interneten ered igen komoly convictions.Gabriel believescreepy hirdetések következő emberek viszonylag szelíd következtében kereséseket nyilvánosságra. Néhány információ szivárgás lehet sokkal károsabb. Például a bűnüldöző ténylegesen kap parancsot keresési előzményeket, és használja őket büntetőügyekben.

„Sok jó ok, hogy miért nem akarja, hogy nyomon követhető,” mondta. „A legtöbb ember kezdte észrevenni hirdetések követték őket körül az interneten. Ez a bosszantó eredménye cégek követőjével az interneten keresztül - és ez még csak a leglátványosabb bizonyítéka.”

„A kereső több, mint a szerverek és az algoritmus” szerint DuckDuckGo csapata. „A közösség közvetlenül hozzájárul DuckDuckGo.”

DuckDuckGo egyedülállóan közösségi alapú keresés enginewith 8000 Twitter követői és száz fejlesztő, amely a bemeneti oldalon. A hub tevékenység, Duck.coencourages felhasználók megvitathatják, fejlesztése, és lefordítja a platform, hogy ez egy jobb eszköz mindenki számára.

Minden héten, a DuckDuckGo blog jön ki a „Heti Update”, hogy elmondja a felhasználókat a haladást, amit csinálnak az oldalon, új funkciók hozzáadásával vagy növekvő kapcsolat.

Szerint a honlapján, „Az a célunk, hogy hol akar menni kevesebb clicks.We tenni az azonnali választ, témák, és a! Frufru.”

1. Azonnali válaszok: az azonnali kielégülés a Különleges keresések

Azonnali válaszok olyan funkció, amely segít megtalálni amit keres kevesebb kattintással. Bizonyos közös találatokat (a zene, időjárás, receptek, filmek, stopperóra, stb) jelenik meg a tetején egy világos és könnyen navigálható formátumban. Például, ha beírja az „szerelmes zene lejátszási lista”, egy sor javaslatot azonnal megjelenik a tetején, amely egy egyszerű módja, hogy a hangulat a dátumot.

Azt is fejleszteni a saját keresési parancsikonokat DuckDuckHack. Ezzel az eszközzel, a fejlesztők hozzá, amit funkciókat akarnak az oldalon.

„Ez volt az első alkalom, hozzájárulva egy nyílt forráskódú projekt,” írja prezjordan Hacker News „, és nem voltam képes megállítani ettől. Tartani, hogy félelmetes, és köszönjük inspiráló számomra.”

2. Kész MadeThemes: A felhasználói élményt

A funkciók a megjelenés a kereső, a felhasználók DuckDuckGo kapnak a hatalom ellenőrzése a saját tapasztalat. Bárki könnyen testre a megjelenés, a megjelenés és az adatvédelmi beállításokat az oldalon.

Egyszerű beállítások DuckDuckGo providesa egyéni keresési élményt minden felhasználó számára.

Ha bekapcsolja a „Safe Search” funkció, a helyszínen kiszűri kifogásolható anyagokat, többnyire felnőtt tartalommal (ha érted, mire gondolok). Bármit keresni marad közted és a számítógép képernyőjén, így nem kell szégyenkezni, a lekérdezések.

3.! Bang keresések: Automatikusan felhasználók átirányítására, több mint 8000 oldalak

A! Bumm autocomplete functionoffers a felhasználók képesek keresni ezer honlapok mindezt DuckDuckGo. Csak írja be a felkiáltójel együtt a terület nevét vagy nevének kezdőbetűit (például:! W Wikipédia), majd írja be, hogy mit szeretne találni az oldalon.

DuckDuckGo connectsusers több mint 8000 weboldalakon keresztül! Bumm kereséseket. A kategóriák, mint a szórakozás, hírek, kutatás, vásárlás, és a tech, akkor használja ezt a parancsikont, hogy gyorsan megtalálja a választ az Amazon, Twitter, IMBD, és több ezer weboldalak.

DuckDuckGo App nyilvánít Történetek A nap és Kényelmes keresések

Minden DuckDuckGo jellemzői célja, hogy szolgálja a felhasználók minőségi keresési eredmények pontosságát, az adatvédelmi és convenience.In 2013 keresés enginewent mobil, elérhető az Android készülékek , valamint az iPhone , és nagy hatással volt a magánéletre-tudatos felhasználók számára.

A felhasználóbarát DuckDuckGo app-ben megjelent 2013-ban.

Felismerve az alkalmazás úttörő jellemzői és előnyei, a Time rangsorolva az alkalmazás saját top 50 iPhone apps 2013 (ez jött in21st).

A DuckDuckGo app ígér „villámgyors keresés” a mobil felhasználók számára, akik magán kérdésekre útközben. Ez lehet igazán kényelmes, ha egy vacsora időpontja, és szeretné, hogy kacsa ki a fürdőszobába, hogy kérje a gyors questionabout valamit a dátumot mondott vagy valami, amit szeretne csinálni később (talán moziműsorig vagy talán valami intimebb).

Az alkalmazás anonim keresések youcan írja be a keresett, hogy a válasz, és nem hagynak nyoma a dátumot, a hirdetők, vagy akár az NSA, hogy kövesse.

Az app is van egy „történet” funkció, amely kiemeli a napi híreket, vagy más érdekes tartalmat, mielőtt írja a keresésben.

A Népi keresőmotor: Gyors válaszok Anonymous kérdések

A bástya magánélet köztér, DuckDuckGo tartja cégek, szervezetek, és a hackerek betörő a személyes élet az interneten keresztül. Daters használhatja a keresőt, hogy állítsa le a célzott hirdetések ömlött a titkaikat, vagy hogy kínos ajánlatok más oldalakon.

DuckDuckGo egy gyors, biztonságos és egyszerű eszköz a keresések a web.The szorosan összefonódott csapat folyamatosan toboroz az átállásra és chooseDuckDuckGo, mint az alapértelmezett kereső. Rajongók és követői a sitecan usethe hashtag „ComeToTheDuckSide” a hírt.

„Nagy eredményeket anélkül, hogy bárki követőjével: ez DuckDuckGo dióhéjban” szerint a honlapon. „Mit keres az a saját üzleti, és szeretnénk, hogy ez így is maradna.”