Egyetlen anya mosolyogva: kerri lynn püspök blogjairól az útjáról, hogy kegyelmet találjon a felhagyás után

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

A rövid változat: Szakmai blogger és life coach Kerri Lynn Bishop ír SingleMomSmiling.com álnéven Strahlen Grace megosztani az ő szemszögéből, mint egy katolikus egyedülálló anya. Az ő átgondolt blog cikkek foglalkozni érzelmi, anyagi és lelki problémák merülnek fel, amikor a gyermeküket egyedül nevelő. Kerri férje elhagyta őt, amikor terhes volt az ötödik fia, így ő megérti, hogy egyetlen izolált anya érezni. Elkezdett blogolás 2011-ben jött a segítség az egyedülálló szülők és mutassa meg nekik a transzformációs ereje Isten szeretetét. Megalapozott hit által, Single Mom Mosolygó kínál felhatalmazó üzenetet bátorító elvált, külön, és soha nem házas anyák szerte a világon.

Kerri Lynn Bishop terhes volt vele az ötödik fia, amikor férje elhagyta őt. Ő egy tartózkodás-at-home anya és hűséges katolikus, és még soha nem képzelte ő lenne ebben a helyzetben. Hirtelen az élete lett a küzdelem, hogy túlélje.

Blogger Kerri Lynn Bishopis virágzó egyedülálló anya és a katolikus whoshares neki betekintést SingleMomSmiling.com.

load...

Bár ő szerzett neki mesterképzésre tananyagfejlesztés, Kerri tanítása tanúsítvány lejárt, és attól félt, senki sem bérel egy egységes és terhes nő. Még ha mégis, nem tudta, hogyan fog bűvészkedni herchildren iskolai menetrendek és a napközbeni rá own.She elviselt bíróság csaták, jóléti vonalak, és sok könnyes dayswhen úgy érezte, mintha senki sem igazán megértette, hogy mit megy keresztül.

Szerencsére ő receivedloving támogatást a barátok, családtagok, és mások a katolikus közösség, és napról napra, elkezdett tenni a darabokat élete újra összerakni. Valami, ami segített neki a munka révén, hogy viharos időben, azt mondta nekünk, írt róla tapasztalatok blogjában SingleMomSmiling.com.

load...

„Én egy nő az erős hit,” mondta „és tényleg úgy érzem, Isten hív, hogy néhány írás és elérje az embereket.”

Mivel az első bejegyzést 2011-ben (írásbeli álnéven Strahlen Grace), Kerri használta a blogjában, hogy megvitassák a családi ügyek szemszögéből konzervatív katolikus egyedülálló anya. Úgy érezte, az ilyen kérdéseket nem beszéltek konstruktívan, így ő arra törekedett, hogy foglalkozzon a küzdelmek az egyedülálló szülők hit merítve a tapasztalatait.

Kerri blogja nem ünneplik a válás vagy kínál gyors tipp, hogy meghatározza az összetört élet helyett - ezt írja a szív abouthow Istenbe vetett hit is elvezeti az emberek érzés elveszett vagy egyedül.

„Mi történt velem történik az egész hely,” mondta. „Nagyon nehéz beszélni, de miután elhagyott, minden megváltozik.”

Praktikus és értékek vezérelte Tanácsok Single és Elvált anyák

Kerri mondta, nem tervezi, hogy mit fog írni előre. Csak írja. Körülbelül hetente egyszer, leül beszélni egyetlen anyaság, a katolicizmus és egyéb kulturális kérdésekben a szeretet és az együttérzés. 2011 óta ez volt az ő aljzatba, és herstoryhas inspirált számtalan olvasók. Minden kis gyakorlati tanácsot a blog gyökerezik a valós élet tapasztalatait egyedülálló szülők a hit.

load...

Kerri élete megváltozott, amikor férje elhagyta őt, de idővel ő megkapta mosolygott vissza.

Amikor megkérdezték, hol kap ihletet az ő cikkek, azt válaszolta egyszerűen „az evangélium.” Kerri mondta meglátja üzeneteket az egyedülálló anyák a templomban prédikációk és részeket a Bibliából. Amikor egy közmondás vagy egy problémát kiemelkedik neki, ő érzi költözött megosztani gondolatait az olvasókkal. Gyakran ő sző az ő tapasztalatait, mint egy anya öt azt mutatják, hogy a téma hits közel haza.

„Ez kevesebb tájékoztató és mesemondás,” mondta nekünk. „Azt csatlakozni az emberek megosztják a tapasztalataimat, amit ad a blog egy személyes érzem.”

Kerri érzi egy érzelmi kapcsolat vele olvasók, mert ő volt a cipőjük, és ismeri a szívfájdalom elhagyása. Azt akarja, hogy nekik egy pozitív üzenet, hogy hadd tudják, hogy nincs egyedül, hogy van a kényelem, hogy még inthe Szentírás.

„Ez a szenvedés már nem volt arról, hogy ki voltam, de a válás, aki Isten és én legyek” ő írta az első blogbejegyzést. „Én most a nő mosolyogva felülmúl a könnyek, így másoknak is erőt, és szeretetteljes, hogy erősítsék én is.”

Inspiráló közösségi olvasók a világ körül

Threemonths ezelőtt egy terhes nő kinyúlt Kerri-mailben, hogy tanácsot kérjen. A nő terhes volt, és egyetlen, ugyanúgy, mint Kerri sok évvel ezelőtt, és kíváncsi volt, mit kell tennie. Nem tudom, ha ő kell tartani a babát, vagy kap egy abortusz. Kerri küldte vissza válaszát ösztönzi őt, hogy a hit és emelje fel a gyermek.

Utána üzenet ment megválaszolatlan, Kerri küldött egy második feljegyzés néhány héttel később, csak hagyja, hogy a nő tudta, hogy az ő gondolatai. A nő azt válaszolta, hogy ő úgy döntött, hogy a baba. Ők már a megfelelő azóta.

„Ez egyszerűen lenyűgöző, hogy úgy gondolja, hogy ez a gyerek is ott lesz, részben, mert olvasott része a történet, és látták, hogy a terhes és elhagyott” Kerri mondta. „Az asszony tette ezt a csodálatos ajándékot adni ezt a gyermeket az élet.”

„A gyermek számít rád. Meg tudod csinálni! Csak így tovább a jó munkát.” - Kerri Lynn Bishop válaszul egy terhes nő egyetlen

Kerri mondta kap száz ofemails anyák, akik terhesek vagy gyermeket nevelő, amikor a házasságot szakítottunk. Néha azt írják szívszorító situations.One nő azt mondta, hogy két gyermek autista, és úgy érezte, mindenképpen szükségük van a útmutatást, amikor talált Kerri blogja. Az ilyen történetek jönnek neki minden sarkából a világ.

Egyedülálló anyák és apák az USA-ban, Ausztráliában, Afrikában és a Közel-Keleten találtak a kényelem és a motiváció Kerri cikkek, mert egy anya mosolygó foglalkozik univerzális témákat család, az erkölcs és a hit.

Single Mom Mosolygó Heals szívünkbe személyes bizonyság

Miután tartós év magány és a nehézségeket, Kerri felfedezett van remény a válás után. Ő épített egy jó életet a maga és fia, és most azt írja Single Mom mosolygó tanácsot és befolyásolják az egyedülálló szülők a világ minden tájáról. Az ő pozitív és a hit-alapú üzenetet megérintette a szívét sok az egyedülálló nők küzd, hogy egyik napról a másikra.

Az elkövetkező hónapokban, Kerri tervezi, hogy még többet, hogy támogassa őt a közönség, és hogy a konzervatív keresztény értékek előtérbe az emberek fejében. Mint hamarosan hitelesíti life coach, Kerri mondta willoffer bátorító szavakat, hogy segítsen az embereknek megváltoztatja az életüket. Elmondta fejlődő kilenc lépés program, amely párosítani inspiráló videókat és egy-egy coaching showsingle mothershow hogy átfogja az öröm és jóság az életükben.

Kerri mondta ő hálás, hogy útját egyedülálló anyaként lehetővé tette, hogy hozzon létre egy értékek vezérelte online közösség, amely támogatja, konzolok, és irányítja egymást.

„Minden a fájdalmat és mindent, amit szenvedett már erre a célra,” mondta nekünk. „Isten hozott ilyen szörnyű alkalom az életemben, és tette egy ajándék.”