El kell mondanod a barátnődnek, hogy megcsaltál?

2020-ban a 6 legnépszerűbb csevegőhely

Különböző kategóriákban találunk, tesztelünk és áttekintjük a webkamera webhelyeket, és részletes elemzést adunk az összes fontos részletről, így percek alatt megtalálhatja a tökéleteset. Keresse meg a legfontosabb listákat most, és kezdje el utazását!

Rang Webhely Jellemzők Színész Értékelés Látogató oldal
# 1 Élek Ismerkedjen meg több ezer amerikai webkamerás lány online
A modellek táblákat használnak a kedvenc tevékenységek felsorolására
100% ingyenes, regisztráció nem szükséges
20000
MyFreeCams
áttekintés
A MyFreeCams megjelenítése
# 2 BeiAnrufSex Telefonos szex ingyenes élő kamerával
Különleges félmeztelen webkamera-események
Ingyenesen használható + Premium
35.000+
OnCallSex
besorolás
Nézze meg az OnCallSex oldalt
# 3 DeluxeCamGirls Csevegjen olyan lányokkal, akik megosztják az érdeklődésed
Különleges események valódi pornósztárokkal
Ingyenesen használható + Premium
16.000+
Deluxe Cam Girls
recenzió
Nézze meg a Deluxe Cam Girls-t
# 4 CrazyLiveCams Chat több száz cam lányokkal
A legtöbb kamera lány teledildonikát használ
Ingyenesen használható + Premium
10000
CrazyLiveCams
áttekintés
Nézze meg a CrazyLiveCams webhelyet
# 5 BongaCams Gyors első regisztráció
Kövesse nyomon a tokeneket a munkamenet-időzítővel
Ingyenesen használható + Premium
10000
A BongaCams
áttekintése
BongaCams megtekintése
# 6 Chaturbate Ingyenes meztelenség és élő szex garantált
Az előadók felsorolják a jövedelemszerző tevékenységeiket
100% ingyenes
50.000
Chaturbate.com
áttekintés
Nézze meg a Chaturbate.com oldalt

Ha csalt a barátnőd, akkor az elég kellemetlen helyzet. Remélhetőleg, bűntudat eszik meg elevenen, és úgy érzi, szégyelli magát. Azért mondom ezt, mert a csalás legkisebb dolog, amit tehetünk, hogy a nő, akit érdekel.

Hűtlenség a végső árulás, és nagyon nehéz megbocsátani. Ha bűnösnek érzi magát, ez azt jelenti, hogy van egy lélek és a lelkiismeret. Ez jó hír. Plusz, a bűntudat egy erős motiváló és valószínűleg tartsa meg attól, hogy egy ilyen barom a jövőben.

1. A férfiak, a szex egy fizikai aktus.

Itt egy kis szexuális nevelés, uraim, amely nem szerepel a Sex Ed 101 class vettél a junior magas. A férfiak és a nők nagyon eltérő nézeteket szexről, ami megnehezíti a férfiak értékelni fogja, milyen pusztító ez a nő, amikor a férfi csal.

load...

A férfiak számára a szex egy fizikai aktus, az egyik akkor kompartmentalizálni mint egy értelmetlen tapasztalat után egy éjszakát állni. A nők esetében a szex egy kifejezése intimitás , jelentős és nagy érzelmi esemény.

A nők gyakran félreértelmezik szex, mint a szerelem , ezért a „Barátság extrákkal” elv egyike kevesen vagyunk felfogni.

2. Az őszinteség nem lehet a legjobb politika.

Mivel bűntudat vált mindent felemésztő jelenlétét a most nagyon bonyolult univerzum (nem azért említem, hogy ez egy jó dolog?), Akkor valószínűleg tekintve mondja a barátnőd a szexuális indiszkréció.

load...

Mielőtt megvalljuk a bűneidet, hogy őt, mint ő egy pap tud ajánlani feloldozást, lelassul, cowboy. Van néhány dolog, amit figyelembe kell vennie, mielőtt jön a tiszta és kikotyog.

Bár azt hiszem, a nyílt kommunikáció a legfontosabb szempont egy romantikus kapcsolat, a régi kor filozófiája „amit nem tudom, nem fog bántani” nagyon jól alkalmazható ez a helyzet.

Ha tudod, mit tettél rossz, és esküszöm, hogy soha újra meg újra, az őszinteség nem feltétlenül a legjobb politika.

„Együtt lehet kitalálni, mit rontottam el

és mi okozta, hogy csalni az első helyen.”

3. Amit tett az ágyban.

Kezdetnek, ha csacsog magad, akkor valószínűleg csak azért csinálja, hogy mentesíti Önt a saját fájdalmát és a bűntudat.

Csalás volt egy nagyon önző dolog, de blabbing hogy a barátnőd a szörnyű hibát , amit tett lenne még önző, ha ez a rossz okok miatt.

load...

Ez az információ nem fog teljesen elpusztítja a nőt, akit szeretsz, és valószínűleg jelölje meg a végén a kapcsolat , így sebhelyes az élet ebben a folyamatban.

Ha az egyedüli motiváció mondja neki alapul, hogy szükség van a szabad magát önként vállalt börtön, zip ajak. Már a szó szoros értelmében tett az ágy, és most meg kell, hogy feküdjön a saját szenny.

4. Az őszinteség ára van.

Kezdetben ő is úgy gondolja, ő elég erős, hogy lépjenek előre, de hosszú távon, akkor mindig a hátsó agya, és akkor soha nem hallani a vége. Ő valószínűleg soha nem lesz képes bízni újra, és a bizalom az alapja minden egészséges kapcsolat.

Másrészt, ha úgy érzik, hogy megmondja az igazat a helyes dolog, mert valóban úgy érzi, ő joga van tudni. Ebben az esetben, ha elismerik, hogy rossz voltál és úgy vélik, meg kell, hogy ember, és szembe bármilyen következményekkel jöhet.

Ez minden bizonnyal egy csodálatra méltó helyzetben, figyelembe véve csaló elég a becstelen akció. Csak tudni, hogy az őszinteség jön rovására neki nyugalom.

5. Mindkét erősebb lesz ez után.

Ha úgy dönt, hogy vallják az igazság, hogy a barátnőd, kész jönnek szembe a valósággal, hogy a pokol kinek nincs düh, mint egy nő megvetette. Amikor meghallotta a hírt, ő fog ingadozik között síró, sebesült nő és egy bosszúszomjas, heves vixen.

Ő a jogot, hogy úgy érzi, ő érzéseit, ezért nem mersz lesz bosszús, nem számít, mi a válasz.

A jó hír az, hogy ha a kapcsolat túléli a csaló epizód, te és a barátnőd erősebb lesz érte. Ez a helyzet válhat katalizátora mind a ketten rededicate magatokat a partnerség és ösztönzik minden, hogy a munka révén kapcsolati problémák, mint egy csapat.

Együtt lehet kitalálni, hogy mi volt a baj, és mit okozott, hogy csalni az első helyen. Mint egy pár, akkor össze a kapcsolat menetrendet, amely segít elkerülni a jövőbeli balesetek.

Bármit is dönt, sok szerencsét. Szükséged lesz rá!