Hogyan blokkolhatunk valakit a zoosk-on (3 egyszerű lépés)

25 július 2019

Szerint Scientific American, csaknem 30% -a került kapcsolatba valaki egy társkereső oldalon, vagy az alkalmazás oly módon, hogy tette őket kényelmetlenül érzi magát. Ezen kívül több mint 50% -a online daters látott egy profilt, amelyben úgy vélik, a személy mutatja hamis információkat.

Nem csak az online társkereső lehet stresszes, de lehet ijesztő. Megvan catfishers , csalók, és mások ott a rossz szándékú. Ezért a legtöbb társkereső oldalak és alkalmazások, beleértve Zoosk , lehetővé teszi a felhasználók, hogy blokkolja azokat, akiket úgy érzi, van lét gyanús vagy sértő. Ma elviszem a három lépést meg kell hajtania letiltása a Zoosk.

load...

1. Lépés személy profilja

Legyen Ön egy laptop, okostelefon, vagy tablet, természetesen, az első dolog, amit akarok, jelentkezzen be Zoosk venni. Akkor akar menni profilja a személy, aki a blokkolni kívánt. Megteheted ezt akár keresztül Search, Carousel, Online Most Connections, Views, Üzenetek, vagy SmartPickв „ў oldalakon.

2. Kattintson a három pont

Ha már a kívánt profilt blokkolni, meg három szürke pontok a jobb alsó sarkában a profilt. Kattintson azok a pontok, és a szavak jelentése / blokk jelenik meg. Akkor kattints a szöveget.

A három pont a jobb alsó sarkában valaki profil lehetővé teszi, hogy blokkolja őket, és jelenteni a Zoosk csapat.

load...

A pop-up jelenik meg, amely azt kérdezi: „Miért jelented ezt?” A lehetőségek közé nem érdekli, 18 év alatti, a gyűlöletbeszédet megfelelő fotó, zaklatás, Spam Fake tagja, és megfelelő tartalom. Válassza ki az egyik, hogy a legjobban illik a helyzetet. Ez a személy, akkor már nem lesz képes kapcsolatba lépni veled keresztül üzenetek, beszélgetések kacsint, vagy egyéb kérések, és ő nem fog megjelenni a Carousel mérkőzés vagy keresési eredményeket. Minden jelentés bizalmasan kezelik, így nem kell aggódnia, a személy tudta.

3. Válassza Bejelentés / letiltás

Ha jelenteni valakit Zoosk, akkor is blokkolja, és fordítva. Azt hiszem, ez egy jó dolog, mert Zoosk majd hallani aggodalmakat a felhasználók és tanulni ezeket az aggályokat, így a csapat javíthatja az online társkereső folyamat gyorsabban.

Az ön biztonsága Top of Mind a Zoosk

Te mindig biztonságban érezheti magát, ha éppen egy társkereső oldalon, vagy kb. Elvégre, ha megnyitjuk a szív teljesen idegenek. A hozzátartozók a Zoosk munka nagyon nehéz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a helyzet, és a blokkoló / jelentési funkció csak az egyik módja, hogy ők. Ha bármilyen további kérdése vagy problémája, tekintse meg cikkünket érintkezésbe Zoosk. Akkor beszéljen közvetlenül valaki a ügyfélszolgálata.

load...