Hogyan építsünk bizalmat egy kapcsolatban - (6 út egy szakértőtől)

28 május 2019

Az ügyfelem Fran, egy 38 éves egészséges, vonzó szakmai, már próbál dolgozni rajta keresztül bizalmi kérdések vele fiancГ © öt hónap, George. Nem láttam őt szakmailag több héten, amikor egy nap, ki a kék, ő menetrend egy találkozót. Belépett az irodámba, vitte a régi ismerős helyet én kanapé és sírva fakadt. „Megpróbálom meggyőzni kétségbeesetten neki, hogy szeretem, elkötelezett vagyok neki, és mindig ott lesz neki. De függetlenül attól, hogy mit csinálok, vagy mondjuk, ő aggódik, hogy elmegyek vele,”mondta. „Mit tehetek, hogy neki, hogy bízzon bennem?”

Fran és mások, mint ő, a válasz nem tud valaki bízik benned, ha ez a személy nem képes vagy nem motivált, hogy erre. Fran-nak továbbra is azt mutatják, George intézkedések révén és a szavak, hogy ő hűséges, támogató, és megbízhatóak, de a bizalom mindig kétirányú utca. Az Ön partnere kell, hogy a képesség és a vágy, hogy benned, és meg kell, hogy megbízható.

load...

A tanácsom, hogy Fran és mások: Megérteni, mi a bizalom, és hogy miért fontos, kérdezd meg magadtól, két kérdést, hogy a bizalom alakulhat ki a kapcsolatot, majd próbálja némi bizalmat gyakorlatokkal partnerével, feltételezve, hogy mindkét fél elkötelezett a folyamat. Trust, vagy annak hiánya határozza meg a partnerség. Meg kell, hogy jelen legyen a kapcsolat, virágzását, és menj tovább!

Először is, mi a bizalom?

Ha bízik valakinek, úgy gondolja, hogy a személy megmondja az igazat, nem fog fájni, vagy becsapni, és az Ön érdekeit nézi. Egy szeretetteljes kapcsolat, ezért fontos, hogy Ön és partnere minden úgy érzi, egyfajta bizalom. Ez a hit csökkenti a gátlásokat és gondjait, és akkor mutatják érzéseket és az álmok egymással. Ez megosztási érzi magát közelebb, és jobban kapcsolódik a partnere.

load...

Ahhoz, hogy a bizalom egy kapcsolatban, meg kell érteni, amit a szóban és tettben is jelent.

Az én hosszú távú vizsgálatban a házasság , azt kérte a legboldogabb párok megnevezni a legfontosabb kapcsolat elvárás. Egy óriási 92% -a férfi és 96% -a nő így válaszolt: „Meg kell érezni, hogy a házastárs soha nem bántana vagy becsapni.” Kell, hogy legyen bizalom.

6 módjai bizalom a kapcsolat

Mielőtt bizalom alakulhat ki a kapcsolat, akkor kell kitalálni, ha tudja, hogy bízz a partner (és fordítva), és ha minden van megbízható. Ez a két dolog határozza meg, hogy ez lehetséges, a bizalom növekszik a kapcsolatot.

1. Kérdezd meg magadtól Ha képes bízni a Partner

Ön és partnere kell kérni magatokat ezen ugyanezt a kérdést. Lehetetlen, hogy elhagyja egy komoly kapcsolatot, vagy menjen keresztül a válás nélkül néhány negatív érzések felé volt partnere. De a bizalom egy új személy kell elengedni bármilyen erős érzelmek felé korábbi kapcsolatból vagy ex. A kutatás során, hogy igazán bízik a partner, akkor azt mondják: „Nem érzem sok mindent felé exem.”

load...

Lógott az erős érzelmek a múlt megakadályozza, hogy a fejlődő bizalom egy új kapcsolat. Meg kell dolgozni keresztül vagy kezelni ezeket az érzéseket, fejjel és semlegesíteni a ragaszkodás a múlt, vagy akkor hagyja ki az új kapcsolatok. Majd össze a jelenlegi partnerek a korábbiak, és akkor nem lesz képes teljes mértékben bízik az új partner.

Ha valami történt a múltban, ami akkor nem akarja bízni az emberek, ami akadályozza a növekedést a bizalom egy kapcsolatban.

Mert az ügyfelem Fran, akinek fiancГ © George még mindig nagyon dühös, hogy az ex-felesége elvált tőle néhány évvel ezelőtt. Ez az érzelmi poggyász megakadályozta őt látta, hogy valóban szerető és támogató Fran volt a jelenlegi kapcsolatot.

2. Határozza meg egymás megbízhatóságát

Természetesen a bizalom kiépítéséhez egy új kapcsolat is az Ön és partnere megbízhatóságát vagy képesség, hogy megbízható és őszinte. De honnan tudod, ha a partner nem az a fajta ember, aki meg lehet bízni? Három jelzések, hogy pont az a tény, hogy egy személy megbízható.

Az a személy, következetes és kiszámítható?

Viselkednek ugyanúgy minden alkalommal, amikor stresszes, ideges, vagy teljes a szerelem? Következetes magatartás kulcsfontosságú az a megbízhatóság.

Ezek a kérdések segítenek mérni a partner megbízhatóságát, valamint a saját.

Van az a személy, őszinte volt veled eddig?

Az Ön partnere az igazat, és nem tudnak titkot tartani tőled? Ez rendben van, hogy megvédje Önt a néhány információt (egy kis magány nem egy rossz dolog), de ha ő elrejti fontos információkat, akkor nem lehet a bizalom együtt, és nő, mint egy pár. Ha egy személy rendszeresen rejlik, fabricates információkat, illetve kijelentéseket tesz, amelyek ellentmondanak az igazság, akkor eszik el a kapcsolatot.

Nincs az a személy van a legjobb szívén?

Az Ön partnere rád gondolok (és mi lehet a legjobb az Ön számára), amikor döntéseket külön, mint egy pár? Ez magában foglalja, hogy mit csinál, mint egy pár, hol megy az időpontok, és hogyan támogatják egymás barátságok, karrier, és az élet döntések.

3. Nyilvánosságra párhuzamosan Intim adatokat adnak át egymásnak

Az egyik módja annak, hogy a bizalom egy kapcsolatban van az Ön és partnere a személyes adatok megosztását egymással. Ez lehet a bizalmas információt, amit nem látszik, hogy bárki más. Akkor kérdezze meg partnere kérdéseket ő korai gyermekkorban, hogy mire a legbüszkébb csinál az elmúlt évben, vagy hogy milyen volt felnőni egy anya, aki a terapeuta. Ha a partner választ ezekre a kérdésekre, intim, és hallgatni egy nyitott, a bizalom épít a ketten.

Tényleg hallgat, miközben megosztja velünk személyes történetüket egymással egy nagyszerű módja annak, hogy megtörje a falakat, és kap a bizalom folyik.

Mondtam a kliens Fran, hogy írják le a hét személyes kérdésre egy darab papírra (pl mondott, hogy egy kisállat, amikor felnőttem, vagy ha lenne is utazik, és miért, ha nyernék a lottón?), És tegye őket egy nagy tál. Ő és George kell majd üljön le együtt, válasszon ki minden egyes darab papírt a tálba, és mindkét megoszthatja a válaszokat egymás előtt. Ez a beszélgetés talán még tart néhány éjszakát!

4. Vegye kezdeményezés és felfedi Solo

Feltárja a személyes történetek és titkok a partnere nélkül kérdéssel fordultak rá. Tanulmányok azt mutatják, ha egy személy részvények valami végtelenül személyes és mind az emberek érdeklődnek, amelyek a kapcsolat is, akkor a másik személy természetesen reagál ugyanazon a szinten az intimitás.

Fokozatosan fel a bizalmi szint a kapcsolatot a személyes adat nélkül kérdéseket a partnere.

Ezt követően fokozatosan építi bizalmi viszony. Ön is használja, hogy mennyi minden van nyilvánosságra hozatal egymással idővel indexét, hogy a kapcsolat fejlődik bizalom, vagy sem.

5. Tartsa a Trust Chat partnerével

Egy másik módja a bizalom egy kapcsolatban az, hogy amit én bizalmat chat partnere. Ülj le, és kérjük meg a kemény kérdéseket, mint például:

Több, mint bármi más, ez a beszélgetés kapsz egyfajta mennyire bízunk egymást akkoriban, és hogy megtekinti bizalom és elkötelezettség ugyanúgy. Konszenzus és a közös értékek a jelentését bizalom és elkötelezettség alapozza meg a bizalmat, hogy tovább növekszik a kapcsolatot.

6. Engage Team Building kihívások

Trust is kialakulhat egy kapcsolatban ezzel együtt tevékenységek, amelyek megkövetelik mind a ketten, hogy végezze el a feladatot. Tevékenységek épülnek a csapatmunka, mint ügyelve a kölyök, közösen ültetés virágok a kertben, vagy dolgozik egy puzzle együtt, bizalmat teremt.

Csinál valamit, amely előírja, hogy működjenek együtt egy feladat elvégzésére, mint a kezdő a kert vagy emelése egy kiskutya, az egyik legjobb csapatépítő programok.

Ez a folyamat megvalósítása ezeknek az eredményeknek együtt (pl kölyök gyarapszik, kert tele virágokkal, egy kész puzzle), amely épít a bizalom és a támaszkodás egymást.

Kettőn áll a bizalom, és ez nehéz visszaszerezni, ha ez Broken

Trust időt vesz igénybe, hogy dolgozzon az elején egy kapcsolat. Ha a kapcsolat új, figyelni és várni, hogy a bizalom növekszik és terjeszkedik az idő múlásával. Elismerik, hogy a bizalom a következőképpen világos mintás legtöbb kapcsolatokat. Ez növeli az idő múlásával, és minél többet bízni a partner, annál a partner nagy valószínűséggel, hogy benned cserébe.

Mint támogató és hűséges, mint te, akkor nem teszi a partner bizalmát Önnek. Egyes emberek, bízva mások kihívást jelent, mert ők fogott érzelmileg a múltban. Továbbá, ha a partner megtöri a bizalmat, ketten építettek ki, idővel (pl ügy, szerencsejáték, vagy fekve), ezt hívjuk árulás. Ezek árulások fájdalmas, mert te szembe azzal a ténnyel, hogy a partnere, akivel megbízható, nem olyan megbízható, megbízható, becsületes vagy, mint hitted. Akkor visszaszerezni a bizalmat, miután egy árulás, de tart sok munka és elkötelezettség a részét a mindkét fél számára.

Fran jött vissza hozzám néhány hét után. „George és végre volt egy bizalmi chat. Kellett kérni George a kemény kérdések elkötelezettség, lojalitás, és az ő elvárásainak a kapcsolatunkat. George is látta a terapeuta a harag ő továbbra is úgy érzi felé az ex-felesége.”Fran határozottan kevésbé ideges. Azt is megemlítette, hogy ő és George úgy döntött, igazán akartak dolgozni a bizalom kérdése együtt. Ők erőfeszítéseket kell tennie a bizalom gyakorlatokkal együtt, és valóban élvezi azokat. „Mi sokkal jobban. Beszélgetünk az egészet ki most.”